Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενη και Μαρινα σιγουρα η περίοδο που διανύεται είναι η καλύτερη από άποψη ότι έχετε τα παιδάκια σας και τα δυο, στιγμές μοναδικές, άλλα είναι και κούραση ώσπου να πάρουν τη ρέγουλα τους με τον ύπνο και θηλασμό. Εσείς να τρωτε σωστά για να έχετε δύναμη και αντοχή, να είστε ήρεμες και μην κάνετε δίαιτα για χάσιμο κιλών, αν και δεν νομίζω να έχετε παραπανίσια κιλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ! Επιτέλους ήλιος!!!! Έχει φοβερή μέρα, πήγαμε την βόλτα μας, πήρα και στο Ευάκι ένα ζευγάρι πιτζαμάκια και επιστρέψαμε.

Αχ ρε βατραχάκι παλι ρεσιτάλ έδωσες, αμ και η Σούλα δεν πήγε πίσω με την τεκίλα!!! :lol: :lol: :lol:

deleni και Μαρίνα καλή δύναμη! Και να κάνετε ακριβώς αυτά που σας έγραψε η Φωτεινή μας!

Φωτεινή μου καλή επιτυχία με τις βιταμίνες!!!! Εύχομαι να σε κυνηγάει η Φωτεινούλα για να φάει και όχι πια εσύ εκείνη! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσάρες μου!!!!

Τι κάνετε??? Εγώ ήρθα στο γραφείο κατά τις 11,00 και τώρα ξεμπέρδεψα λίγο από την δουλεια!!!!

Σας έχω χάσει τελευταία και στεναχωριέμαι!!!Εκείνο όμως που με στεναχώρεσε πιο πολύ είναι αυτό που διάβασα για την Ρίτα.Τι έγινε βρε κορίτσια!!!!

Όσο για τα προξενιά .....εμέις κορίτσια δεν δίνουμε προίκα μόνο την ομορφάδα μας!!!!! Θέλουμε να μας αγαπήσετε για αυτό που είμαστε.....:tongue::tongue::tongue:

Φωτεινή μου με το μουρουνέλαιο θα δείτε διαφορά, τα δίδυμα της αδελφής μου έπαιρναν και είχε αποτέλεσμα.

Σαρδελάκι μου πες μου από βδομάδα να περάσω να πάρω την οδοντόκρεμα , να σε πληρώσω κιόλας βρε κούκλα μου.

Πετρούλα!!!!!!! Εχετε ακόμη χιόνια?????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα μου Δόξα το Θεό είμαστε όλοι καλά!!!! Η Ραφαελίτσα μας τρελαίνει με τα καμωματά της και το στόμα της ....τελευταία λέει πολλά και παθαίνουμε.

Με την εγκυμοσύνη αρχίζω και βαραίνω λίγο τώρα και κουράζομαι πιο εύκολα.Και η μικρή άρχισε να κλωτσάει πολύ!!!!

Εκείνο που με πειράζει όμως είναι που η Ραφαέλα δεν με αφήνει ήσυχη στον υπολογιστή και δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω από το σπίτι.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κοριτσάκια μου φεύγω πάω σπίτι να κάνω ένα ζεστό μπάνιο και να ετοιμάσω μπιφτεκάκια στο φούρνοο με πουρε για να φάμε.Φιλάκια !!!!

Θα προσπαθήσω να μπώ σήμερα αν και λέω το απόγευμα να πάμε μια βόλτα από την αδελφή μου, θα δούμε.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

αχ κοριτσακια μου συγνωμη!!!ηρθα μονο για να σας ευχηθω να εχετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο.να περασετε τελεια με τα μπουμπουκακια σας.

παω να παραλαβω το δικο μου που σημερα της εβαλαν μια περουκα ξανθια και μου εστειλαν την φωτο και ειναι μια θεα!!!

φιαλκιααααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι κι εγώ..Σήμερα ενας χαμός και η αλλη εβδομαδα θα ειναι λιγο δυσκολη..

Ο μικρος εφαγε φακή και 2 ολοκληρα παντζαρια (πρωτη φορα τα δοκιμασε και τα τσακισε) αλλά πρωτα εριξε πάνω στο τραπεζαντηλο αυτα που ειχα πρωτοσερβιρει..

Εβαλα τις σαλατούλες στο τραπέζι και μεχρι να βαλω στα πιατα τη φακη εκανε ενα σαλτο και βουτηξε ολοκληρος μες τα παντζαρια..Ευτυχως το κακο περιοριστηκε μονο στο τραπεζομαντηλο και στα ρουχα του

Τωρα κοιμηθηκε και μπήκα λίγο να σας διαβασω..

Ευα σας αγαπάμε βρε για αυτο που ειστε!!!Να σας γνωρισουμε κιολας!!...(Δυσκολη μου ακουγεσαι κι εσύ!!!χαχαχα)

Φωτεινή ειχε ενα πατερα που εψαχνε την κορη του, καρπο παραφορου εξωγαμου ερωτα.Πολύ τρυφερη ιστορια καθως η κορη γνωριζε ολες τις λεπτομερειες αυτης της περιπετειας και ήταν ονειρο της και λαχταρα της να συναντησει κι αυτη τον βιολογικο της πατερα...Κλάμααααα

Τα χιονακια μας ελυωσαν όλα και σημερα ειχαμε εναν εκνευριστικό ήλιο που μας τυφλωσε...Παει για φετος, αυτό ήταν...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Επιτέλους τελειωσα και εγω με τη χαρτούρα στο γραφείο.

Το μπούκωμα καλα κρατεί.....

Ευτυχως που ειναι σ/κ και θα ειμαι σπιτακι μου.

Πετρούλα νομίζω ότι το παντζαρι δεν καθαρίζει ε?

Εμείς σήμερα θα φαμε φασολάδα και η μικρή κοτοπουλάκι γιατι με τα οσπρια δεν τα παει και πολύ καλά.Οι φακές βεβαια της αρεσουν αλλα εχω πάρει μια μαρκα που δεν μου εβραζαν καθόλου οπότε πρεπει να παω αλλη.

Κι εγω ξερω οτι ειναι πολύ δυσκολος λεκες ...

θα το βαλω με υγρο πιατων και vanish στο πλυντηριο κι οτι γινει..

Εγω απο φακη που ειδα διαφορα με αλλες μαρκες ειναι μια που ειναι δεμενη με κορδονακι (μου διαφευγει το ονομα τωρα) σε 40 λεπτα εχω φαγητό και ειναι και νοστιμη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...