Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια για το θηλαστρο κι εγω ειχα σκοπο να παρω το swing να μην το παρω;

Λιγες μυξουλες εχει Βατραχακι..

τι σκοπευεις να κανεις οσον αφορα το θηλασμό..Και γιατι να το παρεις μωρε απο τωρα..Εγωτο πήρα όταν πια περασαν 4 μηνες και ήθελα να αρχισω να αποθηκευω

και πάλι το χρησιμοποιησα πολύ αργοτερα..

Αν εχεις σκοπό να κανεις πάνω απο 4 αντλησεις τη μερα να πάρεις το symphony, αλλιως μεχρι 2-3 αντλήσεις τη μερα τo swing ειναι οτι πρεπει..

Θα πας κατευθειαν στη δουλεια μετα τη λοχεια;;Πως το εχεις σκεφτει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια να κανεις υπομονη και να εξηγεις στη μικρη οτι ο μπαμπας της λειπει για δουλεια και την αγαπάει πολύ-πολύ, πρεπει ομως να δουλέψει και να φερει λεφτα..

Ξερεις οταν τα λέω αυτα στον δικο μου τι μου απαντα;;;Κοκοοοοοο!!!!! (οτι θα φερει δλδ σοκολατα..)

Κοριτσια κανει σαν κοτα ειδικα αν δει το κιντερ αυγο δεν μπορω να τον ηρεμησω, εχει πολύ πλάκα

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Σήμερα δυσκολο βραδυ ...ο χρηστος εχει συγκαει και το βραδυ ειχε πολυ ανησυχο υπνο ..το πρωι ξυπνησε ευτυχως μες στην τρελη χαρα για να παει σχολειο ..

joa μου τις ειδα τις φωτο και ηταν τελειες.πηγες με γκρουπ ή μονοι σας ετσι?ηταν ακριβα εκει δηλ ξενοδοχεια .εισητηρια κλπ?

σιγουρα θελω το τηλ του και στοιχεια του.στο παιδων ειναι?

επισης θελω να βοηθησω μια γνωστη μου εδω που το κοριτσακι της ταλαιπωριεται με τα ισχια της.ειναι 4 ετων καικουτσαινει κι εχει βαλει δυο φορες γυψο.ενω και η λαζαρενια ειχε θεμα με ισχια φτιαχτηκε.ειναι να μην σου τυχει.κι επειδη ψαχνει καλο γιατρο θα θελα να μου πεις αν γινεται.σε ευχαριστω πολυ.

οσο για τα ποδαρακια του χρηστακου μην σε στεναχωρει καθολου αν ειναι λιγο χοντρα.εδω γλυτωσατε χειρουργειο και ειναι μια χαρα το παιδι.τι λες τωρα?

κι εμενα χθες η παιδιατρος με μαλωσε και μου ειεπ μονο μουγερ μποτακι ή ανατομικα.

αλλα τα μουγερ ειναι ακριβα ...θα παρω τωρα στις εκπτωσεις ενα ζευγαρι και αν αντεχει η τσεπη μου θα της παρω και ενα μεγαλυτερο για αργοτερα!

τωρα για τις ημερομηνιες εγω δεν καταλαβα.

εμενα γεννηθηκε 22\7\1980

μπλεξαμε με καρκινους βλεπω...:lol::lol::lol:

Στην Πραγα πηγαμε μονοι μας και μας κοστισε πολυ φτηνα ..650 ευρω εισητηρια και ξενοδοχεια και για τους δυο μας .Συνολο χαλασαμε περιπου στα 1200 ευρω αλλα φαντασου οτι τρωγαμε σε καλα εστιατορια , πηγαμε στο μαυρα θεατρα μας και ολα ..απλα ειναι πολυ φτηνη η Πραγα ..την συνιστω ανεπιφυλακτα..

Ο γιατρος του Χρηστου ειναι στην Ευρωκλινικη παιδων αλλα εχει και δικο του εξωτερικο ιατρειο στα Πατήσια .Οταν παω σπιτι θα σου στειλω πμ με τα στοιχεια του .

Παπουτσια εμεις λογω οτι οτι ειναι αρκετα ακριβα παιρνουμε 2 ζευγαρια το χειμωνα και 2 το καλοκαιρι στις εκπτωσεις. Στο τελος των εκπτωσεων παντως το μουγερ ριχνει αρκετα τις τιμες και το καλοκαιρι του βρηκαμε παπουτσια με 40 ευρω .Επισης αμα ερθεις Αθηνα με το καλο υπαρχει το πρατηριο - stock του μουγερ με πολυ καλες τιμες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ζηλευω ...θελω να γυρισω σπιτι να χιονισει του σκοτωμου να αποκλειστω στο σπιτι και να μην παω γραφειο αυριο!!!!

πετρουλα σου εφυγαν οι ενδοιασμοι για την πραγα ???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ΠΩ ΠΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!Καλέ μιλάμε πολύ πράμα! Πολύ όμορφα είναι!

joa μου βολέψου με το κρύο και την βροχή προς το παρόν..δεν το βλέπω να έχουμε άσπρη μέρα στην Αθήνα...:lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ιωάννα τελειες οι φωτο!!!Με το χιονι δυσκολευτηκατε;;;

Σαν τρελη εκανα το πρωί που ειδα το χιονι, αφου ξυπνησα τον καλό μου και ηπιαμε τον καφε μας πριν ερθω στη δουλεια...

Για την Πραγα καλε δεν ειχα κανενα ενδοιασμό, ίσα-ισα που θελαμε να πάμε, δεν θυμασαι που στο΄λεγα;;Ο ενδοιασμος είχε να κανει με τις λιμο και τα events μεσα σε αυτες!! Στην πλάκα τα λεγαμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...