Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και για να πάμε και στα σημαντικά!

Βατραχουλίνα, φτού φτού παίδαρο θα βγάλεις! Άντε να μην έχεις και τα δικά μου άγχη με το βάρος!

΄Γιοβάννα μου ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να μην αγχώνεσαι! Μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου αύριο! Εϊναι αυτό που σου είπαν και οι κοπέλες με το σταθμό την 1η χρονιά!Τι να πω κι εγώ που τον είχα συνέχεια-συνέχεια όμως-άρρωστο!!! Όσο για τις αναλύσεις, είχαμε κάνει και 2 εβδομάδες νωρίτερα από τότε που είχαμε τον πυρετό, τότε που κάναμε εισαγωγή στο Ιατρικό Αθηνών με τους εμετούς και δεν είχαν δείξει κάτι! Η παιδίατρος ανέφετε ότι ίσως έπρεπε να ξανακάνουμε-δεν κάναμε τελικά γιατί πέρασε- γιατί είχαμε 5 24ωρα με πυρετό! Το κοριτσάκι σου είναι στο 3ο και πιστεύω αύριο θα είναι περδίκι, αφού εμάς η παιδίατρος πριν να περάσει και το 3ο 24ωρο δε θεωρεί ότι υπάρχει καν λόγος να δει το παιδί, μόνο αντιπυρετικά! Σε ανησυχεί μάλλον που είναι υψηλός ο πυρετός και δεν πέφτει εύκολα, αλλά συνήθως έτσι συμβαίνει με τα μικράκια! περιμένουμε αύριο να μας ενημερώσεις ότι είστε πολύ καλύτερα!

Βρε Πετρούλα, ε όχι να χάσεις και τον Παπακαλιάτη...Χα,χα,χα! Πολύ μου άρεσε αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι εμενα οι υπερηχοι το εβγαζαν τον Σωτηρη πανω απο 4 κιλα και τελικα γεννηθηκε 3,5! Πεφτουν κι εξω καμια φορα οι υπερηχοι, μην αγχωνεσαι! Ο Τιμος ποσο γεννηθηκε?

t7fQp3.png

Mια χαρουλα!!! Μπραβο βατραχακι ...πολυ χαιρομαι! Μη σε αγχωνει το νταρντανομωρο..και μενα η μεγαλη 3500 βγηκε και βγηκε πολυ ευκολα. Καλυτερα να ειναι νταρντανομωρο για να τρωει και πιο ευκολα (συνηθως ειναι πιο λαιμαργα) και να ειναι πιο ησυχο.. (Λενε οτι τα μωρα που τρωνε ειναι πιο ηρεμα)

Οσο για τις χαζομαρες μας εδω... δεν πρεπει να στεναχωριεσαι.. Υγεια να εχουμε ολοι και ας ειναι μονο αυτα τα προβληματα μας

λες Νικη μου ε;γερο να ειναι μωρε αυτο εχει σημασια!

σημερα πρωτη φορα ηρθε μαζι μας κι ο Τιμος στη γιατρο στην αρχη μολις ξαπλωσα φοβηθηκε οτι κατι θα μου κανει και φωναζε μαμα μαμα αλλα μετα του ειπε η γιατρος και ξεχαστηκε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι εμενα οι υπερηχοι το εβγαζαν τον Σωτηρη πανω απο 4 κιλα και τελικα γεννηθηκε 3,5! Πεφτουν κι εξω καμια φορα οι υπερηχοι, μην αγχωνεσαι! Ο Τιμος ποσο γεννηθηκε?

ο Τιμος γεννηθηκε 3250 στην 38 εβδομαδα αν τον επερνε ολο τον μηνα τα 3500 θα τα επιανε ε καπου τοσο πιστευω θα βγει κι αυτος!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Απορω βρε Νικη που το καταλαβες οτι τσακωθηκαμε και κριναμε η μια την άλλη και ειδικα τη Ριτα ως προς τον τροπο διαπαιδαγωγησης του μικρου..

stone μου ισως να εχεις δικιο και να παρανοησα. Αυτο ομως εξελαβα και ειπα την αποψη μου. Δεν υπαρχει λογος να αναμοχλευω μηνυματα.

Παρεπιπτοντως ειδα Παπακαλιατη αν θελεις να μαθεις την συνεχεια

Καλέ μη ξύνεται πληγές, τι να πω κι εγώ που η τοσοδούλα γεννήθηκε μόλις 2.610!!! Κι εμείς μεγαλύτερη την περιμέναμε, όχι τεράστια αλλά το 3κιλο νομίζαμε ότι το είχε! Ο γιος μου είχε γεννηθεί 3.380 αλλά με παίδεψε πολύ περισσότερο με το θηλασμό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Για να καταλάβω,όλο αυτό εγώ το άρχισα;τις σκέψεις μου είπα κ πως νοιώθω με ότι ''ακούω''εδώ.για ελάτε να τα βρούμε,γιατί μου φαίνεται μας μάτιασαν που είμαστε τόσο αγαπημένες.

Έλεγα σε μια κοπέλα σήμερα πως παρεξηγήσαν πολλοί το βλέμμα μου κ τελικά ήρθαν κ μου είπαν ξεκάθαρα ότι την πρώτη φορά που με είδαν με χαρακτήρισαν ψώνιο κ απορούσαν πως οι άλλοι δεν με έβλεπαν τόσο καιρό έτσι.πως να μην παρεξηγήσετε κ εσείς τώρα τον γραπτό μου λόγο;

Λοιπόν προτείνω να συνεχίσουμε κ ξεκάθαρα αν κάτι μας ενοχλεί να το λέμε.ελπίζω να συμφωνείτε γιατί μου είστε όλες απαραίτητες.

Γιοβάνα θα περάσει κούκλα μου που θα πάει.

Νίκη μπορεί κ να χρειαστώ άλλο γιατρό γιατί με τις πράξεις της δικιάς μας κοντεύω να χωρίσω με τον άντρα μου.

Αύριο θα μπορέσω να απαντήσω(ελπίζω) καλύτερα σε όλες,γιατί τώρα δεν θυμάμαι τι ακριβώς γράφτηκε.

ΦIΛEΣ;;;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλέ μη ξύνεται πληγές, τι να πω κι εγώ που η τοσοδούλα γεννήθηκε μόλις 2.610!!! Κι εμείς μεγαλύτερη την περιμέναμε, όχι τεράστια αλλά το 3κιλο νομίζαμε ότι το είχε! Ο γιος μου είχε γεννηθεί 3.380 αλλά με παίδεψε πολύ περισσότερο με το θηλασμό!

Μια χαρα ειναι η μπουμπου! Αφου θηλαζει καλα, θα παχυνει πριν το καταλαβεις καν! Τα αγορια παιδι μου ειναι μπουνταλαδες με το θηλασμο, ειναι της ευκολης λυσης και βαριουνται ευκολα! Τα κοριτσια ειναι απο τη γεννηση τους μαχητριες! Προκειμενου να επιβιωσουν, δεν καταλαβαινουν απο κουραση. Αυτα δεν τα λεω εγω, η μαια μου τα λεει!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα ειναι η μπουμπου! Αφου θηλαζει καλα, θα παχυνει πριν το καταλαβεις καν! Τα αγορια παιδι μου ειναι μπουνταλαδες με το θηλασμο, ειναι της ευκολης λυσης και βαριουνται ευκολα! Τα κοριτσια ειναι απο τη γεννηση τους μαχητριες! Προκειμενου να επιβιωσουν, δεν καταλαβαινουν απο κουραση. Αυτα δεν τα λεω εγω, η μαια μου τα λεει!:lol::lol::lol:

Καλά τα λέει και με το παραπάνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εσυ φταις για ολα...κακουργαααα!!!! Βικυ :P Οποτε θελεις τη γιατρο μας στη διαθεση σου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις.

Μαρινα ..η τοσοδουλα σου πως παει? Ησυχη ειναι ? Βλεπεις διαφορα κοριτσι με αγορι?

Ο αντρας μου ροχαλιζει διπλα σον καναπε.. Ουτε κουβεντα δεν του εχω πει σημερα.. Δεν εχω ορεξη. Τσατιστηκα και ολας γιατι ειπε καποια στιγμη οτι τωρα που δουλευει η μανα μου εδω.. (αν ειναι δυνατον να το θεωρει δουλεια μια γιαγια να κραταει το εγγονι της) Τεσπα μαλλον μου φανηκε βαρυ γιατι δεν ειμαι στα καλα μου σημερα

Εγω μακαρι να ειχα την δυνατότητα για ταξιδακια ή και για πιο συχνες εξοδους , θα ενιωθα αλλος ανθρωπος και σιγουρα θα ειχαν αποφευχθει πολλοι καυγαδες και πολλες εντασεις.

Δυστυχως το θεμα ειναι οτι το μωρο το κραταει μονο η πεθερα μου για να παμε καπου η μανουλα μου ουτε να το ακουσει δεν θελει.Οποτε δεν μπορω να τη φορτωνω συνεχεια αλλα και να ηθελα δεν γινεται !!!!!!!

ΠΑντως σας ζηλετυω εσας που μπορειτε και το κανετε .

Και δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση εμεις που αναγκαστικα καθομαστε σπιτι να ειμαστε καλυτερες μανουλες απο εσας.

Εξ αλλου το ξαναλεω καθομαι μεσα οχι γιατι το θελω αλλα γιατι δεν μπορω.

με καλυψες απολυτα...

Συγγνωμη για οσα προανεφερα (συγκινηθηκα και λίγο) αν ήταν εκτος θεματος παιδιών αλλά εγω προσωπικά σε αυτο το φορουν ναι μεν και κυριως μπαινω για να ενημερωθω για το παιδι μου, πως θα διευκολύνω τη συμβιωση μας μαζι του, πως θα του παρεχω τα καλύτερα χωρις να ταλαιπωρειται και φυσικα να ανταλλάσουμε αποψεις σαν νεες και απειρες μανουλες, να ακουμε και την Φωτεινή που μεγαλώνει τη δευτερη γενια.Περα όμως απο ολα αυτα τα καλά και όμορφα, μιας και τα καταφερνουμε και δεν συνανταμε σοβαρα προβλήματα και δυσκολίες, μπαινω επίσης στο φορουμ γιατι σας θεωρω κατα καποιο τροπο φιλες μου και θα ήθελα καποιες φορες να κανω μαζι σας τις συζητησεις που κάνω με εκεινες, -αν και εχουν μεινει πολύ λιγες και απο αυτες που εμειναν τα ενδιαφεροντα μας ειτε δεν ειναι κοινά, ειτε δεν τις βρισκω ευκαιρες οταν εγω χαλαρώνω πχ τωρα.

κι εσυ με καλυψες...

Πετρούλα μου συμφωνω σε αυτα που λες.

Εξαλλου το να συζηταμε και καποια προβληματα μας δεν νομιζω οτι ειναι ασχετο απο τα παιδακια μας μια και η ψυχολογια μας σχετιζεται ΑΜΕΣΑ με αυτα.

κ εσυ με καλυψες....

κι εσυ με παρακαλυψες!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Για να καταλάβω,όλο αυτό εγώ το άρχισα;τις σκέψεις μου είπα κ πως νοιώθω με ότι ''ακούω''εδώ.για ελάτε να τα βρούμε,γιατί μου φαίνεται μας μάτιασαν που είμαστε τόσο αγαπημένες.

Έλεγα σε μια κοπέλα σήμερα πως παρεξηγήσαν πολλοί το βλέμμα μου κ τελικά ήρθαν κ μου είπαν ξεκάθαρα ότι την πρώτη φορά που με είδαν με χαρακτήρισαν ψώνιο κ απορούσαν πως οι άλλοι δεν με έβλεπαν τόσο καιρό έτσι.πως να μην παρεξηγήσετε κ εσείς τώρα τον γραπτό μου λόγο;

Λοιπόν προτείνω να συνεχίσουμε κ ξεκάθαρα αν κάτι μας ενοχλεί να το λέμε.ελπίζω να συμφωνείτε γιατί μου είστε όλες απαραίτητες.

Γιοβάνα θα περάσει κούκλα μου που θα πάει.

Νίκη μπορεί κ να χρειαστώ άλλο γιατρό γιατί με τις πράξεις της δικιάς μας κοντεύω να χωρίσω με τον άντρα μου.

Αύριο θα μπορέσω να απαντήσω(ελπίζω) καλύτερα σε όλες,γιατί τώρα δεν θυμάμαι τι ακριβώς γράφτηκε.

ΦIΛEΣ;;;

Φιλες! Αντε και εις αλλα με υγεια! Και Ριτα ξανασκεψου το λεμε!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...