Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφου θα βγεις κωνκων, δεν ρωτας κι εσυ να παρεις ενα σιροπι φυτικο;;

Με το καλό να πας στο γιατρο!Αυχενικη ποτε κανεις;;

Ναι θα ρωτήσω και τον γιατρό μου. Για αυχενική θα μου πεί σήμερα, λογικά σε καμιά βδομάδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου συγνωμη που δεν σας απαντησα πιο πριν.

για τα ποδαρακια ναι θα παω σε παιδοορθοπαιδικο ουτως η αλλως μας το χε πει περυσι απλα εγω ανησυχω λιγακι παραπανω ισως γιατι εδω εχω φαει πολλες φορες τα μουτρα μου με λαθος διαγνωσεις!

τους εχω παρει απο φοβο.

σορυ αν σας τρομαξα κι εσας ...

γιοβανα τι κανει η αλεξανδρα?ειναι καλυτερα?

κωνκων ο κων\νος παει καλυτερα?εσυ πως τακαταφερνεις τωρα με την δουλεια και τα νυχτερινα?η αδεια σου ξεκινα συντομα?

βικυ πως παει η φωτεινουλα?

βατραχουλινα αμαν αυτες οι τουμπες!πονεσε πολυ?κι εμενα χθες κουτουλησε πανω στο καγκελο!αυτο το κοριτσι ολο πεφτειιιιι!!!!

κικο που εισαι βρε?χαθηκες κοριτσι μου.

στονε ο αναστασακος τι ειχε τελικα χθες?

σουλα εγω πιστευω οτι δεν σε χορταινει η μικρη .ειμαι σιγουρη γι αυτο...και γι αυτο δεν κοιμαται ευκολα!

joa που εβαλες φωτο?

ξεχασα καποια?φιλια σε ολεςςς!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ντινάκι μου ,

Με το καλό να πας στο γιατρό.Μήπως εχεις πολύ υπερένταση ή εχεις αγχωθει για κατι και δεν μπορείς να κοιμηθείς.

αν και εχω ακούσει και αλλες εγκυούλες που αντι για υπνηλία που λενε οτι εχουν οι εγκυες συνήθως είχαν αυπνιες.

Σουλα μου ασε κι εγω πλουσια θα ημουν απο τοσα πεσιματα!

νομιζω πως ειμαστε και οι μονοι που εχουμε κανει δυο φορες ραμματα ε;

σας μιλαω για θηριο οχι για αστεια!

Κωνκων μου νωρις ακομη για να δειτε φυλο ε;εσυ τι πιστευεις οτι θα ειναι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Αχουουου κ εγώ που νόμιζα οτι κοριτσάκι πιάνεις στο τελειωμα του κύκλου.....:shock::lol: Τα λέμε νωρίτερα αυτά τα μυστικά.....:lol:

Ετσι εκανες;;;Καλα δεν ειναι απαραιτητο, αλλα αυξανονται οι πιθανοτητες.Τα θηλυκα ειπαμε ειμαστε της αντοχής!!!

Α και μετα όχι στο καπακι τρελλιτσες, γιατι τα αρσενικά ειναι ταχύτερα και προλαβαίνουν να γονιμοποιήσουν πρώτα αφου τα θηλυκα αντεχουν μεν, ειναι πιο αργα δε.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δεν πήγα για ύπνο τελικά!!!

Εύα μια χαρά τα νέα σου μεγάλωσε το μπεμπέ! Άντε Κωνκωνάκι να μας πεις και τα δικά σου νέα από το σπορίδιο το βραδάκι! Περαστικά στον μικρούλη σου! Εμείς εδώ και 5 μέρες παίρνουμε σιρόπι πρωί βράδυ αυτό που γράψατε πιο πάνω αλλά μπλόκαρα , salospir ή κάνω λάθος? Μας το έγραψε η παιδίατρος, ακόμα όμως δε βλέπω σημαντική βελτίωση!

Δε σας είπα, ο Γωγουλίνος ήπιε το πρωί το γαλατάκι του σε ποτηράκι με καλαμάκι! Να μπορούσαμε να το καθιερώσουμε! Πού είσαι ρε Ρίτα να μου πεις αν εσείς το κάνατε κατευθείαν πρωί βράδυ ή μόνο πρωί αρχικά>

Το άλλο νέο που έμαθα σήμερα είναι ότι ονειρευόμουν να καθίσω μέχρι το Μάρτιο του '11 σπίτι με τη μπουμπού, αλλά σήμερα με πήραν από τη δουλειά και με ενημέρωσαν ότι αν δεν επιστρέψω 25 Μαίου θα μείνω πολύ πισω και από εξέλιξη και οικονομικά επειδή θα είναι σαν να λείπω 2 συνεχόμενα χρόνια με τις εγκυμοσύνες, ενώ αν αλλάξουν οι διευθυντές -που παίζει κι αυτό- μπορεί και να με αλλάξουν υπηρεσία! Δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί η αληθεια είναι ότι μου αρέσει η δουλειά μου είναι πάνω στο αντικείμενο που σπούδασα και με ενδιαφέρει η εξέλιξη, αλλά από την άλλη να αφήσω τη μπουμπού μου μονο 4 μηνών???

mGKop3.png60Jvp3.png

Αστο βρε, εχει να κανει με καμα σουτρα!!!χαχα

Μηπως αυτο εφαρμοσες εσυ;;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!!

Οχι βρε εγώ μαλλον ημουν στο κατα λαθος .Δεν είχα προγραματισει την εγκυμοσύνη.Ασε που μεταξύ μας νομίζω οτι είμαι δολοφόνος των y σπερματοζοαριων οπότε ...............

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα!

η μαμα μου λεει που εκανε 5 κορες ,αυτο που ειπε η κωνκων.

επισης αν το πρωτο σας μωρο εχει ουριτσα θα κανετε το αντιθετο φυλο στο επομενο!

κωνκων πολλες γυναικες εχουν αυπνιες.εγω παλι ειχα υπνηλια...νυσταζα νυσταζα νυσταζα,εκλαιγα κι ετρωγα!!!χαχαχχαχα

1654096yn4fep17z7.gif

λοιπον μου ειπαν το εξης παιρνεις την ημερομηνια γεννησης του συζυγου και υπολογιζει ανα 4 χρονια , τα δυο πρωτα κανει κοριτσι και τα δυο επομενα αγορι ..σε μενα παντως ισχυει μιας και συνελαβα το 2007 και συμφωνα με αυτο 2009& 2010 κανω κοριτσια ..πωπω λες να χασω το κοριτσοτρενο ???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...