Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια. Όλες καλά; Η Αλεξανδρούλα μου έκανε γύρω στις 03.00 39 και μετά το πρωί πυ την είχε η πεθερά μου 38,2 και της έδωσε ντεπόν. Τώρα κοιμάται και όπως την έπιασα ήταν λίγο ζεστή :(:(:(:(:(:( Θα δω όταν ξυπνήσει. Πήρα σήμερα τον παιδίατρο για να του πω τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια ούρων (αρνητική) και μου είπε ότι λογικά από αύριο θα είναι απύρετη. Μακάρι......

αυριο θα ειναι περδικι η αλεξανδρουλα ,θα δεις!!!

Αχ κορίτσια να κουκουβαγίσω λίγο; Λέει 'μαμά παπάω (αγαπάω)' και 'μαμά παπάς (με αγαπάς);' και εγώ λιώνω ρε κορίτσια. Κολλάμε στα σιρόπια στο πάτωμα. Επίσης παίρνει το στίφτη από την κουζίνα της και μου στύβει χυμό για να πιω.:lol::lol::lol::lol:

δεν το πιστευω...θα τρελαθω!!!!

θελω κι εγω χυμο απο τα χερακια της κορης μουυυυυυ!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η φωτεινή σήμερα έφαγε από 2 σπανακόπιτες την γέμιση, λίγη φρούτοκρεμα και λίγο γιαούρτι. Την είχα και γιουβαρλάκια αλλά όταν είδε το πιάτο με κουτάλι έφυγε μακριά.

Για το παιδάκι δεν έχουμε νεοτέρα σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Κώνων με το καλό η εξέταση περιμένουμε νέα σου

Μαρίνα ειδές όταν αλλιώς τα περιμένεις και αλλιώς έρχονται τα πράγματα, θα πάρεις την σωστή απόφαση κούκλα μου

Σταματισε να χιονιζει εδω και πολυ ωρα, αλλα στο Χορτιατη και στο Σειχ Σου ειναι ολα ασπρα. το χιονι αποδειχτηκε ιμιτασιον μεσα στην πολη:(:(

Εγώ ξέρω κάτι αλλά για να προβλέψεις το φύλλο του παιδιού σου, αυτό ισχύ και για αποβολές και διακοπή κύησης, δηλαδή σου βγάζει πόσες φορές θα μείνεις έγκυος.

Έχει πλακά να το κάνετε αναμεταξύ σας και στις φίλες σας.

Λοιπόν περνούμε ένα σταυρό που φοράμε με αλυσίδα, ανοίγουμε την παλάμη μας και κρατάμε τον σταυρό επάνω από την ανοιχτή παλάμη σαν εκκρεμές.

Το κουνάμε επάνω κάτω ……όπως κάνουμε το φακελάκι με το τσάι μέσα στο φλιτζάνι ….3 φορές στην τρίτη φόρα σηκώνουμε τον σταυρό ώσπου να είναι κάθετα επάνω από την παλάμη μας περίπου 8-10 εκατοστά. Ο σταυρός θα αρχίσει να κουνιέται… αν κάνει κυκλικές κίνησης είναι κορίτσι …. Αν κάνει οριζόντιες η κάθετες κινήσεις είναι αγόρι… αν δεν κάνει τίποτα και κοκαλώνει αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε άλλη εγκυμοσύνη . Επαναλαμβάνουμε όσες φορές κουνιέται ο σταυρός

Δεν ξέρω αν με το τρόπο που το έγραψα έγινα κατανοητη

α και με το μπανιο επισης τρελενεται ...φαντασου να του ελεγα χρηστο θες να κανεις μπανιο τρωγοντας τοστ????θα πηγαινε στα ουρανια το πιτσιρικι μου..

χαχαχα μια απο τα ιδια

κωνκωνακι μου οριστε η συνταγη με τα μπανανοκεκακια

http://greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1038&Itemid=49

κοριτσια S.O.S Δεν το πηρα χαμπαρι εγκαιρως και ο μικρος ζωγραφισε ολο το καλυμμα του παπλωματος μας με μαρκαδορο.. Δεν ειναι κατι λιγο να το τριψω. Εχει κανει γκραφιτι σε ολο το κρεβατι..Ξερει καμια πως μπορω να το βγαλω?

Giovanna απο αυριο η μικρη θα ειναι καλύθτερα, μην ανησυχεις, αφου σας το ειπε και ο γιατρος

Μπες να μας πεις και το βραδυ την εξελιξη του πυρετου

Κι εγω δεν ειμαι πολύ καλά..Νοιωθω καπως υποτονικη και σαν να ζαλιζομαι και λίγο... Περιμενω το συζ. γιατι δεν μπορω να κυνηγαω τον μικρο και εχει οργιασει πάλι...Εκεινος εχει πολύ λιγες μυξουλες.Ελπίζω να μην κολλήσαμε τπτ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Η φωτεινή σήμερα έφαγε από 2 σπανακόπιτες την γέμιση, λίγη φρούτοκρεμα και λίγο γιαούρτι. Την είχα και γιουβαρλάκια αλλά όταν είδε το πιάτο με κουτάλι έφυγε μακριά.

Για το παιδάκι δεν έχουμε νεοτέρα σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Κώνων με το καλό η εξέταση περιμένουμε νέα σου

Μαρίνα ειδές όταν αλλιώς τα περιμένεις και αλλιώς έρχονται τα πράγματα, θα πάρεις την σωστή απόφαση κούκλα μου

Σταματισε να χιονιζει εδω και πολυ ωρα, αλλα στο Χορτιατη και στο Σειχ Σου ειναι ολα ασπρα. το χιονι αποδειχτηκε ιμιτασιον μεσα στην πολη:(:(

Εγώ ξέρω κάτι αλλά για να προβλέψεις το φύλλο του παιδιού σου, αυτό ισχύ και για αποβολές και διακοπή κύησης, δηλαδή σου βγάζει πόσες φορές θα μείνεις έγκυος.

Έχει πλακά να το κάνετε αναμεταξύ σας και στις φίλες σας.

Λοιπόν περνούμε ένα σταυρό που φοράμε με αλυσίδα, ανοίγουμε την παλάμη μας και κρατάμε τον σταυρό επάνω από την ανοιχτή παλάμη σαν εκκρεμές.

Το κουνάμε επάνω κάτω ……όπως κάνουμε το φακελάκι με το τσάι μέσα στο φλιτζάνι ….3 φορές στην τρίτη φόρα σηκώνουμε τον σταυρό ώσπου να είναι κάθετα επάνω από την παλάμη μας περίπου 8-10 εκατοστά. Ο σταυρός θα αρχίσει να κουνιέται… αν κάνει κυκλικές κίνησης είναι κορίτσι …. Αν κάνει οριζόντιες η κάθετες κινήσεις είναι αγόρι… αν δεν κάνει τίποτα και κοκαλώνει αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε άλλη εγκυμοσύνη . Επαναλαμβάνουμε όσες φορές κουνιέται ο σταυρός

Δεν ξέρω αν με το τρόπο που το έγραψα έγινα κατανοητη

μπραβο στην φωτεινουλα .τουλαχιστον τρωει!

κα φωτεινημια χαρα τα ειπατε.το ξερω κι εγω αυτο οπως κ ξερω πιο ονομα θα παντρευτειτε και ποσο χρονω.σε εμενα βγηκε!!!

χαχαχα μια απο τα ιδια

κωνκωνακι μου οριστε η συνταγη με τα μπανανοκεκακια

http://greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1038&Itemid=49

κοριτσια S.O.S Δεν το πηρα χαμπαρι εγκαιρως και ο μικρος ζωγραφισε ολο το καλυμμα του παπλωματος μας με μαρκαδορο.. Δεν ειναι κατι λιγο να το τριψω. Εχει κανει γκραφιτι σε ολο το κρεβατι..Ξερει καμια πως μπορω να το βγαλω?

φαστ βαλε το σε γαλα κρυο να μουλιασει και θα φυγει.

Giovanna απο αυριο η μικρη θα ειναι καλύθτερα, μην ανησυχεις, αφου σας το ειπε και ο γιατρος

Μπες να μας πεις και το βραδυ την εξελιξη του πυρετου

Κι εγω δεν ειμαι πολύ καλά..Νοιωθω καπως υποτονικη και σαν να ζαλιζομαι και λίγο... Περιμενω το συζ. γιατι δεν μπορω να κυνηγαω τον μικρο και εχει οργιασει πάλι...Εκεινος εχει πολύ λιγες μυξουλες.Ελπίζω να μην κολλήσαμε τπτ..

στονε περαστικα σας.παρε ενα ντεπονακι προς το παρον ...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Fast υπάρχουν στο σ/μ κάτι μικρά μπουκαλάκια που λέγονται διαβολάκια έχει για κάθε τι πρόβλημα λεκέ και ένα μπουκαλάκι, αν όμως ειναι σε εμφανές σημείο και μεγάλη επιφάνια θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις στο καθαριστήριο πριν κάνει οτιδήποτε

Πετρούλα εύχομαι να μην είναι καμιά ίωση

Giovanna αυριο να ειναι καλα η Αλεξανδρα οπως και για την Φωτεινη να της ανοιξει η ορεξη γιατι ειναι μεγαλος παιδεμος να μην τρωει το παιδι

Giovanna ευχομαι αυριο το παιδι να ειναι τελειως απυρετο! Βαρβατη ιωση αρπαξε το ερημο!

Fast ιδεα δεν εχω.. Για βαλε και λιγο bio shout πανω στους λεκεδες πριν το βαλεις στο πλυντηριο. Αν δεν γινει κατι, μαλλον καθαριστηριο...

Stone μακαρι να μην εχετε τιποτα...

t7fQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Στην εξέταση όλα καλά και απο βδομάδα θα κάνω αυχενική.

Φωτεινή μου χαίρομαι που πηγαν όλα καλά με την επέμβαση. Καλή ανάρωση και σύντομα σπίτι της η μικρούλα.

fast μου ευχαριστώ για τη συνταγή θα τα δοκιμάσω.

Πάω να πιω το τίλιο-χαμομηλι μπας και καταφέρω να κοιμηθώ. Αυριο δουλευω και πρέπει να σηκωθώ απο τις 5.00

Καλό βραδυ!

Διαφημίσεις

Ναι βέβαια! Θα το βγάλεις και θα κατευθυνθείς στον κάδο...προσοχή όχι των απλύτων αλλά των σκουπιδιών! Μου φαίνεται εκεί θα καταλήξει το κάλυμμα!:lol:

Γρήγορη ανάρρωση στο μικράκι που έκανε την πολύωρη επέμβαση σήμερα!Μερικές φορές τα θεωρούμε όλα δεδομένα και δεν καταλαβαινουμε ότι έχουμε το σημαντικότερο, είναι τα παιδιά μας γερά τι άλλο να θέλουμε!

Κωνκωνάκι με το καλό η αυχενική!

Joa τραβήξατε κι εσείς αρκετά, ευτυχώς κάνατε τις σωστές κινήσεις έγκαιρα και είναι μια χαρά ο Χρηστάκης!

Ο Γωγουλίνος μου τσάκισε σήμερα ένα πιάτο σπανακόρυζο ενώ χτες που επέμενε η μαμά μου να του δώσουμε τηγανιτές πατάτες έφαγε 7 το σύνολο με τα χίλια ζόρια! Επίσης, τώρα το βράδυ με λίγο παραμύθι και μετά από κάμποση ώρα ήπιαμε πάλι το γάλα μας με καλαμάκι! Ελπίζω να έχουμε την υπομονή να το συνεχίσουμε μέχρι να συνηθίσει!

Η μπουμπούκα άρχισε τα τσαλιμάκια και δεν κοιμάται ψιλογκρινιάζει και προσπαθεί από τώρα να βάλει το δάχτυλό της στο στόμα! Για την ακρίβεια όταν τα καταφέρνει ηρεμεί! Καλά πάμε!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα!!!

Λαζαρενια φυσικα και οτιδηποτε χρειαστεις τηλ. και τα σχετικα ή αμα ερθεις αθηνα να τον παρω και εγω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου ..Ο Χρηστος ευτυχως περπατησε κανονικα και αμα τον δει καποιος γιατρος ουτε καταλαβαινει πλεον οτι ειχε προβλημα ραιβοποδιας (φτου φτου 100% επιτυχια )εχουμε μονο λιγο χοντρουλικα ποδαρακια και προσεχουμε πολυ τα παπουτσια μας (μονο μουγερ στυλ μποτακι και καθολου μα καθολου αθλητικα)..

τωρα στο θεμα μας

σας δινω παραδειγμα ο συζυξ μου γεννηθηκε 18/07/1973 -1977-1981-1985-1989-1993-1997-2001-2005-2009

αρα λοιπον το 2005-2006 εκανα κοριτσια και 2007(που επιασα τον χρηστο)και 2008 αγορια ,οποτε 2009 & 2010 κανουμε κοριτσακια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρινακι και εμας ο Χρηστος την πρωτη εβδομαδα ησυχος ηταν ..μετα αρχισαμε (βεβαια ο ερμος ειχε και τα δικια του με τους γυψους στα ποδια)γκρινιες και μετα κολικους!!!!μου εχου πει παντως οτι τα κοριτσια κανουν λιγοτερους κολικους ή και καθολου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...