Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καποιες φορες ομως διαπιστωνω οτι αναφερομομαστε σε ''προβληματα'' της καθημερινοτητας μας ζητωντας μια γνωμη και τα γραφουμε μονο για να τα λεμε.

Αναγνωριζω οτι Ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι και σαφεστατα δε μας ταιριαζουν ολα οσα διαβαζουμε αλλα τουλαχιστον βρε κοριτσια ας ακουμε..δεν ειναι κακο δε χρειαζεται να ειμαστε στα οπλα.

Ο δευτερος λογος που συμμετεχω και απαντω ειναι γιατι πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του τοπικ.

Για να κανω χαβαλε,να μιλησω περι ανεμων και υδατων υπαρχουν χιλια δυο φορουμς και τοπικς να συμμετεχω.

Γινε λιγο πιο ξεκαθαρη βρε Ρίτα να καταλάβουμε τι εννοεις...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμμετεχω σε ενα δημοσιο φορουμ που μας διαβαζουν πολλα ατομα και οφειλω να παραμεινω στο θεμα που ειναι ΚΥΡΙΩΣτα παιδια μας.

Καταληγω λοιπον οτι εγω δε νιωθω καθολου τυψεις απο αυτα που διαβαζω εφοσον τα εχω καλα με τον εαυτο μου και κανω το καλυτερο( κατα τη γνωμη μου) για το παιδι μου δεν εχω κανενα λογο να αισθανομαι ασχημα.Μπορει να προβληματιστω ,να αλλαξω γραμμη πλευσης σε πολλα θεματα και σας ευχαριστω για αυτο αλλα σιγουρα καμμια σας δε μου δημιουργει τυψεις.

Πολλα φιλακια και σοορυ αν ισως σας στεναχωρω με αυτα που γραφω θα προσπαθησω να μετριασω τις απαντησεις μου :lol::lol:

Εχετε δικιο διορθωνω.

(Αχ πως τις μετρατε τις λεξεις...)

Επισης οταν αναφερεστε σε μενα καλο ειναι να με λετε με το ονομα μου τα υπονοουμενα με κουρασαν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχετε δικιο διορθωνω.

(Αχ πως τις μετρατε τις λεξεις...)

Επισης οταν αναφερεστε σε μενα καλο ειναι να με λετε με το ονομα μου τα υπονοουμενα με κουρασαν.

Αν εννοεις εμενα, ναι, εγω αναφερομουν στο δικο σου μηνυμα, αλλά νομιζα το ειχες καταλάβει μιας και εγραψα μετα απο εσενα..

Αχ Βικουλίνα γιατί να νοιώθεις τύψεις που θέλεις να χαρείς λίγο? πολυ καλα κανεις,οπως λεει η Βατραχουλινα ...ευτυχισμενοι γονεις - ευτυχισμενα παιδακια, Αφού εμεις, η πεθερά σου και η γιαγιακα σου είμαστε κοντά σας και μπορούμε και θελουμε να βοηθήσουμε δεν υπάρχει θέμα τότε.

Έξαλλου αυτή είναι και η συμβουλή μου στα κορίτσια ….αν έχετε βοήθεια να την εκμεταλλευτείτε γιατί τα νιάτα είναι μια φόρα

Εύα να χαίρεσαι την Ραφαελιτσα σου ένα φιλάκι από εμας:):)

Από τη μία χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω αυτά που μέρες θέλω να σας πω, από την άλλη δεν ξέρω τι θα γίνει..

Λοιπόν κορίτσια μου, όταν είχα ανοίξει αυτό το τόπικ με τιτλο ''μανούλες μαιου - ιουνιου τα νέα σας'' το είχα ανοίξει για να ξαναβρώ τα κορίτσια που μιλούσαμε στην εγκυμοσύνη μιας και τότε δεν υπήρχαν τα καφέ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δημιουργούσαμε μέσα από αυτό μια τόσο όμορφη παρέα. Μπήκαν στο τοπικ πολλές κοπέλες, τα λέγαμε, γίναμε φίλες, με άλλες γνωριστήκαμε και με όσες δεν γνωριστήκαμε είμασταν πάρα πολυ δεμένες. Ποτέ μα ποτέ δεν είχε δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση. Ποτέ μα ποτέ δεν χρειάστηκε να πούμε ''κατα τη γνώμη μου, ή χωρίς παρεξήγηση κλπ''.(τα κορίτσια που είναι από την αρχή του τόπικ εδώ μπορούν να το επιβεβαιώσουν). Γίναμε μία όμορφη παρέα, γίνατε κομμάτι της ζωής μου. Λύπες, χαρές, κατορθώματα τα ζούσαμε όλες μαζί σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.

Τον τελευταίο καιρό όμως, και σπάω το κεφάλι μου να βρω τον λόγο, αυτό δεν υπάρχει πια...υπάρχει μία τεταμένη ατμόσφαιρα και νομίζεις ότι από παντού κάτι θα κάνει ''μπαμ''. Και λυπάμαι...είναι σαν να έχουμε χωριστεί σε εργαζόμενες και μη ή σε ταξιδευόμενες και όχι ταξιδευόμενες. Κάθε φορά που είναι να πάει να κάποια ταξίδι καθόμαστε και αναλύουμε, ξανά και ξανά και όλες είναι σαν να προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε(οι μεν γιατί πάνε, οι δε γιατί δεν πάνε). Παλιότερα είχαμε θέμα γι'αυτές που εργάζονται και γι'αυτές που δεν εργάζονται..Και πάντα υπήρχαν υπονούμενα καθόλου καλοπροαίρετα(ας μην ξρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας)

Έχω να σας πω ότι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Κάποτε έμπαινα με χαρά και ανυπομονησία εδώ, ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ξυπούσα και το τελευταίο πριν κοιμηθώ.Τώρα πια όχι. Φοβάμαι πως όταν θα μπω ίσως κάποια να έχει παρεξηγηθεί με κάποια άλλη...και δεν έχω την ίδια όρεξη με παλιά και με στενοχωρει πολύ που έχει συμβεί αυτό.

Χαίρομαι πολύ να ακούω κατορθώματα, καινούρια πράγματα, συμβουλές αλλά δεν αντέχω άλλο να ''κρίνουμε'' ποια είναι η καλύτερη μάνα ή όχι, γιατί πολύ απλά όλες είμαστε μανες και όλες κάνουμε ό,τι καλύτερο πιστεύουμε για τα παιδιά μας.

Έτσι λοιπόν σας λέω ότι πλέον εγώ σε τέτοιες συζητήσεις δεν θα ξανασυμμετάσχω(δεν έχω δικαίωμα να σας πω να τις κόψουμε) και ελπίζω πως κάποια μέρα το τόπικ θα ξαναγίνει όπως τον παλιό καλό καιρό και θα περνάμε όλες ευχάριστα την ώρα μας...

Σόρυ για το μεγάλο ποστ αλλά αν σας είχα ''γραμμένες'' θα εξαφανιζόμουν...νιώθω όμως δεμένη με εσάς οπότε θεώρησα σωστό να πω τις σκέψεις μου.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλά εγώ μάλλον είμαι τελείως χάπατο :lol::lol::lol::lol:. Γιατί τόσο καιρό δεν κατάλαβα τίποτα για παρεξηγήσεις;

Άρμα με αυτό που έγραψες αρχίζω να ανησυχώ. Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται συχνά και τώρα αναρωτιέμαι μήπως άθελά μου δημιούργησα και εγώ πρόβλημα. Αν έχω κάνει κάτι τέτοιο σας ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη, αλλά θα ήθελα να μου το πείτε. Πραγματικά δεν κρίνω καμία για το τι κάνει ή δεν κάνει. Τις σκέψεις μου καταθέτω και αυτό που κάνω και νιώθω εγώ.

Τώρα τα νέα μας από τον παιδίατρο. Θεωρεί ότι η Αλεξάνδρα περνάει ίωση και λογικά από αύριο θα αρχίσει να είναι καλύτερα. Αν όμως αυτό δνε συμβεί και οι πυρετοί συνεχίζουν να είναι συχνοί και υψηλοί, θα πρέπει να κάνουμε αναλύσεις αίματος και ούρων :-(:-(:-(:-(:-(:-(. Κάντε μια προσευχή να το γλιτώσουμε......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και εγώ συμμετέχω για να ενημερώνομαι,να βλέπω διάφορες κ ομοιότητες με παιδιά της ίδιας ηλικίας,να μαθαίνω για τα εμβόλια,τρόπους συμπεριφοράς,ανταπόκριση των παιδιών κ α...περισσότερο όμως με ενδιαφέρουν τα ίδια τα παιδιά.γιατί μετά από τόσο καιρό που είμαστε εδώ τα πονάω κ τα αγαπάω ακόμη περισσότερο απ'ότι πριν σας ανακαλύψω η πριν κάνω κ εγώ παιδί.κ για να γίνω πιο συγκεκριμένη,σας νοιώθω τόσο φίλες μου άσχετα που δεν σας ξέρω που χαίρομαι να μαθαίνω νέα σας.γι'αυτό βρίσκομαι εδώ.

Τύψεις εχω απέναντι στην Φωτεινούλα μου,γιατί έτσι όπως προχωράτε εσείς, ιδίως στο θέμα του γιο γιο κ της πιπίλας,με ''κάνετε''να νοιώθω ότι θέλω να μείνει η φωτεινή μωρό.δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς,ειδικά από το κίν.

Δηλ δεν άκουσα πότε κόψιμο της πανας σε τέτοια ηλικία.εδώ πολλά παιδιά από την παρέα μας δεν μιλάνε ακόμα,πως να φτάσουν εκεί.παιδιά από το καθημερινό μου περιβάλλον που έκλεισαν τα 3 δεν χρησιμοποιούν γιο γιο.

Για να μη γίνομαι κουραστική,ο καθένας κρίνει μόνος του σύμφωνα πάντα κ με τα δικα του βιώματα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Vatraxaki την Αλεξάνδρα τη γέννησα σε 2 ώρες. Λές όταν έρθει το 2ο με το καλό να μην προλάβω να πάω στην Κλινική; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρίνα εσείς τελικά κάνατε στο Γιώργο σου αναλύσεις; Μας το είχες γράψει πριν έρθει η τοσοδούλα σας.:-):-):-):-)

giovanna μου καταρχήν περαστικά σας. Εγώ θα σου πω να μην ανησυχείς καθόλου, η Αλεξάνδρα είναι μια χαρά. Απλά πάντα η πρώτη χρονιά στο σταθμό είναι δύσκολη.Το θεωρω απόλυτα φυσιολογικό να περνάει ιώσεις συχνά. Δεν είδες και τον Γωγούλη και τον Χρηστάκο? Μια χαρά θα είναι, θα το δεις.

Βρε Βικάκι, αυτό με την πιπιλα και το γιο γιο θα καταντήσει ανέκδοτο! Αυτό συζητούσα και μια φορά με το πικουλινάκι που δεν παρακολουθεί πολύ. Έκανε την αρχή η Ρίτα και κάποιες από εμάς είπαμε να το εφαρμόσουμε κι εμείς σαν δοκιμή. Η κοπέλα ουδέποτε είπε ''κάντε το κι εσείς'' ή ''είστε λάθος που δεν το κάνετε''. Την εμεπιρία της έγραψε και πολλές από εμάς είπαμε να κάνουμε το ίδιο.

Εγώ αυτά δεν τα θεωρώ πρόβλημα, ίσα ίσα, μαζεύουμε εμπειρίες.

Εγώ νευριάζω με την κριτική μέσω ''μπηχτών''. Έχει γίνει πολλές φορές, δεν έχω συγκρατήσει ποιος και τι γιατί δεν έδινα σημασία. Είναι και ο γραπτός λόγος που παρεξηγείται πολλές φορές, ε, δεν θέλει και πολύ. Μπορεί να έχει νιώσει αντίστοιχα και για μένα έτσι κάποια κοπέλα. Η ουσία του πράγματος από όλο αυτό που έγραψα είναι ότι θελω πίσω το παλιό καλο πάρεντς και τις παλιές καλές μας συζητησεις που κανείς δεν παρεξηγούσε κανένα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γιατι βρε Μαρια θα πρεπει τα οσα λέμε να θεωρουνται παρεξηγησιμα;;Κανουμε συζητησεις και επειδη δεν ειμαστε 2 ατομα αλλά πανω απο 10 σιγουρα θα βρουμε και αντιλογο και διαφωνια..Αυτο δεν συμβαινει και με τις διαπροσωπικες μας σχεσεις;; Εδω δεν ειμαστε να εκφραζομαστε;;Αυτη η διαφωνία εκφραζεται (προς το παρον τουλάχιστον) σε πολιτισμενο επίπεδο και εκει πιστευω θα μεινει. Το καλό parents πιστευω οτι εξακολουθει να υπάρχει καθως όλες καθε μερα ή μερα παρα μερα μαζευόμαστε εδω και τα λέμε και θετουμε ερωτηματα και αναμενουμε απαντησεις..Κανεις δεν παρεξηγεισαι τη Ρίτα, ισα ισα που περιμενουμε να μαθουμε και εμεις καποια πραγματα, αλλιως δεν θα διναμε σημασια και θα καναμε του κεφαλιου μας.Αποδεικνυεται εκ των πραγματων οτι η Ριτα εχει μελετησει πολύ τι πρεπει να κανει χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι οι μανουλες που τα αφηνουν και λίγο μονα τους τα πραγματα να εξελιχθούν ειναι αδιαφορες ή κακες μανες..Αν προσπαθησουμε να το αποδώσουμε καπου θα ηθελα να πιστευω οτι οφειλεται στο γεγονος οτι οι πιο πολλες εργαζονται και τον χρονο που βρισκονται σπίτι τρεχουν να προλάβουν αλλα πράγματα (φαγητο, συμμαζεμα κλπ).

Θα επανελθω γιατι ταϊζω κιολας, αλλά καλό ειναι να συζηταμε οτι θεμα προκυπτει..Ακομη και αυτο το σημερινό

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

GIovanna λα θα πανε καλά με την Αλεξανδρα και δεν θα χρειαστει να υποβληθειτε σε περαιτερω εξετασεις.Ωστοσο αν πρεπει να γινει θα ειναι για καλό, μη στενοχωριεσαι και όλα θα ειναι μια χαρα.Θα περιμενουμε να μας πεις την πορεια της καταστασης

Τύψεις εχω απέναντι στην Φωτεινούλα μου,γιατί έτσι όπως προχωράτε εσείς, ιδίως στο θέμα του γιο γιο κ της πιπίλας,με ''κάνετε''να νοιώθω ότι θέλω να μείνει η φωτεινή μωρό.δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς,ειδικά από το κίν.

Μη μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια, κι εγω προχθες προς στιγμην ετσι πήγα να νοιωσω, αλλά αφου ξερω τι θελω εγώ και εφοσον παραθετουμε εδω αυτα που μας απασχολουν περιμενουμε μετα και μια δευτερη γνωμη. Εφοσον αυτη εκφραστηκε με θετικά σχολια απο την πλειοψηφια, το ξεπέρασα..:wink:;-)

GIovanna λα θα πανε καλά με την Αλεξανδρα και δεν θα χρειαστει να υποβληθειτε σε περαιτερω εξετασεις.

Έχει περάσει και άλλες ιώσεις, αλλά πρώτη φορά δνε την πιάνει το ντεπόν και έχει πυρετό για 3η μέρα. Γι' αυτό ανησυχώ :-(:-(:-(:-(:-(:-( Τώρα ξύπνησε στις 6 και είχε πάλι 39, από τη 1 που πήραμε ντεπόν :-(:-(:-(:-(:-(

Κομπρεσουλες της κανεις Ιωαννα;;;Κανενα εξτρα μπανακι που θα ριξει τον πυρετό;;Για υπόθετο ρωτησες;;Κανει πολύ καλή δουλεια οταν επιμενει ο πυρετος, ειδικα το βραδυ..

Κομπρέσες της κάνω. Για υπόθετω δεν ρώτησα.......δεν μου πέρασε από το μυαλό.......χαζή μάνα :-(:sad::-(:sad::-(

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο πυρετός αλλά και τι τον προκαλεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...