Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε φαστ και εγω το ιδιο προβλημα εχω και δεν το λεω μιας και τα περισσοτερα παιδακια μας ειναι λιγοφαγα...κλεινω την πορτα της κουζινας και καθεται και κλαει απεξω και φωναζει μαμ..Εμας το απογευμα εφαγε ψαροσουπα , 1 κρεμουλα , 1 μπανανα , ψωμι και γαλα και ολο και κατι ακομη που μου ξεφευγει ..με το ψυγειο εχει λατρεια..φοβαμαι οτι θα γινει πολυ χοντρουλης...ουφ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οπως βλεπετε βαριεεεεεεεεεεεεεεεμαι να δουλεψω σημερα

Σιγα βρε μην το λες.

Ελα σε εμενα να σου δωσω λιγη ορεξη απο τη δικη μου.

Αχ απο το πρωι εχω πιει δυο καφεδες , παω και ερχομαι , κοιταω τα χαρτια μου με κοιτανε και αυτα!!!!!!

Παω να κανω ενα τσιγαρακι .Να κανω ενα διαλειμα βρε αδερφε!!!!

Σιγα βρε μην το λες.

Ελα σε εμενα να σου δωσω λιγη ορεξη απο τη δικη μου.

Αχ απο το πρωι εχω πιει δυο καφεδες , παω και ερχομαι , κοιταω τα χαρτια μου με κοιτανε και αυτα!!!!!!

Παω να κανω ενα τσιγαρακι .Να κανω ενα διαλειμα βρε αδερφε!!!!

ΧΑΧΑΧΑ δεν καπνιζω κι ολας για να κανω διαλειμμα

βρε φαστ και εγω το ιδιο προβλημα εχω και δεν το λεω μιας και τα περισσοτερα παιδακια μας ειναι λιγοφαγα...κλεινω την πορτα της κουζινας και καθεται και κλαει απεξω και φωναζει μαμ..Εμας το απογευμα εφαγε ψαροσουπα , 1 κρεμουλα , 1 μπανανα , ψωμι και γαλα και ολο και κατι ακομη που μου ξεφευγει ..με το ψυγειο εχει λατρεια..φοβαμαι οτι θα γινει πολυ χοντρουλης...ουφ..

αααααχ! σαν να μου λες για τον δικο μου.

Και εγω με αυτο το αγχος ειμαι.. μην μου γινει χοντρουλης. ετσι κανει..μαμ και μαμ συνεχεια και κλαιγεται κοντα στον παγκο (το ψυγειο δεν το εχει συνδιασει με το μαμ)

Βασικα νιωθω πολυ τυχερη που τρωει αλλα δεν υπαρχει μετρο? Θελω να ρωτησω τη γιατρο αν κανει να τρωει τοσο πολυ.

fast μπράβο όρεξη!!! Για πες τι είναι αυτα τα μπανανοκεκακια?

joa βλέπω κ εσείς καλά τα πάτε. Εγω γιατί τρέχω απο πίσω για μια μπουκια?:lol:

Βικάκι μου κ εγω συμφωνω με τα κορίτσια οτι πρεπει να περάσουν 3 24ωρα για τις εξετάσεις. Και η παιδίατρος μας αυτό μας έχει πει. Ελπίζω να είναι καλύτερα και μη χρειαστουν οι εξετάσεις.

Διαφημίσεις

fast μπράβο όρεξη!!! Για πες τι είναι αυτα τα μπανανοκεκακια?

joa βλέπω κ εσείς καλά τα πάτε. Εγω γιατί τρέχω απο πίσω για μια μπουκια?:lol:

Βικάκι μου κ εγω συμφωνω με τα κορίτσια οτι πρεπει να περάσουν 3 24ωρα για τις εξετάσεις. Και η παιδίατρος μας αυτό μας έχει πει. Ελπίζω να είναι καλύτερα και μη χρειαστουν οι εξετάσεις.

γιατι εισαι συμπεθερα μου!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κι ο δικος μου κοριτσια απο τα φαγανα..Βεβαια εδω και 2 μερες τρωει τα απαραιτητα αλλά απ'ότι ειδα χτες εχουην σκασει οι 2 πάνω τραπεζιτηες, ισα-ισα που φαινονται..Τρωει πρωι μεσημερι και βραδυ και εχει μειωσει λίγο τα ενδιαμεσα, καθως εκει που ετρωγε ενα τοστ κατα τις 7, χτες εφαγε μολις το 1/4.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ηρθα!!!

καλε που το ειδατε το χιονι;εμεις εχουμε εναν ηλιο αλλα με κατι δοντια -4 εχει και ειναι 12 ωρα!!!

δεν σχολιαζω αλλο τα χθεσινα πανε περασαν αυτα ετσι;

αχ σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα!

εμεις εχουμε λιγες μυξες αλλα ελπιζω να ειναι κατι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

εχεις δικιο,δεν το σκεφτηκα.κοιτα,και στις 2 τρωει(μη φανταστεις ποσοτες γιατι ξερεις δεν ειναι ορεξατο παιδι)αλλα ισως να της λειπει η μαμα μου

Είπα και εγώ ….κάποιος μ αγαπήσει και έχει την ανάγκη μου:D:D:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ

Κορίτσια για κουλάρετε λίγο γιατί δεν πάμε καλά ένταξη….. :confused::confused: τι πάει να πει μαλώσαμε:?::?: και πως μαλώσαμε από μια σελίδα του διαδικτύου… :confused::confused: γέλια πράγματα είναι αυτά.

Εδω είμαστε μια παρέα και ανταλλάσουμε άποψης, χάρες και λύπες και τώρα μετά από τόσο καιρό δεν θα μιλιόμαστε γιατί παρεξηγηθήκαμε …. ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Έμενα δεν με σκέπτεστε που έχουν πάθει αγκύλωση τα δάχτυλα μου τόσους μήνες τακα τακα τακα τακα όλοι μέρα να χτυπώ το πληκτρολόγιο :(:(……η το άλλο με την ορθογραφία που δεν τα καταφέρνω τόσο καλά :-):smile: ( και μου τα διορθώνει η κόρη μου) κάθομαι στο Microsoft word πιο μπροστά για την διόρθωση και μετά τα βάζω στην σελίδα…. :lol::lol:Και το χειρότερο την πρεσβυωπία μου που την βάζετε έεε????

Αρχίζω και δεν βλέπω την τύφλα μου όλοι μέρα στο laptop

ειμαι και σε δυσκολη ηλικια ..... τι παρεα θα εχω εγω μετα εεεε:?::?: που ειμαι στο σπιτι ολοι μερα εεεε:?::?:

Ριτα που εισαι:?::?:

και Πετρουλα..... I HATE YOU.... :):):) εσυ εχεις χιονι και εμεις δεν εχουμε982477uqvc9qzqub.gif

Διαφημίσεις

ααααααααααααααα κι εμείς στα φαγανά λέω ότι ανήκουμε αλλά τρώμε λιγότερο χαχα... χθες το απόγευμα έφαγε πολύ λίγα μακαρόνια που περίσσεψαν από το μεσημεριανό του και μιά φετούλα του τοστ με μέλι...αυτά! Και το βράδυ 200μλ γάλα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...