Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Βικάκι περαστικά στη Φωτεινούλα μας, μετά από το 48ωρο της αντιβίωσης θα αρχίσει να συνέρχεται για τα καλά! Να μου την φιλήσεις!

Μαργαριτούλα μου χρονια σας πολλά και στους δυο και από εδώ!

Giovanna περαστικά και σε εσάς!

Εύα μου να χαίρεσαι κι εσύ την κουκλίτσα σου! Πολύχρονη!

Εμείς περάσαμε ένα υπέροχο σκ με πολλες βόλτες αλλά τα 4 τελευταία βράδυα μας είναι μαρτύριο. Πολύ ξενύχτι το κοριτσάκι μου! Κλάμματα πολλά, ξυπναει, μετά δεν κοιμάται και γενικά πολύ δύσκολα..ελπίζω ότι είναι από τα δόντια και μολις σκάσουν να ηρεμήσει λίγο γιατί την λυπάμαι και εχτές της φώναξα και λίγο γιατί ήθελε στις 2.30 που ξύπνησε να πάμε στο σαλονι για παιχνίδι και επειδή δεν της έκανα το χατήρι μου έκανε ένα ψιλοεμετό(μια γουλιά έβγαλε δλδ) από το κλάμα :-(

Βατραχάκι μου γιατί αγχώνεσαι με την επισκληρίδιο?(καλα κατάλαβα ή λέτε κάτι άλλο? ) Εγώ πάντως καθυστερησα να την κάνω και το μετάνιωσα και έχω αποφασίσει ότι αν κάποια στιγμή κάνω δεύτερο θα την ζητήσω με το που θα μπω! Αγία αυτή η επισκληρίδιος! χαχαχαχαχαχαχα!!!!! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!Παντα υγεια και ευτυχια για ολους μας!

Βικακι περαστικα!Το οτι εχει η Φωτεινουλα ορεξη ειναι πολυυ καλο!Δε μασαει!

Ελενακι νυχτοβος ο μικρος ε?αχ αυτα τα αγορακια!δοντακια θα ειναι ο Γρηγορης με τους κυνοδοντες δεν ετρωγε τιποτα απολυτως.

Σουλιτσα υπομονη !

Κων κων θα τον παω και εγω το εχω αποφασισει!Ωραια ηταν ε?

Γιοβαννα ευχομαι σημερα να ειναι καλυτερα η μικρη

Ευα Να χαιρεσαι και τη Ραφαελιτσα- Μαργαριτουλα σου!Οτι επιθυμει γερη και δυνατη να ειναι παντα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οντως η επισκληριδιος ειναι σωτηρια!!

Αν και τελικα καισαρικη εκανα...την ειδα σα βαλσαμο στους πονους.Μην την σκεφτεστε!

Αρμα εμεις τα ειπαμε ρωτα και την παιδατρο και βλεποντας και κανοντας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε Βίκυ μου έρχεται να πάω να την πιάσω από τα μαλλιά την γιατρό ….. αν ερχόταν χτες θα έκανε την αγωγή η Φωτεινή και ίσως σήμερα θα είχε λιγότερο πόνο. Γιατί κορίτσια η αμυγδαλές πονανε πολύ,,,,, είναι σαν να κατεβαζεις ξυράφια όταν καταπίνεις και οσο για τον έμετο που έκανε,,,, φως φανάρι ήταν ένδειξη αμυγδαλίτιδας αφού δεν είχε και διάρροια, ,,,,, τέσπα όλα καλά τώρα ,,,,,, αλλά μου λείπει η μικρούλα μου πολυ

Ξέχασες Βίκυ τι πόνο εσύ έχεις τραβήξει από αμυγδαλές και ωτίτιδα σε μικρή ηλικία:?::?:

Giovanna θα πας την Αλεξανδρα στον γιατρο:?:

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου γιατί αγχώνεσαι με την επισκληρίδιο?(καλα κατάλαβα ή λέτε κάτι άλλο? ) Εγώ πάντως καθυστερησα να την κάνω και το μετάνιωσα και έχω αποφασίσει ότι αν κάποια στιγμή κάνω δεύτερο θα την ζητήσω με το που θα μπω! Αγία αυτή η επισκληρίδιος! χαχαχαχαχαχαχα!!!!! :lol:

καλε δεν εγχωνομαι απλα λεω μηπως στο δευτερο εισαι πιο σκληρη και δεν μασας :lol::lol::lol:

ριτακι τι λεει θα το γιορτασετε σημερα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

δεν σας ειπα στης 5 κι 6 Φεβρουαριου θα ερθω Αθηνα παντρευται ξαφνικα ενα πολυ καλος μας φιλος και θα ερθουμε για τον γαμο.

αχ απο τωρα εγω σκεφτομαι πως θα αφησω τον μικρο!!!!!!!!!!

μακαρι να προλαβω να δω καμια σας να πιουμε κανενα καφεδακι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

δεν σας ειπα στης 5 κι 6 Φεβρουαριου θα ερθω Αθηνα παντρευται ξαφνικα ενα πολυ καλος μας φιλος και θα ερθουμε για τον γαμο.

αχ απο τωρα εγω σκεφτομαι πως θα αφησω τον μικρο!!!!!!!!!!

μακαρι να προλαβω να δω καμια σας να πιουμε κανενα καφεδακι!

να πας κουκλιτσα μου και να μη σκεφτεσαι τον μικρο,δεν θα παθει τιποτα,θυμηθηκα την συζητηση που ειχατε αλλα δεν μπορουσα να συμμετεχω.

εφοσον υπαρχουν καλα χερια που μπορουμε να τα αφησουμε χωρις τυψεις τα αφηνουμε.

δεν εκανα παιδι για να χασω τα παντα εκανα παιδι και χαιρομαι την ζωη οπως και πριν(το ξανα λεω,εχω μαμα και πεθερα που με υποστηριζουν)ουτε εκδρομες στερουμαστε ουτε βολτες.οταν θελουμε απλα ρωταμε ποια ειναι διαθεσιμη με προτιμηση στη μαμα μου γιατι εχει και τα παντα για το παιδι,και φευγουμε.ετσι μεγαλωσα και εγω και εχω την καλυτερη σχεση και με τους γονεις μου που με αφηναν και περνουσαν καλα αλλα και με την γιαγιακα μου που ειναι η δευτερη μαμα μου.

αν θελετε να το κρινετε ολο αυτο καντε το δεν με ενοχλει.

αυτη ειναι η γνωμη μου και οσο εχω στηριγματα και μπορω θα διασκεδαζω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημεραααααα

Απο το πρωι διαβαζω διαβαζω διαβαζω και τωρα μολις τελειωσα ...ε λοιπον πλεον δεν θυμαμαι τιποτα μονο να πω Μαργαριτακι χρονια πολλα και καλα!!!Να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!

Stone trust me στην Πραγα θα περασεις ζαχαρη!!!θα βαλω οσονουπω και φωτογραφιες και την περιοδο που θα πατε που θα ειναι ολα πρασινα θα ειναι υπεροχα!!!εχει πολλα παρκα!!οταν πλησιαζει ο καιρος θα στα πω αναλυτικα!!!

Εγω για το θεμα εκδρομων και παιδιων ,εχω εκφραστει και το πρατω .

Αλλα ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη του καθε ζευγαριου!!!

ειμαστε και εμεις χρονια ζευγαρι αλλα δεν παυει ακομη και τωρα να θελουμε χρονο για μας τους 2 οποτε μια φορα τον χρονο παιρνω τον καλο μου συζυγο και βουρ ...αλλα και παλι ειναι το πως αισθανεται το καθε ζευγαρι !!!βασικη προυποθεση ειναι οτι εχουμε επισης μαμα και πεθερα που ειμαστοι σιγουροι για το παιδι μας!!

Τα δικα μας..ο Χρηστος εχει παλι λαρυγγιτιδα .Παρασκευη και Σαββατο δεν μπορουσε να κοιμηθει απο τον βηχα .Σημερα ευτυχως ειναι καλυτερα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω οτι την αποψη μου για το θεμα ταξιδια ή βραδυνη εξοδο νομιζω την εχω θεσει.

Δεν νομιζω οτι κρινουμε κανεναν ,ο καθενας κανει αυτο που θεωρει καλυτερο και για τον εαυτο του και για την οικογενεια του.

αν δεν ειμασετ εμεις καλα και ηρεμοι πως θα ειναι τα παιδακια μας??

Εγω μακαρι να ειχα την δυνατότητα για ταξιδακια ή και για πιο συχνες εξοδους , θα ενιωθα αλλος ανθρωπος και σιγουρα θα ειχαν αποφευχθει πολλοι καυγαδες και πολλες εντασεις.

Δυστυχως το θεμα ειναι οτι το μωρο το κραταει μονο η πεθερα μου για να παμε καπου η μανουλα μου ουτε να το ακουσει δεν θελει.Οποτε δεν μπορω να τη φορτωνω συνεχεια αλλα και να ηθελα δεν γινεται !!!!!!!

ΠΑντως σας ζηλετυω εσας που μπορειτε και το κανετε .

Και δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση εμεις που αναγκαστικα καθομαστε σπιτι να ειμαστε καλυτερες μανουλες απο εσας.

Εξ αλλου το ξαναλεω καθομαι μεσα οχι γιατι το θελω αλλα γιατι δεν μπορω.

fast μου εκανα και στον Τιμο επισκληριδιο αλλα λεω μηπως στο δευτερο αντεχεις πιο πολυ η ειναι πιο χαλαροι οι πονοι :lol:

Από χθες θέλω να σου απαντήσω Βατραχάκι αλλά δεν τα έχω καταφέρει! Από την προσωπική μου εμπειρία αλλά και από γνωστές καταλήγω ότι μάλλον η 2η γέννα είναι πιο εύκολη! Εγώ δεν ένιωθα καθόλου πόνους (δεν με είχε πιάσει καλά η πρόκληση) αλλά επέμενε ο γιατρός μου και η μαία μου να κάνω επισκληρίδιο από νωρίς (μάλλον γιατί με προετοίμαζαν για καισαρική και ήθελαν να είναι έτοιμο το σωληνάκι!) αλλά και γιατί υπάρχει περίπτωση με την επισκληρίδιο να επιταχυνθεί η διαδικασία με την εξάλειψη του τραχήλου. Τελικά αφού αρνιόμουνα γιατί φοβόμουν μήπως σταματήσουν τελείως οι συσπάσεις, το καθυστερήσαμε κάπως και τελικά τους ήρθε η ιδέα (αφού συμφώνησε και ο αναισθησιολόγος βέβαια γιατί συνήθως δεν το δέχεται) να μου βάλουν μόνο το ένα φάρμακο που είναι ήπιο αναλγητικό αλλά έχει επίδραση άμεση στον τράχηλο. Όντως από διαστολή 3 έφτασα στο 10 σε μία ώρα από τη στιγμή που μου βάλαν το φάρμακο. Το άλλο φάρμακο που σε κάνει να μη νιώθεις τίποτα μου το βάλανε στο διάδρομο καθώς με μεταφέρανε από το δωμάτιο ωδινών στο χειρουργείο και μετά από 3-4 λεπτά γέννησα! Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν στα ράμματα και ήθελα κι εγώ να το βάλουμε τότε! Συγνώμη κορίτσια από τις υπόλοιπες για το άσχετο θεματάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

γιατι να σε κρινουμε βρε Βικακι δεν ειμαστε για να κρινουμε η μια την αλλη η καθεμια λεει αυτο που πιστευει μπραβο σου που νιωθεις ετσι και περνας καλα.

βατραχακι μου αυτο το ειπα γιατι καποιοι πιστευουν οτι μια μανα δεν ειναι καλη οταν φευγει εκδρομες και αφηνει τα παιδια πισω,οταν ειναι αρρωστα και πηγαινει στη δουλεια,οταν αλλοι τα πανε στους γιατρους,οταν δεν μιλανε μονο για εκεινα.εχω μια συναδελφο που συνεχεια λεει οτι η ταδε ειναι η πιο καλη μανουλα.γιατι λειπει απο το γραφειο οταν ειναι αρρωστο το παιδι και καλα κανει και αυτο ειναι το σωστο,εγω δεν θα παρω αδεια για τετοιους λογους,περισυ πανω απο μηνα ελλειπα αλλα ηταν για σοβαρο λογο.αν ηταν εγω να λειπω οπως οι μονιμοι της υπηρεσιας,τοτε δεν θα ειχα καμια ελπιδα να παραμεινω εδω οχι οτι τωρα εχω και πολλες δηλαδη!!! εγω λειτουργω σε πολλα με το ενστικτο,εχουμε αναφερθει πολλες φορες στις πιπιλες στις πανες στα μπιμπερο και τωρα και στα ταξιδια.

η καθε μια μας εχει αλλη αποψη και πιστευει οτι αυτη ειναι και η σωστη,ειναι και το ενστικτο της μανας που ειπα και πριν.

απλα πολλες φορες προσπαθω να δω τις ομιλιες μας σαν να μη με ξερετε,σαν μια ξενη και μπαινω στη διαδικασια να σκεφτω οτι υπαρχουν αντιθεσεις αναμεσα μας.αλλα πιστευει η καθε μια απο εμας και πολλες φορες εφτασα σε σημειο να νοιωθω τυψεις οταν σας διαβαζω να λετε οτι μενετε συνεχεια με το παιδι.εγω (αν θελετε)βολευομαι στο να την κραταει η μαμα μου καποιες μερες και ας ειμαι σπιτι μου,την παιρνει για να κανω δουλειες, για να βγω βολτα και χωρις λογο ακομα.την θελει και την κραταει.ισως αν δεν μπορουσε να καταπιεζομουν πολυ.ισως ομως και να μου αρεζε.

μου αρεσει ομως αυτο που ζω ;)

μη με παρεξηγειτε.ηταν η ωρα του τρελλου!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...