Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικα στο κοριτσακι !!!σιδερενια!!να ειναι η τελευταια φορα που θα δει νοσοκομειο...

Giovanna μου περαστικα στην Αλεξανδρα σου...

Αααα στο facebook εχω βαλει και φωτο απο την Πραγα..δεν θυμαμαι ρε γμτ εδω πως μπαινουν...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινη μπραβο το κοριτσακι! Καλη αναρρωση να εχει!

Μαρινα ξεκινησε τα κολπα η μικρη ε? Ε, πως? Μεγαλωνει κι αυτη, εχει αποψη!:lol: Παντως το σπανακορυζο ειναι και του Σωτηρη το αγαπημενο φαγητο! Τωρα θα μου πεις, ποιο δεν ειναι? Το αυγο... Ειναι το μονο που επιμενει να μην τρωει. Παντως παρα πολυ ευχαριστα τρωει και τα γιουβαρλακια, τους γιγαντες και τα ρεβυθια!

Ιωαννα εγω το εχασα το τρενο για το κοριτσι! Μεχρι τωρα ειχα διορια... Αρα παμε για το 2012 να γινει η συλληψη... Αν ειναι σιγουρη επιτυχια, να περιμενω! Παντως στον Σωτηρη μου βγηκε!:D

t7fQp3.png

τωρα στο θεμα μας

σας δινω παραδειγμα ο συζυξ μου γεννηθηκε 18/07/1973 -1977-1981-1985-1989-1993-1997-2001-2005-2009

αρα λοιπον το 2005-2006 εκανα κοριτσια και 2007(που επιασα τον χρηστο)και 2008 αγορια ,οποτε 2009 & 2010 κανουμε κοριτσακια!!!

Εμένα ο καλός μου είναι γεννημένος 1977 και το 2007 που έγινε η σύλληψη ήταν κορίτσι.......άρα μάλλον δεν ισχύει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Λαζαρενια φυσικα και οτιδηποτε χρειαστεις τηλ. και τα σχετικα ή αμα ερθεις αθηνα να τον παρω και εγω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου ..Ο Χρηστος ευτυχως περπατησε κανονικα και αμα τον δει καποιος γιατρος ουτε καταλαβαινει πλεον οτι ειχε προβλημα ραιβοποδιας (φτου φτου 100% επιτυχια )εχουμε μονο λιγο χοντρουλικα ποδαρακια και προσεχουμε πολυ τα παπουτσια μας (μονο μουγερ στυλ μποτακι και καθολου μα καθολου αθλητικα)..

τωρα στο θεμα μας

σας δινω παραδειγμα ο συζυξ μου γεννηθηκε 18/07/1973 -1977-1981-1985-1989-1993-1997-2001-2005-2009

αρα λοιπον το 2005-2006 εκανα κοριτσια και 2007(που επιασα τον χρηστο)και 2008 αγορια ,οποτε 2009 & 2010 κανουμε κοριτσακια!!!

joa μου τις ειδα τις φωτο και ηταν τελειες.πηγες με γκρουπ ή μονοι σας ετσι?ηταν ακριβα εκει δηλ ξενοδοχεια .εισητηρια κλπ?

σιγουρα θελω το τηλ του και στοιχεια του.στο παιδων ειναι?

επισης θελω να βοηθησω μια γνωστη μου εδω που το κοριτσακι της ταλαιπωριεται με τα ισχια της.ειναι 4 ετων καικουτσαινει κι εχει βαλει δυο φορες γυψο.ενω και η λαζαρενια ειχε θεμα με ισχια φτιαχτηκε.ειναι να μην σου τυχει.κι επειδη ψαχνει καλο γιατρο θα θελα να μου πεις αν γινεται.σε ευχαριστω πολυ.

οσο για τα ποδαρακια του χρηστακου μην σε στεναχωρει καθολου αν ειναι λιγο χοντρα.εδω γλυτωσατε χειρουργειο και ειναι μια χαρα το παιδι.τι λες τωρα?

κι εμενα χθες η παιδιατρος με μαλωσε και μου ειεπ μονο μουγερ μποτακι ή ανατομικα.

αλλα τα μουγερ ειναι ακριβα ...θα παρω τωρα στις εκπτωσεις ενα ζευγαρι και αν αντεχει η τσεπη μου θα της παρω και ενα μεγαλυτερο για αργοτερα!

τωρα για τις ημερομηνιες εγω δεν καταλαβα.

εμενα γεννηθηκε 22\7\1980

μπλεξαμε με καρκινους βλεπω...:lol::lol::lol:

1654096yn4fep17z7.gif

λοιπον εβαλα ο καλυμμα αφου το πλακωσα ολο στο οινοπνευμα στο πλυντηριο στους 90 βαθμους και καθαρισε..οχι τελειως αλλα εφυγε το περισοτερο. Κατι σημαδακια εμειναν. Τωρα το ξαναπλακωσα στο οινοπνευμα και το ξαναεβαλα στους 90 να δω αν θα φυγουν και τα σημαδακια. Αν δεν γινει και τοτε τπτ θα το μουλιασω σε γαλα.. (αναρωτιεμαι ποσα λιτρα γαλα θα χρειαστω για κατι τετοιο). Κουραστηκα σημερα. ΠΑω να δω ταινιουλα και νανι.φιλια σε ολες.

Τι έγινε τελικά όλες καρκινάκια πήραμε???

Φαστ ευτυχώς δε με άκουσες να το κλαις το κάλυμμα! Βέβαια με οινόπνευμα και 2 φορές στους 90 τη γλιτώνει, δεν τη γλιτώνει στο τέλος!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Βαλτε αλλον εναν καρκινο αντρα. Στις 30/6/80 κι ο δικος μου!

Καλή αναρρωση να εχει το κοριτσακι μας και ποτε ξανα χειρουργεια στη ζωη της!

Φαστ ε, αν το πλύνεις αλλη μια φορα στους 90 ναι νομιζω πως θα βγουν όλα τα σημαδια αφου θα εχει πια ξεβαψει...χαχα

Κωνκων τι βαρβαρο ωραριο ειναι αυτο;;Δημοσιος εισαι;;Δεν μπορεις να παρεις την επαπειλουμενη;;Καλη ξεκουραση βρε κοριτσι, κοιτα να κοιμηθεις γρηγορα...

Ολες το 2007 τα συλλάβαμε τα ασυλληπτα!!!

Εγω ειμαι λιγο καλύτερα, αλλά μια κρυωνω μια γυρναει το κεφαλι μου..Να δουμε αυριο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

στονε ο μικρος βηχει ακομη;εσυ παρε κανενα παναντολ το χρυσο ειναι πολυ καλο!

κωνκων μου χαιρομαι που ολα ειναι καλα!!!

φωτεινη μου καλη αναρωση στο παιδακι κι αλλη ταλαιπορια να μην εχει στη ζωη του!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

σαρδελινα μου που χαθηκες σημερα;τι κανει το Αστερι σου;

κοριτσια για το θηλαστρο κι εγω ειχα σκοπο να παρω το swing να μην το παρω;

κι εγώ νομίζω αυτό είχα...και ήταν σούπερ...γιατί να μην το πάρεις;

m57Zp2.png

πωπωωωω πολλα καρκινακιαααα!!!

ευσισθητα ε???:lol::lol::lol:

φαστ εσυ αιγωκερος με καρκινο

τα ιδια με εμενα βρε!συμπασχουμε χαχαχχ

αφου βγηκε παλι καλα.με οινοπνευμα δεν το χα σκεφτει!

που σαι βρε σαρδελινα.ολα καλα?εφυγε ο συζ?

εμενα εφυγε σημερα και γυριζει δευτερα.θα μου κανετε παρεα??

αχ η μικρη δεν ηθελε να παει για ναναι κι εκλαιγε και ζηταγε τον πατερα της.μετα πηγε στο δωματιο μας και τον εψαχνε.και κοιμηθηκε εκει τελικα.τι να κανω βρε κοριτσια?να φτιαξω μια ψευτικη κουκλα?

πολυ με στεναχωρει αυτο...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...