Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινή μου καλημέρα. Ο μικρός έβηχε πολύ μέχρι τις 4 το πρωί μετά ηρέμησε λιγάκι, να φανταστείς ακόμα κοιμάται. Πάω να πιω λίγο καφε γιατί απο το ξενύχτι πονάει το κεφάλι μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!συμπεθερουλα μου κοιμησου λιγο να ξεκουραστεις...

το εργο που σας ελεγα ειναι αυτο http://www.myfilm.gr/article3753.html.οι φαν του ειδους ας το δουν...

εχω δουλεια γμτ αλλα θα σας παρακολουθω,ελπιζω.

α...λαζαρενια δεν ξερω πως φτιαχνεται το κους κους,ο μπαμπακουλης μου μας το εφερε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κωνκωνακι το χαμομηλάκι βοηθά να κοιμηθείς. Γιατί δεν δοκιμάζεις να πιεις ένα πριν πέσεις για ύπνο? Περαστικά στον Κωνσταντινούλη!

Βίκυ εγώ δεν το πατώ καν το λινκ, δεν βλέπω ποτέ θρίλερ, σκιάζομαι! :lol:

Λαζαρένια μου, πήγαινε το παιδί όσο πιο σύντομα μπορείς σε έναν παιδοορθοπεδικό. Μπορεί να πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα από τώρα και μ'αυτό να προλάβεις καταστάσεις. Μετά τα δύο όντως αξιολογούνται αλλά αν έχει προδιάθεση για κάτι ίσως μπορείς να την βοηθήσεις από τώρα. Πάντως δεν είναι κάτι ανησυχητικό, λύσεις υπάρχουν πολλές. Επίσης το περπάτημα στις μύτες και η δική μου παιδίατρος είπε ότι σε αυτή τη φάση είναι φυσ/κο και ότι μετά τα δύο το βλέπουμε. Αυτό και πάλι δεν είναι κάτι, το περπάτημα στις μύτες (μετά τα 2) μπορεί να σημαίνει πως το παιδί έχει κοντούς αχίλλειους κάτι το οποίο με απλές ασκησούλες φτιάχνει. Όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεσαι!

Φωτεινή γέλασα πολύ και με τα δικά σου πάλι και με της λαζαρένιας.

Να σας πω κι εγώ για τη μαμά μου. Πρόπερσι το καλοκαίρι πριν φύγουμε διακοπές προσπαθήσαμε να της μάθουμε πως να στέλνει μην. από το κινητό. Έμαθε να τα γράφει, είχε ένα πρόβλημα με το να τα στείλει. Φεύγουμε λοιπόν και ξαφνικά χτυπάει μην. στο κινητό του καλού μου. ''Τασουλη φιλάκια η γιαγιά''. (Τασούλης είναι ο ανηψιός μου)Ε, λέμε θα μπερδεύτηκε, την παίρνω τηλέφωνο και της εξηγώ πως θα το στείλει. Μπαίνουμε στη θάλασσα και μόλις βγαίνουμε ο καλός μου είχε 20 μηνύματα στο κινητό:shock::shock: Φυσικά όλα ήταν από τη μαμά μου και φυσικά όλα έλεγαν ''Τασούλη φιλάκια η γιαγιά''. Επειδή το όνομα του καλού μου ήταν πρώτο στη λίστα με τα ονόματα πατούσε αποστολή χωρίς να ψάξει να βρει το νούμερο και έτσι όλα ήρθαν σε εμας! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα σε ολους!!!!

Νομίζω ότι ισχύει!

Ε, ναι, πες μα βρε...Ή δεν λέγονται απο εδω...

Να πω καλημέρα τέτοια ώρα?

Οπως βλέπετε έχω αυπνίες... Νόμιζα οτι οι εγκυούλες έχουν υπνηλίες:confused:.

Κωνκων καθολου υπνηλίες δεν ειχα εγω..Ισως λίγο στις αρχες μεχρι να το επιβεβαιωσω, απο εκει και περα χαλι μαυρο..Αυτο εγραψα και στην Ελένη πιο πίσω..Ευχομαι να ήταν ενα τυχαιο γεγονος αυτο το χτεσινό γιατι εχω ταλαιπωρηθηκα πολύ..Ακομη και σημερα ο υπνος μου δεν εχει στρωσει..

Να αποφευγεις να πίνεις καφε, τσαι, να κοιμασαι λίγο το μεσημερι(αν κοιμασαι βεβαια) και να κανεις καμια δραστηριοτητα, να περπατατε για να εισαι το βραδυ λίγο κουρασμενη..Μολις ανοιξει ο καιρος να βγαινετε εξω με τον Κων/νο βολτιτσες με τα ποδια. Οσο για τον βηχα του θα περασει, μη στενοχωριεσαι και ο δικος μου χτες φτερνιστηκε το απόγευμα καμποσες φορες...Πως ειστε σημερα;;

.

α...λαζαρενια δεν ξερω πως φτιαχνεται το κους κους,ο μπαμπακουλης μου μας το εφερε

Το πουλανε και στα Σ/Μ , ζυμαρικο ειναι.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Λαζαρενια μου να το πας το κοριτσακι σου σε παιδοορθοπαιδικο ,λογικα παπουτσια ειδικα θα σου πει να βαλεις .Οσο για τον Χρηστο , νομιζω το εχω ξαναπει οτι γεννηθηκε με ραιβοποδια και στα δυο ποδια (δλδ τα ποδια του προς τα μεσα αλλα λες και ηταν σπασμενα , εκαναν ορθη γωνια )αν εξαιρεσεις το αρχικο σοκ και οτι απο 2 ημερων τρεχαμε στα νοσοκομεια με γυψους ,εξετασεις και ειδικες ασκησεις 5 φορες την μερα απο μιση ωρα μεχρι 8 μηνων ,ολα πηγαν καλα και χαρη στις ειδικες ασκησεις που εκανα γλυτωσαμε 2 χειρουργια ..βεβαια μεχρι και να παει 5 ετων υπαρχει παντα η περιπτωση να κανουμε καποια μικροεπεμβαση αλλα παμε καλα!!

Ιωαννα περιμενουμε νεα για την μικρη σου!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Να σας πω κι εγώ για τη μαμά μου. Πρόπερσι το καλοκαίρι πριν φύγουμε διακοπές προσπαθήσαμε να της μάθουμε πως να στέλνει μην. από το κινητό. Έμαθε να τα γράφει, είχε ένα πρόβλημα με το να τα στείλει. Φεύγουμε λοιπόν και ξαφνικά χτυπάει μην. στο κινητό του καλού μου. ''Τασουλη φιλάκια η γιαγιά''. (Τασούλης είναι ο ανηψιός μου)Ε, λέμε θα μπερδεύτηκε, την παίρνω τηλέφωνο και της εξηγώ πως θα το στείλει. Μπαίνουμε στη θάλασσα και μόλις βγαίνουμε ο καλός μου είχε 20 μηνύματα στο κινητό:shock::shock: Φυσικά όλα ήταν από τη μαμά μου και φυσικά όλα έλεγαν ''Τασούλη φιλάκια η γιαγιά''. Επειδή το όνομα του καλού μου ήταν πρώτο στη λίστα με τα ονόματα πατούσε αποστολή χωρίς να ψάξει να βρει το νούμερο και έτσι όλα ήρθαν σε εμας! :lol: :lol: :lol:

χαχα καλο!!! Αυτο έκανε η μαμα μου στις αρχες με τις κλήσεις...Τον πρωτο καταχωρημενο αριθμό..Η δικη σου πάλι καλά τα εστελνε σε εσας, στη μαμα μου εβγαινε ενας συναδελφος του πατερα μου (ήταν δικη του η συσκευη),

και μετα μονολογουσε, τι θα λεει ο ανθρωπος, θα νομιζει και τπτ άλλο..

αρμα να εισαι καλα γελασα μετης μανουλα σου τα μηνυματα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λαζαρενια να πας το παιδακι σε παιδορθοπαιδικο για να εχεις την γνωμη ειδικου

η Φωτεινη με αγκαλιασε το μπουτι μου....ως εκει εφτανε.... και μου λεει....παω....δηλαδη σ¨αγαπαω:D:D:D

ναι με την γεννα περασαμε μεγαλο λουκι !!!ο ανδρας μου μολις ειδε το μωρο εβαλε τα κλαμματα ..βεβαια οπως μας ειπαν και οι γιατροι μετα το αρχικο σοκ πραγματα που διορθωνονται μην τα φοβαστε ...

Αλλα ειχαμε πεσει και σε γιατρο(μεγαλογιατρο μεγαλου παιδικου νοσοκομειου , διευθυντη παιδοορθοπαιδικης ) που ηθελε να μας φαει πολλα λεφτα και μας ειπε οταν πηγαμε τον χρηστο 4 ημερων οτι δεν θα περπατησει ποτε τελειως καλα και οτι θα χρειαστει να κανει 4 εγχειρησεις και να φοραει γυψους μεχρι 1 ετους

ευτυχως ομως μια γνωστη μας ,μας προτεινε τον ορθοπαιδικο του Χρηστου και μπορει μεννα πληρωσαμε αρκετα λεφτα αλλα το παιδι ταλαιπωρηθηκε πολυ λιγο και τελικως πηγαν ολα καλα!!

ακομη το σκεφτομαι για αυτο τον γιατρο να κανω επωνυμη καταγγελια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

στο νοσοκομειο που ειμασταν με την μικρη γνωρισα μια κοπελα,μητερα 4 κοριτσιων.το μικροτερο(2 μηνες πιο μικρη απο την φωτεινη)

γεννηθηκε με ενα προβλημα στο εντερο και εκανε 2-3 επεμβασεις.(αν θυμαστε,μετα που βγηκαμε εμεις πηγαινα και εβλεπα αυτο το παιδακι)

σημερα μπαινει για το τελευταιο χειρουργειο.για να το βαλουν το εντερο μεσα και να κλεισουν την τρυπα.θελω την θετικη σας ενεργεια και τις σκεψεις σας για να πανε ολα καλα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αρμα να εισαι καλα γελασα μετης μανουλα σου τα μηνυματα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λαζαρενια να πας το παιδακι σε παιδορθοπαιδικο για να εχεις την γνωμη ειδικου

η Φωτεινη με αγκαλιασε το μπουτι μου....ως εκει εφτανε.... και μου λεει....παω....δηλαδη σ¨αγαπαω:D:D:D

πανε στο δωματιο της και παρε ενα παμπερακι.φορεσε το εσυ για να μην εχουμε διαρροες στο σπιτι.

πετρουλα μη με ξεχασεις,να δωσεις την παραγγελια.

χαχα καλο!!! Αυτο έκανε η μαμα μου στις αρχες με τις κλήσεις...Τον πρωτο καταχωρημενο αριθμό..Η δικη σου πάλι καλά τα εστελνε σε εσας, στη μαμα μου εβγαινε ενας συναδελφος του πατερα μου (ήταν δικη του η συσκευη),

και μετα μονολογουσε, τι θα λεει ο ανθρωπος, θα νομιζει και τπτ άλλο..

:lol: :lol: :lol: A, υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή! χαχαχαχαχαχα!!!!! Υπήρχε μια σκηνή στον Παπακαλιάτη (εγώ το είδα εχτές), που η Μεντή έπαθε μια ''νειλα'' και αυτή με το κινητό της και είχε πολύ πλάκα!

Λοιπόν αυτό που λέτε για το πως θα κάνετε κόρη δεν το γνωρίζω...εμείς δεν κάναμε κάτι τουλάχιστον..ένα πελάτης του άντρα μου όταν παντρευτήκαμε του έλεγε ''να κοιτάς τον βορρά για να κάνεις γιο'', οπότε μάλλον εμείς τον νότο θα κοιτούσαμε εκείνη την ώρα..:lol:

Επίσης στο παρεντς είχαν βάλει έναν πίνακα που έλεγε τι παιδί θα κάνεις ανάλογα με τον μήνα σύλληψης. Αν βρω το λινκ θα το βάλω.

joa ο Χρηστάκος πως είναι σήμερα? Πάντως όσον αφορά τα ποδαράκι του πιστεύω ότι δεν θα έχετε πρόβλημα αφού το χιεριστήκατε πολύ καλά από νωρίς.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ελα βρε Ιωαννα, τι παθατε ρε γμτ..

Αυτοι οι μεγαλοκαρχαριες όντως θελουν καταγγελίες για ψυχικη οδυνη.

Κι εγω ετσι ήμουν οταν πρωτοπήγα εγκυος στην πρωτη γιατρο και μου ειπε οτι εχω δικερη μητρα και θα ταλαιπωρηθω πολύ προκειμενου να γεννησω και αν θα μπορεσει η κυηση να ολοκληρωθει κλπ

Περιμενα να γεννησω και μετα θα της εκανα καταγγελια στον Ιατρικο Συλλογο, αλλά όταν ειδα το παιδακι μου και τη χαρα που μας εδωσε, δεν ηθελα αλλο να το συνεχισω..Το συζητησα ομως με αρκετο κοσμο και υπήρχε αυτη η συμπεριφορα και σε αλλους πελάτες οποτε ειπα δεν αξιζει τον κοπο να ξυνω πληγες..

Βικυ δεν εχουμε να ευχηθουμε τπτ αλλο περα απο Καλή Επιτυχία και ποτε ξανα ταλαιπωρία για το παιδακι αυτο και για όλα τα παιδακια του κοσμου!!!

Να παει καλά το χειρουργειο και να γυρισουν σπίτι τους χωρις αλλες εγνοιες και στενοχωριες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...