Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμας παντως η παιδιατρος μας εχει πει ότι ντεπον να του δινουμε και οταν εχει εντονη ανησυχια και ειναι γεγονος οτι τον ηρεμει ...με το πονσταν γενικοτερα μας εχει επιστησει την προσοχη και την περιορισμενη χρηση του

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μονο ντεπονακι αν του δωσω, γιατι πονσταν εγω δωσει 2 φορες σε υψηλο πυρετο και το εκανε εμετο, οποτε όταν ο πυρετος ξεπερασε 1-2 φορες το 38,5 κατα τις βραδυνες ωρες του εβαλα υπόθετο.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

βρε φαστ και εγω το ιδιο προβλημα εχω και δεν το λεω μιας και τα περισσοτερα παιδακια μας ειναι λιγοφαγα...κλεινω την πορτα της κουζινας και καθεται και κλαει απεξω και φωναζει μαμ..Εμας το απογευμα εφαγε ψαροσουπα , 1 κρεμουλα , 1 μπανανα , ψωμι και γαλα και ολο και κατι ακομη που μου ξεφευγει ..με το ψυγειο εχει λατρεια..φοβαμαι οτι θα γινει πολυ χοντρουλης...ουφ..

Μπουχουχούχού, ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο! Και ρωτώ εγώ τώρα: Πόσα παιδιά πρέπει να κάνω για να θαυμάσω κι εγώ καμιά φορά δίπλα στο μπουτάκι οέο???

Γιοβάννα δε μας είπες πώς είναι η μικρούλα σήμερα! Βίκη νομίζω ότι το σκέφτεσαι πολύ καλά, αφού ήδη παίρνει αντιβίωση η μικρούλα είναι λίγο νωρίς για να την ταλαιπωρήσεις με τσιμπήματα και εξετάσεις κατά τη γνώμη μου!

Επίσης πείτε μου πώς θα σταματήσω να τρώω απίστευτες ποσότητες γλυκών???Δεν τρώω μεσημεριανό αλλά είμαι χωρίς υπερβολή κάθε ώρα με ένα γλυκό στο χέρι!!! Έχω 6 κιλά να χάσω για να φτάσω στην προ εγκυμοσύνης κατάσταση αλλά έτσι όπως πάω θα πάρω άλλα τόσα και βάλε! Είμαι λιχούδα, τι να κάνω?:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Του εδωσα και απο τα δυο και τον αφησα στο κρεβατακι του..Ελπίζω να κοιμηθει γιατι σημερα το παρατρεναραμε...

Μαρινα εγω οταν γυρισα απο την κλινικη είχα να χασω 15 ολοκληρα κιλα και ετρωγα πολύ περισσοτερο απ'ότι στην εγκυμοσυνη..Να τρως και εσυ και να μην εχεις τυψεις, ακομη και γλυκα, δωσε ομως προτεραιοτητα σε αλλες τροφες, ξερεις εσύ...

Τα κιλα ειναι λίγα και θα τα χασεις, μην ξεχνας οτι θηλαζεις κιολας...

Για την πιπιλα το σκεφτηκα κι εγω, αλλα απο το Σαββατο ειμαστε χωρις αυτην..Να του τη δωσω;;

δωστην βρε στο παιδι να ηρεμησει λιγακι και μετα βγαλτην!σιγα πια!!

εμενα βγαζει τους δυο κοινοδοντες πανω και της την δινω και την ζηταει απο μονη της.

θα την αφηνω να υποφερει?

θα την κοψουμε σιγα σιγα...αμα πια!!

εμενα αλλο με ανησυχει κοριτσια...

το απογευμα θα παμε παιδιατρο να μου πει μηπως ειναι μονο στο μυαλο μου.

εχω την εντυπωση οτι η λαζαρενια εχει πλατυποδια-βλαισοπλατυποδια και διπληγια βαση με τα συμπτωματα...

απο χθες ειμαι μες στο αγχος και σημερα που θα παμε θα σας πω...

1654096yn4fep17z7.gif

Έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τις ιστορίες σας! Τι να πρωτοσχολιάσω τη γιαγιά που περιμένει να φτιάξει ο Θεός το δόντι της (αν ευκαιρέσει ας ρίξει μια ματιά και στα δικά μου..) ή τα συγχαρητήρια για του θανάτους!!! Όσο για τη μαμά σου Σούλα και την τεχνολογία...όλα τα λεφτά! Μια από τα ίδια και ακόμα χειρότερα και η δική μου! Αυτό με τον τηλεφωνητή όμως έγραψε!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Πω πω να είστε καλά κορίτσια γέλασα μεσημεριάτικα....:lol::lol::lol::lol:

Δεν προλαβαίνω πια να διαβάζω και να γράφω και το κάνω σε δόσεις...:D:D οπότε ξεχνάω και τι ήθελα να γράψω...:oops::oops::oops::oops:

Βίκυ μου περαστικά σας... αμάν αυτό το παιδί με τις ιώσεις....τι να πω μόνο υπομονή... περιμένουμε νέα :)

Σούλα όταν θα πάτε στο λιβάδι με τις αγελάδες πάρτε μας και μας όχι για τίποτα άλλο...για φάμε λίγο γάλα βρε αδερφέ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Ο μικρός απο τις 2 μέχρι τις 5.30 σχεδόν έτρωγε... δεν ξέρω και γω πόσο γάλα είπιε, και η Αναστασία εκτός απο τα 300 μλ που είπιε το πρωί, το κουλούρι, το μήλο και την κοτόσουπα με τριμμένο ψωμακι που έφαγε...είπιε στο καπάκι και άλλα 300 μλ γάλα... αφού γυρνάει ο άντρας μου και μου λέει τα παιδιά μας κατι έχουν πάθει... μάλλον πρέπει να αγοράσουμε μια αγελάδα γιατί δεν μας βλέπω να βγαίνουμε οικονομικά....:lol::lol::lol::lol:

Χιόνι πάντως εδώ που είναι και λίγο πιο ορεινά δεν έχουμε... τα βουνά γύρω είναι άσπρα και χθες το βράδυ χαιρόσουν να βλέπεις το χιόνι να πέφτει αλλά δεν το έστρωσε...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Λαζαρένια μου πώς σου ήρθαν αυτά για το παιδί?Αν ήταν κάτι κάθε μήνα που πάτε παιδίατρο δε θα σας έλεγε κάτι?Μην αγχώνεσαι είμαι σίγουρη ότι θα σας πει πως είναι όλα ο.κ.!

Πετρούλα τι έγινε τελικά κοιμήθηκε ο μικρός? Όσο για το φαγητό ξέρω μωρέ τι πρέπει να τρώω, αλλά είπα να καταβροχθίσω πρώτα όλα τα γλυκά που έχουμε για να μη μπαίνω σε πειρασμό!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρούλα και εγω για ντεπον λεω και επίσης αν σε αφηνει βαλε και κατευθειαν πανω στα ουλα του.Την δικη μου τη βοηθαει πολύ.

Μαρινακι μαλλον θα πρεπει να κανεις μια πιο ισοροπημενη διατροφή.Γιατι δεν τρως μεσημεριανο???

Τωρα θηλαζεςι κιολας και εχεις αναγκη απο καλη διατροφή.

Καλό πρωινο , περιεκτικο μεσημεριανό και κατι για βραδινο.Πολλα υγρα και κανενα γλυκακι δεν βλαπτει αλλα οχι και ολη την ωρα.

Ταδε εφη η σεβαστη διατροφολογος Σουλα !!!!( που τρομαρα της δεν κανει ουτε ενα απο αυτα που προτεινει) αλλααααααα το σωστο να λεγεται!!

Επίσης πείτε μου πώς θα σταματήσω να τρώω απίστευτες ποσότητες γλυκών???Δεν τρώω μεσημεριανό αλλά είμαι χωρίς υπερβολή κάθε ώρα με ένα γλυκό στο χέρι!!!:rolleyes:

Χα χα χα όταν το βρεις έλα πες μου και εμένα...:lol::lol::lol::lol: Έχω τσακίσει 1 κιλό τυλιχτα (που δεν μου άρεσαν κιόλας) και πάντα "ψάχνομαι" για κάτι άλλο...:rolleyes::rolleyes:

Ας μην μιλήσω για σοκολατάκια και μερέντες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΤουΜαρινα εγω οταν γυρισα απο την κλινικη είχα να χασω 15 ολοκληρα κιλα και ετρωγα πολύ περισσοτερο απ'ότι στην εγκυμοσυνη..Να τρως και εσυ και να μην εχεις τυψεις, ακομη και γλυκα, δωσε ομως προτεραιοτητα σε αλλες τροφες, ξερεις εσύ...

Τα κιλα ειναι λίγα και θα τα χασεις, μην ξεχνας οτι θηλαζεις κιολας...

Αυτό το έχω κάνει ψωμοτύρι....:lol::lol::lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

πω Μαρινα κι εγω οταν με το καλο γεννησω τις πρωτες μερες θα τα τσακισω τα γλυκα χαχαχα!

deleni μου θηλαζει συνεχεια ο μικρος ε;απο βαρος τι λεει εβαλε καθολου;

τον θηλαζεις ξαπλα η αγκαλια;

στονε μου ηρεμησε ο μικρος;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αμμμ δεν κοιμηθηκε...Πεταξε πιπιλα και μαξιλαρι και εκλαιγε..Τον πήρα και σκαρφαλώνει πάνω μου τωρα. Τι θα κανω αν δεν κοιμηθει τωρα;;Μου δινει κτ σφαλιαριτσες, μιλαει και κινεζικα...

Ναι βρε Λαζαρενια..Πως σου μπηκαν αυτες οι σκεψεις;;Θα σε καθησυχασει η παιδιατρος, μην ανησυχεις..Μετα τα 3 δεν δειχνει αν ειναι πλατυποδια;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...