Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασα θελω απο την Τριτη να στειλω προσκλήσεις για συνεδριαση και μια μου βρισκουν δικαιολογια τα χιονια, μια οτι δεν εχουν αυτοκινητο κλπ αηδιες, μολις φωναξα σημερα 3 προσφερθηκαν να τις μοιρασουν.Οχι τπτ άλλο ειναι και το απογευμα η συνεδριαση, ποση αλλη παραταση πιά...

Ο Σωτηρης ειναι τελειος!!! και τα κιλακια σας πραγματι για το φαϊ που κατεβαζει ειναι μια χαρά, αλλά καθονται και καθολου θα μου πεις..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μου! Σήμερα το βράδυ πάλι ξύπνησε το Ευάκι μου 3-4. Μάλλον κάποιο όνειρο είδε γιατί έκλαιγε και με φώναζε με κλειστά μάτια η καημενούλα..:-(. Γενικά πάντως αυτή τη βδομάδα κάτι είχε πάθει. Αφού σταμάτησε τα ξενύχτια, από τη Δευτέρα μέχρι χτες δεν κοιμόταν το μεσημέρι ή κοιμόταν πολύ αργά(4 παρά συνήθως ενώ πάντα στις 2.30 έπεφτε ξερή..). Δεν είχε γκρίνια, απλά από τις 2.30 που την έβαζα εγώ στην κούνια εκείνη μέχρι τις 4 παρά κάθε μέρα έλεγε ασταμάτητα και τραγουδιστά ''κόλιο κόλιο κόλιο'' :lol:

καλά γλώσσα δεν έβαλα μέσα τώρα που το σκέφτομαι.σε επρηξα ε;

Άντε καλέ εσύ? Εσύ στόμα έχεις και μιλιά δεν έχεις!:tongue::tongue::tongue:

Κανόνισε τον επόμενο καφέ χαχα :lol: (τί μάνες είμαστε εμείς;)

Α, πα πα πα! Καλέ σπίτια δεν έχετε? Όλο για καφέδες θα πηγαίνετε? Να πάτε να πάτε κι εγώ θα σας πέρνω συνέχεια τηλέφωνα και δεν θα σας αφήσω σε ησυχία! :lol: :lol:

Σαρδελάκι μου καλά να περάσετε στο χωριό!

Νατάσα μου μπράβο στο Σωτηράκη! Οι μετρήσεις σας είναι σούπερ! Είδες που αγχωνώσουν που τρώει πολύ? Τώρα απλά απόλαυσέ το!!!!!!!!!!

Φωτεινή μου πραγματικά είναι απαίσιο το μουρουνέλαιο, ακόμα την θυμάμαι τη γεύση του! Πάντως και το παιδικό να πάρεις να δεις επάνω αν επιτρέπεται για την ηλικία της Φωτεινούλας.

Λαζαρένια μου αφού η μικρή σου δεν έμεινε κανα 24ωρο ξύπνια μετά τον καφέ, πάλι καλά! :lol:

2036965hh6iluw7hv.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!

Κουράστηκα χθες στη δουλειά:mad:. Λοιπόν ο μικρός είναι καλύτερα σήμερα. Μια τον πιάνει ο βήχας και μια όχι. Συνηθως τα βράδια πιο πολύ και επιτέλους σήμερα σχολείο! Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα σήμερα αλλά πρέπει να μαγειρέψω.

Ριτάκι μου

581147tbb7h39ff3.gif

Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα, θα προσπαθήσω όμως...

μαρακι ζηλευουμε πολυ ε? ετσι ετσι!!!!

θα το επαναλαβουμε πολυ συντομα σαρδελακι μου.

θα επανελθω κουκλες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα ,

Νατάσα μου τέλειες οι μετρησεις σας.

Κοριτσάκια δεν είμαι και στα καλυτερα μου σήμερα.Παλι ξενυχτι με τη μικρη και εχω και ενα ωραιοτατο μπουκωμα!!Δυστυχως εχω και αρκετη δουλεια που δεν μπορω να αναβαλω.

Πολύ χαλια ειμαι.

Διαφημίσεις

Και ο παιδιατρος τον βρηκε σουπερ τον Σωτηρη! Μου ειπε να μην του στερω το φαγητο καθολου, δεν τον θεωρει χοντρουλη, αλλα καλο ειναι να τρωει γενικοτερα υγειινα...

ana μπράβο στον Σωτηράκη! Ξεκίνα το μαγειρεμα!:D

κοριτσια σημερα η λαζαρενια με πεθανε...ηπιε απο τον καφε μου το πρωι χωρις να καταλαβω και μετα δεν κοιμοταν με τιποτα.

την καταφερα στις 4.30 το απογευμα και ξυπνησαμε στις 7.οποτε κοιμηθηκε ξανα στις 11,30!!!

χαχαχα λαζαρενια μου, τί μόνο γάλα θα πίνει η κυρία? Ας πιει και λίγο καφεδάκι! Ηταν σε υπερένταση μετα?

armaki μου και ο δικός μου απόψε έκλαιγε, ίσως να είδε κανα όνειρο και να τρόμαξε. Με τα δοντάκια πώς πάει?

θα το επαναλαβουμε πολυ συντομα σαρδελακι μου.

Α κ εγώ ζηλευω! Συμπεθέρα προσοχή στα παιδάκια σας έτσι? Είναι δοσμένα αλλού, δεν θέλω πολλά πολλά......:lol:

Κοριτσάκια δεν είμαι και στα καλυτερα μου σήμερα.Παλι ξενυχτι με τη μικρη και εχω και ενα ωραιοτατο μπουκωμα!!Δυστυχως εχω και αρκετη δουλεια που δεν μπορω να αναβαλω.

Πολύ χαλια ειμαι.

Αχ ρε Σουλα μου το μπούκωμα σου έλειπε τώρα! Ελπίζω να μη σου κρατήσει και να περάσει γρήγορα. Το ξενύχτι συνεχίζετε ε?

Σούλα περαστικά σου, η Ανδρεανα επιμενει πάντως στα ξενυχτια..

κωνκων, ειναι καλύτερα το παιδι ε;;Κανε κτ ευκολο για σημερα, καμια σουπίτσα.Εσυ πως κοιμηθηκες προχτες;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

κωνκων, ειναι καλύτερα το παιδι ε;;Κανε κτ ευκολο για σημερα, καμια σουπίτσα.Εσυ πως κοιμηθηκες προχτες;;

Α καλά! Μια απο τα ίδια! Κοιμάμαι το πρωτο 4ωρο - 5ωρο και μετά ξύπνια! Οσο για φαϊ είχα έτοιμα ζυμωμένα σουτζουκάκια και τα έχω βγάλει να ξεπαγωνουν.

Άντε καλέ, σίγα μη ζηλεύω! Άλλωστε δεν σας χωνεύω και το ξέρετε! :lol: :lol: :lol:

μαράκι είμαι σίγουρη ότι δεν θα μας αφήσεις σε ησυχία :lol:

Εννοείτε! Θα σας πέρνω και θα σας κλαίγομαι!

982477uqvc9qzqub.gif

armaki μου και ο δικός μου απόψε έκλαιγε, ίσως να είδε κανα όνειρο και να τρόμαξε. Με τα δοντάκια πώς πάει?

Τα ίδια κι εσείς Ντινάκι ε? Πάντως από δοντάκια ακόμα στάσιμη. Έχει βέβαια ενόχληση και αυτό φαίνεται αλλά δεν λένε να σκάσουν άλλα ρε γμτ..

Καλή ξεκούραση για σήμερα και φτιάξε κατι γρήγορο να προλάβεις να χαλαρώσεις μέχρι να έρθει ο Κωνσταντινούλης.

Σουλίτσα περαστικά! Ελπίζω να είναι ένα απλό μπούκωμα. Κι εγώ από χτες το βράδυ έχω πονόλαιμο, αλλά πλακώθηκα στα αλατόνερα και σήμερα είμαι κάπως καλύτερα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλέ κωνκων μου εγώ δεν είπα τίποτε για τα παιδάκια αλλά η συμπεθέρα σου μου την είπε και καλά ότι έδωσα τον γιο μου αλλού :lol:

ΒΙΚΥ σε κάρφωσα!

Ετσι ε? Μπράβο συμπεθερα, μπράβο! Λοιπόν θα έρθουμε και θα τη κλέψουμε τη νύφη και να σε δω μετά τί θα κάνεις.

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?Εγώ σήμερα δεν κατάφερα ούτε σπαστό πεντάωρο ύπνου να κλείσω! Το μεσημερι αν με δείτε στα λημέρια σας στείλτε με για ύπνο please! Ο Γωγουλίνος παρόλο που πήρε μία εβδομάδα το σιρόπι έχει πάααρα πολύ φλέμμα και μπούκωμα σήμερα! Τι θα γίνει από 20 Δεκέμβρη δεν έχει συνέλθει, σχολείο δεν πάει και είναι όλο κλεισμένο μέσα το καυμενάκι. Μάλλον σε λίγο θα τον βγάλει λίγο η μαμά μου γιατί δεν την παλεύει άλλο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...