Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια υπερβάλλει καλέ λίγο η Φωτεινή αλλά δέχομαι το κομπλιμέντο της :wink: ...

χαίρομαι που ζηλέψατε όλες χαχαχα

Μια χαρά ο γιόκας σου Νατάσα...σουπερ μετρήσεις...

m57Zp2.png

Ρίτακι μου πολύ χάρηκα που γυρίσες.υπήρχε ένα κενό τόσες μέρες,έλειπε μια ΦIΛH μας.

Το σαρδελακι μας νόμιζα ότι το ξέρω χρόνια,είναι τέλεια κ χάρηκα πάρα πολύ που βρεθήκαμε.πολύ σύντομα θα επαναληφθεί.καλά γλώσσα δεν έβαλα μέσα τώρα που το σκέφτομαι.σε επρηξα ε;

Ήρθε κ το μουρουνελαιο το οποίο μυρίζει λίγο αλεξάνδρα(ψάρι εννοώ.)XAXAXA

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Έι Ριτάκι μια ατάκα και εξαφανίστηκες?

Νατάσα όντως παίδαρος ο μικρός! Μια χαρά πάτε!

Οι Θεσσαλονικιές οργανώνονται για τα καλά βλέπω ε?Όλο και βρίσκονται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να προσθέσω ότι η φαρμακοποιός … εντελώς χαμένη στο διάστημα …αντί να μου δώσει της βιταμίνες που είναι για παιδιά μου έδωσε άλλες γιατί εγώ έκανα την παραγγελία από το τηλ. αύριο θα πάω να πάρω άλλες.

Giovanna είναι πολλά τα σπυράκια που έβγαλε η Αλεξάνδρα?

μια γλυκια καληνυχτα απο μενα

1154652h43vcyyq5p.gif

Ρίτακι μου πολύ χάρηκα που γυρίσες.υπήρχε ένα κενό τόσες μέρες,έλειπε μια ΦIΛH μας.

Το σαρδελακι μας νόμιζα ότι το ξέρω χρόνια,είναι τέλεια κ χάρηκα πάρα πολύ που βρεθήκαμε.πολύ σύντομα θα επαναληφθεί.καλά γλώσσα δεν έβαλα μέσα τώρα που το σκέφτομαι.σε επρηξα ε;

Ήρθε κ το μουρουνελαιο το οποίο μυρίζει λίγο αλεξάνδρα(ψάρι εννοώ.)XAXAXA

καλέ σιγά να μην με έπρηξες χαχα...μου άρεσε πολύ και πέρασα τέλεια. Κανόνισε τον επόμενο καφέ χαχα :lol: (τί μάνες είμαστε εμείς;)

m57Zp2.png

Καλε ειστε λεφτερες???απαπα τετοιος κοριτσαρος ??αντε βρε κανονιζουμε αρραβωνας !!!και δωρο στον αρραβωνα για την νυφη ξερεις ε ?παπουτσακια μουγερ χαχαχα

xaxaxaxxaax σαν την σταχτοπουτα.αντι για γοβακι παπουτσι μουγερ!!!!:lol::lol::lol:

Α το δικό μου το παιδακι ειναι πολυ τρυφερό.

Κανει κατι τρομερες αγκαλίτσες με φιλαει και λεει "μαμα μου".Λιωνω!!!!!!!!!!

Αχ και κατι που ηθελα να ρωτησω γμτ και το θυμηθηκα τελευταια ωρα.

Κορίτσια πως αντιδρανε εσας τα δικα σας οταν εισαστε ξερω γω αγκαλιτσα με τους αντρες σας ή εστω καθεστε πολύ κοντα ή σκατε κανενα φιλακι???

Λοιπον η κόρη μου δεν αφήνει με τιποτα τον μπαμπα της να με αγκαλιασει.

Αν δε με φιλήσει ερχεται και με τραβαει και λεει μαμα μου.

Προχθες να φανταστείτε καποια στιγμη ακουμπουσε το ποδι μου στον αντρα μου και η μικρη τρελαθηκε να το σπρωχνει και τον αγριοκοιταζε.

Εσας τι κανουν ??

Επειδη σχολαω και δεν βλεπω να προλαβω να διαβασω τις απαντησεις σας θα τις διαβασω απο το σπιτι.

και η δικια μου ειναι τρυφερη αλλα και συγχρονως αγρια.δηλ εκει ου σε φιλα σου χωνει και καμια μπατσα!!!

αλλα ειναι πολυ συμπονετικη.δηλαση αν σε δει στεναχωρημενη θα στεναχωρεθει κι αυτη και θα ρθει να σε χαιδεψει.σημερα εβλεπα εχεις πακετο και μου λεει''

μαμα κλαιει παππους''τρελαθηκα.

οταν αγκαλιαζομαστε με τον μπαμπα της ερχεται κι αυτη κα μας φιλαει και γελαει με τα δοντακια εξω χιχιχι αλλα καμια φορα με διωχνει και τον θελει μονο δικο της!!!

εγω παρατηρησα το αλλο.δεν θελει να ειμαστε μαλωμενες.αν την μαλωσω και φυγω και μεινειμε τον μπαμπα της με φωναζει και μου λεει μωμη(συγνωμη) και με φιλα!κοριτσια την λατρευωωωω!!!

Άρμα η μάνουλα σου το πηρε ληγμένο γιατί δεν σας έπιασε, ενώ έμενα παραεπιασε:lol::lol::lol::lol:

κοιτα πως εγινα2539328qdajgao46o.jpg

χαχαχαχχαχα εχω λιωσει στα γελια!!!δεν σας πιστευω κα φωτεινη!!!

παντως κι ο αντρας μου πηρε μουρουνελαιο μικρος και δεν παχυνε αλλα ουτε και ψηλωσε!!!!:lol::lol::lol:

ριτα καλως ηρθες πισω!!!

να μας πεις νεα σου οκ???:wink:

1654096yn4fep17z7.gif

βατραχακι το μουρουνελαιο που πηρα εχει σχετο και με πορτοκαλι, εγω προτιμησα με το πορτοκαλι... αλλα ειχα χαλια δηλαδη εχει την γευση του ψαριου σαν λακερδα και πορτοκαλι μαζι ειναι dynamite:D:D

αυριο θα αγορασω αυτο που ειναι ειδικα για παιδια .. το οποιο δεν ηξερα οτι υπηρχε και προφανος ουτε και η γνωστη μου η φαρμακοποιος:confused::confused::confused: για μενα απαραδεχτο..

θα πειτε και αλλα η να παω για υπνο?:lol:

Διαφημίσεις

γιοβανα μου ναι παρειτσα μαζι θα κανουμε .δεν γινοταν να μασταν στο ιδιο νησι???

η λαζαρενια περασε ιωση με το αιφνιδιο εξανθημα.μπορει να ειναι αυτο γιοβανα μου αλλα καλο ειναι να την δει η παιδιατρος μηπως εκανε καμια αλλεργια σε φαρμακο.

μα τι καλοι γιατροι.αμεσως να τα δουνε τα μωρα σας!!!

περαστικα γιοβανα μου!

σαρδελα και βικυ μπραβο σας που βρεθηκατε!!!

κα φωτεινη η σαρδελα μας δεν ειναι μια κουκλα???

κοριτσια σημερα η λαζαρενια με πεθανε...ηπιε απο τον καφε μου το πρωι χωρις να καταλαβω και μετα δεν κοιμοταν με τιποτα.

την καταφερα στις 4.30 το απογευμα και ξυπνησαμε στις 7.οποτε κοιμηθηκε ξανα στις 11,30!!!

καλο βραδυ κι απο μενα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα Μανουλες!!!!

Η μερα μου ξεκινησε με φωνες...

Πάλι καλά που ερχεται Σαβ/κο!!

Σαρδελάκι και Βικακι και εις αλλα με υγεία!!!

Εγω με τη Βικυ που μιλησα στο τηλ. ειναι σαν την Κική κι αυτη, οδοστρωτηρας, χαχα!!!

Καλη αναχωρηση Σαρδελίνα, τη μηχανη του καφε απο το χωριο την ξεθαψες;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!

Stone γιατι καλε ξεκινησε η μερα σου με φωνες???

Σαρδελακι, Βικυ και Φωτεινη τι ωραια που βρεθηκατε!!! Πολυ ζηλεψαμε να το ξερετε!

Φωτεινη και μιας φιλης μου ο γιος παιρνει μουρουνελαιο και ειδε τεραστια διαφορα!

Και ο παιδιατρος τον βρηκε σουπερ τον Σωτηρη! Μου ειπε να μην του στερω το φαγητο καθολου, δεν τον θεωρει χοντρουλη, αλλα καλο ειναι να τρωει γενικοτερα υγειινα...

Και ο δικος μου ο αντρας φευγει ταξιδακι την Πεμπτη.. Και επιστρεφει Δευτερα. Το πουλακι μου! Ενταξει επαγγελαματικο ειναι βεβαια, δε με παιρνει να πω τιποτα...:wink:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...