Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαράκι μου γλυκό και βατραχουλινάκι μου γλυκό θα πάρω τώρα αμέσως κουριερ να σας φέρει πιτούλα :-)

μαράκι θα την απειλήσω κι εγώ την ρίτα χεχε

μισο να σου στειλω διευθυνση :lol::lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Χτες είχαμε το πρώτο απύρετο βράδυ. Ξουτ, ξουτ μακριά ο πυρετός από όλα τα μωράκια. Βέβαια ούτε σήμερα πήγε σχολείο και ούτε και αύριο θα τη στείλω. Να συνέλθει λίγο και από Δευτέρα πάμε. Ήρθε η στολή της ποντικίνας που είχα παραγγείλει από το e-seasons. Όμορφη είναι :lol::lol::lol::lol::lol:

Lazarenia και εγώ μόνη μου θα είμαι το ΣΚ. Ο καλός μου κατεβαίνει αύριο Αθήνα και θα γυρίσει Δευτέρα πρωί. Άρα θα κάνουμε παρεϊτσα.

Λοιπόν έχω πολλά νέα να σας πω..........για πεθερά (αλλά θα τα πω το σκ για να μην διαβάσει καμμιά σελίδΑ ο σύζυγος )

Η Αλεξάνδρα μου χορεύ νησιώτικα :lol::lol::lol::lol::lol: Άκουγα μια μέρα Πάριο, το Ντάρι - Ντάρι, και της άρεσε πολύ. Από τότε μου φωνάζει 'μαμά ντάρι' και όταν το βάλω σηκώνει και το χέρι της ψηλά και κάνει 'όπα'. Όποιος γαμπρός πάρει το κοριτσάκι μου πρέπει να είναι χορευταράς.:-)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ότι αυτά τα παιδιά μπορεί σε κάποια στιγμλη της ζωής τους να βρεθούνε.........πανεπιστήμια κ.ο.κ.

Εγώ, κάποιες από τις σελίδες που γράφουμε, τις εκτυπώνω για να τις έχω ενθύμιο για την Αλεξάνδρα. έχω εκτυπώσει ένα αστείο από κάθε μικρό της παρέας. Θα μας φωνάζουν ότι τα κάναμε ρεζίλι :lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

θα το φωναξω κι εγω κι ας ειμαι με πονολαιμο!!!!!!!!!!!

Άστο καλέ και γίνεις χειρότερα έγκυος γυναίκα, θα φωνάξω και για σένα..

άσχετο, αλατονερο έκανες?

ΡΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! !!ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ! ΕΛΑ!

μαράκι θα την απειλήσω κι εγώ την ρίτα χεχε

Μπράβο σαρδελάκι μου, άντε μπας και φοβηθεί και έρθει! :lol:

Άρμα η μάνουλα σου το πηρε ληγμένο γιατί δεν σας έπιασε, ενώ έμενα παραεπιασε:lol::lol::lol::lol:

κοιτα πως εγινα2539328qdajgao46o.jpg

Καλά Φωτεινή δεν παίζεσαι!!!!!! Έχω πέσει κάτω με την εικόνα αυτη!χαχαχαχαχαχα!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Λοιπό εγω λεω να της τραγουδισουμε της Ριτας ..... Αλλα επειδηη δε το θυμαμαι το τραγουδι θελω να με βοηθησετε !!!

Ριτα Ριτακι κανεναν δε φοβασαι ,τιποτα δε ΘΥΜΑΣΑΙ!!

Αφου δε θυμασαι τιποτα , αυτο βρηκες να θυμασαι;;;;

Λοιπό εγω λεω να της τραγουδισουμε της Ριτας ..... Αλλα επειδηη δε το θυμαμαι το τραγουδι θελω να με βοηθησετε !!!

Ριτα Ριτακι κανεναν δε φοβασαι ,τιποτα δε ΘΥΜΑΣΑΙ!!

Αφου δε θυμασαι τιποτα , αυτο βρηκες να θυμασαι;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=QJDHWHmtspE&feature=related

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...