Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Από χθες θέλω να σου απαντήσω Βατραχάκι αλλά δεν τα έχω καταφέρει! Από την προσωπική μου εμπειρία αλλά και από γνωστές καταλήγω ότι μάλλον η 2η γέννα είναι πιο εύκολη! Εγώ δεν ένιωθα καθόλου πόνους (δεν με είχε πιάσει καλά η πρόκληση) αλλά επέμενε ο γιατρός μου και η μαία μου να κάνω επισκληρίδιο από νωρίς (μάλλον γιατί με προετοίμαζαν για καισαρική και ήθελαν να είναι έτοιμο το σωληνάκι!) αλλά και γιατί υπάρχει περίπτωση με την επισκληρίδιο να επιταχυνθεί η διαδικασία με την εξάλειψη του τραχήλου. Τελικά αφού αρνιόμουνα γιατί φοβόμουν μήπως σταματήσουν τελείως οι συσπάσεις, το καθυστερήσαμε κάπως και τελικά τους ήρθε η ιδέα (αφού συμφώνησε και ο αναισθησιολόγος βέβαια γιατί συνήθως δεν το δέχεται) να μου βάλουν μόνο το ένα φάρμακο που είναι ήπιο αναλγητικό αλλά έχει επίδραση άμεση στον τράχηλο. Όντως από διαστολή 3 έφτασα στο 10 σε μία ώρα από τη στιγμή που μου βάλαν το φάρμακο. Το άλλο φάρμακο που σε κάνει να μη νιώθεις τίποτα μου το βάλανε στο διάδρομο καθώς με μεταφέρανε από το δωμάτιο ωδινών στο χειρουργείο και μετά από 3-4 λεπτά γέννησα! Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν στα ράμματα και ήθελα κι εγώ να το βάλουμε τότε! Συγνώμη κορίτσια από τις υπόλοιπες για το άσχετο θεματάκι!

mμπραβο Μαρινακι μου μου δινεις κουραγιο οχι οτι στον Τιμο ζοριστηκα πολυ δοξα τον θεο ολα πηγαν πολυ καλα και σε 3 ωρες ειχα γεννησει δεν μπορω να πω οτι πεδευτηκα ευχομαι και σ'αυτο να πανε ολα τοσο καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βατραχακι μου αυτο το ειπα γιατι καποιοι πιστευουν οτι μια μανα δεν ειναι καλη οταν φευγει εκδρομες και αφηνει τα παιδια πισω,οταν ειναι αρρωστα και πηγαινει στη δουλεια,οταν αλλοι τα πανε στους γιατρους,οταν δεν μιλανε μονο για εκεινα.εχω μια συναδελφο που συνεχεια λεει οτι η ταδε ειναι η πιο καλη μανουλα.γιατι λειπει απο το γραφειο οταν ειναι αρρωστο το παιδι και καλα κανει και αυτο ειναι το σωστο,εγω δεν θα παρω αδεια για τετοιους λογους,περισυ πανω απο μηνα ελλειπα αλλα ηταν για σοβαρο λογο.αν ηταν εγω να λειπω οπως οι μονιμοι της υπηρεσιας,τοτε δεν θα ειχα καμια ελπιδα να παραμεινω εδω οχι οτι τωρα εχω και πολλες δηλαδη!!! εγω λειτουργω σε πολλα με το ενστικτο,εχουμε αναφερθει πολλες φορες στις πιπιλες στις πανες στα μπιμπερο και τωρα και στα ταξιδια.

η καθε μια μας εχει αλλη αποψη και πιστευει οτι αυτη ειναι και η σωστη,ειναι και το ενστικτο της μανας που ειπα και πριν.

απλα πολλες φορες προσπαθω να δω τις ομιλιες μας σαν να μη με ξερετε,σαν μια ξενη και μπαινω στη διαδικασια να σκεφτω οτι υπαρχουν αντιθεσεις αναμεσα μας.αλλα πιστευει η καθε μια απο εμας και πολλες φορες εφτασα σε σημειο να νοιωθω τυψεις οταν σας διαβαζω να λετε οτι μενετε συνεχεια με το παιδι.εγω (αν θελετε)βολευομαι στο να την κραταει η μαμα μου καποιες μερες και ας ειμαι σπιτι μου,την παιρνει για να κανω δουλειες, για να βγω βολτα και χωρις λογο ακομα.την θελει και την κραταει.ισως αν δεν μπορουσε να καταπιεζομουν πολυ.ισως ομως και να μου αρεζε.

μου αρεσει ομως αυτο που ζω ;)

μη με παρεξηγειτε.ηταν η ωρα του τρελλου!!!

Βικακι μου δεν νομιζω οτι πρεπει να αισθανεσαι τυψεις οταν κανεις κατι που σ'ευχαριστει εξαλου χαρουμενοι γονεις κανουν χαρουμενα παιδια ;)

Βικάκι μου καλά κάνεις και με το παραπάνω, όσο οι μανούλες μας μπορούν και κυρίως θέλουν να βοηθήσουν, πιστεύω- το έχω ξαναπεί- ότι κάνει πολύ καλό και στο παιδί αλλά και στο ζευγάρι!

Μαργαρίτα με το τέλειο όνομα, χρόνια σου πολλά και εσένα και του γρήγορου Γρηγόρη σου! Ό,τι επιθυμείτε εύχομαι! Eva-Rafaela να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου!

Γιοβάννα για πες μας πώς πάει η μικρούλα σου, τι σας είπε ο γιατρός?

Κωνκωνάκι πάλι λαρυγγίτιδα κι εσείς? Ένα πράγμα θα πω, από 20-12 ο μικρός μου έχει πάει μόνο 3 μέρες σταθμό παρόλα αυτά η μύξα και το φλέμμα και την προηγούμενη εβδομάδα και ο πυρετός δε λένε να υποχωρήσουν! Με σιροπάκι είναι ο μικρός αφού τον είδε η παιδίατρος! Απογοητεύομαι γιατί έχει τρελαθεί κι εκείνος συνέχεια μέσα χωρίς παιδάκια αλλά και πάλι άρρωστούλης είναι!

Περαστικά και στη Φωτεινούλα! Πόσο καιρό σας είπε πρωί-βράδυ αντιβίωση?

Ο Γωγουλίνος μου έχει ψιλοαφηνιάσει γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχουμε κακομάθει παρα πολύ! Ειδικά η μαμά μου που φυσικά το κάνει από την αδυναμία που του έχει τι να πω, δεν τον αφήνει πάνω από 5' μόνο του διαρκώς παίζουν αλλά όλο αυτό με κούρασε και ειδικά σήμερα που είμαστε μόνοι μας τρελάθηκε που έπρεπε να ασχοληθώ και με τη μπουμπούκα! Στο τέλος, αφού ανέβηκε στο ρηλάξ (ευτυχώς δε διαλύθηκε γιατί είναι αδυνατούλικο το χρυσό μου!!!) και έδωσε και κανά δυο στη μικρούλα που θήλαζε έσκασε στο κλάμα για 5' έφτασε στο σημείο να θέλει να κάνει εμετό και μετά απλά σταμάτησε!!! Πρέπει να μάθει να ασχολείται και λίγο μόνος του γιατί από τότε που σταμάτησε το σταθμό γυρίσαμε στα παλιά, θέλει συνεχώς την προσοχή μας, βασικά μας τραβάει από το χέρι να καθίσουμε κάτω να παίζουμε κυριολεκτικά όλη την ώρα και άρχισε και κόλπα στο φαγητό, πάλι θέλουμε πάααρα πολύ χρόνο και ένα σωρό παιχνίδια! Να δω πώς θα μπούμε σε σειρά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχάκι αν στον Τίμο έκανες 3 ώρες, καλύτερα να στηθείς από τώρα έξω από το μαιευτήριο αφού πρώτα ο Θεός τώρα σε βλέπω στη 1 ώρα και πολύ λέω να έχεις γεννήσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχάκι αν στον Τίμο έκανες 3 ώρες, καλύτερα να στηθείς από τώρα έξω από το μαιευτήριο αφού πρώτα ο Θεός τώρα σε βλέπω στη 1 ώρα και πολύ λέω να έχεις γεννήσει!

:lol::lol::lol::lol:

λες βρε Μαρινα μου;απο το στομα σου και στου θεου τ'αφτι!!!!

Διαφημίσεις

μαρινακι 2 μερες και θα ξανα μιλησουμε με την γιατρο για να δουμε.αλλα ως τωρα επερνε την μερα 2,5 μλ.τωρα θα παρει 7 και μετα μαλλον ξανα γυρναμε στ 2,5

φευγω κοριτσακια μου καλο μεσημερι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

,εχουμε αναφερθει πολλες φορες στις πιπιλες στις πανες στα μπιμπερο και τωρα και στα ταξιδια.

η καθε μια μας εχει αλλη αποψη και πιστευει οτι αυτη ειναι και η σωστη,ειναι και το ενστικτο της μανας που ειπα και πριν.

απλα πολλες φορες προσπαθω να δω τις ομιλιες μας σαν να μη με ξερετε,σαν μια ξενη και μπαινω στη διαδικασια να σκεφτω οτι υπαρχουν αντιθεσεις αναμεσα μας.αλλα πιστευει η καθε μια απο εμας και πολλες φορες εφτασα σε σημειο να νοιωθω τυψεις οταν σας διαβαζω να λετε οτι μενετε συνεχεια με το παιδι.εγω (αν θελετε)βολευομαι στο να την κραταει η μαμα μου καποιες μερες και ας ειμαι σπιτι μου,την παιρνει για να κανω δουλειες, για να βγω βολτα και χωρις λογο ακομα.την θελει και την κραταει.ισως αν δεν μπορουσε να καταπιεζομουν πολυ.ισως ομως και να μου αρεζε.

μου αρεσει ομως αυτο που ζω ;)

μη με παρεξηγειτε.ηταν η ωρα του τρελλου!!!

Βικακι η αληθεια ειναι οτι με προλαβες...

Ηθελα να πω και εγω 2-3 πραγματα πανω σε αυτο που λες με αφορμη την απαντηση σου.

Καταρχην ηθελα να ρωτησω... για πιο λογο να δημιουργουνται σε καποιον τυψεις διαβαζωντας αυτα που λεμε?

θα μιλησω κυριως για τον εαυτο μου και το τονιζω για να μην θιχτει καμμια.

Εγω ας πουμε λοιπον οταν αναφερομαι σε πιπιλες,κατορθωματα,πανες και λοιπες θεωριες και στασεις το κανω για δυο λογους:

Αφενος γιατι θεωρω οτι οταν καποια μανουλα ρωταει ή τελοσπαντων αναφερει εναν προβληματισμο(οπως και εγω αλλωστε) περιμενει να ακουσει και μια αλλη γνωμη προκειμενου να δει ισως το θεμα διαφορετικα,να μαθει ισως κατι που δεν ξερει και να κινηθει αναλογα.

Εγω προσωπικα εχω μαθει πολλα απο ολες σας και για αυτο συμμετεχω και πααντω διοτι θεωρω οτι ειναι το ιδιο σημαντικο και για εσας.

Καποιες φορες ομως διαπιστωνω οτι αναφερομομαστε σε ''προβληματα'' της καθημερινοτητας μας ζητωντας μια γνωμη και τα γραφουμε μονο για να τα λεμε.

Αναγνωριζω οτι Ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι και σαφεστατα δε μας ταιριαζουν ολα οσα διαβαζουμε αλλα τουλαχιστον βρε κοριτσια ας ακουμε..δεν ειναι κακο δε χρειαζεται να ειμαστε στα οπλα.

Ο δευτερος λογος που συμμετεχω και απαντω ειναι γιατι πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του τοπικ.

Για να κανω χαβαλε,να μιλησω περι ανεμων και υδατων υπαρχουν χιλια δυο φορουμς και τοπικς να συμμετεχω.

Εγω προσωπικα λοιπον γραφω εδω για να μπορω να λεω για το παιδι μου,για το γιο γιο ,για την πιπιλα,το γαλα,ακομα και να κουκουβαγισω διοτι εδω ειναι το σωστο μερος(μη νομιζετε οτι γενικοτερα στη ζωη μου καθομαι ολη μερα και μιλαω για το παιδι σε φιλους και γνωστους)και να αναφερω και εγω τις εμπειριες μου και τα προβληματα μου.

Συμμετεχω σε ενα δημοσιο φορουμ που μας διαβαζουν πολλα ατομα και οφειλω να παραμεινω στο θεμα που ειναι τα παιδια μας.

Καταληγω λοιπον οτι εγω δε νιωθω καθολου τυψεις απο αυτα που διαβαζω εφοσον τα εχω καλα με τον εαυτο μου και κανω το καλυτερο( κατα τη γνωμη μου) για το παιδι μου δεν εχω κανενα λογο να αισθανομαι ασχημα.Μπορει να προβληματιστω ,να αλλαξω γραμμη πλευσης σε πολλα θεματα και σας ευχαριστω για αυτο αλλα σιγουρα καμμια σας δε μου δημιουργει τυψεις.

Πολλα φιλακια και σοορυ αν ισως σας στεναχωρω με αυτα που γραφω θα προσπαθησω να μετριασω τις απαντησεις μου :lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα χρονια σας πολλά!!!Να χαιρεσαι τον Γρηγορη σου και να τον καμαρώνεις!!!

Ευα να χαιρεσαι τη Ραφαελλα σου ! Με το καλό να αγκαλιασετε και τη δευτερη πριγκιπισσα σας!!!

Περαστικά στη Φωτεινούλα, την Αλεξανδρα, το Γιωργο και το Χρηστακη μας..Ξεχναω καποιον;;;

δεν σας ειπα στης 5 κι 6 Φεβρουαριου θα ερθω Αθηνα παντρευται ξαφνικα ενα πολυ καλος μας φιλος και θα ερθουμε για τον γαμο.

αχ απο τωρα εγω σκεφτομαι πως θα αφησω τον μικρο!!!!!!!!!!

μακαρι να προλαβω να δω καμια σας να πιουμε κανενα καφεδακι!

Με το καλο να πάτε Βατραχακι μου και να περασετε καλά!!!Τον μικρο γιατι δεν τον παιρνετε μαζι;;

ετσι μεγαλωσα και εγω και εχω την καλυτερη σχεση και με τους γονεις μου που με αφηναν και περνουσαν καλα αλλα και με την γιαγιακα μου που ειναι η δευτερη μαμα μου.

αν θελετε να το κρινετε ολο αυτο καντε το δεν με ενοχλει.

αυτη ειναι η γνωμη μου και οσο εχω στηριγματα και μπορω θα διασκεδαζω.

Βικακι συμφωνω απόλυτα μαζι σου!!Δεν υπαρχει λογος να κρινουμε κανεναν.Η αποφαση του καθενος στηριζεται σε καποια κριτηρια και σε αντιστοιχες επιλογές.Μιας και αναφερεις και το θεμα γιαγια ,θα σας πω τι εχω βιώσει εγω, γιατι ολα τα βιωματα μας συμβαλλουν στο να διαμορφωσουμε αποψη, χαρακτηρα και σταση ζωής.

Οι δικες μου οι μνημες απο τη γιαγια μου και τον παππου μου δεν αφορουν ομορφα Σαβ/κα και ζεστες αγκαλιες γυρω απο το τζακι (ή τη σομπα..). Θυμαμαι τη γιαγια μου απο τα 5 μου και επι 13 ολοκληρα χρονια στο κρεβατι του πονου με 5 εγκεφαλικα και 2 πνευμονικα οιδηματα να μην μπορει να ορισει τον εαυτο της και να αυτοεξυπηρετηθει. Για ολα αυτα τα 13 χρονια ειχε αποκλειστικη την μαμα μου (που ήταν πεθερα της κι ας ειχε 3 κορες, ερχονταν μια φορα στις 10 μερες) η οποια μεχρι τελευταια την ταϊζε στο στομα και περιποιοταν τις πληγες της.Επίσης θυμαμαι όλα αυτα τα χρονια τους γονεις μου να μην εχουν κανει ποτε διακοπές γιατι ειχαν τους παππουδες να περιποιούνται και να νοιαζονται.Οταν ξεκουραστηκε η γιαγια, ειπαν οι γονεις μου οτι λυτρωθηκε εκεινη απο τους πόνους της, θα ξεκουραστουν και αυτοί..Μεσα σε ενα χρονο κρεβατωθηκε και ο παππους και κρατησε αλλά 6 χρονια η ταλαιπωρια όλων..Για να μη σας κουραζω άλλο, θελω να πώ οτι εγω δεν θυμαμαι τους γονεις μου να το εχουν ριξει εξω και να κανουν ξεγνοιαστες διακοπές (πλην των τελευταιων 3 ετων).. ήταν τετοια δε η λαχταρα η δικη μας να τους δουμε μια φορα να ξεφευγουν και να περασουν καλά που οταν πια περασε ο καιρός και βρηκαν τον εαυτο τους, τους καναμε δωρο το πρωτο ταξιδι τους στο εξωτερικό. Απο τηδικη τους τη χαρα εμεις χαρηκαμε πολλαπλάσια!!Αυτο απλά το ανεφερα γιατι τιποτα στη ζωή δεν ειναι δεδομενο και τα παιδια ειναι ευτυχισμενα όταν και οι γονεις κανουν πραγματα για τους δυο τους. Οι δικοι μας οι γονεις, λόγω της καταστασης που εζησαν, μας παρακαλανε να φευγουμε με την πρωτη ευκαιρία και να γεμιζουμε μπαταριες..

Εμεις παρόλα αυτα δεν θα κανουμε καταχρηση , μια φορα το χρόνο , γεροι να είμαστε, θα το κανουμε αυτο για τους δυο μας, να γεμιζει η μπαταρια μας και να αδειαζει ο νους μας!

Οπως εγραψε και το Βατραχακι ευτυχισμενοι γονεις=ευτυχισμενα παιδια

Stone trust me στην Πραγα θα περασεις ζαχαρη!!!θα βαλω οσονουπω και φωτογραφιες και την περιοδο που θα πατε που θα ειναι ολα πρασινα θα ειναι υπεροχα!!!εχει πολλα παρκα!!οταν πλησιαζει ο καιρος θα στα πω αναλυτικα!!!

Θα περιμενω Ιωαννα μου.Σε ευχαριστώ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Συγγνωμη για οσα προανεφερα (συγκινηθηκα και λίγο) αν ήταν εκτος θεματος παιδιών αλλά εγω προσωπικά σε αυτο το φορουν ναι μεν και κυριως μπαινω για να ενημερωθω για το παιδι μου, πως θα διευκολύνω τη συμβιωση μας μαζι του, πως θα του παρεχω τα καλύτερα χωρις να ταλαιπωρειται και φυσικα να ανταλλάσουμε αποψεις σαν νεες και απειρες μανουλες, να ακουμε και την Φωτεινή που μεγαλώνει τη δευτερη γενια.Περα όμως απο ολα αυτα τα καλά και όμορφα, μιας και τα καταφερνουμε και δεν συνανταμε σοβαρα προβλήματα και δυσκολίες, μπαινω επίσης στο φορουμ γιατι σας θεωρω κατα καποιο τροπο φιλες μου και θα ήθελα καποιες φορες να κανω μαζι σας τις συζητησεις που κάνω με εκεινες, -αν και εχουν μεινει πολύ λιγες και απο αυτες που εμειναν τα ενδιαφεροντα μας ειτε δεν ειναι κοινά, ειτε δεν τις βρισκω ευκαιρες οταν εγω χαλαρώνω πχ τωρα.

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου συμφωνω σε αυτα που λες.

Εξαλλου το να συζηταμε και καποια προβληματα μας δεν νομιζω οτι ειναι ασχετο απο τα παιδακια μας μια και η ψυχολογια μας σχετιζεται ΑΜΕΣΑ με αυτα.

και μπαινω στη διαδικασια να σκεφτω οτι υπαρχουν αντιθεσεις αναμεσα μας.αλλα πιστευει η καθε μια απο εμας και πολλες φορες εφτασα σε σημειο να νοιωθω τυψεις οταν σας διαβαζω να λετε οτι μενετε συνεχεια με το παιδι.

Βικυ μην εχεις τυψεις γιατι όλες στο ιδιο καζανι βραζουμε.. καμια απο εμας δεν μενει συνεχεια με το παιδι εκτος απο τη Λαζαρενια (δεν ξερω ποια ειναι η κατασταση της Κωνκων ). Απο τη στιγμή που οι περισσότερες δουλευουμε εξω ή στο σπίτι, δεν μπορουμε να λεμε οτι ειμαστε συνεχεια με το παιδί..

Πετρούλα μου συμφωνω σε αυτα που λες.

Εξαλλου το να συζηταμε και καποια προβληματα μας δεν νομιζω οτι ειναι ασχετο απο τα παιδακια μας μια και η ψυχολογια μας σχετιζεται ΑΜΕΣΑ με αυτα.

Ετσι δεν ειναι Σούλα;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...