Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα ο Χρηστος ειναι πολυ κολλημενος με τον μπαμπα του ..αμα ειναι ο ανδρας μου σπιτι θελει να τα κανει ολα με τον μπαμπα του ..του λειπει πολυ ..

Αμα μπορεσει να το κανονισει ο ανδρας σου μιας και ειναι οικογενειακη επιχειρηση καλο θα ηταν ..να τον βλεπει μωρε και λιγο ο Αναστασακος ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κοριτσια ειπα δεν θα αναφερθω ξανα γιατι δεν ειναι παρουσα (μας διαβαζει ομως και ειμαι σιγουρη), οτι ειχα να πω το ειπα εδω το ειπα και στη Ρίτα.

Της ειπα επίσης οτι την περιμενουμε να ξαναερθει, δεν μου το ξεκοψε ομως και για αυτο καποια στιγμη ισως να μας τα πει και εκεινη.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αλλη ερωτηση ...ξερετε κανενα φυτικο σιροπακι για βηχα ???ο χρηστος εχει παλι βηχα μου ειπαν ,το μονο που τον πιανει μιας και ο βηχας του προκαλειται απο τις λαρυγγιτιδες ειναι το soldesanil αλλα δεν θελω να παρει παλι (πηρε 2 φορες τον γεναρη)και σκεφτομουν αν ξερετε κανενα σχετικο σκευασμα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Οχι καθολου..Ωραια, αλλά λιγο δεν ειναι 1 στις 15;;Ποτε θα την τελειωσεις ετσι την αδεια..

Μέχρι να συμπληρώσει το παιδί το 1ο έτος της ηλικίας του , καθόμουν κάθε Παρασκευή απο τότε που επέστρεψα απο τη δουλειά , για τους υπόλους 6 μήνες δηλαδή μέχρι τέλος Φεβρουαρίου κάθομαι ανα 15 μέρες , δυστυχώς πλησιάζει αυτή η ημερομηνία και με πιάνει τεταρτέος πυρετός γιατί ειλικρινά σας λέω το να δουλεύεις 4ημερο είναι όνειρο , περνάει η εβδομάδα στο νερό. Νομίζω πως πρέπει να πάω για το 2ο μου φαίνεται .χιχιχχιχι

Πάντως συγνώμη βρε κορίτσια δεν ήθελα να φανώ αδιάκριτη για τη Μαργαρίτα , όντως όπως λέει και η Ιωάννα ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται αλλά εγώ το είπα γιατί ειλικρινά κορίτσια μπορεί να μην έχω γνωρίσει καμία σας αλλά σας νιώθω πολύ κοντά μου μιας και σε σας γράφω πράγματα καθημερινά μεν αλλά που δεν τα συζητάω εύκολα με άλλους.

Τεςπα , Πετρούλα και η δική μου πεθερά είναι δυστυχώς εργασιομανής και πάντα μου λέει και εμένα αυτή τη κουβέντα , δουλειά να υπάρχει και μη σας ανησυχεί τίποτα όσο είμαστε εμείς να το κρατάμε. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι εγώ όσο δουλεύω το μυαλό μου είναι στον Αναστάση και ότι αυτή τη στιγμή δεν δουλεύω απο χόμπι αλλά απο ανάγκη.

Και εμένα ο μικρός μόλις δει τον πατέρα του εμένα με έχει στο κλάσιμο και αυτό γιατί τον βλέπει πολύ λίγο αλλά τουλάχιστον τις ώρες αυτές που είναι μαζί του αφιερώνεται εξολοκλήρου.

Εμενα ο Χρηστος ειναι πολυ κολλημενος με τον μπαμπα του ..αμα ειναι ο ανδρας μου σπιτι θελει να τα κανει ολα με τον μπαμπα του ..του λειπει πολυ ..

Αμα μπορεσει να το κανονισει ο ανδρας σου μιας και ειναι οικογενειακη επιχειρηση καλο θα ηταν ..να τον βλεπει μωρε και λιγο ο Αναστασακος ...

Ιωαννα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και λίγοπιοπριν ισως μετα τις γιορτες, επειδη περνουσαμε πολύ ωρα οι τρεις και μεγαλώνει πια τον ζηταει πολύ και το βραδυ στον υπνο θελει πολλες φορες εκεινον.Ισως γιατι αυτος εχει αναλάβει το μπανιο του, το βραδυνο του, δεν πολυμαλώνει όπως εγώ...

Ναι η επιχ/ση ειναι οικογενειακή αλλά καθως ο αντρας μου εχει μικροτερο αδερφο η νοοτροπία ειναι να εχει εκεινος λίγο παραπάνω ελευθερο χρονο για να βγαινει και καμια βολτιτσα και αυτο εχει ως συνεπεια να πηγαινει ο δικος μου τα σαβ/κα στη θεση του.Βεβαια αλληλοκαλύπτονται αλλά ο μικρος εχει και τις καθημερινες που μπορει να βγαινει..Τελος πάντων , οσες φορες το εχω θιξει το θεμα δεν εβγαλα ακρη και επειδη ειναι και λίγο λεπτό, κανω υπομονη μεχρι να αποκατασταθει και εκεινος. Μετα τα πράγματα θα αλλάξουν ως προς τα ωραρια και θα προσπαθησω να γινει..

Διαφημίσεις

Ναι ναι ευτυχως..Με φωναξε 2-3 φορες αλλά οκ.

Αν ειμαστε οι δυο μας κοιμαται χωρις πολλά-πολλά επιδη ομως πολλες φορες τυχαινει να τον προλάβει ο μπαμπας του ξεσηκώνεται και τον θελει με αποτέλεσμα να τον αφηνω μιση ωριτσα να παιξουν και μετα τον ζηταει..

Χτες που ελεγα στην πεθερα μου οτι τον ζηταει πολύ και εκεινος τον βλεπι μονο το βραδυ που επιστρεφει, αντι να μου πει οτι θα το συζητησουμε να φευγει λιγο νωριτερα, τι γυρισε και μου ειπε..."Ε ας εχει δουλεια και ας μη τον βλέπει" και της λέω "με συγχωρεις, δεν πάει ετσι!Τα Σαβ/κα τουλαχιστον κτ πρεπει να γινει"

Ωραία απάντηση σου εδωσε βρε Πετρούλα.

Παντως σίγουρα οπως λες καλό θα ηταν σ/κα να περνανε πιο πολλές ωρες μαζί.

αλλη ερωτηση ...ξερετε κανενα φυτικο σιροπακι για βηχα ???ο χρηστος εχει παλι βηχα μου ειπαν ,το μονο που τον πιανει μιας και ο βηχας του προκαλειται απο τις λαρυγγιτιδες ειναι το soldesanil αλλα δεν θελω να παρει παλι (πηρε 2 φορες τον γεναρη)και σκεφτομουν αν ξερετε κανενα σχετικο σκευασμα..

Γιατί δεν ρωτάς στο φαρμακείο ; έχει διαφορά αν ο βήχας είναι ξερός ή συνοδεύεται απο φλέγμα. εγώ δυστυχώς δεν είμαι αρμόδια μακάρι να ήξερα να σε βοηθήσω βρε Ιωάννα μου; ή αν ρώταγες τον παιδίατρό σου ;;

Ιωαννα ο κορρες εχει και η APIVITA φυτικα 100% και αποτελεσματικά.Μη δινεις soldesanil εκτος αν πρεπει...

Ωραία απάντηση σου εδωσε βρε Πετρούλα.

Παντως σίγουρα οπως λες καλό θα ηταν σ/κα να περνανε πιο πολλές ωρες μαζί.

Εδωσα τοπο στην οργη μιας και ήταν κουρασμενη (ήρθε απευθειας απο την εκθεση στην Αθηνα)..Ευτυχως τωρα μεχρι το Πασχα δεν θα εχει γαμους και τα Σαβ/κα θα ειμαστε μαζι..

Διαφημίσεις

Δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα ακουσα από μια αλλη μανούλα ότι ειναι καλό της propoline το Sootha .

Και εγώ θα ελεγα να αποφύγεις το soldesanil .

Ευχαριστουμε για τις ευχές, ελπίζω να του περάσει και να μην είναι ίωση. Και που να την κολλησαμε? Τόσες μέρες σπίτι χωρίς να μας επισκεφτεί κανείς.

Φωτεινή μου ακόμα χιονίζει? Θέλω κ εγώ λίγο χιονάκι.

Βικακι μου περιμένουμε νέα απο το κοριτσάκι.

Ευα μου τέλεια τα νέα σου για τη μπουμπου σου! Αντε με το καλό!

Σουλίτσα μου δεν σωζεσαι με τίποτα! Ελπίζω οταν πάει σχολείο η μικρή να στρώσει και ο ύπνος και όλα! Μέχρι τότε ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

sardelaki που είσαι?

joa μου δεν έχω ιδέα για τέτοιο σιροπάκι. Αν μάθεις όμως πές μου!

kiko μου όντως αν ξεκινάς τη βδομάδα σου ξέροντας οτι απο την την Πεμπτη το απόγευμα είσαι ελευθερη είναι αλλιώς!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...