Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Expand  

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα ο Χρηστος κοιμαται και το μεσημερι 1-2 ωριτσες απλα στον παιδικο τα πιτσιρικια κουραζονται πολυ πιο πολυ απο οτι στο σπιτι ..οταν με το καλο πανε και τα δικα σας θα το διαπιστωσετε ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

arma είπε:
Βικάκι ευχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι και να μην ξαναταλαιπωρηθεί ποτέ στη σωή του..

Σουλίτσα πέρα από τον καφέ που σου είπα εχτές(:lol: ) μήπως την βάζουν το πρωί να κοιμάται πολύ ώρα και είναι ξεκούραστη? Πολύ αυπνία βρε παιδί μου...όπου και να την βάλεις δεν θα κοιμηθεί? Γενικά δείχνει να έχει ενόχληση ή απλά μένει ξύπνια?

Βικυ μου ευχομαι να πανε ολα τελεια!

Μαράκι μου με εξάίρεση τη χθεσινη μερα που το πρωι η μικρη ξύπνησε στις 11 (τωρα να μην σχολιασουμε γιατι την αφησανε) δεν κοιμαται ποτε πρωι.

Και ΟΧΙ δεν εχει καμμια ενόχληση.Ισα ισα νομίζω ότι τοσο ευτυχισμενο το παιδακι μου δεν ειναι αλλη ωρα της ημερας.

Είναι πολύ γλυκειά ,ολη την ωρα κανει αγκαλιτσες γελαει παιζει....

Και ΟΧΙ δεν ειναι οτι δεν με χορταινει!!

απο τις 4 και μισή που γυρναω σπιτι ειμαστε συνεχως μαζί!!!

Σούλα γιατι δεν δοκιμαζεις να την ξυπνας εσυ οταν φευγεις το πρωι;; Ετσι θα κοιμηθει 1-2 ωρες το μεσημερι και το βραδυ στην ώρα της, το πολύ εως τις 11

Κι εγω τον μικρο τον ξυπναω απο τον μεσημεριανο υπνο, καθολου δεν δυσανασχετει και ξυπναει φρεσκος-φρεσκος.Αν τον αφησω σιγουρα θα ξυπνησει μια ωρα αργοτερα αλλά θα πάει ο βραδυνος υπνος του στις 12

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

SOULA33 είπε:

Και ΟΧΙ δεν εχει καμμια ενόχληση.Ισα ισα νομίζω ότι τοσο ευτυχισμενο το παιδακι μου δεν ειναι αλλη ωρα της ημερας.

Είναι πολύ γλυκειά ,ολη την ωρα κανει αγκαλιτσες γελαει παιζει....

Και ΟΧΙ δεν ειναι οτι δεν με χορταινει!!

απο τις 4 και μισή που γυρναω σπιτι ειμαστε συνεχως μαζί!!!

Το κοριτσάκι σου περνάει ζάχαρη μαζί σου και σου λέει ''χαζή είμαι να πάω για ύπνο???''. :lol:

Αχ βρε Σουλίτσα, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις πέρα από το να μειώσεις της ώρες του ύπνου μέσα στη μέρα...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαράκι μου και εγώ δεν βρίσκω αλλη λύση !

Τώρα θα προσπαθήσω να μην κοιμαται το μεσημερι αλλα και παλι δεν με ακουνε και οταν λειπεις απο το σπιτι πως να το ελεγχεις???

Διαφημίσεις

SOULA33 είπε:

Τώρα θα προσπαθήσω να μην κοιμαται το μεσημερι αλλα και παλι δεν με ακουνε και οταν λειπεις απο το σπιτι πως να το ελεγχεις???

Σουλίτσα μου αν κάνεις αυτό που λέει και η Πετρούλα? Να την ξυπνας το πρωί όταν φευγεις, μετά αυτή θα κοιμηθεί κατα τις 11.00 (ελπίζω..) και όταν ξυπνήσει την ταϊζουν και σε περιμένουν να γυρίσεις. Και 3 ώρες να κοιμηθεί εκείνη την ώρα, μεχρι το βράδυ θα κουραστεί. Όσο για το μπάνιο μια φιλενάδα μου έκανε τον γιό της πάντα απόγευμα γιατί μετά ξυπνούσε για τα καλά. Τώρα τα υπολοιπα χαμηλός φωτισμός, παραμυθάκια και τραγουδάκια δεν ξέρω αν θα πιάσουν πάντως θα καταλάβει οτι πλησιάζει η ώρα για ύπνο.

Ντινα μου,

Τις περισσότερες φορές η μικρή ξυπνει το πρω αν οχι 8 γυρω στις 9 παρα.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθει στις 11 .Συνηθως γυρω στις 2 κοιμαται.

Μπανιο την κανω συνηθως πιο νωρις οχι πριν να κοιμηθει.

Και από τις 9 περίπου αρχιζω να χαμηλωνω φωτα , παιζουμε πιο ηρεμα και χαλαρα καμμια φορα της βαζω και απλα τραγουδακια αλλα μπααααααααααααααα!!!

Ειμαστε πολυ δυσκολη περιπτωση τελικα.

Ξερω και εγω ισως να μην αγαπαει τον υπνο αλλα τοση αντοχη??Ολη μερα δεν σταματαει , δεν καθεται ουτε ενα λεπτο !!!

Παντως για την Ανδρεάννα δεν ξέρω αλλα εγω εχω κλαταρει!

καλημερα!!!!

κωνκων μου περαστικα στον μικρουλι σου δεν νομιζω οτι με τα 5 λεπτα κρυωσε μαλλον καμια ιωσουλα θα ειναι αλλα παιδια ειναι ολη μερα στο κρυο και δεν παθενουν τιποτα μπορεις να του δωσεις το spiropent πρωι-βραδυ αλλο ειναι το aerolin αλλα ειναι πιο δυνατο.

Σουλα μου να την κανεις μπανιο το απογευμα την μικρη προχθες καπου το ακουγα αυτο οτι πολλα παιδια δεν τα ηρεμει το μπανιο αλλα τα δινει ενεργεια και να ξεκινατε νωρις την διαδικασια του υπνου ενας ειδικος ελεγε και 3 ωρες νωριτερα να ξεκιναμε αν εχουμε δυσκολιες!

Φωτεινη μου σου ελειψε η μικρουλα σου;

Βικακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με το παιδακι και να ειναι το τελευταιο που περναει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάρες καλημέρα και απο 'μένα.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω δυστυχώς τίποτα γιατί πνίγομαι στη δουλειά.

Μαργαριτούλα , χίλια συγνώμη που δεν πρόλαβα να μπω έστω και 5 λεπτά να ευχηθώ για τη γιορτή του Γρηγοράκη αλλά δυστυχώς εδώ στη δουλειά πνιγόμουν και μετά η συνέχεια ήταν να πάω στο Κ.Υ να κάνω ένεση γιατί είχα πάλι έντονη ημικρανία τη Δευτέρα.Εχθές τρέξιμο τρελό στη δουλειά και μετά το απόγευμα είχαμε κοπή της πίτας και όπως καταλαβαίνεις πέρασε η μέρα στο νερό δίχως να καταλάβω πάλι τίποτα.

Να είναι γερό παιδί πάνω απ'όλα και χαρούμενο εύχομαι στη ζωή του και να συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος σε όλα τα θέματα (ομιλία, περπάτημα, κοπή πάνας, κοπή πιπίλας κλπ) για να παραδειγματιζόμαστε και εμείς.

86941-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%20%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1.jpg

Και του χρόνου να είσαστε καλά και εσείς να τον χαιρόσαστε και σύντομα να του χαρίσετε άλλο ένα αδερφάκι.

Ελπίζω όλες οι υπόλοιπες να είσαστε και εσείς καλά και τα παιδάκια σας, θα προσπαθήσω να σας διαβάσω εντός της ημέρας.

Διαφημίσεις

Kωνκωνάκι απ'ότι διάβασα είναι άρρωστος ο μικρούλης σου; περαστικά εύχομαι να είναι και εσύ να προσέχεις τώρα στην κατάστασή σου να μην κολλήσεις.

Σουλίτσα αν σε παρηγορεί και εμείς στην ίδια μοίρα είμαστε με εσένα, ο ύπνος είναι ο χειρότερος μας εχθρός. Όλη την ημέρα είναι λες και έχει πάρει ντούρασελ και συνεχίζει και συνεχίζει. Μόνο όταν κοιμάται ηρεμεί αλλά έλα μου ντε που δεν θέλει να κοιμηθεί με τίποτσ. Το βράδυ πρέπει να γίνει ολόκληρη ιεροτελεστία αλλά απ'ότι ακούω όσο μεγαλώνουν τόσο απεχθάνονται τον ύπνο τα περισσότερα παιδιά.

Βατραχάκι όπως καταλαβαίνεις ακόμα δεν έχω διαβάσει πολλά πράγματα από το βιβλίο αλλά θα το πάρω μαζί μου στα Καμμένα Βούρλα να το αποτελειώσω.

Όλες οι άλλες οι κοπέλες τι κάνετε;

Βικάκι , εύχομαι με το καλό να γίνει η επέμβαση το παιδιού και να είναι η τελευταία του. Να είναι σιδερένιο και εύχομαι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι πάντα υγιή και χαρούμενα.

μολις μιλησα με την κοπελα στο νοσοκομειο,ειναι ακομα χειρουργειο και θα αργησουν.στις 10 μπηκε...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κοριτσάκια μου γειά σας!!!!!

Τα νέα μας...... η μπουμπού μας είναι μια χαρά. όλα φυσιολογικά και είναι 500gr Αχ κορίτισια μας την έβγαλαν και φωτο στον υπέρυχο και τρελάθηκα με το προσωπάκι της.Φαίνεται να είναι μια κούκλα.Χθες τα πεθερικά μου καθησαν εως αργά γι΄αυτό δεν πρόλαβα να μπώ.Σήμερα από το πρωί είμαι έξω για κατι δουλειές και τώρα μόλις ήρθα στο γραφείο.

Η Ραφαελίτσα μου χθες έβλεπε τον Ρουβά στον υπολογιστή και φώναζε ουβάς ουβάς!!!! Καλα είχε μεγάλη πλάκα!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

μπραβο Ευακι τελεια τα νεα σου!!!

καλα απο τετοια κουκλα μαμα τι παιδι θα ηταν ασχημο;

αχ μονο το δικο μου ακομη δεν εχουμε δει ολο πλατη μας εχει θα τον δουμε μου φαινετε μια και καλη οταν γεννηθει το κακο ειναι οτι δεν θα του εχω κανενα καλο υπερυχο για ενθυμιο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...