Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρένια μου η διπληγία είναι παράλυση των κάτω άκρων. Αποκλείεται να έχει κάτι τέτοιο το κοριτσακι σου, δεν θα είχα σταθεί καν. Επειδή έχεις αγχωθεί πάρα πολύ όπως καταλαβαίνω η γνώμη μου είναι να την πας σε κάποιον ορθοπαιδικό να την δει για να ηρεμήσεις κι εσυ.

ναι λαθος και παραλογο δικο μου απλα ειχα δει οτι εχει ιδια συμπτωματα.πηγα λοιπον και μου ειπε οτι ναι δειχνει προδιαθεση και μετα τα δυο να την παω σε παιδοορθοπαιδικο.

πολυ καλα παπουτσια μεχρι τοτε για να σταθεροποιηθει και μετα μαλλον πατους ειδικους.

η διπληγια λεει δεν παρπατα καν το παιδι...

επισης μου πε ποτε χρησιμοποιημενα παπουτσια και ποτε να μην καθεται σε θεση w γιατι χαλαει τα ισχια κι εμεις εχουμε θεμα με ισχια.

οποτε προς το παρον ηρεμησα αλλα πραγματικα θα υποφερει με τα ποδοα της στο μελλον γιατι κανει κοτσι και τα δαχτυλα πανε πανω στο αλλο.

το μεσαιο δαχτυλο θα πρεπε να ειναι πιο κοντο και ειναι πιο μεγαλο και αυτο ειναι κληρονομικο.

απο καπου το πηρε...ελεος πια με τα κληρονομικα!!!

επισης της ειπα γιατι περπαταει στις μυτες και αυτο λεει ειναι φυσιολογικο.ολα φυσιολογικα τα βγαζει αυτη...:lol::lol::lol:

θα μας πει ο ορθοπαιδικος!!

σας ευχαριστω για την συμπαρασταση κ παλι....

βικυ μπραβο που εφαγε η φωτεινουλα.καλο σημαδι.

το κους κους πως φτιαχνετε?

γιοβανα περαστικα σας μωρε.να ειναι κα το τελευταιο.

να προσεχετε κοριτσια γιατι υποαρχει εξαρση σε γαστρεντιριτιδα και ανεμοβλογια.μου το πε σημερα.

πικουλινι με το καλο η βαφτιση.τι κανει η μπουμπου?

μαρινακι και ελενη τι κανουν τα μωρακια?αχ ειναι 10 ημερων τωρα?

κατα τα αλλα πως ειστε?

εγω νεεευραααα!!!:confused:

1654096yn4fep17z7.gif

Α εντάξει υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή!:lol::lol::lol: Περαστικά στην Αλεξάνδρα σου γρήγορα σιδερένια. Από αύριο ποιόςα την κρατάει?

Ριτάκιιιιιιι????

Θα την κρατήσει η πεθερά μου για κάνα - δυο μέρες :mad::x:x:x:x:x:x (θα σας πω άλλη ώρα.......) και την Παρασκευή μάλλον θα πάει Σταθμό. Αν δεν είναι εντελώς καλά πάλι η πεθερά. Φιλάκια κοριτσάκια μου και καληνύχτα......αύριο πάω στη δουλειά και ένας Θεος ξέρει το θα βρω μετά από 2 μέρες απουσίας.:-(:sad::-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λαζαρενια η γιατρος σας ήταν καθησυχαστική και τωρα θα περιμενετε χωρις αγχος το ραντεβου με τον παιδορθοπαιδικό οπου θα σας λυθούν ολες οι απορίες σας.. Σου εχω πει και για μενα..

Ιωάννα κανε κουραγιο, θα ειναι σε καλά χερια η μικρή και συντομα θα ξαναπαει παιδικο υγιής πια!!!Περαστικα της..Και απο αυριο χαλαρα στη δουλεια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σε καλά χέρια???Χμμμ εγώ θα είχα ένα θέμα να τον αφήσω στην πεθερά! Τι να κάνεις όμως όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος! Γρήγορα να συνέλθει και όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα!

Λαζαρένια αφού ο γιατρός σε καθησύχασε μην ανησυχείς! Όλα καλά θα πάνε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι το ξέρω Βατραχάκι και τη βάζω στο ένα στήθος κάθε φορά!

Το άλλο παράξενο που μου συμβαίνει ειδικά τις πρώτες μέρες, όποτε ήθελα να αναφερθώ στη μπουμπού πάντα μιλούσα σε γένος αρσενικό!:lol: Αφήστε που τη φώναζα Γωγούλη!!

Εγώ είμαι περισσότερο του 50-50 γιατί το ένα μου στήθος (απο την Αναστασία ακόμα το ήξερα) έχει πολύ λιγότερο γάλα... οπότε κάνω συνδιασμό!;)

Βέβαια απο δω και πέρα θα ξεκινήσω αντλήσεις (να συνηθίζουμε σιγά σιγά) οπότε δεν έχει και πολύ σημασία...

Καλα μη νομιζεις Μαρινα και εμεις πριν λιγο καιρο συνηθισαμε οτι ειναι κοριτσι!!!! Και εγω σε αρσενικο γενος της μιλουσα

Καλά όλοι το παθαίνουμε;;;;:lol::lol::lol::lol::lol: Και εγώ ντρεπόμουν γιατί νόμιζα ότι είμασταν οι μόνοι!!!!!

Μαρινα και Ελενη κοιμαστε καθολου;;;;;;;;

Εγώ μάλλον δεν κοιμάμαι... χθες με τα καμώματα του μικρού κοιμίθηκα 11.30- 2.00 και 5.30-7.30 και απο τότε καθόλου και τώρα έχω υπερένταση και δεν νυστάζωωωωω:mad::-x:-x

Αλλά πρέπει να προσπαθήσω να κοιμιθώ οπότε... καληνύχτα φιλενάδες!;)

ααααα Γιοβάννα μου περαστικά σας... όλα μαζί σας βρήκαν!!!:-(:sad:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ελένη και εγω [πολύ ξενυχτησα..Πολύ ομως και αν ο υπνος μου σημερα δεν εχει στρωσει και κοιμαμαι μολις 5 ωρες όλο το 24ωρο οφειλεται στον κακο υπνο που εκανα στην εγκυμοσυνη (απο την πρωτη μερα) και μετεπειτα στη λοχεια ..Κουραγιο να κανεις και θα βρειτε γρηγορα ρυθμους!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Με βγηκαν τα ματια ωσπου να σας διαβασω καλεεεε:):):)

Λαζαρενια ευτυχως δεν ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα οπως αρχικα πιστευες, ολα γινονται κουκλα μου θα φτιαξουν τα ποδαρακια της λαζαρενιας σου , να παιρνεις βημα βημα την εξελιξη της μικρουλας

Giovanna περαστικα να ειναι κουκλα μου η οτιτιδα και ιωσης ειναι δυσκολα, υποφερουν τα μικρουλια

και τα μικρουλια καινουργια μωρακια της παρεας διαβαζω οτι ειναι μια χαρα... τελεια κοριτσια

Αχ κορίτσια έριξα ΤΟ ΓΕΛΙΟ με τα κατορθώματα που γράψατε Σούλα, κώνκων, βατραχάκι, Βίκυ.

Πριν από 14 χρόνια πήγαμε για μια εβδομάδα το καλοκαίρι στην Σαμοθράκη, ήμασταν η δίκια μας οικογένεια και του κουνιάδο μου. Αφήσαμε πίσω στην Χαλκιδική τους γονείς μου με την πεθερά μου…. λοιπόν μας έπαιρναν τηλ στο κινητό και τότε δεν ήταν δυνατό το σήμα και η σύνδεση ήταν δύσκολη. Συνεχώς έβγαινε τηλεφωνητής και έλεγε τα γνωστά….η σύνδεση δεν είναι εφικτή κτλ κτλ κτλ…Αφήναν μήνυμα στον τηλεφωνητή και ακούγαμε την πεθερά μου με την μανα μου να λένε….. « έεεεε κοπέλα να τους πεις να μας πάρουν τηλέφωνο γιατί ανησυχούμε ένταξη??? μην ξεχάσεις καλά???»

Όταν καταφέρναμε να της μιλήσουμε στο τηλέφωνο, μας έλεγαν…..σας είπε η κοπέλα που πήραμε τηλ???...

Το άλλο που έχω να σας πω είναι τον Ιούλιο του 2008 η πεθερά μου ήταν με ελαφρύ εγκεφαλικό στο κρεβάτι και 3 φορές την εβδομάδα πήγαινε ένας φυσιοθεραπευτής και την έκανε φυσιοθεραπεία. Εμείς εκείνη την εβδομάδα ήμασταν στην Χαλκιδική ….στην γιαγιά είχαμε αποκλειστική γυναίκα 24 ωρες το24ωρο και δεν ήταν μόνη της…..ενα πρωί κτυπάει το τηλέφωνο ήταν ο Θανάσης ( φυσιοθεραπευτής) μου λέει έντρομος

«κύρια Φωτεινή η γιαγιά έφυγε με ακούτε έφυγε»

Εγώ απαντώ …καλέ ρε Θανάση εσύ που την αφησες να πάει αφού δεν περιπατάει πως εφυγε δηλαδη που πηγε??

Ο καημένος ο Θανάσης μου έλεγε ότι η γιαγιά είχε πεθάνει:(:(

Όπως καταλαβαίνετε κορίτσια δεν είμαι και τόσο πολύ high tech … αν δεν μου τα δείξει η Κάλλη δεν θα τα μάθω.:):):)

αύριο θα παραλάβω την αγαπούλα μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη … μου έχει λείψει η μικρούλα μου πολύ

καληνυχτα μανουλες και μωρακια

καληνυχτα Ριτα

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα καλα τι γελιο εχω ριξει σημερα με τα καμωματα σας!!!

αμαν κα φωτεινη πως τα λετε ετσι???

παντως με το τηλ και η μαμα μου συνεχεια μου λεει.αμαν βρε κοριτσι μου ποια ειναι αυτη που τραγουδα συνεχεια οταν σε περνω???:lol::lol::lol:

οπως και μια φιλη μου στο γυμνασιο με πηρε τηλ στο σπιτι και με ζητησε.η μαμα μου της ειπε οτι κοιμαμαι και λεει η φιλη μου'' ενταξει δεν πειραζει πειτε της οτι πηρα''

''ενταξει κοριτσι μου θα της πω''

λεει η μαμα μου

''τωρα τι κανετε κα .... ?μαγειρευετε?''

και απανταει η μαμα μου

΄΄ναι ναι κοριτσι μ ,σε μυρισε???''

:lol::lol::lol::lol:

οπως καταλαβαινετε η φιλη μου επεσε κατω απο τα γελια και εκλεισε το τηλ φυσικα ενω η μαμα μου συνεχιζε να μιλα!!!

:lol::lol::lol:

να φανταστειτε κινητο τωρα της πηραμε γιανα την βρισκουμε και την εχει δει κανονικα.μου λεει οτι εχει βονταφον με καμερα:lol::lol::lol:

αχ δεν παιζονται....

1654096yn4fep17z7.gif

ΠAIΔIA EIΔA ENA EPΓO,ΘPIΛEP.KAΠOTE EBΛEΠA 2-3 ΓIA ΠΛAKA,KAI EMENA K MONH MOY,TΩPA ΠPOXΩPAΩ ME TON ΣKYΛO AΓKAΛIA!ΘA TO ΨAΞΩ AYPIO AΠO TO ΓPAΦEIO NA ΣAΣ ΓPAΨΩ THN YΠOΘEΣH.APKEI NA TO ΘYMHΘΩ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Να πω καλημέρα τέτοια ώρα?

Οπως βλέπετε έχω αυπνίες... Νόμιζα οτι οι εγκυούλες έχουν υπνηλίες:confused:.

Χθες το απόγευνα πήγαμε με το αυτοκίνητο σουπερ μαρκετ, ντυμένοι σαν κρεμύδια και δεν καθησαμε ουτε 5 λεπτα στο κρύο, ε και ο μικρός με βήχα και εγώ:mad:. Δε με νοιάζει για μένα, αλλά ο Κωνσταντίνος μου όλη νύχτα βήχει και δεν μπορεί να κοιμηθεί.:( Και έκανε μια χαρά που βγήκαμε απο το σπίτι! Το αρρωστησα το παιδάκι μου:-(.

Κωνκωνακι μου 6 Ιουνιου θα τη βαφτισουμετη μπουμπουκα μας πρωτα ο Θεός. Στις 5 Ιουνιου εχουμε επετειο γαμου!!! Ολα μαζι. Εσυ ποτες εχει π.η τοκετού;

Αχ ωραια! Αντε με το καλό! Εγώ έχω πολύ μέλλον ακόμα, μέχρι 10 Αυγούστου.

Μαρίνα μου τοτε ο μικρός θα είναι σπίτι. Αλλά ελπίζω να καθήσει καμιά βδομαδα παραπάνω η μανούλα μου.

εγω νεεευραααα!!!:confused:

Τί έχεις λαζαρενια μου?

η φωτεινη με εχει βγαλει off.εφαγε κους κους αλλα ειχε και ζουμι απο ψητο συκωτακι αλλα επειδη οταν το δοκιμασα ενθουσιαστηκε ειπα οτι δεν πειραζει ας το φαει ετσι οπως ειναι.εφαγε και 1/4 ροδακινο κομποστα.παλι καλα κατι πηγε στο στομαχι της,

Ευτυχώς κάτι έφαγε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...