Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ανακεφαλαιώνω και λέω οτι εφοσον θα κατσεις με το παιδι και δεν θα λειπεις στις αρχες πάνω απο 8 ωρες για να χανει 2 & 3 γευματα σου κανει το swing.Mολις περασουν οι σαραντα πρωτες μερες θα αρχισεις να βγαζεις γαλα και θα αποθηκευεις, όταν θα ξεκινησεις τη δουλεια θα εχεις μια καλή τραπεζα και θα αντλεις πάλι τις ωρες που θα εισαι στη δουλεια για να μην εχεις συμφορηση τις ωρες που δεν θα θηλάζει το παιδι. Εγω ετσι εκανα και συμπλήρωνα ενα γευμα (180 μλ) με 3 αντλήσεις.

Στην αντληση δεν με ηθελε καθολου...

καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα τα καταφερεις, το καλό ειναι που δεν θα ξεκινησεις κατευθειαν δουλεια και θα εχεις πολύ χρονο να εξοικειωθεις με το θηλασμο και με το θηλαστρο..Εγω με το θηλαστρο δεν εβγαζα πολύ για αυτο σου λέω συμπλήρωνα ενα γευμα με 3 αντλήσεις.Αλλες που εχω ακουσει εβγαζαν ενα γευμα με μια αντληση..Εγω ήθελα να νοιωθω και μια ασφαλεια οτι ανα πάσα ωρα και στιγμή που θα βάλω το μωρο στο στηθος (πχ αν εκλαιγε ή αν πονουσε) θα ειχε να θηλάσει..

Οσο πιο πολύ βαζεις το μωρο στο στηθος τοσο πιο πολύ γαλα θα κατεβαζεις.Μεχρι τις 40 μερες θα εχει σταθεροποιηθει η παραγωγη σου και μετα καθε φορα που θα κανει αλμα αναπτυξης το παιδι θα παρατηρεις και πιο μεγαλη παραγωγή...

Τις πρωτες 40 μερες να κρατας το παιδι στο στηθος συνεχεια, αυτο ειναι το μυστικό, δν υπαρχει προγραμμα...Καθε 10' θα θελει, θα το βαζεις..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Πριν λίγο καταφερα να ερθω στη δουλεια γιατι από τον δρόμο που ερχομαι συνήθως και κανω ενα τεταρτακι ειχε γίνει ενα ατυχημα και ειχε μπλοκαρει ο δρόμος και εκανα εναν κυκλο 40 χιλιομετρων!!!!!!

Τελως παντων το χουν αυτο τα χιονια.

Λοιπον το κοριτσακι μου χθες κοιμηθηκε κατα τις 11 πολύ ηρεμα και εγω καταχαρηκα.Βιαστηκα ομως.

Ξύπνησε στις 1 και μιση με κλαματα και δεν κοιμοταν με τιποτα μεχρι που την πηρα και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.

Κατα τις 4 και μιση ξύπνησε και παλι και το τραβηξε μεχρι τις 6.

Τι καλα , τι καλα!!!!!!!

Ουφ.

Α οσο για τα θήλαστρα που λετε και εγω αυτο της medela ειχα αλλα δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου.

Τι να πω ψυχολογικο ηταν παντως δεν μπορουσα να βγαλω καθολου γαλα.Μολις εβγαζα το θηλαστρο γινοταν πλυμηρα !!!!!

πετρουλα ποσο καιρο θηλασες ??

15 μηνες Ιωάννα μου.Το σταματησε μονος του μια μερα και δεν ξαναηθελε..

Οπως λεει και ο συζυγος "Σε ξεζουμισε!!!Αρχισα να πιστευω οτι θα πηγαινει σχολειο και στην επιστροφη θα τρεχει στο δρομο να θηλασει...!!!!" χαχα

Διαφημίσεις

Μολις διαβασα αυτο στο trοktiko και φρικαρα

Μία 20χρονη Γερμανίδα συνελήφθη με την κατηγορία ότι έβαλε το νεογέννητο μωρό της μέσα στο ψυγείο με αποτέλεσμα αυτό να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή...

Η νεαρή παραδόθηκε στην αστυνομία όταν ένα φιλικό της πρόσωπο ανακάλυψε στο ψυγείο το παγωμένο πτώμα του άτυχου βρέφους. Όπως κατέθεσε, νόμισε πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, αλλά από τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως αυτό βρισκόταν στη ζωή όταντοποθετήθηκε στο ψυγείο.

Το πτώμα του άτυχου βρέφους ανακαλύφθηκε στον παγωμένο τάφο του τρεις έως τέσσερις εβδομάδες μετά την τοποθέτησή του εκεί.

Τι να πω ψυχολογικο ηταν παντως δεν μπορουσα να βγαλω καθολου γαλα.Μολις εβγαζα το θηλαστρο γινοταν πλυμηρα !!!!!

Καλημερα Σουλα μου πολύ χιονι ε;;;

Κι εγω ετσι ημουν με το θηλαστρο, σταγονα-σταγονα.Ειναι ψυχολογικο...

Μολις διαβασα αυτο στο trοktiko και φρικαρα

Μία 20χρονη Γερμανίδα συνελήφθη ................ μετά την τοποθέτησή του εκεί.

Τι ειναι αυτο ρε παιδι μου που διαβαζουμε!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Τι αρρωστα μυαλα υπάρχοτν Θεεμου..Φυλαγε μας!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

πωπω πολυς καιρος , στο επομενο παιδι εχω σκοπο(λεμε τωρα..)να θηλασω 3 μηνες!!!

Και μια μερα να θηλάσει κερδος ειναι!!!Μεγαλη σημασια εχει η προσπάθεια.Κι εγωφ οταν ξεκινησα πήγαινα για 40 μερες, οι 40 εγινες 3 μηνες κοκ.Ποτε δεν περιμενα να φτασω τοσο πολύ...Μετα το 3μηνο ομως ειναι ρουτινα και αν καποιος φτασει να θηλάσει μεχρι τοτε αν δεν εχει αλλο σοβαρο λόγο να διακοψει πιστευω ειναι κριμα να μην συνεχίσει...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...