Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρένια καλή υπομονή μέχρι να γυρίσει ο σύζυγος! Είναι λογικό να της λείπει τόσο πολύ της κορούλας σου, έλα που αυτοί εκεί πάνω δεν καταλαβαίνουν από αυτά!

Τυχερές οι Θεσσαλονικιές που βλέπετε χιονάκι! Εδώ όλο συννεφιά κι επειδή δεν έχω βγει και από το σπίτι ουτε το κρύο δεν έχω καταλάβει!

Πετρουλα επίτηδες το κάνεις και ποστάρεις αυτές τις φώτο?Ζηλεύουμε λέμε! Καλά εσείς κ. Φωτεινή Θεσσαλονίκη δε μένετε?Πώς και εσείς δε βλέπετε χιόνι? Μπερδεύτηκα!:confused:

Joa άντε καλέ που είναι καλές οι ξενέρωτες ξανθιές δίμετρες με τα γαλανά μάτια, μία δεν πιάνουν μπροστά μας!:lol::lol::lol:Και μας προτείνεις να πάμε και με τους άντρες μου να ξεμυαλιστούν με καμιά από δαύτες!

Βατραχάκι αν το θέλεις πολύ και έχεις σωστή ενημέρωση μια χαρά θα τα καταφέρεις!

Σούλα ο μικρός μου είδε την κόρη σου στη φώτο και έχει εξτασιαστεί να της στέλνει φιλάκια!

Πετρούλα τέλεια τα κατάφερες με το θηλασμό! Συγχαρητήρια! Εμείς φτάσαμε με αποκλειστικό θηλασμό τους 8 μηνες, μετά σταδιακά το κόψαμε στους 9 μήνες σταμάτησε τελείως και λίγες μέρες μετά ανακάλυψα την ύπαρξη του σποριδίου στην κοιλιά μου! Πάντως Βατραχάκι μην αγχώνεσαι, γιατί κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουν ότι δε θα προλαβαίνω, μέχρι στιγμής όμως όλα καλά!

Βικάκι και Σαρδελίνα καλά να περάσετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι με την σαρδελα θα βγω!!!!!

μαμα γαστροσκοπηση?γιατι ασε μην απαντησεις εδω γιατι φευγω.χαχαχα

ουτε εγω μαγειρευω πολυ πολυ σπανια

δεν εχουμε χιονι.μονο δυτικα και περιχωρα δυστυχως

καλο μεσημερι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Bικακι μου καλα να περαστε!!!

Μαρινα μου αχ να ξερες μου δινεις πολυ κουραγιο κι εσυ και η πικουλινα και η ελενη μας αυτο λεω κι εγω θα τα καταφερουμε που θα παει!

Ευα μου οντως αυτο το μαγειρεμα καθε μερα σχεδον ασε και η σκεψη το τι να κανω :rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εξαρτάται τι χρήση θέλεις να κάνεις! Εγώ στο Γιώργο που έβγαζα 1 γεύμα ανά δύο μέρες αρχικά και μετά περισσότερο είχα το mini electric, το swing που έχω τώρα μου φαίνεται πολύ χλιδάτο! 3 γεύματα βέβαια έχω βγάλει μόνο!

ξεκινησες να το χρησιμοποιεις δηλαδη Μαρινακι;ποσα μλ βγαζεις τωρα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηρθα πάλι!!!!

Βικυ & Σαρδελάκι καλα να περασετε!!

Μαρινα εγω δεν ειμαι μεσα απο Θεσσαλονικη, δυτικα της πόλης μενω, περιπου στα 30 χλμ. Και εσεις στο θηλασμό εξαιρετικα τα πήγατε! Μετα και να ηθελες λόγω εγκυμοσυνης και εγω δεν θα ενοιωθα ανετα.

Η μικρη αρχισε τις γκρινιτσες;;;

Ξερετε τι ηθελα να ρωτησω εσας, τις μανουλες για 2η φορα;;Αν αυτη τη φορα την ώρα της συναντησης με το πιτσιρικι αισθανθηκατε πιο εντονα την μητρότητα καθως δεν ειναι όπως την πρωτη φορα που παθαινεις ενα σοκ και τα συναισθηματα ειναι συγκεχυμενα..Δλδ εγω μεχρι τελευταια ειχα μεγάλο αγχος και επειδη δεν γνωριζα και πως θα παει ο τοκετος, όταν επιασα στα χερια μου το μωρο ναι μεν ήταν μοναδικη η στιγμή αλλα ήμουν και καπως παγωμενη για το αγνωστο, (ειχα φαει και 14 ωρες ταλαιπωρια) η αδερφη μου πάλι μου ειπε οτι ειπε στις μαιες να το παρουν απο πάνω της (πολύ παιδευτηκε και εκεινη στο πρωτο)

Οσες θελετε χιονι, ελατε να πιουμε καφεδακι μπροστα στο τζακι και στη τζαμαρια πριν το λυωσει!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σούλα ο μικρός μου είδε την κόρη σου στη φώτο και έχει εξτασιαστεί να της στέλνει φιλάκια!

Αχ το γλυκούλι μου.Να του δώσεις και εσυ πολλα φιλακια από εμας!!!!!

ευχαριστω μαρινακι.ετσι ειναι αλλα δεν το καταλαβαινουν.δεν τους νοιαζει βλεπεις!!!

κανω υπομονη αλλα ποτε θα παθω κανα τραλαλα δεν ξερω!

κι εγω με το φαγητο προβλημα αφου ο συζ δεν τρωειολα τα φαγητα δηλ μονοκρεας αντε και κανα γεμιστο,οποτε κανω δυο φαγητα συνεχεια.δεν μπορει να τρωει η μικρη μπριζολες!!!

πετρουλα μια χαρα τα πηγες με τον θηλασμο.κι εγω 8 μηνες θηλασα αλλα μονο τρεις αποκλειστηκα.επαθα καντιντιαση.

νεες δευτερομανουλες μπραβο σας ,ειστε αξιοθαυμαστες.δεν ξερω μονο μετην ιδεα δευτερου παιδιου βγαζω καντιλες!!!:confused::confused::confused:

σαρδελινα και βικυ καλα να περαστε σημερα.θα βρεθουνε και τα μωρακια σας?

κα φωτεινη τι παθατε παλι?

κοριτσια ολο θελω να ρωτησω και ολο ξεχναω.

με τ ι πλενετε τα ρουχα των μικρων σας?

εγω πλεον βαζω και δικο μας απορυπαντικο.

η κωνκων και η αναο8 που ειναι?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγω παντως πιστευω οτι στο δευτερο εισαι πιο συνειδητοποιημενη ...το απολαμβανεις περισσοτερο ...βεβαια εχεις και αλλο ενα ζουζουνι να σου αποσπα την προσοχη αλλα πιστευω οτι δεν ειναι ο γολγοθας του πρωτου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

854856viqyz5pktd.gif

χαχα σκληραινει ο ανταγωνισμος, κι αλλος υποψηφιος γαμπρος!!!

Στη σειρα σας παρακαλώ!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...