Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

854856viqyz5pktd.gif

χαχα σκληραινει ο ανταγωνισμος, κι αλλος υποψηφιος γαμπρος!!!

Στη σειρα σας παρακαλώ!!

ούτως ή άλλως δική μας είναι η νύφη οπότε μπορείτε να χτυπιέστε άνετε :lol::lol:

m57Zp2.png

Καλως Ορισες κοριτσακι μου!!!!

Οι αλλες που ειστε;;Αντε εβαλα καφε!!!

Εγω μετα το χρονο ξεκινησα να τα πλένω με δικα μας όταν ειναι λίγα..Οταν δω οτι μαζευονται και συμπληρωνουν εστω και μισο πλυντηριο τα βαζω μονα τους και με παιδικο απορρυπαντικό.

Κι εμενα μου αρεσει πως μυριζει καιοταν ήρθε η Ανδρεανα μοσχοβολουσε μαλακτικό και Proderm και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτες τις μυρωδιες τις εχουν συνηθως πιο μικρα μωρακια....Αχ τι ομορφα που μυριζουν τα βρεφακια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Α πα πα.

Παλι μαχη για την κόρη μου ????????

Συμπεθερα μου φαινεται οτι πρεπει να αρχιζετε να μας ταζετε πραγματακια γιατι βλεπω μεγαλο ενδιαφερον!!!!!!!

Α και καλα να περασετε με τη Βικουλα!

Εμενα με καλυψε η Πετρούλα.

Τα ρούχα της κόρης μου ειναι κατι σαν τη διαφημιση με στοργη και proderm (χα χα χα)

την ξεχασες την λαζαρενια????:lol::lol::lol:

Καλε ειστε λεφτερες???απαπα τετοιος κοριτσαρος ??αντε βρε κανονιζουμε αρραβωνας !!!και δωρο στον αρραβωνα για την νυφη ξερεις ε ?παπουτσακια μουγερ χαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

αχ καλε που τα βρισκετε τοσο ομορφα ανθρωπακια???

Σουλα εμας ανοιγεις την ντουλαπα και σου ερχεται η προδερμιλα στο κεφαλι ..την λατρευω αυτη την μυρωδια!!!

Με επνιξες ρε Ιωάννα .

Ακου ΠΡΟΔΕΡΜΙΛΑ .

Αχ θα με περασουν για χαζη κλαιω απο τα γελια

Θα ξαναρχισω κι εγω να βαζω παιδικο μαλακτικό!!Την πεθυμησα αυτη τη μυρωδια!

Κι εμεις στη νυφη θα δωρισουμε!!! α και προικα!!!

Αντε Ιωαννιστα, την καπάρωσες τη νυφη!!

Ποιες μας εμειναν;;;

Η Φωτεινη καπαρωμενη, η Ανδρεανα ετσι κι ετσι (χαχαχα!!!), η Λαζαρενια πάει κι αυτη, ααααα τη Ραφαελλα θα παρουμε!!! Ειναι όμορφη, εχει ωραιο ονομα, ειμαστε κοντα ειναι και Αρης!!

Σουπερ!!!Τι άλλο θελουμε;;;;

Ευααααααα!!!!Κανενα οικοπεδακι στη θαλασσααααααα;;;;

Ειναι ακομη η Ευα, η Αλεξανδρα και η Αναστασια μας!!!

Τρεξτε αγορομανες!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...