Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εύα μου τα νέα σου υπέροχα, με το κάλο η γέννηση της δεύτερης κουκλίτσα σου

Υπέροχα δεν ειναι έτσι που η τεχνολογία προχώρησε και βλέπεις ακόμα και τα ρουθουνάκια τους. Όταν η Βίκυ έκανε τον υπέρηχο και είδαμε την φατσουλινα της Φωτεινής είχα τρελαθεί, κυκλοφορούσα με τον υπέρηχο στα χέρια και έλεγα στους δικούς μου ανθρώπους … απο εδω η κουκλίτσα μας η καινούργια μου φιλεναδα….:D:D

Βατραχάκι ναι μου έλειψε η μπουμπούκα μου, σήμερα μπορώ να πω ότι έβαλε κάτι στο στόμα της… λέτε να ειναι που με βλέπει να μασουλώ όλη την ώρα και της άνοιξε η όρεξη:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Παλι πηζω ρε κοριτσια, τι κακο πραγμα κι αυτο...

Σουλα χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, η βαφτισιμια μου που ειναι 3,5 χρονων κοιμαται το πολυ 6-7 ωρες την ημερα... Η μανα της τα εχει παιξει, δεν μπορει ομως να κανει τιποτα, πλεον το εχει αποδεχτει... Κοιμαται παντα μετα τη 1 (εχει δυο μεγαλα αδερφια 19 και 23 ετων που σημαινει οτι το σπιτι εχει συνεχεια φασαρια), ξυπναει ακομα στις 5 για γαλα και ουρλιαζει αμα δεν της δωσουνε, και το πρωι κατα τις 8 το πολυ ειναι στο ποδι. Το μεσημερι δεν την αφηνουν να κοιμηθει ουτε για 5 λεπτα. Αν κοιμηθει εστω και μιση ωρα ειναι ικανη να ξανακοιμηθει στις 3... Μπανιο επειδη κι εκεινη την ξυπναει και την αναζωογονει την κανουν το μεσημερι. ειναι θελα παιδιου και αντοχων. Εγω νομιζω οτι ισως σωθεις αμα παει σταθμο και αρχιζει να κουραζεται. Μεχρι τοτε υπομονη. Ας ελπισουμε οτι το δευτερο παιδακι σου θα λατρευει τον υπνο και θα αποζημιωθεις!

κωνκων περαστικα! Παντως κι εγω δεν πιστευω οτι ειναι απο το κρυο. Μαλλον καποια ιωσουλα θα αρπαξατε...

Giovanna πως ειναι το παιδι σημερα?

Λαζαρενια πηγαινε να παρεις και μια δευτερη γνωμη απο ορθοπεδικο, πιο πολυ για να ηρεμησεις. Παντως σιγουρα δεν ειναι κατι σοβαρο, αμα ηταν θα το εβλεπε και ο παιδιατρος.

Μαρινα θελουμε το μυστικο για την κορη!!! Αμα ειναι σοκιν στειλτο με πμ! Εγω αυτο που ξερω ειναι το εξης. Τα σπερματοζωαρια που ειναι θηλυκα ειναι αργα αλλα αντεχουν πιο πολλες μερες. Τα αντιστοιχα αρσενικα ειναι πιο γρηγορα αλλα πεθαινουν γρηγορα. Αρα... κανουμε την πραξη πριν την ωορηξια, ετσι ωστε να γονιμοποιηθουν τα θηλυκα σπερματοζωαρια που θα εχουν αντεξει... αυτο με πολυ απλα λογια, οπως το αντιλαμβανομαι. Και ευτυχως που δεν εχουμε καμια βιολογο στην παρεα να φριξει με την περιγραφη μου... :lol:

t7fQp3.png

Ευα μου τέλεια τα νεα σου.

Με το καλό να παρεις αγκαλίτσα το μπουμπουκακι σου.

vatraxaki μου τι του κανατε βρε του παιδιού και σας κραταει μούτρα???

Φωτεινή μου εδω χιονιζει εδω κια αρκετη ωρα!Ελα να πιουμε καφεδακι αφου σου αρεσει τοσο!

Και οσο για την φωτεινούλα μας εγώ τα λεγα χθες στη Βικυ οτι εσενα ηθελε για να φαει το παιδί!!!!!

Α να σας πω και κατι καλό??

την κόρη μου την αφήσανε να κοιμηθει μεχρι τις 12 σήμερα.Οτι και να τους πω λιγο θα τους πεσει.αλλα εγώ φταίω.Πρεπει το βραδυ να την παω στη γιαγια της να κανουνε ολονυχτια!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Παλι πηζω ρε κοριτσια, τι κακο πραγμα κι αυτο...

Σουλα χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, η βαφτισιμια μου που ειναι 3,5 χρονων κοιμαται το πολυ 6-7 ωρες την ημερα... Η μανα της τα εχει παιξει, δεν μπορει ομως να κανει τιποτα, πλεον το εχει αποδεχτει... Κοιμαται παντα μετα τη 1 (εχει δυο μεγαλα αδερφια 19 και 23 ετων που σημαινει οτι το σπιτι εχει συνεχεια φασαρια), ξυπναει ακομα στις 5 για γαλα και ουρλιαζει αμα δεν της δωσουνε, και το πρωι κατα τις 8 το πολυ ειναι στο ποδι. Το μεσημερι δεν την αφηνουν να κοιμηθει ουτε για 5 λεπτα. Αν κοιμηθει εστω και μιση ωρα ειναι ικανη να ξανακοιμηθει στις 3... Μπανιο επειδη κι εκεινη την ξυπναει και την αναζωογονει την κανουν το μεσημερι. ειναι θελα παιδιου και αντοχων. Εγω νομιζω οτι ισως σωθεις αμα παει σταθμο και αρχιζει να κουραζεται. Μεχρι τοτε υπομονη. Ας ελπισουμε οτι το δευτερο παιδακι σου θα λατρευει τον υπνο και θα αποζημιωθεις!

Οχι βρε δεν με στεναχωρεις!!!!

Μαλλον και εμεις προς τα εκει βαδιζουμε

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Με το καλό και οι άλλες μανούλες για δεύτερο παιδάκι.

Πάντως έχω πάθει πλάκα.Κάνω σαν χαζομαμά που γεννάει το πρώτο της παιδί.

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας καθόλυ ελπίζω να είστε όλες καλά.

Φιλάκια πολλά!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ . ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΗ ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ.!!!!!!:P:p:p

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευα ωραιοτατα, όλα καλά!!!

Βατραχακι την αλλη φορε που θαπας στο γιατρο και ο μικρος θα εχει το ποπουδακι γυρισμενο δοκιμασε να φας μια καραμελα, θα κανει κωλοτουμπες και θα γυρισει..Ειναι δοκιμασμενο!!

Ιωάννα μεινε στην παρεα μας αφου βαριεσαι..

Ο μικρος εφαγε φακιτσα και μολις κοιμηθηκε..Ετσι πιστευω δλδ

Κι εδω χιονιζει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον βαρεθηκα να δουλευω για σήμερα

μεχρι να παει 4 θα κοιτω το ταβανι ...

Βρε καλώς το κοριτσάκι μου!!!

Ιωάννα μου ελα εδω να κάνουμε παρέα αλλα να κοιταμε από το παραθυρο το χιόνι!!!

Ουφ και εγω βαριεμαι να δουλεψω και εχω και πολύ δουλίτσα αλλα ολα θα γίνουνε μωρε !(πω πω κλασσικος ελληνας είμαι)

Σουλα οι γιαγιαδες απτοητες ε;;;

Τουλαχιστον εχουν κοινη γραμμη, αυτο πρεπει να τους τους αναγνωρισουμε..

Α όσο γι'αυτο Πετρούλα μου εχω να λεω.

Μπορεί να μην εχουν συμφωνησει ποτε τους για τιποτα αλλα σε σχέση με τη μικρή κανουν ακριβως τις ιδιες μ....ιες!

Μπορεί να μην εχουν συμφωνησει ποτε τους για τιποτα αλλα σε σχέση με τη μικρή κανουν ακριβως τις ιδιες μ....ιες!

:lol::lol::lol:

Οπως βολεύεται κανεις...Δε μπορω να σκεφτω κτ αλλο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κοριτσακια μου φευγω.παω σπιτι θα ερθουν απο την ποδηλατουπολη να φτιαξουν το πομολο απο το κρεββατι της φωτεινης που χαλασε και μετα θα παω να δω το κοριτσακι.

καλο μεσημερι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...