Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου καλησπερα!!!με χαρα ετρεξα σημερα να σας διαβασω αφου ολη μερα δεν μπορεσα και με λυπη διαβασα οσα διαβασα!!!

ΓΙΑΤΙ????

διαβασα περι μπηχτων,,περι μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και αλλα τετοια και αναρωτιεμαι ποια ,που και γιατι?

κοριτσια μου για μενα ειστε πολυτιμες γιατι με βοηθησατε και μου κρατατε συντροφια στις δυσκολες ωρες που περνω εδω και το ξερετε οες σας!

το οτι ειμαι μονη εδω και μεγαλωνω μονη το παιδι μου δεν με κανει καλυτερη μανουλα!πολλες φορες με λετε ηρωιδα και οτι με θαυμαζετε!ΟΧΙ !ΓΙΑΤΙ???

ΕΓΩ θαυμαζω εσας που δουλευετε και κανετε και δευτερα μωρακια και τα καταφερνετε τελεια!μπραβο σας!πολλες φορες διαβαζω τα κατορθωματα σας και χαιρομαι και αν εχω αγχωθει δεν εχω αγχωθει προς το κακο αλλα προς το καλο γιατι εχω βρει λυσεις μεσα απο προβληματα που μου εχουν τυχει και σε αλλη περιπτωση δεν θα ηξερα τι να κανω!

δεν θα ξεχασω την στηριξη που μου προσφερατε οταν σας ειπα οτι δεν ειμαι καλα ψυχολογικα και τοτε που σκεφτομουνα να παω για δουλεια.

δεν θα ξεχασω την αρμα που με βοηθησε με γιατρους με το προβλημα της ραγαδας!

δεν θα ξεχασω την κωνκων που με επερνε τηλ να με ρωτησει τι κανω οταν αρρωστησα!

δεν θα ξεχασω την ριτα που μου εδινε λυσεις με το θεμα της δυσκοιλιοτητας!δεν θα ξεχασω την κα φωτεινη που καθε πρωι ρωταγε για μενα και να με περνει να μου πει γιατροσοφια!

δεν θα ξεχασω ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ!!!ΚΑΙ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕς ΣΑς!!!!

αν εχουμε διαφωνια αυτο ειναι και υγιες!δεν γινεται να συμφωνουμε με ολα!ετσι δεν ειναι?κι εγω πολλες φορες εχω διαφωνησει αλλα ποτε στο θεμα της διαπαιδαγωγησης σας!

εχω πει την γνωμη μου σε αλλες μπορει να αρεσε ,σε αλλες οχι αλλα δεν πειραζει.δεν ειμαστε ιδιες.

γιατι να παρεξηγηθουμε?και αν ξερει καποια κατι ή εχει πειραχτει με κατι που μπορει αθελα να το ειπε γιατι οντως ο γραπτος λογος διαφερει ,ας το πει.''ξερεις ταδε?με ενοχλησε αυτο''!

οσο γιατην ριτα που σημερα στην γιορτη της πικραθηκε (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΙΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ)

δεν ειπε ποτε γιατι το κανεις αυτο απλα καταθετει την γνωμη της .εγω οσες φορες διαφωνησα της το χω πει οπως και σε ολες σας .

απλα ισως (λεω ισως)καναμε λαθος που εθιστηκαμε τοοοσο πολυ με θεμα πανα-μπιμπερο κλπ και με ολο αυτο καποιες αλλες μανουλες να ενιωσαν λιγακι ασχημα.

και εννοω την βικουλα μιας και το εθιξε το θεμα.

βικακυ καλα κανεις και διασκεδαζεις και περνας ομορφα.και το ξαναλεω να μην στεναχωριεσαι για τιποτα οπως και καμια μας εδω μεσα.το καθε παιδι ειναι διαφορετικο και το καθε παιδι δινει σηματα ποτε ειναι ετοιμο για καθε τι αλλαγη.κι εμεις δοκιμες κανουμε.σε αλλα παιδια πετυχαινουν σε αλλα οχι.δεν θα το βαλω και πεισμα ...

οσο για το θεμα που αφηνεις την φωτεινουλα στο ξαναλεω !καλα κανεις και ζεις και εισαι ηρεμη!

εγω δεν μπορω και συμβιβαζομαι !ξερεις ομως ποσο κακο μου κανει?αυτην την στιγμη βαζω τα κλαματα πραγματικα και δεν θελω...

λοιπον συγνωμη αν μακρυγορησα και συγνωμη αν πικρανα κι εγω καμια αλλα δεν θελω να φυγετε!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Από τη μία χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω αυτά που μέρες θέλω να σας πω, από την άλλη δεν ξέρω τι θα γίνει..

Λοιπόν κορίτσια μου, όταν είχα ανοίξει αυτό το τόπικ με τιτλο ''μανούλες μαιου - ιουνιου τα νέα σας'' το είχα ανοίξει για να ξαναβρώ τα κορίτσια που μιλούσαμε στην εγκυμοσύνη μιας και τότε δεν υπήρχαν τα καφέ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δημιουργούσαμε μέσα από αυτό μια τόσο όμορφη παρέα. Μπήκαν στο τοπικ πολλές κοπέλες, τα λέγαμε, γίναμε φίλες, με άλλες γνωριστήκαμε και με όσες δεν γνωριστήκαμε είμασταν πάρα πολυ δεμένες. Ποτέ μα ποτέ δεν είχε δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση. Ποτέ μα ποτέ δεν χρειάστηκε να πούμε ''κατα τη γνώμη μου, ή χωρίς παρεξήγηση κλπ''.(τα κορίτσια που είναι από την αρχή του τόπικ εδώ μπορούν να το επιβεβαιώσουν). Γίναμε μία όμορφη παρέα, γίνατε κομμάτι της ζωής μου. Λύπες, χαρές, κατορθώματα τα ζούσαμε όλες μαζί σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.

Τον τελευταίο καιρό όμως, και σπάω το κεφάλι μου να βρω τον λόγο, αυτό δεν υπάρχει πια...υπάρχει μία τεταμένη ατμόσφαιρα και νομίζεις ότι από παντού κάτι θα κάνει ''μπαμ''. Και λυπάμαι...είναι σαν να έχουμε χωριστεί σε εργαζόμενες και μη ή σε ταξιδευόμενες και όχι ταξιδευόμενες. Κάθε φορά που είναι να πάει να κάποια ταξίδι καθόμαστε και αναλύουμε, ξανά και ξανά και όλες είναι σαν να προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε(οι μεν γιατί πάνε, οι δε γιατί δεν πάνε). Παλιότερα είχαμε θέμα γι'αυτές που εργάζονται και γι'αυτές που δεν εργάζονται..Και πάντα υπήρχαν υπονούμενα καθόλου καλοπροαίρετα(ας μην ξρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας)

Έχω να σας πω ότι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Κάποτε έμπαινα με χαρά και ανυπομονησία εδώ, ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ξυπούσα και το τελευταίο πριν κοιμηθώ.Τώρα πια όχι. Φοβάμαι πως όταν θα μπω ίσως κάποια να έχει παρεξηγηθεί με κάποια άλλη...και δεν έχω την ίδια όρεξη με παλιά και με στενοχωρει πολύ που έχει συμβεί αυτό.

Χαίρομαι πολύ να ακούω κατορθώματα, καινούρια πράγματα, συμβουλές αλλά δεν αντέχω άλλο να ''κρίνουμε'' ποια είναι η καλύτερη μάνα ή όχι, γιατί πολύ απλά όλες είμαστε μανες και όλες κάνουμε ό,τι καλύτερο πιστεύουμε για τα παιδιά μας.

Έτσι λοιπόν σας λέω ότι πλέον εγώ σε τέτοιες συζητήσεις δεν θα ξανασυμμετάσχω(δεν έχω δικαίωμα να σας πω να τις κόψουμε) και ελπίζω πως κάποια μέρα το τόπικ θα ξαναγίνει όπως τον παλιό καλό καιρό και θα περνάμε όλες ευχάριστα την ώρα μας...

Σόρυ για το μεγάλο ποστ αλλά αν σας είχα ''γραμμένες'' θα εξαφανιζόμουν...νιώθω όμως δεμένη με εσάς οπότε θεώρησα σωστό να πω τις σκέψεις μου.

ρε μαρακι ποτε γινανε ολα αυτα?

εγω γιατι δεν το ενιωσα αυτο το μπαμ?ποια εκρινε ποια?

εγω δεν ειμαι απο την αρχη της παρεας σας.μπηκα 8 μηνων εδω αλλα δεθηκα πολυ μαζι σας.δεν ξερω τι εχει γινει...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

να πω περαστικα στην φωτεινουλα μας.να περασει γρηγορα ευχομαι και να μην υποφερει η ψυχουλα.

περαστικα στην γιοβανα.να μας πεις τι ειπε η παιδιατρος.

περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα.

βατραχακι μια χαρα θα γεννησεις θα δεις!ολα καλα θα πανε!!

μαρινακι θα μπειτε σε σειρα.χαρας στο κουραγιο σου!σε θαυμαζω οπως και την ελενη,φαστ και πικουλινι!

φαστ ευχαριστω για την απαντηση.απλα σε ρωτησα γιατι οι δικοι μου μου λενε να βαλω μπρος για δευτερο και καλα οτι ειναι καλυτερα να μεγαλωνουν κοντα αλλα δεν εχουν σκεφτει πως θα μεγαλωνουν???δεν καταλαβαινουν.εγω θελω να κανω οπως εσυ.

αν ξεχασα καμια σορυ...

1654096yn4fep17z7.gif

Ευχαριστούμε για την Φωτεινούλα.η όλη κατάσταση από χθες είναι μια απελπισία.δεν τρώει τίποτα πίνει ελάχιστο νερό κ δεν σταματάει να κλαίει'ούτε πριν τις εγχειρήσεις δεν ήταν έτσι.τώρα κοιμάται τόσο ήσυχα!!

Νίκη εδώ πάντως δεν χιονίζει.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αχ βικακυ κουραγιο!

τις περασα το καλοκαιρι θυμασαι και υπεφερα πολυ.φαντασου η μικρη.και μην ανυσηχεις για το φαγητο.εστω και γαλα να πινει καλο ειναι.

τι αλλο σου ειπε η παιδιατρος?

1654096yn4fep17z7.gif

Καταρχήν Βίκυ και Γιοβάννα μου περαστικά σας...

Ελπίζω να αναρρώσουν γρήγορα τα μωρουλίνια..;)

Κατά τα άλλα... τι να πω... Με προβληματίσατε και μένα γιατί ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα...αλλα θα συμφωνήσω με τις περισσοτέρες ότι περνάω πολύ ωραία μαζί σας και δεν θέλω καθόλου να διαλυθεί η παρέα μας.... Ελπίζω ότι θα το ξεπεράσουμε και αυτό...;)

Σας αφήνω να κοιμηθώ και όπωεέλγε η γιαγιά μου αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα!! Φιλιά;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα!

Μπήκα κ εγώ με χαρά μιας και ξύπνησα νωρίς αλλα..... τί έγινε ξαφνικα? Μπήκα στο φορουμ οταν ο μικρός μου ήταν 2-3 μηνών με την αγωνία και το άγχος για το πόσο τρώνε τα άλλα μωράκια. Αμέσως κατάλαβα οτι το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και έτσι συνεχίζουμε και τώρα. Χαίρομαι να μαθαίνω νέα απο εσας και τα παιδάκια σας. Δεν θα πώ άλλα, δεν υπαρχει λόγος, όλες αναζητάμε το ίδιο πράγμα στο φορουμ! Καινούρια μέρα σήμερα πάμε λοιπόν απο την αρχή! Καλημέρα!

Τα νέα μας ο καλός μου δεν έφυγε ταξίδι τελικά, λόγω των μπλόκων χιχιχιχι :lol: σε καλό μου βγήκε. Να δω όμως πως θα έρθει η μανούλα μου το Σάββατο!

Μαρινάκι μου ο Κωνσταντίνος καλά είναι, μάλλον μας μπέρδεψες με άλλο παιδάκι:D. Δεν πειράζει.... Δόξα Τον Θεό εδώ και 2 μήνες είναι πολύ καλά, εκτός απο λίγο βήχα που είχε για 2 μέρες.

Βικάκι μου η Φωτεινούλα είναι καλύτερα σήμερα?

Ρίτα μου αυτά τα σουτζουκάκια ήταν τέλεια! Τα έκανα με κρασάκι όπως έγραφες παρακάτω. Σκέφτομαι τη ζύμη απο τα κρουασανάκια να την κάνω με μήλο-αχλαδι-κανελα σαν μηλοπιτάκια, ωραία μου ακούγονται, τί λες? Εχεις καμιά ιδέα για τη γέμιση αυτή? Δηλαδή να τα ψιλοβράσω πριν ή να τα βάλω έτσι μέσα και να ψηθούν μετά?

fast μου τελικά σας χιόνισε?

Αχ δεν θυμάμαι κατι άλλο...:oops:

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Ειδαμε ασπρη μερα σημερα το πρωί, βεβαια ειναι ακομη πολύ λιγο το χιονακι αλλα το εχει παγωσει..Κωνκων τα μπλοκα καλα κρατουν, με το καλό να ερθει η μαμα σου, να δω σημερα πως θα επιστρεψουν κι οι δικοι μας..

Ελπίζω σημερα ολα τα παιδακια να ειναι καλύτερα..

1924464g3wj9p69s2.gif

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα!!!

ειναι πολυ καλυτερα η μικρη,κοιμηθηκε ολο το βραδυ και οταν ξυπνησε το πρωι γκρινιαξε ελαχιστα.

μαλλον ολα αυτα που μας εδωσε την βοηθησαν πολυ γρηγορα.

επειδη ομως δεν επινε πολυ νερο χθες,το πρωι δεν ηταν φουλ το παμπερς και θελω να το προσεξουμε αυτο και σημερα, που μαλλον θα πινει περισσοτερο, γιατι με το παραμικρο το μυαλο μας παει στο ουροποιητικο.

γιοβαννα πως ειστε εσεις?

καλε νικακι που το ειδες το χιονι χθες?μολις το ειπες βγηκα να δω,παγωσα και σκεφτηκα οτι τελικα μαλλον ειμαστε μακρυα χαχαχα.σημερα ριχνει αλλα τοσο λιγο που δεν το βλεπω να πιανει ουτε στα καγκελα των σπιτιων.

ριτακι μουυυυυυυυυ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

συμπεθερουλα καλα ειναι ο γαμπρουλης μου?το κουνιαδακι?

πετρουλα ασπρη μερα ε?

Καλημέρα κορίτσια!

Μάλλον δεν καταλάβετε τι ήθελα να πω ε? Καταρχήν να πω ότι ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ! Και ότι είπα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ! Ένιωσα ''κάπως'' με την ατμόσφαιρα τελευταία και το είπα(εμένα προσωπικά σαν Μαρία δεν με έχει πειράξει κάτι συγκεκριμένο, θα σας το έλεγα).

Ενοιωσα μια μικρη πικρία (οπως θα ενοιωθα απο μια φιλη μου καθημερινη) όταν αναφερθηκε απο καποιες μανουλες οτι οτι να ζησουν το εζησαν και απο εδω και περα εχουν αφοσιωθει στο παιδί και δεν θα ενοιωθαν καλα να το αφησουν και να φυγουν. Ισως μεσα μου να περιμενα κτ διαφορετικο να διαβασω, γιατι εμενα αν μια φιλη μου μου ελεγε αυτο θα της ελεγα τα καλύτερα και να το χαρεί..Αν ειχα αντιθετη γνωμη πάλι θα την εξεφραζα αλλά ισως σε μια άλλη ανυποπτη στιγμή..

Και τώρα έρχεσαι στα λόγια μου...αυτό εννοώ ότι δεν μου αρέσει. Γιατί λοιπόν εσύ να λες τη χαρά σου και να αισθάνεσαι πικρία οεο??? Πριν λίγες εβδομάδες που μας είπε η joa για το δικό της ταξίδι, δεν είπαμε όλες τη γνώμη μας? Τώρα λοιπόν είχε κανένα νόημα να πιάσουμε το θέμα φτου κι από την αρχή και να ξαναναλύουμε γιατί πάμε ή όχι ταξίδια? Και να ειπωθουν πράγματα που εσένα σε πίκραναν? Αυτό εννοώ όταν λέω ότι αυτό παλιά δεν γινοταν.

Θα φέρω ένα παράδειγμα. Πέρυσι το βατραχάκι είχε φύγει κάποια στιγμή στο Μπάνσκο. (νομίζω για 2 μέρες?)Όλες της είπαμε, να περάσει καλά και αυτό ήταν. γύρισε, μας είπε τα νέα της, χαρήκαμε με την χαρά της. Μάλιστα τότε το είχαμε συζητήσει οι δυο μας στο skype και της είχα πει ότι εγώ δεν είμαι έτοιμη να αφήσω το παιδί και μου είχε πει τότε ότι ''για λίγο είναι τέλεια''. Ούτε μου είπε ''καλά, έκανες παιδί και θα τελιειώσει η ζωή σου?'' ούτε της είπα ''είσαι άκαρδη μάνα που αφήνεις το παιδί σου''...Βαραχάκι το θυμάσαι όλο αυτό?

Άλλο παραδειγμα. Εγώ με την Βίκυ είμαστε δύο μαμάδες με παντελώς διαφορετικές απόψεις στο θέμα ''παιδί''. Ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ μας, έχουμε μιλήσει άπειρες ώρες στο τηλ. και δεν έκρινε ποτέ η μία την άλλη. Είναι ένας άνθρωπος που παρόλο που δεν την έχω δει ποτέ την εκτιμώ απεριόριστα και νιώθω απίστευτα δεμένη μαζί της.

Αυτό λοιπόν που δεν μου αρέσει είναι πως για κάτι που κάνουμε, το λεμε σαν να θέλουμε να ''απολογηθούμε'' και ταυτόχρονα να πείσουμε πως είναι το καλύτερο.

Αυτά, δεν γράφω άλλα ελπίζω να καταλάβατε τι με ''χάλασε''.

Για να καταλάβω,όλο αυτό εγώ το άρχισα;τις σκέψεις μου είπα κ πως νοιώθω με ότι ''ακούω''εδώ.για ελάτε να τα βρούμε,γιατί μου φαίνεται μας μάτιασαν που είμαστε τόσο αγαπημένες.

Έλεγα σε μια κοπέλα σήμερα πως παρεξηγήσαν πολλοί το βλέμμα μου κ τελικά ήρθαν κ μου είπαν ξεκάθαρα ότι την πρώτη φορά που με είδαν με χαρακτήρισαν ψώνιο κ απορούσαν πως οι άλλοι δεν με έβλεπαν τόσο καιρό έτσι.πως να μην παρεξηγήσετε κ εσείς τώρα τον γραπτό μου λόγο;

Φυσικά, εσύ φαις για όλα! χαχαχαχαχαχαχα!!! Και εννοειτε ότι είσαι και ψώνιο, καλά το είχα καταλάβει....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε μαρακι ποτε γινανε ολα αυτα?

εγω γιατι δεν το ενιωσα αυτο το μπαμ?ποια εκρινε ποια?

Το μπαμ δεν το ένιωσες γιατί δεν έχει γινει. Αυτό θέλω να προλάβω και έγραψα όλα αυτά.;)

Ρίτα ελπίζω κι εγώ να μην εννοείς ότι δεν θα ξαναμπεις..

Πάω να καπνίσω και επιστρέφω με τα νέα...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...