Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ βρε βατραχάκι πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα??? :lol: :lol: :lol:

Φιλιά σε όλες! Η Εύα δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, είναι γενικά στην τσίτα και μας περιμένει δύσκολο απόγευμα...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ευχαριστώ βρε βατραχάκι πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα??? :lol: :lol: :lol:

Φιλιά σε όλες! Η Εύα δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, είναι γενικά στην τσίτα και μας περιμένει δύσκολο απόγευμα...

ε δεν ρωτας και μια ξανθια βρε :lol::lol::lol:

παω κι εγω να ταισω τον μικρο!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

arma δε το πηρα ποτε το email. Με κοροιδευεις μου φαινεται οτι το εστειλες!!! Για προσεχε σε παρακαλω !!!

Κωνκωνακι μου 6 Ιουνιου θα τη βαφτισουμετη μπουμπουκα μας πρωτα ο Θεός. Στις 5 Ιουνιου εχουμε επετειο γαμου!!! Ολα μαζι. Εσυ ποτες εχει π.η τοκετού;

Διαφημίσεις

arma δε το πηρα ποτε το email. Με κοροιδευεις μου φαινεται οτι το εστειλες!!! Για προσεχε σε παρακαλω !!!

Κωνκωνακι μου 6 Ιουνιου θα τη βαφτισουμετη μπουμπουκα μας πρωτα ο Θεός. Στις 5 Ιουνιου εχουμε επετειο γαμου!!! Ολα μαζι. Εσυ ποτες εχει π.η τοκετού;

με το καλό να την βαφτίσετε την κούκλα!

m57Zp2.png

Ρε γμτ δεν μπορώ να μπω στο facebook από τον motzila. Από τον explorer μπαίνει αλλά κολλάει. Έχετε καμιά ιδέα?

Ούτε και εγώ μπορώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ε ναι..μετα απο 2 αγορια ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα σου ερθει και η κορη.Υπαρχουν μικρα κολπάκια..Εσεις που εχετε κοριτσακια ισχυουν αυτα που λεγονται;;;

Νομίζω ότι ισχύει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αααα και κάτι άλλο σε Μαρίνα και Πικουλίνι που απευθύνονται στις κούκλες τους σε γένος αρσενικό. Εμείς έχουμε μια γάτα, την Turbo, ε ..........δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές τον πρώτο καιρό αποκάλεσα την Αλεξάνδρα μου Turbo.:P:p:p:p:p Μάνα να σου πετύχει.

Α εντάξει υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή!:lol::lol::lol: Περαστικά στην Αλεξάνδρα σου γρήγορα σιδερένια. Από αύριο ποιόςα την κρατάει?

Ριτάκιιιιιιι????

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πραγματικα πολυ αστειες οι γιαγιοδοθειες!!! Ευτυχως σημερα γελαμε!!!!

Ριτα μη το κρατησεις και μεινεις μακρια μας!!! Πραγματικα εδινες μια αλλη νοτα στη παρεϊτσα μας. Κοριτσια ολες καλες εισαστε δε το συζητω, αλλα ο Γρηγορακης μας εδινε να καταλαβουμε πως θα ειναι και τα δικα μας παιδακια σε λιγο καιρο. (να δω απο που θα βρισκετε συνταγες τωρα ......:P:p:p:p:p) Εγω λεω να διαγραψουμε τις χθεσινες σελιδες να μεινουμε στο προχθες!!!!:?::?::?:

Περσατικα στη Φωτεινουλα και στην Αλεξανδρα μας!!!!

Βικυ επειδη και η νονα του Πανουλη ειναι Σαλονικια ,ειστε ακριβως ιδιες!!!! Ειναι ο Βαρδαρης φαινεται!!!! Μου αρεσετε και σας θαυμαζω που ειστε ετσι!!!!

Μαρινα και Ελενη κοιμαστε καθολου;;;;;;;;

πως ειμαστε καλε?τι ειπα και δεν θυθμαμαι?

και εγω θελω να διαγραφουν οι χθεσινες σελιδες..

οντως τι θα κανετε με τις συνταγες?εγω δεν εχω καλη σχεση και δεν με νοιαζει τοσο (πλακα κανω καμια δεν ενδιαφερετε για τις συνταγες)με νοιαζει ομως που η ριτα δεν ειναι εδω,γυρνα πισω φιλεναδαααααα.νοιωθω ασχημα γιατι απο μενα ξεκινησε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

σαρδελακι διαβαζω λιγο οτι εχω χασει απο το μεσημερι και θα σε παρω τηλ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πικουλίνι με το καλό να τη βαφτίσετε τη μπουμπούκα σας! Κι εμείς κάπου εκεί θα θέλαμε αλλά επειδή παντρεύεται η νονά μας τον Ιούλιο παίζει να το αφήσουμε και για Σεπτέμβριο! Κάποια κοπέλα -νομίζω το Βατραχάκι-με ρωτούσε για το όνομα, είμαστε υπό σκέψη αλλά λέμε να μην το ανακοινώσουμε πριν τη βάφτιση! Έκπληξη!

Κωνκωνάκι μην αγχώνεσαι για το πώς θα είναι η ζωή με τα 2 παιδιά! Κι εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη αλλά σιγά σιγά ηρεμώ! Στην αρχή χρειάζεσαι βοήθεια νομίζω εμένα έχει ο άντρας μου άδεια αλλά ταυτόχρονα έχει κάτι δουλειές οπότε βοηθάει και η μαμά μου πολύ. Πιστεύω ότι αν καταφέρει να πάρει άδεια ο σύζυγος κανά δυο εβδομάδες βρίσκεις τους ρυθμούς σου! Τώρα βέβαια εξαρτάται και αν ο Κωνσταντινούλης θα πηγαίνει σταθμό ή όχι, αν πηγαίνει νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα! Αλήθεια πότε έχεις ΠΗΤ?

mGKop3.png60Jvp3.png

γιοβαννα μου φτανετε προς το τελος της παλιο ιωσης,συντομα θα ειναι παλι τελειως καλα.

η φωτεινη με εχει βγαλει off.εφαγε κους κους αλλα ειχε και ζουμι απο ψητο συκωτακι αλλα επειδη οταν το δοκιμασα ενθουσιαστηκε ειπα οτι δεν πειραζει ας το φαει ετσι οπως ειναι.εφαγε και 1/4 ροδακινο κομποστα.παλι καλα κατι πηγε στο στομαχι της,

αλλα κανει κακα βρεφους,απαπαπα ξεχασα πως ειναι,τελειως πλατς.σας αφηνω γιατι κανει ταρζανιες.

καληνυχτα σε ολες.

ριτακι και σε σενα!!!

Γεια σας κοριτσια!

Ευχομαι περαστικα σε ολα τα παιδακια!

Ηταν μια τρελη μερα σημερα στη δουλεια, τα ειδα ολα! Ευχομαι αυριο να ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα και να τα πουμε περισσοτερο!

Λαζαρενια τι εγινε τον γιατρο? Γυρισατε?

Ευακι περιμενουμε και τα δικα σου νεα!

Μια και λεγατε για την τεχνολογια, η μαμα μου ειναι αστερι. Και μηνυματα γραφει στο κινητο της και μεηλ εχει και ανταλλαζει αστεια μεηλ με τις φιλες της, και σερφαρει στο νετ. Περσι εκανε μαθηματα υπολογιστων με τις φιλες της, πολυ γελιο! Ειχε και διαβασμα τα απογευματα!:lol::lol::lol::lol::lol: Ο μπαμπας μου στοκος, δεν εχει ιδεα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...