Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα πατουσακια της ειναι προς τα μεσα απο τοτε που γεννηθηκε.

στην πορεια μας ειπανε οτι θα φτιαξουνε.

περπατησε κι ακομη αλλα τωρα το βλεπω οτι δεν εχει ισσοροπια καθολου καλη.με το παραμικρο πεφτει κι ειδικα προς τα πισω.επισης τα δαχτυλα των ποδιων τα μαζευει συνεχως και καμαρα δενε χει.

την βλεπω να περπατα στις μυτες που δεν το εκανε και μαλλον ποναει .κουραζεται ευκολα στο περπατημα και καθεται με τα ποδiα w κατω.

κοντα στα δυο μας ειπε ο παιδοορθοπαιδικος οτι θα δειξει και τωρα κοντευει δυο και ολο πεφτει.παει σαν την χηνα,σαν μεθυσμενο καταλαβατε?

απο ολα αυτα που παρατηρησα που ειναι σε μικρο βαθμο ,εχω μια ανησυχια οχι οτι δεν θα το πολεμησουμε αλλα οτι εδω δεν εχει τους καταλληλους.

οι προηγουμενοι γιατροι που ειχα ουτε καν το δωσανε σημασια κι ας το ελεγα.εδω δεν δινανε σε αλλα θα δινανε σε αυτο?

τωρα δεν ξερω αν ευθυνεται που ειχε δυσπλασια ισχιου...δεν ξερω!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα μια χαρα πηρε η μικρη!

την θηλαζεις σε καθε γευμα απο το ενα στηθος η την αλλαζεις;

εχθες διαβαζα το βιβλιο και ειμαι εκει που λεει οτι πρεπει παντα το ενα γευμα γινεται απο το ενα στηθος κι οχι οι οδηγιες που δινουν μαιευτηρια ανα 10 λεπτα αλλαγη στηθους γιατι λεει στο πρωτο 10 το στηθος βγαζει πολυ νερουλο γαλα και χαμηλο σε θερμιδες και λιπος ενα στη συνεχεια βγαζει το λιπαρο γαλα που ειναι πλουσιο σε θερμιδες.

Ετσι Βατραχακι το εκανα κι εγώ..Ισχυει αυτο που λές!

Ηθελα να αδειαζει καλά το στηθος.Βεβαια απο καποιες αλλες μανουλες εχω ακουσει οτι εφαρμοζαν και τη μεθοδο 50-50

Οπως βολευει την καθεμια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πωπω κοριτσια σας θαυμαζω με τον θηλασμο ..εγω δεν ειχα καθολου υπομονη ..

και ας ειναι πολυ ασχημο αυτο που λεω εγω προσωπικα δεν το αντεχα καθολου ισως και για αυτο δεν ειχα και πολυ γαλα ..ενοιωθα αγελαδα βρε παιδι μου αλλα πολυ εντονα ..Στο δευτερο εχω πει στον ευατο μου να προσπαθησω να κανω κατι καλυτερο μιας και τα ωφελη ειναι πολλα αλλα και παλι αντε μεχρι το τριμηνο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

λαζαρενια τοτε καλυτερα να πας να την δει ο παιδορθοπαιδικος ,κυριως με το θεμα της ασταθειας ,ισως να χρειαστει να φορεσει καποια ειδικα παπουτσια ..

Πωπω ακουω ποδια και εχουμε περασει τοσα πολλα που μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ναι το ξέρω Βατραχάκι και τη βάζω στο ένα στήθος κάθε φορά!

Το άλλο παράξενο που μου συμβαίνει ειδικά τις πρώτες μέρες, όποτε ήθελα να αναφερθώ στη μπουμπού πάντα μιλούσα σε γένος αρσενικό!:lol: Αφήστε που τη φώναζα Γωγούλη!

Τώρα που τα έκανε Πετρούλα πιστεύω θα ηρεμήσει!

Μαρινάκι μου αλήθεια πως θα την ονομασετε τη μικρουλα?

πωπω κοριτσια σας θαυμαζω με τον θηλασμο ..εγω δεν ειχα καθολου υπομονη ..

και ας ειναι πολυ ασχημο αυτο που λεω εγω προσωπικα δεν το αντεχα καθολου ισως και για αυτο δεν ειχα και πολυ γαλα ..ενοιωθα αγελαδα βρε παιδι μου αλλα πολυ εντονα ..Στο δευτερο εχω πει στον ευατο μου να προσπαθησω να κανω κατι καλυτερο μιας και τα ωφελη ειναι πολλα αλλα και παλι αντε μεχρι το τριμηνο ..

Ιωαννα ετσι ακριβως και η ξαδερφη μου. Ηθελε κι εκεινη να θηλάσει και στα δυο αλλά ενω ξεκινησε πολύ καλά τις πρωτες μερες, στην πορεια αρχισε να εχει περιεργα συναισθηματα.Ενοιωθε οτι καταπιεζεται και την ώρα του θηλασμου ενοιωθε αυτο που λες, σαν αγελάδα, σαν το παιδι να της επερνε κατι δικο της (οχι οτι δεν ιοσχυει, πως θα το δει κανεις).Δεν μπορει να το εξηγησει αλλα σιγουρα δεν ενοιωθε ανετα και ευχαριστα.Στο δευτερο της, ειπε θα το προσπαθουσε περισσότερο αλλά της βγηκε πάλι το ιδιο..Ειναι και αυτη η κλεισουρα που καποιοι δεν την αντεχουν.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι το ξέρω Βατραχάκι και τη βάζω στο ένα στήθος κάθε φορά!

Το άλλο παράξενο που μου συμβαίνει ειδικά τις πρώτες μέρες, όποτε ήθελα να αναφερθώ στη μπουμπού πάντα μιλούσα σε γένος αρσενικό!:lol: Αφήστε που τη φώναζα Γωγούλη!

Τώρα που τα έκανε Πετρούλα πιστεύω θα ηρεμήσει!

Καλα μη νομιζεις Μαρινα και εμεις πριν λιγο καιρο συνηθισαμε οτι ειναι κοριτσι!!!! Και εγω σε αρσενικο γενος της μιλουσα

Διαφημίσεις

λαζαρενια τοτε καλυτερα να πας να την δει ο παιδορθοπαιδικος ,κυριως με το θεμα της ασταθειας ,ισως να χρειαστει να φορεσει καποια ειδικα παπουτσια ..

Πωπω ακουω ποδια και εχουμε περασει τοσα πολλα που μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα...

ναι γι αυτο θελω λιγο να το ψαξω για να το προλαβουμε...

τι παθατε εσεις με τα ποδια?

1654096yn4fep17z7.gif

Πραγματικα πολυ αστειες οι γιαγιοδοθειες!!! Ευτυχως σημερα γελαμε!!!!

Ριτα μη το κρατησεις και μεινεις μακρια μας!!! Πραγματικα εδινες μια αλλη νοτα στη παρεϊτσα μας. Κοριτσια ολες καλες εισαστε δε το συζητω, αλλα ο Γρηγορακης μας εδινε να καταλαβουμε πως θα ειναι και τα δικα μας παιδακια σε λιγο καιρο. (να δω απο που θα βρισκετε συνταγες τωρα ......:P:p:p:p:p) Εγω λεω να διαγραψουμε τις χθεσινες σελιδες να μεινουμε στο προχθες!!!!:?::?::?:

Περσατικα στη Φωτεινουλα και στην Αλεξανδρα μας!!!!

Βικυ επειδη και η νονα του Πανουλη ειναι Σαλονικια ,ειστε ακριβως ιδιες!!!! Ειναι ο Βαρδαρης φαινεται!!!! Μου αρεσετε και σας θαυμαζω που ειστε ετσι!!!!

Μαρινα και Ελενη κοιμαστε καθολου;;;;;;;;

καλως το πικουλινι!

τι κανετε;τα μικρα;

τωρα πηγες δουλεια;

Ρε vatraxaki πραγματικα σε λιγο γεννας !!!!! Με το καλο κοριτσακι μου!!!!

Ειμαστε ολοι πολυ καλα!!! Εχω ερθει απο τις 3:00. Αλλα δεν σας ειχα διαβασει καθολου και σας διαβασα τωρα!!!

Ρε vatraxaki πραγματικα σε λιγο γεννας !!!!! Με το καλο κοριτσακι μου!!!!

Ειμαστε ολοι πολυ καλα!!! Εχω ερθει απο τις 3:00. Αλλα δεν σας ειχα διαβασει καθολου και σας διαβασα τωρα!!!

χαχα σ'ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!

να μου το θυμηζετε που και που γιατι το ξεχναω αν δεν ειχα και τις κλοτσιες του μπομπιρα σιγουρα δεν θα το θυμομουν ποτε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...