Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, little miracle είπε:

παντως με την εξωσωματικη δυστυχως οι πιθανοτητες αυξανονται. οποτε δεν μπορει απο μονο του να αποτελεσει αυτο τον λογο για εξωσωματικη. ειδικα απ τη στιγμη που μενεις φυσιολογικα εγκυος. ουτε ο φοβος του αντρα σου ειναι λογος σαφεστατα. φοβος προφανως και θα υπαρχει. το θεμα ειναι να γνωριζεις και τα πραγματικα δεδομενα κι οτι η εξωσωματικη ουτε πανακεια ειναι ουτε κανει θαυματα σε αυτες τις περιπτωσεις.

Expand  

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

1 hour ago, κολοκυθάκι είπε:

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

Expand  

Η γυναικολόγος αυτή όταν πήγα και μου βρήκε το εξωμητριο μας είπε πως είναι ένα τυχαίο γεγονός και να το αφήσουμε πίσω μας ,της έλεγα να κάνω σαλπιγγογραφια και μ έλεγε όχι την είδα την σαλπιγγα σου είναι μια χαρά, με δική μου λοιπόν πρωτοβουλία έκανα και βγήκαν τα αποτελέσματα που σας έγραψα πιο πάνω, όταν λοιπόν εγώ διάβασα τα διαβατη και αυτά από την εξέταση λέμε με τον άντρα μου μια χαρά ωραία πάμε από εκεί που το αφήσαμε. Βλέπει η γυναικολόγος την εξέταση κ την προβλημάτισε αυτή η ήπια κατακρατηση ,δεν μας είπε απευθείας για εξωσωματική, ρωτάει ο άντρας μ τι πιθανότητες έχουμε για εξωμητριο ξανά ( έχοντας πει βέβαια πως δεν είναι αυξημένος ο κίνδυνος στην εξωσωματική) και του απαντάει ένα 5% να γίνει. Η ιστολογικη της σάλπιγγας μου δεν εδειξε συμφησεις ,λοίμωξη, περίεργη μορφολογία και τα λοιπά. Έκανα τεστ παπ, καλλιέργεια όλα καλά. Και τότε λέει ο άντρας μου πάμε για εξωσωματική δεν το ρισκάρω με τόσο ποσοστό εδώ μας έγινε το 1 στα διακόσια είπε. Και απαντάει η γυναικολόγος ναι μπορείτε να πάτε σε εξωσωματικη με φυσικό κυκλο χωρίς πολλά η καθόλου φάρμακα. Έτσι έγιναν τα πράγματα, νομίζω πως πιο πολύ εμείς μιλήσαμε για την εξωσωματικη πάρα εκείνη, έχοντας στο μυαλό μας βέβαια αυτό που είχε πως δεν υπάρχει τόσο κίνδυνος με αυτό το τρόπο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πετρουλα ολα ενταξει ετσι?σε επρηξα το ξερω αλλα δεν ξερεις ποσο πολυ το περιμενα να γινει και αυτο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ευάκι , μπράβο πάντα τέτοια, εμείς ωραία φωτογραφία βγάλαμε στον υπέρηχο του Doppler που κάναμε και ήταν έγχρωμός. Εγώ βέβαια έχω κάνει ένα καδράκι με τους 3 έγχρωμους υπέρηχους (αυχενική διαφάνεια, β-επιπέδου & doppler) και είναι τρομερό να βλέπεις πως αναπτύσσεται το ζουζούνι ανα εβδομάδα.

Κυρία Φωτεινή στείλτε και λίγο χιονάκι και 'δω κάτω.

Λαζαρένια κάτι διάβασα για τα ποδαράκια της μικρής σου και όντως συμφωνώ και εγώ απόλυτα να πάρεις τη γνώμη ενός ειδικού για να ηρεμήσεις τελείως.

Πάντως και εγώ είχα μικρή πλατυποδία μου έλεγε η μαμά μου και με άφηνε συνέχεια ξυπόλυτη και παπουτσάκια του μούγερ μόνο. τώρα βέβαια μια χαρά ....

Σούλα είναι δύσκολο όταν στο κρατάνε το παιδί άλλοι να κάνεις πολλά πράγματα. Εγώ ένας λόγος που δεν κάνω κίνηση για πάνα και για πιπίλα είναι αυτός , γιατί μετά δεν μπορώ να κάθομαι να εξηγώ σε μαμά και πεθερά τι είναι σωστό και τι όχι. Κάνω υπομονή με την καλοκαιρινή μου άδεια να κάνουμε αρκετά πράγματα με τον μικρό.

Όντως Βατραχάκι όπως λέει και η Πετρούλα αν δεν γυρίζει ο μικρός λίγη τσικουλάτα και θα δεις θαύματα.

Πάντως πρέπει να έχω χάσει επεισόδια πολλά γιατί πως και δεν έχει κάνει την εμφάνισή της η Ρίτα όλη μέρα. Είναι καλά;

Διαφημίσεις

vickypap είπε:
πετρουλα ολα ενταξει ετσι?σε επρηξα το ξερω αλλα δεν ξερεις ποσο πολυ το περιμενα να γινει και αυτο.

Βικυ μακαρι να γινει οπως το θες γιατι δεν θελω να φανταζομαι τι θα γινει σε διαφορετικη περιπτωση!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κίκο μου ,

Εχεις δίκιο σ'αυτό που λες για το παιδι και τις γιαγιαδες.

Εγω αλλα λεω αυτες αλλα κανουνε.Και εγω προσπαθω τις ωρες που ειμαι μαζι της να κανω καποια πραγματα και φυσικα στις αδειες που εχω να κανουμε οτι απαιτει μεγαλυτερη προσπαθεια.

Η Μαργαρίτα μας ελπίζουμε ότι καποια στιγμή θα ξαναρθει στην παρεούλα μας.

Τώρα το γιατί λειπει αυτες τις μερες δεν νομιζω οτι εχει νοημα να στο αναλύσω.

Μαργαριτακι ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!

Stone είπε:
Καλησπέρα Κικη!

Τον Ανασταση η μαμα σου τον εχει τα πρωινα ή και η πεθερα;;;

Γειά σου Πετρούλα μου, 3 φορές την εβδομάδα τον κρατάει η πεθερά μου και 2 η μαμά μου με τον μπαμπά μου έρχονται στο σπίτι. Επειδή όμως έχω ακόμα άδεια μητρότητας και κάθε 2 βδομάδες κάθομαι τις Παρασκευές τότε τον κρατάει 2 μέρες πάλι η πεθερά και 2 μέρες οι γονείς.

Σε μπέρδεψα ε;;;;););)

Διαφημίσεις

SOULA33 είπε:
Κίκο μου ,

Εχεις δίκιο σ'αυτό που λες για το παιδι και τις γιαγιαδες.

Εγω αλλα λεω αυτες αλλα κανουνε.Και εγω προσπαθω τις ωρες που ειμαι μαζι της να κανω καποια πραγματα και φυσικα στις αδειες που εχω να κανουμε οτι απαιτει μεγαλυτερη προσπαθεια.

Η Μαργαρίτα μας ελπίζουμε ότι καποια στιγμή θα ξαναρθει στην παρεούλα μας.

Τώρα το γιατί λειπει αυτες τις μερες δεν νομιζω οτι εχει νοημα να στο αναλύσω.

Μαργαριτακι ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!

Με τη μαμά μου να πω την αλήθεια έχω καλύτερη συννενόηση Σουλίτσα μπορώ να πω, επειδή είναι το πρώτο της εγγόνι και επειδή είχε αρκετά χρόνια μετά απο εμάς (τα παιδιά της) να ασχοληθεί με μωρό φοβάται και έτσι ότι της λέω το κάνει, η πεθερά μου πάλι επειδή έχει μεγαλώσει 4 εγγόνια ξέρω πως ότι και να της πω θα κάνει δυστυχώς το δικό της , αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά μιας και με εξυπηρετεί.

Με φοβίσατε βρε κορίτσια με την κουβέντα αυτή που μου λέτε για τη Μαργαρίτα. Είναι όλα καλά; μπορώ να της στείλω πμ γνωρίζετε;

joa είπε:
Πετρουλα ο Αναστασης κοιμηθηκε ?

Ναι ναι ευτυχως..Με φωναξε 2-3 φορες αλλά οκ.

Αν ειμαστε οι δυο μας κοιμαται χωρις πολλά-πολλά επιδη ομως πολλες φορες τυχαινει να τον προλάβει ο μπαμπας του ξεσηκώνεται και τον θελει με αποτέλεσμα να τον αφηνω μιση ωριτσα να παιξουν και μετα τον ζηταει..

Χτες που ελεγα στην πεθερα μου οτι τον ζηταει πολύ και εκεινος τον βλεπι μονο το βραδυ που επιστρεφει, αντι να μου πει οτι θα το συζητησουμε να φευγει λιγο νωριτερα, τι γυρισε και μου ειπε..."Ε ας εχει δουλεια και ας μη τον βλέπει" και της λέω "με συγχωρεις, δεν πάει ετσι!Τα Σαβ/κα τουλαχιστον κτ πρεπει να γινει"

kiko είπε:
Γειά σου Πετρούλα μου, 3 φορές την εβδομάδα τον κρατάει η πεθερά μου και 2 η μαμά μου με τον μπαμπά μου έρχονται στο σπίτι. Επειδή όμως έχω ακόμα άδεια μητρότητας και κάθε 2 βδομάδες κάθομαι τις Παρασκευές τότε τον κρατάει 2 μέρες πάλι η πεθερά και 2 μέρες οι γονείς.

Σε μπέρδεψα ε;;;;););)

Οχι καθολου..Ωραια, αλλά λιγο δεν ειναι 1 στις 15;;Ποτε θα την τελειωσεις ετσι την αδεια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...