Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον εγω θα πω το εξης. Εχουμε μαζευτει εδω 10-15 μανουλες που εχουμε ολες εναν κοινο παρονομαστη. Τα παιδια μας και το καλο τους. Απο εκει και περα, οπως και να το κανουμε ειμαστε διαφορετικες η καθεμια μας με αλλα βιωματα, διαφορετικο τροπο ζωης και αλλα πιστευω. Δε γινεται να συμφωνουμε ολες μεταξυ μας! Εδω δε συμφωνουμε με τους κολλητους μας! Και διαφωνιες θα υπαρχουν και ειναι λογικο. Οι προθεσεις ομως πιστευω ειναι αγνες... Δε βρισκω το λογο να πω κατι παραπανω... Το μονο που θελω να πω ειναι οτι εμενα τουλαχιστον αυτη η παρεα μου αρεσει και δεν ειναι μονο το παιδι και οι ανησυχιες μου γι'αυτο που με κανουν να δινω το παρον καθημερινα. Ειναι η δικη σας παρεα, που εγω προσωπικα χαιρομαι που εχουμε ολες ανοιχτει, λεμε τα προβληματα μας, τις στενοχωριες μας και τις χαρες μας ακομα και αν σε αυτες δε συμπεριλαμβανονται τα παιδια. Και διαπιστωνω οτι απο τη στιγμη που αρχισαμε να ανοιγομαστε, αρχισαν και οι διαφωνιες και το βρισκω λογικο, γιατι ξεφυγαμε απο την αποστειρωμενη ιδεα του να γραφουμε μονο για τα παιδακια μας και τιποτα παραπανω. Ας το αφησουμε εδω λοιπον και ας παμε παρακατω γιατι ειναι αδυνατο να συμφωνουμε ολες με ολα. Ας αφησουμε να πεφτει και κατι κατω ρε κοριτσια (και βαζω και τον εαυτο μου σε αυτο) και ολα θα ειναι καλυτερα!

t7fQp3.png

Giovanna μου ο παιδιατρος που την εξετασε δε βρηκε κανενα συμπτωμα? Ουτε εναν κοκκινο λαιμο ας πουμε? Τιποτα απολυτως?

Εγω παντως το βρισκω λογικο να μην την πιανει το ντεπον. Τον Σωτηρη σε τετοιους πυρετους, το καλυτερο που μπορει να κανει το ντεπον ειναι να κατεβασει τον πυρετο στο 38 για 2 ωρες. Απο εκει και περα μονο το πονσταν κατι κανει... Παρε τον παιδιατρο να σου πει για υποθετα. Θα το βοηθησουν το παιδι!

Α, και μου εχει πει μια φιλη για κατι κομπρεσες αυτοκολλητες της hansaplast νομιζω. Τις κολλας στο μετωπο του παιδιου και ριχνουν καπως τον πυρετο... Για δες στο φαρμακειο... Εγω να σου πω δεν εχει τυχει να τις δοκιμασω, αλλα δε χανεις και τιποτα...

t7fQp3.png

Εχεις δικιο Νατασα. Κι εγω σας αισθανομαι κοντα μου και αν ανοιχτηκα και ειπα 2 πραγματα παραπάνω (αναφερομαι στο ταξιδι) το εκανα απο ενθουσιασμο και χαρα και το μοιραστηκα μαζί σας. Ενοιωσα μια μικρη πικρία (οπως θα ενοιωθα απο μια φιλη μου καθημερινη) όταν αναφερθηκε απο καποιες μανουλες οτι οτι να ζησουν το εζησαν και απο εδω και περα εχουν αφοσιωθει στο παιδί και δεν θα ενοιωθαν καλα να το αφησουν και να φυγουν. Ισως μεσα μου να περιμενα κτ διαφορετικο να διαβασω, γιατι εμενα αν μια φιλη μου μου ελεγε αυτο θα της ελεγα τα καλύτερα και να το χαρεί..Αν ειχα αντιθετη γνωμη πάλι θα την εξεφραζα αλλά ισως σε μια άλλη ανυποπτη στιγμή.. Το ιδιο όπως αισθανθηκα εγω, φανταζομαι αισθανθηκε και η Βικυ με το θεμα της πιπίλας και του γιογιο και το ανεφερε ευκαιριας δοθεισης με το μηνυμα της Βατραχινας.

Απο μενα όλα καλά και δεν συμμεριζομαι την αποψη της Μαριας περι μπηχτών, προς Θεού!!Εκτος αν εχει κτ υπόψιν της και δεν το γνωριζουμε..Δεν θα θυσιαζα τον παραμικρο ελαχιστο χρονο μου για να μπαινω στο φορουν και να ριχνω μπηχτες..

Αυτα απο μενα και θα ηθελα να το λήξω εδω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ενοιωσα μια μικρη πικρία (οπως θα ενοιωθα απο μια φιλη μου καθημερινη) όταν αναφερθηκε απο καποιες μανουλες οτι οτι να ζησουν το εζησαν και απο εδω και περα εχουν αφοσιωθει στο παιδί και δεν θα ενοιωθαν καλα να το αφησουν και να φυγουν.

Πετρουλα επειδη το συνεχιζεις τουλαχιστον οταν μεταφερεις φρασεις τουλαχιστον να τις μεταφερεις οπως το ειπα-με.

Καμμια μας δεν ειπε οτι η ζωη μας τελειωσε..για ονομα του Θεου...

Αυτα απο εμενα

Μωρε το εχω ξαναπει καθολου δε σας βρσκω παραλογες ισα ισα....μπραβο σας που το αποφασιζετε!!!

Εγω απλα θεωρω υπερβολη (για τον εαυτο μου μιλαω παντα) να φυγω εξωτερικο.

Ειμαστε με τον καλο μου απο το 2000.Παντρευτηκαμε το 2005 και αφησαμε συνειδητα 2 χρονια να περααουν μεχρι να κανουμε παιδι ωστε να ζησουμε και να χαρουμε οσο πιο πολλα μπορουμε.Καθε σκ σχεδον φευγαμε εκδρομες και ειμασταν συνεχεια για καφεδες,φαγητα,μπουζουκια κτλ.

Θεωρω λοιπον οτι ζησαμε αρκετα τα τελευταια 10 χρονια με τον καλο μου και στην προκειμενη εχουμε περασει σε αλλη φαση.Δε μου λειπουν καθολου αυτα και ειλικρινα θα στεναχωριομουν πολυ να αφηνα τον μικρο για να παω ταξιδι.

Μια βδομαδα εμεινε στη μανα μου με τη γριπη και μας ζητουσε συνεχεια μπορει να καλοπερναγε,να μην ξεφυγε καθολου απο το προγραμμα του,να προσαρμοστηκε πανευκολα αλλα μας ζητουσε.Δε μπορω να διανοηθω οτι θα σκεφτεται με το μυαλουδακι του που ειμαστε και θα απορει.Με ριχνει αυτο πολυ.Περναμε καλα οταν ειμαστε ολοι μαζι.

Αυτααα.. ευτυχως εχουμε ταιριαξει πολυ με τον καλο μου σε αυτο το κομματι και ειμαστε ηρεμοι.

Ξαναβριστε με.....χαχα

Και αυτο απο το βατραχακι

κοριτσια παντως κι εγω στο θεμα με τα ταξιδια ειμαι οπως και η ριτα ξερω οτι αν παω καπου δεν θα περασω καλα γιατι το μυαλο μου θα ειναι συνεχεια στο παιδι,ειμαι σιγουρη οτι θα τον αφησω σε πολυ καλα χερια αλλα οπου και να τον αφησω θα νιωθω ανασφαλεια εξαλου κι εμεις με τον αντρα μου ειμαστε μαζι απο παιδια εχουμε ζησει αν οχι τα παντα παρα παρα πολλα και τα ταξιδια μας και τα ξενυχτια μας μεχρι πρωιας και με τα ολα μας απο την στιγμη που αποφασησαμε να κανουμε παιδι πηραμε και την αποφαση οτι καποια πραγματα θα αλλαξουν και δεν μας πειραζει καθολου εμενα προσωπικα, εμενα μου αρεσει να μεινω μεσα και να ειμαστε ολοι μαζι και το παιδακι μου χαρουμενο αλλα αυτα παντα ειναι επιλογες του καθενος!

τεσπα πολλα σας ειπα καλο βραδυ!!!

Δε με ενδιαφερει να το συζητησω πλεον.Οτι ειχα να πω το ειπα στο τελευταιο σεντονι μου.

Καλη συνεχεια σε ολες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα.. πραγματικα δεν σας πιστευω. Ειναι αδιανοητο για εμενα να τσακωνεστε για αυτα!. Επισης θεωρω αδικο να κρινεται οποιαδηποτε μανουλα απο μια αλλη μανουλα ειτε για τις συνηθειες της ειτε για τον ελευθερο χρονο της ειτε για την διαπαιδαγωγηση του παιδιου της. Καμια απο εμας δεν ειναι τελεια. Ολες προσπαθουμε για το καλυτερο και ανταλλασουμε αποψεις. Αν συμφωνουσαμε θα ημασταν ψευτικες. Δεν υπαρχει....

Για να μην μακρυγορησω... Δεν πρεπει να βαζουμε τον εαυτο μας η το παιδι μας σε διαδικασια συγκρισης οσο και αν περναει απο το μυαλο μας γιατι οπως εμεις ειμαστε διαφορετικοι ετσι ειναι και τα παιδια. Αυτο δεν σημαινει οτι αν ο Γρηγορακης ειναι πιο ανεπτυγμενος η πιο κινητικος απο τα αλλα μικρακια της παρεας θα απαγορεψουμε απο την μαμα του να κουκουβαγισει οπως ολες μας. Το θεωρω πραγματικα αδικο!

Εγω προσωπικα εχει τυχει να εχω διαφορετικη αποψη και απο την Ριτα και με την Βικυ και με την Κωνκων και με το Βατραχακι και με το Σαρδελακι και με την arma και με ολα τα κοριτσια σε διαφορα θεματα που εχουν συζητηθει. Δεν περασε ποτε απο το μυαλο μου ομως ποτε να μπω στη διαδικασια παρεξηγησης.

Τελος παντων θελω να πω περαστικα στην Φωτεινουλα και υπομονη. Βικακι αν χρειαστεις καποια στιγμη 2η γνωμη παιδιατρου πες μου.Ξερεις μερικες φορες μπορει και μια καλη παιδιατρος ..ακριβως επειδη ειναι πολυ καλη και το ξερει ..να μην προσπαθει και αρκετα.Πιστευω οτι εχεις ασχοληθει παρα πολυ με τους γιατρους ετσι και αλλιως και ξερεις να κρινεις απλα στο λεω να βρισκεται...

Αααααχ δεν χιονιζει να το στρωσει λιγο να δουν και λιγο χιονακι τα μικρα μας (Αφου δεν χιονισε τα Χριστουγεννα..εστω τωρα)

ΛΑζαρενια μου η διαφορα ηλικιας ειναι αρκετα καλη ωστε να τον προσεχει η μεγαλη και να μην τον πειραζει ιδιαιτερα αλλα δεν ασχολειται και πολυ να παιζει μαζι του γιατι βαριεται τα μωρουδιακα παιχνιδια. ΚΑτα τα αλλα δεν εχω προβλημα. Ειναι αγαπημενα αδερφακια. Προσπαθω να τους εμφυτευσω το αισθημα του σεβασμου αναμεσα τους. (να σεβεται ο ενας τον αλλον στον προσωπικο του χωρο,τα παιχνιδια και τα πραγματα τους κτλ). Ο Νικολας μεγαλωνει πολυ πιο ευκολα γιατι βλεπει τι κανει η αδερφη του και παραδειγματιζεται... (και στα καλα και στα ασχημα βεβαια).

Σημερα δεν εχω κουραγιο να κανω τπτ. Ολα τα εχει αναλαβει ο μπαμπας...μπανιο, αλλαγμα,ταισμα ..ολα! Το απογευμα μαγειρεψα ,εκανα μπανανοκεκακια και απο εκει και περα τπτ. Λες και τελειωσε η μπαταρια....

πραγματικα δεν το πιστευω ολο αυτο που γινεται!!!

ακομη δεν εχω καταλαβει πως βρεθηκαμε σε ολη αυτη τη συζητηση!

δεν θα πω πολλα γιατι τα ειπατε σχεδον ολα εγω θα σας πω οτι σας νιωθω ολες πραγματικα δικους μου ανθρωπους χαιρομαι με τις χαρες σας και λυπαμαι με τις λυπες σας!

δεν εχω να χωρισω μαζι σας τιποτα και θα στεναχωρηθω πολυ να χαλασει αυτο το παρεακι μας και να αποχορισει καποια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Giovanna μου ο παιδιατρος που την εξετασε δε βρηκε κανενα συμπτωμα? Ουτε εναν κοκκινο λαιμο ας πουμε? Τιποτα απολυτως?

Λίγο κόκκινο λαιμό αλλά όχι κάτι σημαντικό. Θεωρεί ότι μπορεί να είναι και από τα κλάμματά της. Τεσπά. Αύριο θα δούμε. Ελπίζω να είναι καλύτερη μέρα για όλους μας.

Κορίτσια ας μην τσακωνόμαστε για θέματα ανούσια. Η κάθε μιας μας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης, διαφορετική οικογένεια, διαφορετικά προβλήματα κα διαφορετικά βιώματα. Σίγουρα αντιμετωπίζουμε κάποιες κοινές καταστάσεις, έχουμε τι ίδιες ανησυχίες και τους ίδιους προβληματισμούς για κάποια πράγματα. Το πώς τα αντιμετωπίζουμε έχει να κάνει με πολλά και συνήθως παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

βατραχουλαα μου πως εισαι? τι κανει ο Τιμουλης και το σπορακι? (τι σπορακι πια.....)

Πηγατε καθολου στο γιατρο τωρα τελευταια?

Νικη μου καλα ειμαι αν και σημερα στεναχωρεθηκα με αυτο το θεμα που δημιουργηθηκε εδω!

σημερα πηγαμε ειδαμε τον μπεμπη μας ο οποιος μαλλον θα ειναι νταρντανομωρο ειναι 1,400 τα 3,500 θα τα πιασει λεει η γιατρος!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια, ειναι κριμα ολα αυτο που γινεται. Και γινεται απο το πουθενα! Τοσο ωραιο παρεακι εχουμε κανει τοσους μηνες τωρα, ειναι πολυ κριμα να διαλυθει σε ενα απογευμα!

Ριτα δεν ξερω τι εννοεις με το καλη συνεχεια σε ολες, αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι, θα ηθελα να το ξανασκεφτεις με ηρεμια!

t7fQp3.png

Κι εγω εχω στενοχωρεθει πολύ και απο το απογευμα δεν μπορω να ηρεμησω...

Δεν θεωρω οτι εχω τσακωθει με καποια απο εσας και δεν ειπαμε καμια κουβεντα αναμεταξυ μας, συζητηση καναμε και ειπα την αποψη μου οτι λίγο με πικρανε το γεγονος αυτο, αλλά θεωρω οτι όλα γινονται καλοπροαιρετα

Απορω βρε Νικη που το καταλαβες οτι τσακωθηκαμε και κριναμε η μια την άλλη και ειδικα τη Ριτα ως προς τον τροπο διαπαιδαγωγησης του μικρου..

Αν στενοχωρεσα καποια ζητω συγγνωμη, και δεν θελω να φυγω απο την παρεα και καμια απο εμας...Ουτε Παπακαλιατη ειδα σημερα....:(:( (να σπάσει λίγο ο παγος)

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δε θα πω κάτι καινούριο, θα επαναλάβω αυτά που είπατε οι περισσότερες. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με απόψεις που εκφράζει κάποια μανούλα, έλεγα τη γνώμη μου, δεν ένιωσα την ανάγκη να απολογηθώ γι αυτό και τελείωσε! Την άλλη μέρα συζητούσαμε ένα άλλο θέμα! Για την ακρίβεια νομίζω ότι μια συμφωνούσα με μία μανούλα, την άλλη με κάποια άλλη κ.λ.π! Δεν υπάρχει κανένας λόγος κατά τη γνώμη μου να χαλάμε τις καρδιές μας, μπαίνουμε εδώ για να ξεχνιόμαστε, όχι να στενοχωριόμαστε!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νικη μου καλα ειμαι αν και σημερα στεναχωρεθηκα με αυτο το θεμα που δημιουργηθηκε εδω!

σημερα πηγαμε ειδαμε τον μπεμπη μας ο οποιος μαλλον θα ειναι νταρντανομωρο ειναι 1,400 τα 3,500 θα τα πιασει λεει η γιατρος!

Mια χαρουλα!!! Μπραβο βατραχακι ...πολυ χαιρομαι! Μη σε αγχωνει το νταρντανομωρο..και μενα η μεγαλη 3500 βγηκε και βγηκε πολυ ευκολα. Καλυτερα να ειναι νταρντανομωρο για να τρωει και πιο ευκολα (συνηθως ειναι πιο λαιμαργα) και να ειναι πιο ησυχο.. (Λενε οτι τα μωρα που τρωνε ειναι πιο ηρεμα)

Οσο για τις χαζομαρες μας εδω... δεν πρεπει να στεναχωριεσαι.. Υγεια να εχουμε ολοι και ας ειναι μονο αυτα τα προβληματα μας

τελος παντων κοριτσια ας το ξεχασουμε κι ας προχωρησουμε κι εγω ζητω συγνωμη αν ποτε αθελα μου στεναχωρησα καποια σιγουρα δεν το εκανα επιτιδες!

τεσπα σημερα πηγαμε και τον Τιμο για κουρεμα καλα εγινε αντρακι κουκλακι ολο τον ζουλαω!

καλα ομως για να τον κουραψει μας ακουσε ολη η Καβαλα και τα περιχωρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...