Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

α και με το μπανιο επισης τρελενεται ...φαντασου να του ελεγα χρηστο θες να κανεις μπανιο τρωγοντας τοστ????θα πηγαινε στα ουρανια το πιτσιρικι μου..

Ελα μωρε, αφου θα παρει τοση χαρα, δεν ειναι υπερβολικο, να το δοκιμασετε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

α και με το μπανιο επισης τρελενεται ...φαντασου να του ελεγα χρηστο θες να κανεις μπανιο τρωγοντας τοστ????θα πηγαινε στα ουρανια το πιτσιρικι μου..

:P:p:lol::lol: κακούργα μάνα...

εγώ έβρασα μπρόκολα...τώρα φτιάχνω το ψαράκι του Αστέρη κι εμείς σήμερα θα την βγάλουμε με στραπατσάδα και σαλάτα!

m57Zp2.png

Είπα και εγώ ….κάποιος μ αγαπήσει και έχει την ανάγκη μου:D:D:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ

Κορίτσια για κουλάρετε λίγο γιατί δεν πάμε καλά ένταξη….. :confused::confused: τι πάει να πει μαλώσαμε:?::?: και πως μαλώσαμε από μια σελίδα του διαδικτύου… :confused::confused: γέλια πράγματα είναι αυτά.

Εδω είμαστε μια παρέα και ανταλλάσουμε άποψης, χάρες και λύπες και τώρα μετά από τόσο καιρό δεν θα μιλιόμαστε γιατί παρεξηγηθήκαμε …. ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Έμενα δεν με σκέπτεστε που έχουν πάθει αγκύλωση τα δάχτυλα μου τόσους μήνες τακα τακα τακα τακα όλοι μέρα να χτυπώ το πληκτρολόγιο :(:(……η το άλλο με την ορθογραφία που δεν τα καταφέρνω τόσο καλά :-):smile: ( και μου τα διορθώνει η κόρη μου) κάθομαι στο Microsoft word πιο μπροστά για την διόρθωση και μετά τα βάζω στην σελίδα…. :lol::lol:Και το χειρότερο την πρεσβυωπία μου που την βάζετε έεε????

Αρχίζω και δεν βλέπω την τύφλα μου όλοι μέρα στο laptop

ειμαι και σε δυσκολη ηλικια ..... τι παρεα θα εχω εγω μετα εεεε:?::?: που ειμαι στο σπιτι ολοι μερα εεεε:?::?:

Ριτα που εισαι:?::?:

και Πετρουλα..... I HATE YOU.... :):):) εσυ εχεις χιονι και εμεις δεν εχουμε982477uqvc9qzqub.gif

ρε μανα απορω τι διορθωνεις στο word.ολοι κανουμε λαθη αλλα ρε παιδι μου αν βλεπεις τουλαχιστον που μπαινουν οι τονοι στις λεξεις θα καταλαβεις οτι πρεπει να διαλεξεις μια αλλη επιλογη.και εγω τονιζω λαθος αλλα απο το κινητο που παταω οτι μου βγαζει(εδω δεν βαζω καθολου τονους,τους βαριεμαι)

και αυτο το "ολοι"!!!!!!! γραφε το με η δηλαδη "ολη" και 99% θα ειναι σωστο.

δελεω πολυ με την μαμα μου παντως.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

I LOVE YOU NOW Πετρουλα:D:D:D:D

Νατασα για το μπανια το εχει και η Φωτεινη αυτο χαιρεται παρα πολυ ... για το φαι στραβωνει γενικα :( τωρα που ειναι και αρρωστη

Όπως λένε … ήταν στραβό το κλίμα το στράβωσε και ο γάιδαρος :confused::confused::confused:

σε τιποτα δεν μου εμοιαξε αυτο το παιδι....:):) αααα :!::!: ναι καλε για το μπανιο μου εμοιαξε ... ολοι μερα στο νερο να ειμαι δεν λεω οχι ... αν δεν κανω λαθος ο κριος το εχει αυτο :?::?::?:

Όσο και να πηγαίνω κοντά της τρώγοντας κάτι και να κάνω.... μμμμμμμ...:!::!::!: από νοστιμια … δεν χαμπαριάζει με τίποτα:)

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

γιατι εισαι συμπεθερα μου!!!

Ετσι έτσι, αν δεν ταιριάζαμε.....:lol:

Απο το πρωί ήπιε 70 μλ γάλα με το ζόρι, 1 μπουκιά τοστ, 1 γουλιά χυμό, μισή μπανάνα και λίγο σπανακόρυζο πριν λίγο που υποτίθετε είναι το αγαπημένο του:rolleyes:.

vatraxaki μου και ο δικός μου για το μπάνιο τρέλλα! Μόνο τούμπες δεν κάνει απο τη χαρά του.

Ελα ρε Βικυ εισαι λίγο αυστηρη..Δε φτανει η γυναικα που το προσπαθει , θες να το κανει και τελειο!!!Εμεις ειμαστε καλύτερες;;Τα καταλαβαινουμε όλα Φωτεινη, μην αγχωνεσαι..Γραφε εσυ κι ας ειναι και ανορθογραφα..

Ο αντρας μου χτες που του ελεγα οτι γραφεις εδω, κατεβαζεις εικονες, εισαι και στο fb δεν το πίστευε..Τοσο προχωρημενη ελεγε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λαζαρενια μου εχεις δικιο που δεν θελεις να τα κανεις κοντα -κοντα. Και εγω την ιδια αποψη εχω. Αν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα ειναι καλυτερα να πηγαινει το πρωτο τουλαχιστον σχολειο πριν κανεις το δευτερο ..δλδ 4-6 χρονια διαφορα. Εμενα εχουν 5 μιση χρονια. Ειναι καλα γιατι το πρωτο πλεον αυτοεξυπηρετειται και βοηθαει και σε καμια δουλεια..να μαζεψει τα παιχνιδια του..τα ρουχα.. να βοηθησει στο μαζεμα του τραπεζιου..να φερει παμπερς η πιπιλα για το μικρο ή ακομα και να του δωσει γαλα. Γενικα σε ολα ειναι καλυτερα.. Αν το σκεφτεις για δευτερο και δεν βιαζεσαι να εργαστεις καλα ειναι να αφησεις λιγο χρονο μεταξυ τους.

θελω να εργαστω και απο σεπτεμβριο πρωτα ο θεος θα την παω παιδικο.τον ιουνιο θα κανω εγγραφη αν δεν φυγουμε απο δω.

οποτε θα ψαξω για δουλεια γιατι και εχω το εχω αναγκη αλλα κια τα οικονομικα δυσκολα.θα μας κανουνε και μειωση μισθου τωρα...αστα!

οποτε σιγουρα δεν σκεφτομαι για δευτερο ...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

εμενα παντως η μανα μου μετα δυσκολιας διαβαζει μνμ στο κινητο της ..Δεν το συζητω για να γραψει ή να ανοιξει τον υπολογιστη..

Κα Φωτεινη ειστε προχω!!!

Α δραττομαι της ευκαιριας να σας πω εγω για την μανουλα μου και τη σχεση της με τα κινητα και τους Η/Υ.

Λοιπόν οταν της εδωσα τηλ. για πρωτη φορα, με παιρνει καποια στιγμη τηλ. και μου λεει "ρε κοριτσι μου παω να παρω τηλεφωνο και βγαινει μια κοπελιτσα και μου λεει οτι δεν εχω λεφτα .Εγω της λεεω να μιλησεις με τα παιδια μου γιατι εγω δεν καταλαβαινω αλλα αυτη τιποτα το δικο της!!!!!!!"

Επίσης οταν λαμβανε μυνηματα και ακουγε τον ηχο το εβαζε να ......φορτισει.ε μου λεει λοιπον "χαλασμενο ειναι καθε τρεις και λιγο πρεπει να το βαζω στην πριζα.!!!!!!"

Α δραττομαι της ευκαιριας να σας πω εγω για την μανουλα μου και τη σχεση της με τα κινητα και τους Η/Υ.

Λοιπόν οταν της εδωσα τηλ. για πρωτη φορα, με παιρνει καποια στιγμη τηλ. και μου λεει "ρε κοριτσι μου παω να παρω τηλεφωνο και βγαινει μια κοπελιτσα και μου λεει οτι δεν εχω λεφτα .Εγω της λεεω να μιλησεις με τα παιδια μου γιατι εγω δεν καταλαβαινω αλλα αυτη τιποτα το δικο της!!!!!!!"

Επίσης οταν λαμβανε μυνηματα και ακουγε τον ηχο το εβαζε να ......φορτισει.ε μου λεει λοιπον "χαλασμενο ειναι καθε τρεις και λιγο πρεπει να το βαζω στην πριζα.!!!!!!"

0002031F.gif 0002031E.gif

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Vatraxaki μου θυμάσαι που το Μαρινακι μας οταν εφτασε στις μερες της και ηθελε να γεννησει μας ελεγε οτι μπορει να γεννησει απο το πολύ γελιο με τα κατορθωματα του στγνωτηριου???

ε οταν φτασεις εσυ στις μερες σου θα σου πω κανα δυο τρια καλα ακομα με τη μανουλα μου και να δεις πως θα γεννησεις στο αψε σβήσε.

Α τσακο ακομα ενα απο την θεια μου(γιατι το γελιο κανει καλο!!!)

Αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή της αδερφής μου....

" Πες στην ανιψιά μου είμαι η θεια της η Αννα.Τα μακαρόνια με σάλτσα να τα κανω ή με κιμά????

Μην το ξεχάσεις κορίτσι μου γιατι βιαζομαι!!!!!"

Vatraxaki μου θυμάσαι που το Μαρινακι μας οταν εφτασε στις μερες της και ηθελε να γεννησει μας ελεγε οτι μπορει να γεννησει απο το πολύ γελιο με τα κατορθωματα του στγνωτηριου???

ε οταν φτασεις εσυ στις μερες σου θα σου πω κανα δυο τρια καλα ακομα με τη μανουλα μου και να δεις πως θα γεννησεις στο αψε σβήσε.

Α τσακο ακομα ενα απο την θεια μου(γιατι το γελιο κανει καλο!!!)

Αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή της αδερφής μου....

" Πες στην ανιψιά μου είμαι η θεια της η Αννα.Τα μακαρόνια με σάλτσα να τα κανω ή με κιμά????

Μην το ξεχάσεις κορίτσι μου γιατι βιαζομαι!!!!!"

0002014C.gif α ρε Σουλα φοβερες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...