-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική)
Η γυναικολόγος αυτή όταν πήγα και μου βρήκε το εξωμητριο μας είπε πως είναι ένα τυχαίο γεγονός και να το αφήσουμε πίσω μας ,της έλεγα να κάνω σαλπιγγογραφια και μ έλεγε όχι την είδα την σαλπιγγα σου είναι μια χαρά, με δική μου λοιπόν πρωτοβουλία έκανα και βγήκαν τα αποτελέσματα που σας έγραψα πιο πάνω, όταν λοιπόν εγώ διάβασα τα διαβατη και αυτά από την εξέταση λέμε με τον άντρα μου μια χαρά ωραία πάμε από εκεί που το αφήσαμε. Βλέπει η γυναικολόγος την εξέταση κ την προβλημάτισε αυτή η ήπια κατακρατηση ,δεν μας είπε απευθείας για εξωσωματική, ρωτάει ο άντρας μ τι πιθανότητες έχουμε για εξωμητριο ξανά ( έχοντας πει βέβαια πως δεν είναι αυξημένος ο κίνδυνος στην εξωσωματική) και του απαντάει ένα 5% να γίνει. Η ιστολογικη της σάλπιγγας μου δεν εδειξε συμφησεις ,λοίμωξη, περίεργη μορφολογία και τα λοιπά. Έκανα τεστ παπ, καλλιέργεια όλα καλά. Και τότε λέει ο άντρας μου πάμε για εξωσωματική δεν το ρισκάρω με τόσο ποσοστό εδώ μας έγινε το 1 στα διακόσια είπε. Και απαντάει η γυναικολόγος ναι μπορείτε να πάτε σε εξωσωματικη με φυσικό κυκλο χωρίς πολλά η καθόλου φάρμακα. Έτσι έγιναν τα πράγματα, νομίζω πως πιο πολύ εμείς μιλήσαμε για την εξωσωματικη πάρα εκείνη, έχοντας στο μυαλό μας βέβαια αυτό που είχε πως δεν υπάρχει τόσο κίνδυνος με αυτό το τρόπο.
Οχι γλυκιά μου δεν είναι έτσι δυστυχώς και όσες κοπέλες έχουμε περάσει εξωμητριο είναι και ο μεγαλύτερος φόβος μας. Είναι λογικό και το ξέρω καλά κι εγώ γιατί είμαι μια από αυτές. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να αφήσετε τον φόβο να σας οδηγήσει να λάβετε αποφάσεις βιαστικά. Οι πιθανότητες για εξωμήτριο ξανά είναι 7-15% και στην περίπτωση εξωσωματικής μπορεί να είναι και περισσότερο εξαιτίας της διαδικασίας και των απαραίτητων φαρμάκων, αγγίζοντας και το τρομακτικό νούμερο 30% σε σπάνιες περιπτώσεις. Εξαρτάται από το ιστορικό σας σαφώς και από άλλα πράγματα. Αλλά σίγουρα οι πιθανότητες υπάρχουν είναι εκεί. Να είστε συνειδητοποιημένοι γιατί θα πρέπει να έχεις πλάνο από πριν με τον γιατρό σου.
Και δεν κατάλαβα γιατί να πας σε φυσικό αν έχεις μια χαρά αποθέματα; Έχεις κάνει ΑΜΗ; Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείς με φυσικούς αν όλα είναι καλά με τις ωοθήκες σου. Βασικά εγώ δεν θα πήγαινα σε εξωσωματική αν μπορούσα να μείνω έγκυος φυσικά. Το εξωμητριο αν είναι να ξανά συμβεί θα ξανασυμβεί δεν το γλιτώνω αλλά τα φάρμακα, τα έξοδα και το ψυχολογικό κόστος θα τα γλίτωνα ευχαρίστως! Πιο πολύ σημασία έχει να βρεις γιατί είχες την αποβολή και όχι το εξωμητριο.
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 11.197 απαντήσεις
- 1.131.012 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 496.017 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.207.645 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.940 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.379 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.197 απαντήσεις
- 1.131.012 εμφανίσεις
-
- 2.124 απαντήσεις
- 104.035 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 18
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 257 απαντήσεις
- 89.697 εμφανίσεις
-
- 1.141 απαντήσεις
- 125.215 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 73
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.080 απαντήσεις
- 74.167 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 270 εμφανίσεις
-
Καθυστέρηση 1 2
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 18 απαντήσεις
- 600 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 340 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 341 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.711 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα