Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αρμα να εισαι καλα γελασα μετης μανουλα σου τα μηνυματα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άστα βρε Φωτεινή μου, της λέω και της ξαναλέω για σένα μπας και γίνει κι εκείνη λίγο digital αλλά μπαααααα.........χαχαχαχαχαχ!!!!!

η Φωτεινη με αγκαλιασε το μπουτι μου....ως εκει εφτανε.... και μου λεει....παω....δηλαδη σ¨αγαπαω:D:D:D

Αυτά για σένα! :lol: :lol: :lol:

pamperseup5.jpg

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι με την γεννα περασαμε μεγαλο λουκι !!!ο ανδρας μου μολις ειδε το μωρο εβαλε τα κλαμματα ..βεβαια οπως μας ειπαν και οι γιατροι μετα το αρχικο σοκ πραγματα που διορθωνονται μην τα φοβαστε ...

Αλλα ειχαμε πεσει και σε γιατρο(μεγαλογιατρο μεγαλου παιδικου νοσοκομειου , διευθυντη παιδοορθοπαιδικης ) που ηθελε να μας φαει πολλα λεφτα και μας ειπε οταν πηγαμε τον χρηστο 4 ημερων οτι δεν θα περπατησει ποτε τελειως καλα και οτι θα χρειαστει να κανει 4 εγχειρησεις και να φοραει γυψους μεχρι 1 ετους

ευτυχως ομως μια γνωστη μας ,μας προτεινε τον ορθοπαιδικο του Χρηστου και μπορει μεννα πληρωσαμε αρκετα λεφτα αλλα το παιδι ταλαιπωρηθηκε πολυ λιγο και τελικως πηγαν ολα καλα!!

ακομη το σκεφτομαι για αυτο τον γιατρο να κανω επωνυμη καταγγελια ..

ποτε περιμενεις?ακου κουκλα μου,μας εφαγαν λεφτα γιατροι.κατεστρεψαν τα γυναικολογικα μου,ολες ξερετε οτι εξαιτιας αυτων των προβλαματων εφτασα να κανω την εξωσωματικη.

οταν ειχα κανει σε ηλικια 23 ετων ενα χειρουργειο στο οποιο κοντεψα να πεθανω,οι γονεις μου το μονο που τους ενοιαζε ηταν οτι ζω.ετσι ειναι. δεν θα με επηρεαζε στη ζωη μου το οτι ειχα κατεστραμενα οργανα.θα συνεχιζα να περπαταω να μιλαω να ζω και να ειμαι καλα.γι'αυτο και δεν καναμε καταγγελια,να συμπληρωσω οτι μετα απο μενα βγηκε στη συνταξη οποτε δεν κινδυνευαν αλλες γυναικες.

πιστεψε με ομως αν καποιος προσπαθουμε να βγαλει λεφτα απο μη απαραιτητα χειρουργεια ειδικα πανω στο παιδι μου,δεν θα το αφηνα ετσι.καποιος αλλος μπορει να την πατησει και το παιδακι του να βρισκεται στα χερια αυτου του γιατρου.

δεν θα βγαλεις ακρη βεβαια γιατι ο συλλογος των γιατρων αλληλουποστηριζονται παρα πολυ αλλα μονο η δυσφημιση που θα γινει φτανει.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια μου,

Βλέπω τελικά οτι ολες οι μανούλες εχουν θεματακι με τα κινητά ε????

Εμείς πάλι πιασαμε 1 και μισή για να κοιμηθούμε.Και ξυπνησε και απο τις 5 και φωναζε "μαμα".

Τι θα γινει ρε κοριτσια????

Φωτεινή μου δεν έχω κάποιο σιρόπι για τον βήχα, ούτε και ξέρω κάποιο, μόνο τα εισπνεόμενα αλλά δεν έχω δώσει τίποτα ακόμα.

stone μου δυστυχώς ο βήχας του Κωνσταντινούλη μου συνεχίζεται και τώρα:-(.

Βικάκι μου ευχομαι να πανε όλα καλά με το κοριτσάκι.

arma μου ναι ίσως ενα χαμομηλάκι να με βοηθούσε, τώρα που το λές πιο παλιά έπινα τίλιο πριν κοιμηθώ.

Εμείς πάλι πιασαμε 1 και μισή για να κοιμηθούμε.Και ξυπνησε και απο τις 5 και φωναζε "μαμα".

Τι θα γινει ρε κοριτσια????

Καλημερα Σούλα!!! Μα καθε μερα ομως;; Εχει διαμορφωσει αυτο το πρόγραμμα Σούλα η μικρη...Το μεσημερι μηπως να μην τη βαζετε να κοιμαται;; Το βραδακι κανετε μπανιο να χαλαρώνει;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

arma μου ναι ίσως ενα χαμομηλάκι να με βοηθούσε, τώρα που το λές πιο παλιά έπινα τίλιο πριν κοιμηθώ.

Βαλτα μαζι κωνκων, γινεται ενα πολύ χαλαρωτικο αφεψημα.Ετσι εβγαλα κι εγω την εγκυμοσυνη μου...

Μηπως ρε Σούλα να πιει και η Ανδρεανα ενα τετοιο...

Βικάκι ευχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι και να μην ξαναταλαιπωρηθεί ποτέ στη σωή του..

Σουλίτσα πέρα από τον καφέ που σου είπα εχτές(:lol: ) μήπως την βάζουν το πρωί να κοιμάται πολύ ώρα και είναι ξεκούραστη? Πολύ αυπνία βρε παιδί μου...όπου και να την βάλεις δεν θα κοιμηθεί? Γενικά δείχνει να έχει ενόχληση ή απλά μένει ξύπνια?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα Σούλα!!! Μα καθε μερα ομως;; Εχει διαμορφωσει αυτο το πρόγραμμα Σούλα η μικρη...Το μεσημερι μηπως να μην τη βαζετε να κοιμαται;; Το βραδακι κανετε μπανιο να χαλαρώνει;;

Καλημερα φιλεναδιτσα μου.

Για το μεσημεριανο υπνο το συζητησαμε με τον αντρα μου και υποτιθεται συμφωνησαμε να μην την αφηνουμε να κοιμηθει πολύ γιατι το καθολου αποκλείεται .το μεσημερι οταν ερθει η ωρα για υπνο ειναι ικανη να κοιμηθει ορθια.

Αλλα και μιση ωρα να κοιμηθει της φτάνει !!!!!Προχθες τοσο κοιμηθηκε και το βραδυ παλι τα ιδια.

α οσο για το μπανακι .Πρεπει να εχω το μοναδικο μωρο που δεν χαλαρωνει με το μπανιο αλλα αναζωογονείται.Το εχει από μωρό μετα το μπανιο χοροπηδουσε !!!!

Bικυ εχεις δικιο σε αυτο αλλα οταν τελικα αλλαξαμε γιατρο ,με το αγχος οτι ολα θα πανε καλα οπως επισης οτι ανα 3 μερες ειμασταν στην ευρωκλινικη για αλλαγες γυψων και μετεπειτα ολη μερα να του κανω ασκησεις δεν ειχα προλαβει καν να ασχοληθω με το θεμα αυτο . οταν τελικα 9 μηνων ο χρηστος αρχισε πλεον να διαφενεται οτι ολα θα πανε τελειως καλα και εξαλειφθηκε καθε πιθανοτητα αμεσου χειρουργειου ειναι αληθεια οτι και εμεις το ξεχασαμε ..

σκεφτομαι παντως να γραψω επωνυμα το θεμα αυτο στο parents με ολα τα γεγονοτα και οπως συνεβησαν ..

Ευχομαι το κοριτσακι της φιλης σου να παει και στο τελευταιο χειρουργειο καλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Βαλτα μαζι κωνκων, γινεται ενα πολύ χαλαρωτικο αφεψημα.Ετσι εβγαλα κι εγω την εγκυμοσυνη μου...

Μηπως ρε Σούλα να πιει και η Ανδρεανα ενα τετοιο...

Πετρούλα θα το δοκιμάσω.

Σουλίτσα μου μήπως να το δοκιμάσετε και εσείς? Πολύ ξενύχτι ρε παιδί μου, πώς αντέχει?

Καλημερα φιλεναδιτσα μου.

Για το μεσημεριανο υπνο το συζητησαμε με τον αντρα μου και υποτιθεται συμφωνησαμε να μην την αφηνουμε να κοιμηθει πολύ γιατι το καθολου αποκλείεται .το μεσημερι οταν ερθει η ωρα για υπνο ειναι ικανη να κοιμηθει ορθια.

Αλλα και μιση ωρα να κοιμηθει της φτάνει !!!!!Προχθες τοσο κοιμηθηκε και το βραδυ παλι τα ιδια.

α οσο για το μπανακι .Πρεπει να εχω το μοναδικο μωρο που δεν χαλαρωνει με το μπανιο αλλα αναζωογονείται.Το εχει από μωρό μετα το μπανιο χοροπηδουσε !!!!

χαχα!!!

Ναι και εγω θεωρω οτι εστω και μιση ωρα πρεπει να κοιμαται..Οσο για το μπανιο, να της το κανεις πρις τις 8. Να παιζει 2-3 ωρες, να κουραζεται και να κοιμαται!

Ιωάννα εισαι πολύ τυχερη, μπραβο στο Χρηστο!Το μεσημερι κοιμαται;;;

Κωνκων περαστικα στο αγορακι μας ...απο σιροπακι υπαρχει το spiropent ,εμεις ομως συνηθως κανουμε μασκουλες aerolin

Και εμείς aerolin σε μάσκα αλλά και να το πω στην γιατρό δεν θα με αφήσει να του δωσω μέχρι να χειροτερέψει αρκετά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...