Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κοριτσια τι να πω με το θυριο που εχω δυο τουμπες εφερε μεσα σε μιση ωρα!

η μια με λαχταρισε πολυ ανεβηκε στη καρεκλα κι επεσε με το κεφαλι ευτυχως δεν χτυπησε εκανε ενα μικρο καρουμπαλο αλλα του εβαλα αμεσως βουτυρο κι εφυγε και μετα παλι απο λιγο ξανα επεσε ευτυχως ελαφρια τι να πω η παναγια να το φυλαει αυτο το παιδι!

ακομη δεν τον εβαλα για υπνο για να τον δω πως παει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μη στενοχωριεσαι Βατραχακι!!!Λάστιχα ειναι τα παιδακια μας..Εμενα πολλες φορες το κανει επιτηδες οτι πεφτει και γελάει αλλά φοβαμαι και εγω γιατι πάνω στο παιχνιδι καραδοκει ο κινδυνος..Πριστηκε ή περασε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Όντως Βατραχάκι μη τον φοβάσαι καθόλου.Εμένα κορίτσια κάνει το άλλο, αν ζητάει κάτι και δεν του το κάνουμε κοπανάει το κεφάλι του, μέχρι πρότινος μόλις τον βλέπαμε κάναμε σαν παλαβοί και εκείνος συνέχιζε ακάθεκτος , εδω και 2 μέρες είτε το κάνει είτε δεν το κάνει εμείς κοιτάζουμε αλλού και να φανταστείτε το σκατούλι έρχεται μπροστά στα μάτια μας και μας φωνάζει για να τον παρατηρήσουμε αλλά εμείς τζίφος. Λογικά θα το κόψει που θα πάει....εφόσον η παράστασή του δεν έχει κοινό , θα το σταματήσει ....

Μαρινα θελουμε το μυστικο για την κορη!!! Αμα ειναι σοκιν στειλτο με πμ! Εγω αυτο που ξερω ειναι το εξης. Τα σπερματοζωαρια που ειναι θηλυκα ειναι αργα αλλα αντεχουν πιο πολλες μερες. Τα αντιστοιχα αρσενικα ειναι πιο γρηγορα αλλα πεθαινουν γρηγορα. Αρα... κανουμε την πραξη πριν την ωορηξια, ετσι ωστε να γονιμοποιηθουν τα θηλυκα σπερματοζωαρια που θα εχουν αντεξει... αυτο με πολυ απλα λογια, οπως το αντιλαμβανομαι. Και ευτυχως που δεν εχουμε καμια βιολογο στην παρεα να φριξει με την περιγραφη μου... :lol:

Αυτό ακριβώς θα σας πρότεινα κι εγώ! Νωρίς στον κύκλο συλλαμβάνονται τα κορίτσια! Καταλήγω επίσης ότι τα πιο απρογραμμάτιστα είναι μάλλον κορίτσια αφού τα θηλυκά σπερματοζωάρια ζουν περισσότερο, ενώ όταν προγραμματίζεις την εγκυμοσύνη προσπαθείς να έχει επαφές κοντά στις γόνιμες οπότε συνήθως προκύπτει γιος!:wink: Ωραία συζήτηση μεσημεριάτικα!!! Πάω να κοιμηθώ γιατί κλείνουν τα μάτια μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ αφηστε βρε κοριτσια ιδιως οταν επεσε απο την καρεκλα δεν τον ειδα αλλα ακουω ενα μπαμ και τρεχω και τον βλεπω να κλαιει κι ελεγε εντω εντω κι επιανε το κεφαλι του τωρα ειναι καλα δεν εχει τιποτα εφυγε το καρουμπαλο και παλι τρεχει απτοητος!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

vatraxaki μου :shock: τι θηρίο! Ο δικός μου την περασμένη βδομαδα έπεσε πίσω απο τον καναπε΄, που πετάει τα παιχνίδια του και δεν έβγαλε κιχ. Και άλλες φορές λίγο να σκοντάψει θα γίνει χαμός:lol:. Αχ τι να πω, μόνο να είναι καλα τα παιδάκια!

Αυτό ακριβώς θα σας πρότεινα κι εγώ! Νωρίς στον κύκλο συλλαμβάνονται τα κορίτσια! Καταλήγω επίσης ότι τα πιο απρογραμμάτιστα είναι μάλλον κορίτσια αφού τα θηλυκά σπερματοζωάρια ζουν περισσότερο, ενώ όταν προγραμματίζεις την εγκυμοσύνη προσπαθείς να έχει επαφές κοντά στις γόνιμες οπότε συνήθως προκύπτει γιος!:wink: Ωραία συζήτηση μεσημεριάτικα!!! Πάω να κοιμηθώ γιατί κλείνουν τα μάτια μου!

Αυτο ειχα και εγω υπόψιν μου και κτ άλλο ομως που σιγουρα δεν ευσταθει.:tongue::tongue:

Αυτο που αναφερετε ομως ειναι και επιστημονικα εξακριβωμενο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ ούτε το μεσημέρι κ ας είμαι ξενυχτισμένη.

Το βραδάκι θα πάω στον γιατρό να δούμε το νινί:lol:. Σήμερα θα αφήσω τους άντρες μου σπίτι να πάω μόνη μου. Φοβάμαι μη χειροτερέψει ο βήχας του μικρου.

Αχουουου κ εγώ που νόμιζα οτι κοριτσάκι πιάνεις στο τελειωμα του κύκλου.....:shock::lol: Τα λέμε νωρίτερα αυτά τα μυστικά.....:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...