Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

Expand  

Σε ευχαριστώ πολυ γλυκουλα μ! Ενταξει ειναι καλα απο χθες σε γενικες γραμμες..απλα μου εκανε εντυπωση η αντιδραση του γτ ειναι η 5η μας προσπαθεια (αρα οκ ειμαστε καπως πιο προτεοιμασμενοι για ολα τα σεναρια) και εξ αρχης πηγαινε ασχημα..εκπληξη θα ηταν να πηγαινε καλα στην περιπτωση μας με τοσο χαλια χοριακες..εγω ειχα προετοιμαστει οταν πηρα την πρωτη χοριακη...εχουμε 2 παλινδρομες κ πλεον με αυτη 2 βιοχημικες και μια κουλουρα..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

joa είπε:
Σας εχω πει οτι οι Τσεχες ειναι θεες ???παναγια μου ...διμετρες κορμαρες,ματαρες ....

Αυτος ειναι ο ενδοιασμος μου!!!χαχαχα

Ο αντρας σου πως τις αξιολόγησε;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

επειδη ειδα οτι ο βηχας πλεον δεν ειναι ξερος αλλα παραγωγικος , λεω να του δωσω λιγο χρονο μηπως φυγει απο μονος του..υπαρχουν βεβαια και οι μασκουλες αλλα δεν εχω δει ποτε προκοπη με τις μασκες

cca53e644d.png

eTRlp2.png

joa μου το μελάνι το ζητάς έτσι από το φαρμακείο. Είναι θαυματουργό. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα πριν του βάλεις το μελάνι βάλε φυσιολογικό ορό, άστο 2-3 λεπτά στέγνωσε τον καλά και μετά βάλε το μελάνι.(εγω το έβαζα με μπατονέτες). Προσοχή μόνο βάφει πάρα πολύ. Φρόντισε να μην σου πέσει πουθενα. Και προς Θεού μην το πιάσει ο Χρηστάκος..θυμάσαι τι είχε πάθει το σαρδελάκι μας ε???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!!!

κι εδω εχουμε χιονια!!!!!

τι κανετε;εμενα λιγο μου ποναει ο λαιμος μου αλλα οκ!

Stone είπε:
Λιγες μυξουλες εχει Βατραχακι..

τι σκοπευεις να κανεις οσον αφορα το θηλασμό..Και γιατι να το παρεις μωρε απο τωρα..Εγωτο πήρα όταν πια περασαν 4 μηνες και ήθελα να αρχισω να αποθηκευω

και πάλι το χρησιμοποιησα πολύ αργοτερα..

Αν εχεις σκοπό να κανεις πάνω απο 4 αντλησεις τη μερα να πάρεις το symphony, αλλιως μεχρι 2-3 αντλήσεις τη μερα τo swing ειναι οτι πρεπει..

Θα πας κατευθειαν στη δουλεια μετα τη λοχεια;;Πως το εχεις σκεφτει..

στονε μου εχω σκοπο να θηλασω αποκλειστηκα θελω πολυ δηλαδη κι ευχομαι να τα καταφερω στη δουλεια δεν θα γυρησω αμεσως τα πρωινα θα ειναι παντα σπιτι εκτος απροοπτου αλλα καποια απογευματα πρεπει να πηγαινω στη δουλεια και μετα το καλοκαιρι σ/κ θα πρεπει να πηγαινω στη δουλεια (γαμους-βαπτισεις) οποτε θα χρειαστω λογικα να εχω καποια τραπεζα γαλακτος και μετα την εδραιωση να κανω υπολογιζω 2 αντλησεις την ημερα.

καταλαβες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

arma είπε:
joa μου το μελάνι το ζητάς έτσι από το φαρμακείο. Είναι θαυματουργό. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα πριν του βάλεις το μελάνι βάλε φυσιολογικό ορό, άστο 2-3 λεπτά στέγνωσε τον καλά και μετά βάλε το μελάνι.(εγω το έβαζα με μπατονέτες). Προσοχή μόνο βάφει πάρα πολύ. Φρόντισε να μην σου πέσει πουθενα. Και προς Θεού μην το πιάσει ο Χρηστάκος..θυμάσαι τι είχε πάθει το σαρδελάκι μας ε???

μαράκι φθάνει που το θυμάμαι εγώ :tongue::lol:

Ιωάννα μου σου απάντησε το μαράκι μας για το μελάνι...πάντως είναι το μόνο που μας βοήθησε εμάς και φυσικά και το μόνο που κατέστρεψε το χαλί μου :lol:

m57Zp2.png

καλώς το βατραχάκι μας...ελπίζω μάτια μου να μην αρρωστήσεις και να μείνεις στον λίγο πονόλαιμο...πάντως εγώ ημουν ευχαριστημένη με το μεντελα...αλλά σου εύχομαι ολόψυχα να θηλάσεις αποκλειστικά...κι εγώ το θέλω πολύ στο 2ο παιδάκι μιας και με τον Αστέρη δεν τα κατάφερα!

m57Zp2.png

joa είπε:
=

οποτε καλυτερα να μην την κανω αυτη την δουλεια στον μαρμαρινο παγκο του μπανιου ε??

Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!!! ΞΕΧΝΑ ΤΟ! Να στρώσεις οπωσδήποτε ένα σελταδάκι όπου και να το κάνεις..

Σαρδελάκι μου και μόνο που το σκέφτομαι το μελάνι στο χαλί με πιάνει πανικός! :lol:

Βατραχάκι μου εύχομαι να τα καταφέρεις πολύ καλά με τον θηλασμό και το πιστεύω ότι θα γίνει γιατί το έχεις πάρει πολύ ζεστά! Μπράβο κοριτσακι μου. Κάνε γαργάρα με αλατόνερο για το λαιμάκι σου αν δεν είναι καμιά ίωση θα σε σώσει!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

sardelaki είπε:
καλώς το βατραχάκι μας...ελπίζω μάτια μου να μην αρρωστήσεις και να μείνεις στον λίγο πονόλαιμο...πάντως εγώ ημουν ευχαριστημένη με το μεντελα...αλλά σου εύχομαι ολόψυχα να θηλάσεις αποκλειστικά...κι εγώ το θέλω πολύ στο 2ο παιδάκι μιας και με τον Αστέρη δεν τα κατάφερα!

αχ σ'ευχαριστω γλυκια κι εγω το ευχομαι να μην χειροτερεψω και κυριως να μην κολλησω τον μικρο!

κι εγω ελπιζω να τα καταφερω καλυτερα αυτη τη φορα παντως τωρα καταλαβαινω οτι δεν ηξερα την τυφλα μου περι θηλασμου!

arma είπε:

Βατραχάκι μου εύχομαι να τα καταφέρεις πολύ καλά με τον θηλασμό και το πιστεύω ότι θα γίνει γιατί το έχεις πάρει πολύ ζεστά! Μπράβο κοριτσακι μου. Κάνε γαργάρα με αλατόνερο για το λαιμάκι σου αν δεν είναι καμιά ίωση θα σε σώσει!

ναι το εχω παρει ζεστα το εχω ριξει και στο διαβασμα ουτε στις πανελληνιες τοσο διαβασμα :lol:

α καλα λες αλατονερο θα το κανω ευχαριστω μιας και μελι με λεμονι δεν μπορω λογο ζαχαρου ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...