Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα και κάτι άλλο σε Μαρίνα και Πικουλίνι που απευθύνονται στις κούκλες τους σε γένος αρσενικό. Εμείς έχουμε μια γάτα, την Turbo, ε ..........δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές τον πρώτο καιρό αποκάλεσα την Αλεξάνδρα μου Turbo.:P:p:p:p:p Μάνα να σου πετύχει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Giovanna σιδερενια η μικρη γρηγορα..

Ας υποχωρησει τουλάχιστον ο πυρετος και συνεχιζετε με την αντιβιωση

Για την ιωση τι σας ειπε;;Θα περασει με την αντιβιωση για την ωτιτιδα;;

Αντε βρε Ρίτα, όλες σε περιμενουμε!!! Και η Αρμα δεν ξαναφανηκε..Αυτη την ωρα μας εγραφε κι εκεινη...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

giovanna μου περαστικά σας! Άντε το πουλάκι μου τώρα με την αντιβίωση θα ηρεμήσει...ουφ! ας είναι το τελευταίο!

Εύα μου καλά αποτελέσματα!

Γέλασα πολύ με όλα αυτά περί τεχνολογίας! :lol: :lol: :lol:

Πικουλινάκι το πήρες το μέιλ ή το έστειλα σε κανέναν άλλο?

fast και joa φτύστε τα τα παιδάκια σας που τρώνε τόσο καλα! Αφού το ζητάνε το φαγάκι να τους το δίνετε! Και εμένα το ζητάει, δεν μπορώ να πω, αλλά της αρκεί μια μόνο μπουκια..χαχαχαχα!!!

deleni μήπως ξεχάσατε να τα ταίσετε καλέ τα παιδάκι σας και την έπεσαν στο φαί και δεν σταματάνε???:tongue:

Λαζαρένια μου η διπληγία είναι παράλυση των κάτω άκρων. Αποκλείεται να έχει κάτι τέτοιο το κοριτσακι σου, δεν θα είχα σταθεί καν. Επειδή έχεις αγχωθεί πάρα πολύ όπως καταλαβαίνω η γνώμη μου είναι να την πας σε κάποιον ορθοπαιδικό να την δει για να ηρεμήσεις κι εσυ.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Giovanna σιδερενια η μικρη γρηγορα..

Ας υποχωρησει τουλάχιστον ο πυρετος και συνεχιζετε με την αντιβιωση

Για την ιωση τι σας ειπε;;Θα περασει με την αντιβιωση για την ωτιτιδα;;

Η ίωση περνάει σιγά - σιγά. Σίγουρα πάντως θα βοηθήσει και η αντιβίωση. Μας είπε ότι είναι μια πολύ βαριά ίωση που την περίμεναν το Φλεβάρη, αλλά ήρθε λίγο νωρίτερα. Προσοχή στους κλειστούς χώρους και τους παιδότοπους κορίτσια. Η Αλεξάνδρά μου καταταλαιπωρήθηκε.

Διαφημίσεις

giovanna μου περαστικά σας. Ταλαιπωρηθήκατε σήμερα, ελπίζω να της περάσει γρήγορα.

Ευα την β-επιπέδου θα κάνεις? Καλά αποτελέσματα.

pikoulinaki τί κάνουν τα ζουζούνια σου? Πότε σκέφτεστε για τη βάφτιση της μικρής?

Μαρίνα μου για πες μου για τις πρωτες μερες με 2 παιδάκια πώς είναι? Ο Γιωργάκης πως αντιδράει?

Deleni μου για πες και εσύ πως είναι με 2 παιδάκια. Με έπιασε μια αγωνία... χιχιχι απο τώρα!

Ρίτααααααα ελα! Βρήκα ιδέα για τα μηλοπιτάκια που σε ρώτησα το πρωί.

Μαράκι μου μίλησες με τη Ρίτα?

giovanna και η δική μου παιδίατρος μου είχε πει να προσέχουμε πολύ αυτές τις μέρες γιατί υπάρχει μεγάλη έξαρση ιώσεων. Άντε τουλάχιστον δεν είναι κάτι σοβαρό..μεγάλη η ταλαιπωρία, αλλά αφού είναι ίωση θα περάσει γρήγορα..

λαζαρενια μου δεν εχω ιδέα για όλα αυτά που λετε για τα ποδαράκια, αλλά νομίζω οτι ενας ορθοπεδικός θα μπορούσε να σε καθησυχάσει. Οταν είχα δει την μικρή σου, μια χαρά περπατούσε, πώς σου ήρθε τώρα?

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρια!!!Μιλησες με τη Ριτα καθολου;;

Όλα καλά! ;)

Βατραχάκι ωραία, αν πας Νικολούλη πέρνα μετά καμιά βόλτα κι από το σπίτι. Το αλτερ είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου! :lol: :lol: :lol:

Όλα καλά! ;)

Βατραχάκι ωραία, αν πας Νικολούλη πέρνα μετά καμιά βόλτα κι από το σπίτι. Το αλτερ είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου! :lol: :lol: :lol:

ναι ε μωρε θα σου 'ρθω μη σου πω θα σε παρω και μαζι μετα να παμε και στα παρατραγουδα :lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σου Μαρια!!!Μιλησες με τη Ριτα καθολου;;

Ιωαννα τη ιωση ειναι αυτη;;Να αποφευγουμε δλδ παιδοτοπους και πολυσυχναστους χωρους;;

Κάνει πολύ υψηλό πυρετό και κρατάει παραπάνω από τρεις μέρες. Όσο μπορείς να αποφεύγεις αυτούς τους χώρους που κυκλοφορούν πολλά μικρόβια. Καλύτερα στο κρύο :-):-):-):-):-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...