Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

άσε ρε μαράκι...φρίκη ήταν...και τελικά δεν καθάρισε χαχα! Δεν πειράζει χαλάλι του...

ακούστε...προχθές που έλλειπα για μάθημα έκανε μιά ζημιά ο γιος μου...είχα ξεχάσει να κλείσω ένα ντουλάπι και το άνοιξε κι έριξε την κανέλλα...όταν επέστρεψα μου είχε πεί ο σύζυξ τι έγινε και με το που μπαίνω στο σπίτι λέει ο Αστέρης "μαμά μαλώ;" (μαμά μαλώνεις;) και λέω "γιατί μαλώνει η μαμά;" Αστέρης "έκανε μπαμ Ακέγη" (έκανε μπαμ αστέρης) και τρέχει στο ντουλάπι για να μου δείξει τι εκανε χαχαχα...πολύ γέλιο!

m57Zp2.png

369176i664wis02c.gif725741pijcjb2lzh.gif

Πετρουλα ΘΕΛΩΩΩΩΩ και εγω χιονι!!!!

καλημερα μανουλες κ μωρακια

joa μελανι μπλε παρε

:lol::lol: ε τί άλλο να πάρει βρε Φωτεινή; Μελάνι ροζ;;; :lol::lol: δεν ξέρω αλλά γέλασα πολύ μ΄αυτό. Μόνο εγώ γέλασα τελικά;:lol::lol:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

joa μου το βρηκα στο ιντερνετ 125ευρω.

Οχι ρε Βατραχακι 80 ευρω κανει, πολύ ακριβο το βρηκες..

Σορρυ λάθος εκανα!!!150 το πήρα... Καλα το βρηκες τοτε, το μινι ειχε τοσο

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

άσε ρε μαράκι...φρίκη ήταν...και τελικά δεν καθάρισε χαχα! Δεν πειράζει χαλάλι του...

ακούστε...προχθές που έλλειπα για μάθημα έκανε μιά ζημιά ο γιος μου...είχα ξεχάσει να κλείσω ένα ντουλάπι και το άνοιξε κι έριξε την κανέλλα...όταν επέστρεψα μου είχε πεί ο σύζυξ τι έγινε και με το που μπαίνω στο σπίτι λέει ο Αστέρης "μαμά μαλώ;" (μαμά μαλώνεις;) και λέω "γιατί μαλώνει η μαμά;" Αστέρης "έκανε μπαμ Ακέγη" (έκανε μπαμ αστέρης) και τρέχει στο ντουλάπι για να μου δείξει τι εκανε χαχαχα...πολύ γέλιο!

φοβερος ο Αστερης :lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ανακεφαλαιώνω και λέω οτι εφοσον θα κατσεις με το παιδι και δεν θα λειπεις στις αρχες πάνω απο 8 ωρες για να χανει 2 & 3 γευματα σου κανει το swing.Mολις περασουν οι σαραντα πρωτες μερες θα αρχισεις να βγαζεις γαλα και θα αποθηκευεις, όταν θα ξεκινησεις τη δουλεια θα εχεις μια καλή τραπεζα και θα αντλεις πάλι τις ωρες που θα εισαι στη δουλεια για να μην εχεις συμφορηση τις ωρες που δεν θα θηλάζει το παιδι. Εγω ετσι εκανα και συμπλήρωνα ενα γευμα (180 μλ) με 3 αντλήσεις.

Στην αντληση δεν με ηθελε καθολου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...