Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοιμηθηκε μονος του πια..Αυτο ήταν, τα κακακια.

Λαζαρενια θα περιμενουμε τα νεα απο τον παιδιατρο...

Εγω βρε κοριτσια τον Ανασταση πολλές φορες τον λέω αχ το κοριτσακι μου...Μου εχει μεινει απο την ανιψια μου..Ο καημενος..Μου εχει ξεφυγει και σε αλλους μπροστα και με κοιτουσαν με απορία..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα σ'ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!

να μου το θυμηζετε που και που γιατι το ξεχναω αν δεν ειχα και τις κλοτσιες του μπομπιρα σιγουρα δεν θα το θυμομουν ποτε!

Τοσο καλη εγκυμοσυνη!!!Μπραβο Βατραχακι..Και εις αλλα με υγεια, αφου σε θελει...

Τοσο καλη εγκυμοσυνη!!!Μπραβο Βατραχακι..Και εις αλλα με υγεια, αφου σε θελει...

φτου φτου να μην με ματιαξω στονε μου δοξα τον θεο απο την αρχη ολα πηγαν καλα κι ευτυχως γιατι δεν ξερω τι θα εκανα χωρις βοηθεια ιδιως τα πρωινα που ειμαι μονη με τον μικρο!

ααα το τριτο ειπα πιο μετα θα ξεπεταχτουν αυτα και μετα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τελευταίο μήνυμα που γράφω και πάω μήπως και ξαπλώσω κανενα μισάωρο!!!

Εγώ κοιμάμαι σπαστά, αλλά κοιμάμαι! Αν δε χάζευα και όλη την ώρα στο ίντερνετ, θα κοιμόμουν περισσότερο από πριν Πικουλίνι μου! Πώς είναι τα παιδάκια σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, ετσι ειναι καλά..Το δευτερο με το τριτο να εχουν διαφορα τουλάχιστον 5 χρονια.Και στον Τιμο ειχες τοσο καλή εγκυμοσυνη;;

και στο Τιμος καλη ειχα εκτος απο μιαμικρη αποκολληση που ειχα στον τριτο μηνα αλλα ουτε ξαπλα χρειστηκε τιποτα μονο λγες μερες σπιτι κατα αλλα τιποτα ουτε αναγουλες ουτε εμεους κανονικα στη δουλεια πρωι απογευμα ολα μονο βαριες δουλειες δεν εκανα.

οσο για το τριτο ναι λεω να παει κι δευτερος τουλαχιστον νηπια και μετα δηλαδη καμια 5 ετια για να δουμε γιατι ο αντρας μου αλλο σκοπο εχει αλλα του το ξεκοβω μολις το λεει :lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια γειά σας!!!!

Με την δουλειά δεν μπόρεσα να μπω καθόλου να σας διαβάσω.Ετοιμάζομαι σε λίγο θα πάμε για τον μεγάλο τον υπέρυχο!!!Εχω μια αγωνία δεν σας λέω τίποτα.

Η Ραφαέλα έχει ψοφήσει την γιαγιά και τον παπού της οι οποίοι βέβαια έχουν μέλλον οι καημένοι.

Κατα τα άλλα δεν διαβασα τα νέα σας ίσως να μπορέσω το βράδυ.

Θα τα πούμε αργότερα!!!! Φιλάκια!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Ετοιμάζομαι σε λίγο θα πάμε για τον μεγάλο τον υπέρυχο!!!Εχω μια αγωνία δεν σας λέω τίποτα.

Θα τα πούμε αργότερα!!!! Φιλάκια!!!!!

Καλη επιοτυχια Ευα.Να ερθεις να μας πεις τα νεα της μπουμπους

χαχα ε στο τριτο δεν θα με πειραζε να μας ερχοταν και μια κορη χαχαχα!!!

Ε ναι..μετα απο 2 αγορια ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα σου ερθει και η κορη.Υπαρχουν μικρα κολπάκια..Εσεις που εχετε κοριτσακια ισχυουν αυτα που λεγονται;;;

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα. Λοιπόν, θα σας πω τα νέα μας και μετά θα σχολιάσω αυτά που γράψατε. Λοιπόν τις εξετάσεις αίματος και ούρων δεν τις γλιτώσαμε. Η Αλεξάνδρα μου όλο το βράδυ ψήθηκε όποτε το πρωί τηλεφώνησα στο γιατρό και μου είπε να κάνουμε εξετάσεις. Καλά το τι έγινε για να πάρουμε αίμα δεν περιγράφεται......δεν έβρισκαν και φλέβα :-(:sad::-(:sad::-( Αμ τα ούρα. Την παρακάλαγα να πιει λίγο νερό μπας και γίνει τίποτα και αυτή ανένδοτη. Τεσπά......κάτι σταγονίτσες μαζεύτηκαν. Μετά το μικροβιολόγο πήγαμε στον παιδίατρο και οι αναλύσεις αίματος, που βγήκαν αμέσως, δείχνουν ότι περνάει μια πολύ βαριά ίωση. Η καλλιέργεια ούρων θα βγει αύριο αλλά μου είπε ο παιδίατρος να μην ανησυχώ. Ο παιδίατρος τώρα είδε λίγο υγρό στο ένα αυτάκι και ερεθισμένο το άλλο και μας έστειλε σε ωρυλά......ευτυχώς είναι στο ίδιο κτίριο. Έχει αρχή ωτίτιδας και θα πάρει αντιβίωση για 10 μέρες. Όπως καταλάβατε όλη μέρα τρέχω στους γιατρούς (ούτε σήμερα πήγα για δουλειά). Αυτά. Το θετικό είναι ότι από τις 07.30 π.μ. ξανάκανε 38,4 πυρετό στις 16.30.......άρα περνάει σιγά - σιγά. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φιλενάδες.:lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βίκυ αφού το παιδί έχει αμυγδαλίτιδα πώς θέλετε να φάει; Υποφέρει! Να ξέρεις πάντως, τουλάχιστον αυτό μου έχει πει ο δικός μας παιδίατρος, ότι και η αντιβίωση κάνει αφαγία.

Vatraxaki αγχώνεσαι για το βάρος του μπεμπέ και την εξέλιξή του; Να σου πω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε 3400 και την πορεία μας την ξέρεις.

Λαζαρένια αφού σου μπήκαν αυτές οι ιδέες ψάξτο λίγο. Καλύτερα κάποια προβλήματα να λύνονται πριν εξελιχθούν.

Καλά πολύ γέλιο με τις γιαγιάδες, τις θείες και την τεχνολογία. Ούτε και η μαμά μου τα καταφέρνει με το κινητό. Ξέρει μόνο να πάρει τηλέφωνο και να απαντήσει. Ούτε να καταχωρήσει τηλέφωνα ξέρει, αλλά ούτε και να βρει κάτι αν το έχει καταχωρήσει άλλος. Κυκλοφορεί με την ατζέντα.:lol::lol::lol::lol::lol: Για μηνύματα δε ούτε λόγος. Ο πατέρας μου δεν έχει καν κινητό. Και η μαμά μου βέβαια πολλές φορές το αφήνει να κάνει παρέα στο σταθερό.:lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα για όλη την άλλη ιστορία που έγινε δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ μπήκα στο καφέ όταν η Αλεξάνδρα ήταν περίπου 8 μηνών, αρκετά αργά δηλαδή, και το ανακάλυψα πραγματικά κατά τύχη. Στην αρχή ένιωθα λίγο σαν τη μύγα μες το γάλα γιατί κατάλαβα ότι οι άλλες γνωριζόσαστε, αλλά στην πορεία γίνατε μέρος της καθημερινότητάς μου. Που είναι η Ρίτα; Ρίταααααααα!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...