Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

Expand  

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Παρατήρησα σήμερα ότι η Αλεξάνδρα έχει βγάλει εξανθήματα στην κοιλίτσα και στην πλάτη της (όπως μετά το MMR). Της έβαλα αλοιφούλα, έβρασα χαμομηλάκι να της βάλω και πήρα και τον παιδίατρο τηλέφωνο. Ακούστηκε σίγουρος ότι είναι ξέσπασμα της ίωσης, αλλά αν μέχρι αύριο εξαπλωθεί να την πάμε να την δει (για να μην ησυχάζουμε ποτέ). Σας έχει τύχει; Να βγάλουν εξάνθημα μετά από πυρετό ή ίωση (εκτός από το mmr);............σας έχω πρήξει.......το ξέρω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

giovanna μου ναι εμεις ειχαμε βγαλει εξανθημα μετα απο ιωση αλλα επειδη η γιατρος δεν ηταν σιγουρη οτι ηταν απο την ιωση μπορει να ηταν και απο την αντιβιωση μας ειχε αλλαξει την αντιβιωση και μας ειχε δωσει ενα σιροπακι για τις αλεργιες.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Giovanna μου εμάς δεν μας έχει τύχει αλλά το έχω ακούσει. Είναι μία ίωση, λέγεται αιφνιδιο εξάνθημα, κάνει πολύ υψηλό πυρετό και μετά στο τέλος της το παιδί βγάζει εξανθήματα.ίσως να είναι και αυτό..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

pikoulini είπε:
arma που να στα λεω!!!!! Ανεβηκε αλλες δυο φορες στο τραπεζακι της τηλεορασης!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Τι λες τώρα????? Καλέ αυτό δεν είναι απλά αντράκι, είναι ο superman!!!! :lol:

980575zyfjhia9qi.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Λοιπον εχω γελασει παρα πολυ. Με πηρε ο αντρας μου εντρομος τηλ. Η μπεμπα καταεχεσ.. τον κοσμο. Η απορια του; Καλα πώς θα καθαρισω εκει μεσα το πιπί της που ειναι μεσα στα κακα;;;; Πρωτη φορα του εχει κανει τοσα πολλα!!!! Εχει μαθει με τον Παναγιωτη κα τωρα του φαινεται βουνό!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχα εχω ριξει το γελιο της αρκουδας!!!ο θεος με φωτισε και μπηκα απο το σπιτι και δεν το αφησα για το πρωι στο γραφειο γιατι θα γινομουν ρεζιλι ..χαχαχα να στε καλα βρε κοριτσια ..

Ριτακι welcome back...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

pikoulini είπε:
οχι μονο η ριτα και το vatraxaki θα καμαρωνουν οτι τα παιδιά τους κανουν σκανταλιές !!!!!!!!!!

Κανειι και ο δικος μου !!!!!!!!:D:D

καλε και χαιρεσε;

αμαν χαλασε κι ο Παναγιωτακης!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...