Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

με τί; Με ορό ;

με φισιομερ γιατι ειχε λιγες μυξουλες και τωρα μολις τον ακουω να ρουθουνιζει τον καθαριζω!

Θα τα καταφερεις, το καλό ειναι που δεν θα ξεκινησεις κατευθειαν δουλεια και θα εχεις πολύ χρονο να εξοικειωθεις με το θηλασμο και με το θηλαστρο..Εγω με το θηλαστρο δεν εβγαζα πολύ για αυτο σου λέω συμπλήρωνα ενα γευμα με 3 αντλήσεις.Αλλες που εχω ακουσει εβγαζαν ενα γευμα με μια αντληση..Εγω ήθελα να νοιωθω και μια ασφαλεια οτι ανα πάσα ωρα και στιγμή που θα βάλω το μωρο στο στηθος (πχ αν εκλαιγε ή αν πονουσε) θα ειχε να θηλάσει..

Οσο πιο πολύ βαζεις το μωρο στο στηθος τοσο πιο πολύ γαλα θα κατεβαζεις.Μεχρι τις 40 μερες θα εχει σταθεροποιηθει η παραγωγη σου και μετα καθε φορα που θα κανει αλμα αναπτυξης το παιδι θα παρατηρεις και πιο μεγαλη παραγωγή...

Τις πρωτες 40 μερες να κρατας το παιδι στο στηθος συνεχεια, αυτο ειναι το μυστικό, δν υπαρχει προγραμμα...Καθε 10' θα θελει, θα το βαζεις..

λιγο δυσκολο μου ακουγεται να τον εχω συνεχεια στο στηθος μια θα ειμαι μονη με δυο παιδια αλλα θα το προσπαθησω με το ενα θα εχω τον τιμο θα τον ταιζω θα παιζουμε και με το αλλο το μωρο για να δουμε ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ακούστε...προχθές που έλλειπα για μάθημα έκανε μιά ζημιά ο γιος μου...είχα ξεχάσει να κλείσω ένα ντουλάπι και το άνοιξε κι έριξε την κανέλλα...όταν επέστρεψα μου είχε πεί ο σύζυξ τι έγινε και με το που μπαίνω στο σπίτι λέει ο Αστέρης "μαμά μαλώ;" (μαμά μαλώνεις;) και λέω "γιατί μαλώνει η μαμά;" Αστέρης "έκανε μπαμ Ακέγη" (έκανε μπαμ αστέρης) και τρέχει στο ντουλάπι για να μου δείξει τι εκανε χαχαχα...πολύ γέλιο!

Αχ μωρέ το πουλάκι μου! Τι καλός! Είδες βρε το παιδί, τιποτα δεν σου κρύβει!!!

οποτε ας αδειασω το στυλακι που εχω εδω να το παρω πακετακι για το σπιτι ..

Καλά έχεις δώσει ρεσιτάλ σήμερα με το μελάνι! :lol: :lol: :lol:

Βατραχάκι μου εδώ λέει για όλα τα θήλαστρα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862. Ρίξε μια ματιά αν δεν το έχεις δει. Εγώ τότε που το χρειάστηκα που μπήκε η Εύα νοσοκομείο νοίκιασα το λακτίνα. Μου έσωσε το γάλα! Έβγαζα με το ζόρι 20μλ τις 2 πώτες φορές και μετά ανέβηκε στα ύψη. Και μιλάμε ότι δεν ένιωθα καθόλου πόνο, καθόλου πίεση, ήταν φοβερό!

Πω πω ρε Σούλα, τι ήταν αυτό? Φρίκαρα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βατραχακι οτι ειναι τις πρωτες σαραντα μερες..Για αυτο το διαστημα δεν θα εχεις λίγο τις γιαγιαδες ή καποιο ατομο να σε βοηθουν και με το σπίτι και το παιδι μεχρι να βρειτε ρυθμους;;;

Η αληθειαα ειναι οτι θα υπάρχει μια μικρη δυσκολια..Μη σε απασχολει ομως, ειμαι σιγουρη πως τελικά να δουλέψουν όλα ρολόι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όσον αφορά το πρόγραμμα, εγώ την έβαζα ανα τρίωρο και δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα.

Ναι αν δεν κλαίει, γιατι ο δικος μου εκλαιγε και επειδη δεν μπορεις να κανεις κτ άλλο το βαζεις στο στηθος, εκει βρισκει γιατρεια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι οτι ειναι τις πρωτες σαραντα μερες..Για αυτο το διαστημα δεν θα εχεις λίγο τις γιαγιαδες ή καποιο ατομο να σε βοηθουν και με το σπίτι και το παιδι μεχρι να βρειτε ρυθμους;;;

Η αληθειαα ειναι οτι θα υπάρχει μια μικρη δυσκολια..Μη σε απασχολει ομως, ειμαι σιγουρη πως τελικά να δουλέψουν όλα ρολόι...

η μαμα μου θα παρει μονο δυο εβδομαδες αυτη θα ειναι η βοηθεια μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

συμπεθέρα γιατι έτσι η νύφη μου; Βγάζετε δόντια ή τα έχετε όλα;

Ιωάννα μου μιά χαρα γάλα έβγαζες...εγώ έβγαζα όλη μέρα μόνο 60γρ...και το σκατουλάκι μου δεν καθόταν στο στήθος!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Σήμερα δυσκολο βραδυ ...ο χρηστος εχει συγκαει και το βραδυ ειχε πολυ ανησυχο υπνο ..το πρωι ξυπνησε ευτυχως μες στην τρελη χαρα για να παει σχολειο ..

Στην Πραγα πηγαμε μονοι μας και μας κοστισε πολυ φτηνα ..650 ευρω εισητηρια και ξενοδοχεια και για τους δυο μας .Συνολο χαλασαμε περιπου στα 1200 ευρω αλλα φαντασου οτι τρωγαμε σε καλα εστιατορια , πηγαμε στο μαυρα θεατρα μας και ολα ..απλα ειναι πολυ φτηνη η Πραγα ..την συνιστω ανεπιφυλακτα..

Ο γιατρος του Χρηστου ειναι στην Ευρωκλινικη παιδων αλλα εχει και δικο του εξωτερικο ιατρειο στα Πατήσια .Οταν παω σπιτι θα σου στειλω πμ με τα στοιχεια του .

Παπουτσια εμεις λογω οτι οτι ειναι αρκετα ακριβα παιρνουμε 2 ζευγαρια το χειμωνα και 2 το καλοκαιρι στις εκπτωσεις. Στο τελος των εκπτωσεων παντως το μουγερ ριχνει αρκετα τις τιμες και το καλοκαιρι του βρηκαμε παπουτσια με 40 ευρω .Επισης αμα ερθεις Αθηνα με το καλο υπαρχει το πρατηριο - stock του μουγερ με πολυ καλες τιμες!!!

σε ευχαριστω πολυ γιατις πληροφοριες σου.οταν βρεις τα στοιχεια στειλε μου ενα πμ.

1200ε μονο?για ποσες μερες?εμεις τοσα χαλασαμε που πηγαμε στν αθηνα και φιλοξενουμενοι παρακαλω!!!!λοιπον του χρονου θα παμε πραγα!!!

Καλημερα Σαρδελακι μου !!!

Ναι του εβαλα kenakomb ,εχετε καμια αλλη ιδεα ???

ιωαννα μου εγω δεν βαζω πιακενακομπ γιατι παρατηρησα τριχουλες στο πουλακι της λογω κορτιζονης.

μελανι δεν εχω παρει ποτε αλλα ακουω οτι ειναι σωτηριο.

εγω πηρα μια κρεμα της πεπανθολ τωρα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη και την βαζω και προοληπτικα.

Σας εχω πει οτι οι Τσεχες ειναι θεες ???παναγια μου ...διμετρες κορμαρες,ματαρες ....

α δεν παμε τοτε....

αααα ειναι μπλε για τα αγορακια και ροζ για τα κοριτσακια

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μολις διαβασα αυτο στο trοktiko και φρικαρα

Μία 20χρονη Γερμανίδα συνελήφθη με την κατηγορία ότι έβαλε το νεογέννητο μωρό της μέσα στο ψυγείο με αποτέλεσμα αυτό να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή...

Η νεαρή παραδόθηκε στην αστυνομία όταν ένα φιλικό της πρόσωπο ανακάλυψε στο ψυγείο το παγωμένο πτώμα του άτυχου βρέφους. Όπως κατέθεσε, νόμισε πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, αλλά από τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως αυτό βρισκόταν στη ζωή όταντοποθετήθηκε στο ψυγείο.

Το πτώμα του άτυχου βρέφους ανακαλύφθηκε στον παγωμένο τάφο του τρεις έως τέσσερις εβδομάδες μετά την τοποθέτησή του εκεί.

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕς ΜΟΥ!!!

θελω κι εγω χιονιιιιι!!!τι ωραια στονε εκει που το στρωσε?σιγουρα θα χει σπασει και το κρυο ε?

σουλα κι εγω ειχα μαρτυρικο βραδυ.

κοιμηθηκε με το ζορι στο κρεββατι μου στις 10 κ 30 και στις μια ξυπνησε κλαιγοντας και δεν μπορουσα να την ηρεμησω με τιποτα!!!επι 10 λεπτα εκλαιγε και ουρλιαζε!

το κανει τρεις μερες σερι τωρα.να ειναι ο κοινοδοντας που σκαει?

φοβηθηκα πολυ..και ειμαι και μονη!!

1654096yn4fep17z7.gif

συμπεθέρα γιατι έτσι η νύφη μου; Βγάζετε δόντια ή τα έχετε όλα;

Δεν ξέρω βρε κοπελαρα μου.Τους πίσω τραπεζιτες δεν εχουμε βγαλει ακομα και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν φαινονται καν πρησμενα!!!!

LAzarenia μου σε καταλαβαινω απόλυτα οπως βλεπεις και εγω το ιδιο αντιμετωπισα.Ισως να τα ενοχλει κατι ή να τα πιανει ανασφαλεια ξερω και γω τι να πω!!!

συμπεθερούλα κι εμείς τους τελευταίους 4 τραπεζίτες περιμένουμε ...4 μέρες κοιμόταν πολύ ανήσυχα και κλαψούριζε συνέχεια, πιστεύω πως αρχίζει η διαδικασία των δοντιών...2 μέρες τώρα κοιμήθηκε ήρεμα πάλι και σε κάποια φάση θα αρχίσει πάλι φαντάζομαι. Ετσι μου έκανε σε όλα τα δόντια!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...