Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

joa είπε:
λοιπον μου ειπαν το εξης παιρνεις την ημερομηνια γεννησης του συζυγου και υπολογιζει ανα 4 χρονια , τα δυο πρωτα κανει κοριτσι και τα δυο επομενα αγορι ..σε μενα παντως ισχυει μιας και συνελαβα το 2007 και συμφωνα με αυτο 2009& 2010 κανω κοριτσια ..πωπω λες να χασω το κοριτσοτρενο ???

joa μαλλον δεν ισχυει γιατι κι εγω το 07 συνελαβα αγορι και το 09 παλι αγορι :lol::lol:

καλε ολα λενε οτι επρεπε να ειναι κοριτσι λετε να ειναι και να μας κανει εκπληξη αλλα το ειδαμε πεντακαθαρα τι να πω :lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Α ρε κορίτσια πολύ γέλασα με το ποτε συλλαμβάνεις κορίτσι και πότε αγόρι!!! Εμένα ο Γώγος δεν είχε ουρίτσα, η μπουμπού έχει (αν κατάλαβα καλά τι είναι ουρίτσα!) κι επειδή το σκέφτομαι και για τρίτο (μήπως δεν πάω καλά, λέμε τώρα!!!) διαφώτισέ με ρε Λαζαρένια μου τι μου βγαίνει με αυτή τη μέθοδο!:lol::lol::lol:

Κωνκωνάκι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου το σενάριο να επιστρέψω τόσο νωρίς στη δουλειά! Αν τελικά πάω θα πρέπει να βρω γυναίκα για 3-4 ώρες, το πρωί η μαμά μου μετά η γυναίκα και το μεσημέρι θα έρχομαι όσο γίνεται πιο γρήγορα! Για να είμαι ειλικρινής δε μου αρέσει καθόλου η ιδέα, γιατί φοβάμαι να αφήσω μόνο του το παιδί με γυναίκα, ούτε στο Γώγο το έκανα, αλλά τόσο μικρό αδύνατο να πάει σταθμό! Όσο για τη δουλειά, δε γίνεται να με διώξουν έχω μπει με διαγωνισμό ΑΣΕΠ αλλά γίνεται να μου αλλάξουν υπηρεσία ή αντικείμενο! Πουφ!!! Ακόμα δε γέννησα με αυτά θα ασχολούμαι?:lol:Το πιο σημαντικό είναι ότι θα νιώσω ότι αδικώ το κοριτσάκι μου σε σχέση με το Γώγο αφού θα χάσω τα καλύτερά του και με το θηλασμό δεν ξέρω τι θα γίνει μιας και ο μακροπρόθεσμος στόχος μας αυτή τη φορά θα ήταν ο χρόνος! Για άλλη μια φορά, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελλά!Σας ζάλισα κι εσάς με τα δικά μου!

Είναι η 1η φορά που μένω τελείως μόνη μου και με τα 2 ζουζούνια και μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά, αφού εδώ και ένα δύωρο σερφάρω και κοιμήθηκα και κανένα μισάωρο! Τώρα ο Γώγος ξύπνησε και παίζει στην κούνια του, δεν έχω πάει ακόμα μέσα αλλά τον ακούω, και η μπουμπού άρχισε να κουνιέται και να ξυπνάει κι αυτη! Λέτε να επιβιώσω το επόμενο δύωρο???

mGKop3.png60Jvp3.png

vatraxaki είπε:

deleni μου ποιο θηλαστρο εχεις;

Έχω της medela το swing αλλά νοίκιασα και το symphony γιατί στην Αναστασία όταν γυρισα στη δουλειά αναγκάστηκα να αντλώ σχεδόν όλα τα γεύματα και με το swing μου σταμάτησε το γαλα οπότε αυτή τη φορά είπα να προσέξω για να...έχω;)

SOULA33 είπε:
Α να σας πω και κατι καλό??

την κόρη μου την αφήσανε να κοιμηθει μεχρι τις 12 σήμερα.Οτι και να τους πω λιγο θα τους πεσει.αλλα εγώ φταίω.Πρεπει το βραδυ να την παω στη γιαγια της να κανουνε ολονυχτια!

Σούλα μου... τα λόγια είναι περιττάααααα...που λέει και το τραγούδι!!!!!

κομμάτια είμαι κορίτσια... όταν έχω άλλο άνθρωπο στο σπίτι δεν μπορώ να κοιμηθώ.....:mad::-x:-x:-x:-x Τι κόμπλεξ κουβαλάω Θεέ μου !!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελπίζω το Σκ τουλάχιστον που θα είναι ο άντρας μου εδώ να καταφέρω να ξεκουραστώ και λίγο!!

Εύα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας!!!! Κωνκων περιμένουμε και τα δικά σας τωρα!!!1;););)

Βίκυ τι εγινε το κοριτσάκι; όλα καλά εύχομαι!!!

Φιλενάδες σας αφήνω...πάω να προσπαθήσω να κοιμιθώ λιγάκι πριν ξυπνήσει η μικρή μου...τα λέμε το βράδυ!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Deleni κι εγώ γι αυτό το λόγω διστάζω να πάρω κοπέλα να με βοηθάει! Νομίζω ότι θα νιώθω "κάπως" και δε θα μπορώ να ξεκουραστώ έτσι κι αλλιώς!

Κι εγώ το swing έχω και αντλώ αν 3 μέρες, μήπως και φτιάξω μία μικρή τράπεζα γάλατος! Αλήθεια δοκίμασες να δώσεις του μικρού με μπιμπερό ή όχι ακόμα?

Ο Γώγος ακόμα τραγουδάει κάτι με μπάλα μπάλα!Καλά τη σκαπούλαρα μέχρι στιγμής!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινακι θα κανεις αγορι στο τριτο.

εμενα παντως στο κινεζικο μου βγαζει οτι θα εκανα αγορι.

και τελικα μου βγηκε αγοροκοριτσο:lol::lol::lol:

το αλλο τζοα πως το κανεις?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Αχ ρε Ελενακι μου θυμιζεις τα δικα μου...Σου λειπει πολύς υπνος, εχεις το αγχος των παιδιών, τουλαχιστον εκμεταλλευσου το γεγονος οτι εχεις μια βοηθεια τωρα και ξεκουρασου λίγο, μην κολλας..Παρε ενα βιβλιο να βοηθησεις τον εαυτο σου να κοιμηθει πιο ευκολα.

Οσο για το θηλαστρο και εγω το swing ειχα, αλλά αρχισα απο τον 6 μηνα τις αντλήσεις και το πήρα για να αντλω μονο 1 γευμα την ημερα.To Symphony ειναι καταλληλο για πάνω απο 3 αντλήσεις τη μερα...

Μαρινα σκεψου το και ζυγισε τα πραγματα.Συζητησε το και με τον καλο σου, ρωτα και τους παλιους ή καποιον προϊσταμενο..Το θεμα ειναι να γυρισεις για να εξασφαλίσεις καλυτερες προοπτικες εργασιας. Αν αυτο στο διασφαλίσουν (δεν ξερω με ποιο τροπο) τοτε εχει καλώς..Προσεξε μονο μην ειναι τερτιπια συναδελφων για να απαλλαγουν απο αντικειμενα..Το εχω δει και αυτο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

marina28 είπε:
Άσχετο αλλά γιατί έχουν κολλήσει οι ηλικίες στα τικεράκια μου και δεν προχωράνε?Ποιά είναι της τεχνολογίας να βοηθήσει?

Γιατι, πως τα εχεις βαλει;;;

Μια χαρα τα δειχνει βρε..11 ημερων δεν ειναι η μπεμπα;;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Ευακι μπραβο για την μπουμπου!!! Αντε ολα τελεια!!!

Μαρινακι τι να σου πω για τη δουλεια? Κι εγω καταρχην θα το συζηταγα με παλιοτερους συναδελφους, αλλα μαλλον θα γυρναγα, αν ηταν να χασω αυτα που εχω κερδισει τοσα χρονια. εγω τον Σωτηρη το αφησα 6 μηνων και ηταν μια χαρα. Τωρα το 4 μηνων ειναι βρεφακι ακομα.. Τι να σου πω? Αν το αποφασισεις ομως, ξεκινα να ψαχνεις απο τωρα για γυναικα γιατι ειναι δυσευρετες. Ασε που πρεπει να ερθει και τουλαχιστον ενα μηνα πριν, να εξοικειωθει και αυτη με το μωρο και το μωρο να τη συνηθισει... Και να σου πω την αληθεια το οτι τη θες μονο για 3-4 ωρες την ημερα, το κανει ακομα πιο δυσκολο. Μια φιλη που εψαχνε δεν μπρορεσε να βρει ποτε... Και αυτο γιατι αν δουλευει η γυναικα 3-4 ωριτσες μονο, θα πληρωνεται πολυ λιγο, και θα χανει ολη της της μερα. Δε θα μπορει να βαλει κατι αλλο πριν ή μετα. Οι πιο πολλες προτιμουν ολη τη μερα δλδ ενα 8ωρο για να βγαζουν ενα ικανοποιητικο μηνιατικο... Δυσκολη αποφαση οπως και να το κανουμε... Παντως εγω που εχω κοπελα για τον Σωτηρη δεν την αλλαζω με τιποτα! Ειναι και χρυσο κοριτσι, την αγαπαει και ο Σωτηρης πολυ, μου κανει και καμια δουλιτσα (σιδερο ας πουμε). Απλα εγω επειδη μενω διπλα διπλα με τη μαμα μου, δεν ειχα το αγχος στην αρχη οτι ας πουμε μπορει να κανει κατι στο παιδι.. Η μαμα ετσι κι αλλιως εφοσον δε δουλευει, την ελεγχει συνεχεια...

κωνκων μου περιμενουμε τα νεα σου απο τον γιατρο!

Μαρινα και Deleni πραγματικα σας θαυμαζω που αντεχετε και δεν κοιμαστε το μεσημερι. Εγω οταν ο σωτηρης ηταν τοσο μωρο, κουτουλαγα απο την αυπνια.. Οπου και να με αφηνες με επαιρνε ο υπνος. Γενικα δεν κοιμομουν ποτε πολυ, με ενα 7ωρο πεταω! Αλλα οταν το 7ωρο γινεται 4ωρο και αυτο σπαστο, ποσο να αντεξει ενας ανθρωπος???:lol:

t7fQp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Όλες καλά; Η Αλεξανδρούλα μου έκανε γύρω στις 03.00 39 και μετά το πρωί πυ την είχε η πεθερά μου 38,2 και της έδωσε ντεπόν. Τώρα κοιμάται και όπως την έπιασα ήταν λίγο ζεστή :(:(:(:(:(:( Θα δω όταν ξυπνήσει. Πήρα σήμερα τον παιδίατρο για να του πω τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια ούρων (αρνητική) και μου είπε ότι λογικά από αύριο θα είναι απύρετη. Μακάρι......

Σήμερα στη δουλειά έγινε χαμός.......και πότε δεν γίνεται δηλαδή. Όταν όμως λέιψω πάντα μου αφήνουν εκκρεμότητες και αυτό με στεναχωρεί πολύ.

Κίκο και εγώ έχω ακόμα μειωμένο, 2 ώρες κάθε μέρα, ως τις 18/6. Βλακεία όμως έχω κάνει. Δεν το είχα σκεφτεί να ζητήσω να λείπω μία μέρα την εβδομάδα. Τώρα απλά αγχώνομαι να βγάλω τη δουλειά των 8 ωρών σε 6 :-(:-(:-(:-(

Σούλα απαίτησε από τις γιαγιάδες να μην αφήνουν το παιδί να κοιμάται τόσο. Διαφορετικά δεν θα σωθείς ποτέ.

Joa εξήγησε λίγο την τακτική κοριτσιού - αγοριού γιατί και εγώ δεν το κατάλαβα. Για τα φυτικά σιροπάκια πρόσεξέ το γιατί τα περισσότερα λένε από 2 χρονών και πάνω.

Εύα τέλεια τα νέα για το μπεμπεδάκι. Με το καλό να την κρατήσεις και αγκαλιά. Ουβάς - ουβάς; Άλλη μια Ρουβίτσα προστέθηκε στο φαν - κλαμπ.

Βρε Κωνκων γιατί τόσες αυπνίες; Δοκίμασε ένα χαμομηλάκι ή λίγο γάλα ζεστό και μην πίνεις καφέ, σοκολάτα ή αναψυκτικό το απόγευμα.

Βατραχάκι πάλι τούμπα ο Τιμούλης; Και η Αλεξάνδρα κάθε φορά που κοπανάει το κεφάλι της λέει 'έπεσε πάλι'.

Βίκυ πώς πήγε η εγχείρηση; Είχες νέα;

Αχ κορίτσια να κουκουβαγίσω λίγο; Λέει 'μαμά παπάω (αγαπάω)' και 'μαμά παπάς (με αγαπάς);' και εγώ λιώνω ρε κορίτσια. Κολλάμε στα σιρόπια στο πάτωμα. Επίσης παίρνει το στίφτη από την κουζίνα της και μου στύβει χυμό για να πιω.:lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

joa είπε:
Καλημερα!!!

Λαζαρενια μου να το πας το κοριτσακι σου σε παιδοορθοπαιδικο ,λογικα παπουτσια ειδικα θα σου πει να βαλεις .Οσο για τον Χρηστο , νομιζω το εχω ξαναπει οτι γεννηθηκε με ραιβοποδια και στα δυο ποδια (δλδ τα ποδια του προς τα μεσα αλλα λες και ηταν σπασμενα , εκαναν ορθη γωνια )αν εξαιρεσεις το αρχικο σοκ και οτι απο 2 ημερων τρεχαμε στα νοσοκομεια με γυψους ,εξετασεις και ειδικες ασκησεις 5 φορες την μερα απο μιση ωρα μεχρι 8 μηνων ,ολα πηγαν καλα και χαρη στις ειδικες ασκησεις που εκανα γλυτωσαμε 2 χειρουργια ..βεβαια μεχρι και να παει 5 ετων υπαρχει παντα η περιπτωση να κανουμε καποια μικροεπεμβαση αλλα παμε καλα!!

Ιωαννα περιμενουμε νεα για την μικρη σου!

δεν το πιστευω οτι περασατε τετοιο λουκι!!!δεν το ηξερα τζοα μου λυπαμαι...

και αυτο δεν φανηκε μεσα απο την κοιλια?ευτυχως που το ανακαλυψανε νωρις!!

joa είπε:
ναι με την γεννα περασαμε μεγαλο λουκι !!!ο ανδρας μου μολις ειδε το μωρο εβαλε τα κλαμματα ..βεβαια οπως μας ειπαν και οι γιατροι μετα το αρχικο σοκ πραγματα που διορθωνονται μην τα φοβαστε ...

Αλλα ειχαμε πεσει και σε γιατρο(μεγαλογιατρο μεγαλου παιδικου νοσοκομειου , διευθυντη παιδοορθοπαιδικης ) που ηθελε να μας φαει πολλα λεφτα και μας ειπε οταν πηγαμε τον χρηστο 4 ημερων οτι δεν θα περπατησει ποτε τελειως καλα και οτι θα χρειαστει να κανει 4 εγχειρησεις και να φοραει γυψους μεχρι 1 ετους

ευτυχως ομως μια γνωστη μας ,μας προτεινε τον ορθοπαιδικο του Χρηστου και μπορει μεννα πληρωσαμε αρκετα λεφτα αλλα το παιδι ταλαιπωρηθηκε πολυ λιγο και τελικως πηγαν ολα καλα!!

ακομη το σκεφτομαι για αυτο τον γιατρο να κανω επωνυμη καταγγελια ..

ευτυχως που βρηκατε καλο ανθρωπο στο τελος!θα μου πεις ποιος ειναι μηπως τον χρειαστω?

joa είπε:
Bικυ εχεις δικιο σε αυτο αλλα οταν τελικα αλλαξαμε γιατρο ,με το αγχος οτι ολα θα πανε καλα οπως επισης οτι ανα 3 μερες ειμασταν στην ευρωκλινικη για αλλαγες γυψων και μετεπειτα ολη μερα να του κανω ασκησεις δεν ειχα προλαβει καν να ασχοληθω με το θεμα αυτο . οταν τελικα 9 μηνων ο χρηστος αρχισε πλεον να διαφενεται οτι ολα θα πανε τελειως καλα και εξαλειφθηκε καθε πιθανοτητα αμεσου χειρουργειου ειναι αληθεια οτι και εμεις το ξεχασαμε ..

σκεφτομαι παντως να γραψω επωνυμα το θεμα αυτο στο parents με ολα τα γεγονοτα και οπως συνεβησαν ..

Ευχομαι το κοριτσακι της φιλης σου να παει και στο τελευταιο χειρουργειο καλα!!

τελικα περπατησε φυσιολογικα ο χρηστακης?

τωρα εχει αφησει κατι?ευχομαι να μην χρειαστει τιποτα να κανετε και να ηταν κατο τελευταιο σας...

φανταζομαι την στεναχωρια σας!!!

βικυ ευχομαι κι εγω το κοριτσακι της φιλης σου να ειναι μια χαρα!πες μας τα νεα της!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...