Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΡΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εδώ να μείνεις έτσι; Μην την ξανακάνεις γιατι δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει.

Μόλις γύρισα από βόλτα με το Βικάκι που σας έχω πεί κι άλλη φορά ότι είναι υπέροχος άνθρωπος...αααααααααααααααααααααα και το καλύτερο;;;;;;;;;; Πήγαμε σπίτι στην Φωτεινή και γνώρισα και την μανούλα της και την κορούλα της.

Η Φωτεινή μας είναι μία γλυκήτατη γυναίκα, πραγματικά...σύντομα θα πιω και μαζί της καφέ για να την δω λίγο περισσότερο.

Η Φωτεινούλα ΘΕΑ...υπέροχη...με φίλησε κιόλας...είναι σκέτη τρέλλα παιδιά. Είναι πραγματικά πολύ αδύνατη όπως μας τα έχουν πεί και είπα να την πάρω στο σπίτι να ζηλέψει λίγο από τον φαγανούλη μου χεχε...και η Φωτεινή μου υποσχέθηκε άγαλμα έτσι και την κάνω να φάει! :lol:

Την ρώτησα την Φωτεινή "τί είσαι;" η πρώτη απάντηση ήταν "κούκλα" και η δεύτερη απάντηση "κοκαλο" χαχαχα αααααααααααααααααααααα κι επίσης μου είπε πως είναι 2 χρονών...υπέροχη. Μου είπε και άλλα, διάφορα.

Κουκλί!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ε την επισα με το ασμα τη Ριτα!!!!! Αξιζω συγχαρητηρια ε;

Αντε ριτακι καλως μας ηρθες. Αν θες με τη βοηθεια της arma μπορω να σου πω και αλλο τραγουδακι!!!!!

Διαφημίσεις

Πήγαμε σπίτι στην Φωτεινή και γνώρισα και την μανούλα της και την κορούλα της.

Ε, όχι! Το είπατε και το κάνατε ε? Διπλό χτύπημα παλιοκόριτσα(ή μάλλον τριπλό και γιαγιά και εγγονή από κοντά??? )!!!! :lol: :lol: :lol:

Αν θες με τη βοηθεια της arma μπορω να σου πω και αλλο τραγουδακι!!!!!

Έτσι μπράβο! Μην ξεχνιόμαστε, αν περίμενε να γυρίσει έτσι όπως το έγραψες....αστα!:tongue::tongue::tongue:

Είμαι πολύ χαρούμενη που το Ριτάκι μας έγραψε!!! Θα τα πούμε αύριο τα υπόλοιπα, πάω να δω ταινιούλα με τον καλό μου!!!

Αφιερωμένο στις γλυκές μου φιλεναδούλες!

Καληνύχτα σας!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Βρε καλως το Ριτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλως μας ηρθες φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ευτυχως που ηρθες γιατι μας ξεκουφαναν με τις αγριοφωναρες τους!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμεις γυρισαμε απο τον παιδιατρο, μας βρηκε γερους και δυνατους! 87 εκ. και 13.200... Σε δυο μηνες παλι! Αυτα!

Giovanna μην ανησυχεις! Μπορει να ειναι το ξεσπασμα της γριπης... Αντε περαστικα!!!

Πικουλινακι αρχισατε τις ταρζανιες ε? Οχι, που δε θα τις αρχιζατε!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Η σαρδελιτσα μας είναι μια όμορφη γλυκιά κοπέλα που μέσα στα ματιά της βλέπεις καθαρά την καλοσύνη της ψυχής της.

Χάρηκα που πέρασε έστω για 10 λεπτά από το σπίτι να την γνωρίσω και είμαι σίγουρη ότι θα τα πούμε σύντομα ξανά, να είσαι καλά κούκλα μου και όπως σε είπα ότι θέλεις εμείς εδω είμαστε.

Να σας πω για το μουρουνέλαιο….. απαπαπαπα ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ….αυτο όχι μόνο δεν θα το δοκιμάσει η Φωτεινή…θα το βλέπει και θα τρέξει τόσο μακριά ούτε η Νικολουλη δεν θα την βρει. :):):)

Στο μόνο που θα την βοηθήσει είναι να την λέω φάε το φαί σου αλλιώς θα φας μια κουταλιά μουρουνέλαιο….και εγώ νόμιζα ότι μετά από τόσα χρόνια θα είχαν βελτίωση την γεύση, η μόνη βελτίωση είναι ότι τρως λακέρδα με πορτοκάλι αντί για σκέτη λακέρδα που ήταν από τότε που το θυμάμαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...