Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπεθερουλα καλα ειναι ο γαμπρουλης μου?το κουνιαδακι?

χαχαχαχα μου άρεσε το κουνιαδάκι:lol:. Δόξα Τον Θεό είμαστε όλοι καλά! Περιμένω την μανούλα μου απο βδομάδα για να χαλαρώσω λίγο. Η Φωτεινούλα τον λαιμό της έχει? Αν ναι δοκιμάστε λίγο γιαουρτάκι μήπως φάει, μπορεί να την ανακουφίσει λιγάκι και να το καταπιεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τυχερούλα:lol:!

Θα θελα κ εγώ ένα, αλλά το έκοψα μαχαίρι μόλις έμαθα για το νινί.

κωνκωνάκι έτσι πάνε αυτά...κι εγώ μόλις έμαθα για τον Αστέρη το έκοψα...εντωμεταξύ όταν πήγα στον θείο σου για επιβεβαίωση εγκυμοσύνης του λέω μέσα στα υπόλοιπα "α, είμαι και καπνίστρια" και μου λέει "το έχεις κόψει κιόλας Αλεξάνδρα μου" :tongue: φανατικός αντικαπνιστής!

m57Zp2.png

κωνκωνάκι έτσι πάνε αυτά...κι εγώ μόλις έμαθα για τον Αστέρη το έκοψα...εντωμεταξύ όταν πήγα στον θείο σου για επιβεβαίωση εγκυμοσύνης του λέω μέσα στα υπόλοιπα "α, είμαι και καπνίστρια" και μου λέει "το έχεις κόψει κιόλας Αλεξάνδρα μου" :tongue: φανατικός αντικαπνιστής!

χαχαχα καλα εχω να τον δω καμιά 20αριά χρόνια.

armaki μου όλο θέλω να σε ρωτησω και όλο το ξεχνάω. Η αδερφή σου πώς είναι? Η πεθερά της?

Διαφημίσεις

σημερα πηγαμε ειδαμε τον μπεμπη μας ο οποιος μαλλον θα ειναι νταρντανομωρο ειναι 1,400 τα 3,500 θα τα πιασει λεει η γιατρος!

Τέλεια!!! Πω πω αν βγει τόσο προβλέπω φαγανό μωρό!!!! Άντε τυχερούλα θα νιώσεις τι θα πει ''καλόφαγο παιδί''!!!χαχαχαχαχα!!!! Πάντως και την Εύα μου την έβγαζαν 3300 και τελικά βγήκε 2800 το σαμιαμιδι...Μεγειά και το κούρεμα του Τιμούλη!

stone

Παρεπιπτοντως ειδα Παπακαλιατη αν θελεις να μαθεις την συνεχεια

ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!!!Εγώ θα το δω σήμερα γιατί δεν το προλαβαίνω και το κατεβάζουμε και το βλέπουμε την επόμενη :lol:

Καλέ μη ξύνεται πληγές, τι να πω κι εγώ που η τοσοδούλα γεννήθηκε μόλις 2.610!!! Κι εμείς μεγαλύτερη την περιμέναμε, όχι τεράστια αλλά το 3κιλο νομίζαμε ότι το είχε! Ο γιος μου είχε γεννηθεί 3.380 αλλά με παίδεψε πολύ περισσότερο με το θηλασμό!

Μαρινάκι η Εύα που γεννήθηκε 2800 (2700 την πήρα από το μαιευτήριο) τους 2 1/2 μήνες που έπινε το δικό μου γαλατάκι έπαιρνε 1 κιλό στις 3 εβδομάδες! (πράγμα που δεν ξαναείδα ποτέ απο τότε..χαχαχαχα)Μακάρι να σου πάει καλά ο θηλασμός και θα ''νταρντανέψει'' χωρίς να το καταλάβεις!

Οποτε θελεις τη γιατρο μας στη διαθεση σου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις.

Ναι βρε Βίκυ μου, δοκίμασέ την, ήθελα να στο πω και εγώ εχτές. Υπάρχουν γιατροί που μπορούν να μας καλύπτουν απόλυτα. Εχτές είπες ότι η δικιά σας είναι καλή επιστήμονας. Σορυ κιόλας αλλά μία καλή επισήμονας, ούτε θα άφηνε ένα παιδάκι με πυρετό χωρίς να το δει(άσε που δεν ερχόταν κιόλα μ'αυτό το κρύο..), ούτε θα έδινε αγωγή από το τηλέφωνο...

Χαίρομαι που ηρέμησε τουλάχιστον το πουλάκι μου! Άντε να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο..

Τυχερούλα:lol:!

Θα θελα κ εγώ ένα, αλλά το έκοψα μαχαίρι μόλις έμαθα για το νινί.

Άντε καλέ, παλιοτσιγάρα μπλιαχ! χαχαχαχαχαχα!!!! Μπράβο Ντινακι, εγώ το έκοψα αλλά όχι μαχαίρι, έπαιρνα 1-2 τζούρες από τον καλό μου στις αρχές(ντροπή μου το ξέρω..)

giovanna πως είναι η Αλεξάνδρα σήμερα? Πάντως όπως σου είπε και η Νατάσα πάνω από 38.5 το ντεπόν δεν κάνει τίποτα. Στην Εύα σε τέτοιους πυρετούς την πιάνει μόνο το πονσταν. Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα..

Εμείς μετά από 4 βράδια κοιμηθήκαμε επιτέλους σήμερα!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

armaki μου όλο θέλω να σε ρωτησω και όλο το ξεχνάω. Η αδερφή σου πώς είναι? Η πεθερά της?

Ντινακι μου η αδερφή μου είναι καλά επιτέλους! Την είδα την Κυριακή μετά από ένα ολόκληρο μήνα και είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Η πεθερά της βγήκε προχτές από το νοσοκομείο, χειρουργήθηκε και στο πόδι όμως είναι πολύ καταβεβλημένη και περνάει πολλούς πόνους με την ζημιά που έπαθε στα πνευμόνια...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

χαχαχα καλα εχω να τον δω καμιά 20αριά χρόνια.

ααααααααααααα τόσα πολλά ε; Είναι υπέροχος άνθρωπος πάντως...όπως άλλωστε κι εσύ...φαίνεται το έχει το σόι σας!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!

καλε τι εγινε χθες ??δεν τα σχολιαζω και τα αφηνω πισω μου ολα!!!σας νοιωθω ολες φιλες μου και λογικο ειναι σε πολλα θεματα να εχουμε διαφορετικες αποψεις!!

Ριτακι μου δεν πιστευω να εννοεις αυτο που καταλαβα ???ουτε κατα διανοια μπορω να το φανταστω...

Να πω περιστατικο ..χθες πηρα την ριτα για χρονια πολλα και τον ρωταει τον γρηγορακη , γρηγορη τι πινει ο μπαμπας ??και απανταει με ξεκαθαρη φωνη μπυρα!!!!πεντακαθαρα!!!!το ζουζουνι μου!!

Εμεις ειμαστε καλυτερα και ο βηχας αρκετα μειωμενος , ο Χρηστος και σήμερα πηγε τρεχοντας στο σχολειο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!

Για ΟΛΑ τα προηγούμενα εχω να πω...............................................................................................................................

Αυτα!!!

Καταρχήν περαστικα στη φωτεινούλα μας και στην άλεξανδρα μας.

Αχ να φυγει ο παλιοχειμωνας να σταματησουμε πια αυτο με τα "περαστικα" και να αρχισουμε να λεμε για βολτες σε παιδικες χαρες καταπρασινα παρκα λιβαδεια που βοσκουν αγελαδες....ουπς ξεφυγα εε??

Και εδω εχει λιγο χιονι αλλα εμενα δεν μου αρεσει καθολου.Δλδ οχι το χιονι αλλα το μετα οταν λιωνει....

ΜΑρινακι τι λετε καλε για τοσοδουλες το δικο μου το κουμπακι γεννηθηκε 2500 και την πηρα 2400.

Με το θηλασμο ομως πηρε κατευθειαν τ'απανω της..

Α η μικρή μετα το ξενύχτι της Κυριακής χθες το πρωι ξυπνησε στις 9 το μεσημερι κοιμηθηκε μονο μιση ωρα και το βραδυ κοιμηθηκε με το ζορι στις 11 και μιση!!!!!!

Τι θα το κανω αυτο το παιδακι μου???Καλε εγω αγαπαω πολυ τον υπνο !!!!!

ααααααααααααα τόσα πολλά ε; Είναι υπέροχος άνθρωπος πάντως...όπως άλλωστε κι εσύ...φαίνεται το έχει το σόι σας!

Με κάνεις και ντρέπομαι :oops::lol:!

Μαράκι μου περαστικά τους. Καλά η πεθερά της μάλλον θα ταλαιπωρηθεί κ άλλο...

Σουλίτσα όταν πάτε στο λιβάδι με τις αγελάδες φωνάξτε και εμάς!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...