Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι πετρουλα ...αναφερθηκε ..να γινει πρωτα πλυσιμο του πωπου με φυσ. ορο και επειτα να βαλεις μελανι για καλυτερα αποτελεσματα . το ειπε νομιζω η αρμα ..θα το δοκιμασω το απογευμα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α το δικό μου το παιδακι ειναι πολυ τρυφερό.

Κανει κατι τρομερες αγκαλίτσες με φιλαει και λεει "μαμα μου".Λιωνω!!!!!!!!!!

Αχ και κατι που ηθελα να ρωτησω γμτ και το θυμηθηκα τελευταια ωρα.

Κορίτσια πως αντιδρανε εσας τα δικα σας οταν εισαστε ξερω γω αγκαλιτσα με τους αντρες σας ή εστω καθεστε πολύ κοντα ή σκατε κανενα φιλακι???

Λοιπον η κόρη μου δεν αφήνει με τιποτα τον μπαμπα της να με αγκαλιασει.

Αν δε με φιλήσει ερχεται και με τραβαει και λεει μαμα μου.

Προχθες να φανταστείτε καποια στιγμη ακουμπουσε το ποδι μου στον αντρα μου και η μικρη τρελαθηκε να το σπρωχνει και τον αγριοκοιταζε.

Εσας τι κανουν ??

Επειδη σχολαω και δεν βλεπω να προλαβω να διαβασω τις απαντησεις σας θα τις διαβασω απο το σπιτι.

Διαφημίσεις

οχι πετρουλα ...αναφερθηκε ..να γινει πρωτα πλυσιμο του πωπου με φυσ. ορο και επειτα να βαλεις μελανι για καλυτερα αποτελεσματα . το ειπε νομιζω η αρμα ..θα το δοκιμασω το απογευμα..

Ναι, αλλα οχι στη μυτη!!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια.

Xάθηκα λιγάκι να πω τη μαύρη αλήθεια και μάλλον έχω χάσει πολλά επισόδεια.

O δικός μας πάντως, όταν με φιλάει ο μπαμπάς του, ξεραίνεται στα γέλια!!!

Kαμία αντίδραση αυτό το παιδί. Bέβαια δεν είναι και της αγκαλιάς και του φιλιού.

Πρέπει να κάνουμε αίτηση για να πάρουμε ένα φιλάκι από τον βαρύμαγκα!!!! Xαχαχα!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γεια σας , γεια σας κοριτσια!!

Παντρολογιες βλεπω παλι!!!! Καλα εγω στο ραφι μου φαινεται θα τα αφησω και τα δυο!!!! Εμας κανενας δε μας θελει;; Εχουμε και εξοχικό .... βρε κοριτσια!!!!!!

Τα εχω διαβασει ολα, αλλα δε θυμαμαι να σχολιασω τιποτα.

Lazarenia μου οποιαδηποτε στη θεση σου θα εβγαζε σπυρια στην ιδεα του δευτερου παιδιου!!! Εμεις απο οτι ακους εχουμε ολες βοηθεια.Αλλες περισσοτερο και αλλες λιγοτερο!!!! Ομως ολες εχουμε!!!!!

Η στιγμη που αγκαλιαζεις το δευτερο μωρο σου Stone νομιζω οτι ειναι διαφορετικη απο την πρωτη αλλα ειναι και αυτη τοοοσο τρυφερη και τόοοσο συγκινητική!!!!!! Νομιζω οτι το ακουσμα του κλαματος και των δυο παιδιων για εμενα ηταν η πιο συγκλονιστική στιμη. Και ηταν και το ιδιο και τις δυο φορες!!!

Φιλια

Ευα τελεια τα νεα σου για τη μπουμπουκα. Μπραβο!!!

Γεια σας κοριτσια!

Μπαινω μονο για ενα γρηγορο γεια!

Η δουλεια που εχω απλα δεν υπαρχει...

Το απογευμα εχουμε παιδιατρο! Θα γινει παλι πολεμος για να τον αφησει να του κανει εμβολιο. Τωρα που εμαθε και το νταντα, πολυ φοβαμαι οτι θα του μαυρισει το ματι του ανθρωπου απο το κακο του!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καφεδάκι θελετε:?::?:

2595226v7t5hca83z.gif

Λαζαρενια δεν εχω τιποτα κουκλα μου μια χαρα ειμαι...μηπως επειδη ειπα οτι δεν εχω ορεξη να φαω κατι:?::?::?::):):)

απλως το ειπα μονο γιατι δεν ειχα κατι συγκεκριμενο φαγωσιμο στο μυαλο μου:):)

η μικρη εφαγε λιγο απο το ψαρι:(:( ελπιζω το μουρουνελαιο να κανει την διαφορα.......τουλαχιστον σε μενα την εκανε...εστω και μετα απο πολλες 10ετιες:):):)

ξερετε κανενα site ελληνικο που κανεις παρεγελλιες απο internet οπως το ebay :?::?:

καλά μιλάμε έχω πέσει κάτω και γελάω. Φαντάζεσαι να δει καμία μανούλα τη θεραπεία με το μελάνι μέσα στη μύτη και να την εφαρμόσει. Μα πως το συνέδεσα η άτιμη μου λέτε;

Και εμάς κορίτσια όταν αγκαλιαζόμαστε με το σύζηξ έρχεται και χώνεται ο ζηλιαρόγατος ανάμεσά μας.

22153-Clipart-Illustration-Of-A-Yellow-Emoticon-Face-With-A-Pleasant-Smile.jpg

συμπεθεραααααααααααααααααααααααααα εμας το αγοράκι μας γελάει όταν μας βλέπει αγκαλιασμένους ή δίνουμε κανένα φιλί κι έρχεται κι αυτός να πάρει το μερίδιό του :wink:

Φωτεινή εδώ εδώ ο καφές...

m57Zp2.png

Γεια σας , γεια σας κοριτσια!!

Παντρολογιες βλεπω παλι!!!! Καλα εγω στο ραφι μου φαινεται θα τα αφησω και τα δυο!!!! Εμας κανενας δε μας θελει;; Εχουμε και εξοχικό .... βρε κοριτσια!!!!!!

καλα καλε ξεχασες οτι θελω και τον γιοκα σου...αλλα μην το πεις σε κανεναν:D:D ειναι μυστικο:wink::wink: αν με ακουσει ο γαμπρος μου θα με κανει ντα ντα τοσο προχωρημενη που ειμαι χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...