Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κωνκων ο κων\νος παει καλυτερα?εσυ πως τακαταφερνεις τωρα με την δουλεια και τα νυχτερινα?η αδεια σου ξεκινα συντομα?

Λαζαρενια μου ο μικρός βήχει που και που αλλά πιο πολύ τον πιάνει τη νύχτα.

Αυριο δουλευω και ευτυχώς με βγάλαν απο τα νυχτερινα:D ακόμα απο τα Χριστούγεννα. Σε άδεια λογικά θα βγώ κατα το Πάσχα δεν νομίζω να με κρατήσουν παραπάνω, θα δω αν μπορέσει να κρύψει ο γιατρος κανα μήνα. Η Ντόρα σου τί κάνει?

Σουλίτσα μου η αληθεια είναι οτι τα έχω πάρει απο χθες με τους απο κάτω μας που κάθε βράδυ έχουν κόσμο και φωνάζουν. Και κάνουμε παρέα και ξέρουν οτι ακούγονται τα πάντα και αυτοι συνεχίζουν. Κατά της 11 το βράδυ χτυπήσαμε το πάτωμα για να κάνουν ησυχία και μετά τους ακούγαμε να μας σχολιάζουν που κάναμε παρατήρηση. :mad: Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Να σαι καλά, με έκανες να το βγάλω απο μέσα μου!

vatraxaki μου ναι ακόμα είναι νωρίς για το φύλο αλλά νομίζω οτι έχω κοριτσάκι. Φυσικά αν είναι αγοράκι πάλι θα χαρω γιατί ξέρω απο αγοράκια και αν είναι κοριτσάκι πάλι θα χαρώ γιατί θα είναι κάτι διαφορετικό απο αυτο που ξερω:lol:. Γερό μωράκι να είναι Παναγίτσα μου!

Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω κοριτσάκια! Δεν την περίμενα με τίποτα αυτή την εξέλιξη! Στο Γιώργο γύρισα όταν ήταν 14+ μηνών το κοριτσάκι μου πού να το αφήσω τόσο μικρό και τι να της κάνω τις 2 ώρες που θα φεύγω νωρίτερα αφού κάνω 1 ώρα να πάω και 1 ώρα να γυρίσω από τη δουλειά? Σκέφτομαι για αρχή να μιλήσω και με κανά 2 έμπειρους συναδέλφους να μου πουν τη γνώμη τους γιατί δεν ξέρω καθόλου τι πρέπει να κάνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμείς εδώ και 5 μέρες παίρνουμε σιρόπι πρωί βράδυ αυτό που γράψατε πιο πάνω αλλά μπλόκαρα , salospir ή κάνω λάθος? ..

Αποκλειεται!!! Αυτο μαλλον το επαιρνες εσυ..για τις θρομβωσεις ειναι αυτο βρε Μαρινα

Τι αναπαντεχη εξελιξη ηταν αυτη οσοσν αφορα τη δουλεια!!!Σου αλλαξε τα σχεδια..Σκεψου το καλη μου

νομίζω οτι είμαι δολοφόνος των y σπερματοζοαριων οπότε ...............

Δολοφονος, ξε-δολοφονος, το ΄κανες το θαυμα σου!!!

στονε ο αναστασακος τι ειχε τελικα χθες?

Ανησυχια ειχε Λαζαρενια, μαλλον απο τα κακακια..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλως σας βρηκα!

η μαμα μου λεει που εκανε 5 κορες ,αυτο που ειπε η κωνκων.

επισης αν το πρωτο σας μωρο εχει ουριτσα θα κανετε το αντιθετο φυλο στο επομενο!

:shock::shock::lol::lol:Λαζαρενια θα με πεθάνεις στο γέλιο, τί εννοείς με την ουρίτσα???

Διαφημίσεις

λοιπον μου ειπαν το εξης παιρνεις την ημερομηνια γεννησης του συζυγου και υπολογιζει ανα 4 χρονια , τα δυο πρωτα κανει κοριτσι και τα δυο επομενα αγορι ..σε μενα παντως ισχυει μιας και συνελαβα το 2007 και συμφωνα με αυτο 2009& 2010 κανω κοριτσια ..πωπω λες να χασω το κοριτσοτρενο ???

εγω δεν καταλαβα....:-( να σου πω τις ημερομηνιες να μου το κανεις?

Λαζαρενια μου ο μικρός βήχει που και που αλλά πιο πολύ τον πιάνει τη νύχτα.

Αυριο δουλευω και ευτυχώς με βγάλαν απο τα νυχτερινα:D ακόμα απο τα Χριστούγεννα. Σε άδεια λογικά θα βγώ κατα το Πάσχα δεν νομίζω να με κρατήσουν παραπάνω, θα δω αν μπορέσει να κρύψει ο γιατρος κανα μήνα. Η Ντόρα σου τί κάνει?

Σουλίτσα μου η αληθεια είναι οτι τα έχω πάρει απο χθες με τους απο κάτω μας που κάθε βράδυ έχουν κόσμο και φωνάζουν. Και κάνουμε παρέα και ξέρουν οτι ακούγονται τα πάντα και αυτοι συνεχίζουν. Κατά της 11 το βράδυ χτυπήσαμε το πάτωμα για να κάνουν ησυχία και μετά τους ακούγαμε να μας σχολιάζουν που κάναμε παρατήρηση. :mad: Ουφ τα είπα και ηρέμησα! Να σαι καλά, με έκανες να το βγάλω απο μέσα μου!

περαστικα του να ναι.βροχιτιδα λες?

παλι καλα που σε βγαλανε γιατι θα ησουν πολυ κουρασμενη.

μακαρι να σε καλυψει και ο γιατρος και να ξεκουραστεις.τον μικρο θα τον συνεχισεις παιδικο?

η ντορα μου χαχαχαχχ εχει πολυ γκρινια,πεισμα και πολλες απαιτησεις!

αλλα οταν ειμαστε οι δυο μας ειναι μια χαρα .πολυ μου την χαλαει ο συζ γμτ!!!

καλα εκανες καιμα και μας τα πες να ξεθυμανεις!!

ειναι μερικοι που δεν καταλαβαινουν τιποτα!

οσο για το φυλο ναι οτι να ναι γερο να ναι ,που θα ειναι κωνκωνακι!!!

Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω κοριτσάκια! Δεν την περίμενα με τίποτα αυτή την εξέλιξη! Στο Γιώργο γύρισα όταν ήταν 14+ μηνών το κοριτσάκι μου πού να το αφήσω τόσο μικρό και τι να της κάνω τις 2 ώρες που θα φεύγω νωρίτερα αφού κάνω 1 ώρα να πάω και 1 ώρα να γυρίσω από τη δουλειά? Σκέφτομαι για αρχή να μιλήσω και με κανά 2 έμπειρους συναδέλφους να μου πουν τη γνώμη τους γιατί δεν ξέρω καθόλου τι πρέπει να κάνω!

μαλλον καλυτερα ετσι οπως το σκφτεσαι μαρινακι.

συζητησε το και πραξε αναλογως.αλλα μην χασεις την δουλεια σου.κριμα ειναι!

1654096yn4fep17z7.gif

λοιπον μου ειπαν το εξης παιρνεις την ημερομηνια γεννησης του συζυγου και υπολογιζει ανα 4 χρονια , τα δυο πρωτα κανει κοριτσι και τα δυο επομενα αγορι ..σε μενα παντως ισχυει μιας και συνελαβα το 2007 και συμφωνα με αυτο 2009& 2010 κανω κοριτσια ..πωπω λες να χασω το κοριτσοτρενο ???

Θα προτιμήσω τη μέθοδο Κάμα Σούτρα, με τα μαθηματικά δεν τα πήγαινα ποτέ καλά.χιχιχχιχιχι

Γειά σου Λαζαρένια , το ξέρω μωρέ , έμπλεξα με τη δουλειά και τους γνωστούς πονοκεφάλους αλλά όπως βλέπετε σήμερα επανήλθα για τα καλά.

Μαρινάκι όντως πρόβλημα το θέμα της δουλειά σου, κάτσε και σκέψου τι θέλεις πραγματικά , εγώ να πω την αλήθεια εφόσον μου παρέχει ο νόμος αυτό το δικαίωμα θα το εξαντλούσα μέχρι τέλους , αλλά από την άλλη εσύ πραγματικά ξέρεις τι είναι το σωστό.

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου δεν ξέρω αν είναι βροχιτιδα, βασικά δεν έχω ιδέα απο αρρώστιες, άσχετη τελείως, απλά αν χειροτερέψει θα τον πάω στη γιατρό να τον δεί. Αχ το κοριτσι του μπαμπά θα γίνει η μπουμπού σου:D.

:lol::lol::lol::lol: που πηγε βρε το μυαλο σου??

ουριτσα πισω στα μαλλια !!!!χαχαχαχα

χαχαχαχαχα εχω πεθάνει στο γέλιο! Θα με ακούσει και ο μικρός. Πού να φανταστώ την ουρίτσα στα μαλλιά!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...