Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Ριτακι χρονια σου πολλλα! Να χαιρεσαι τον Γρηγορακη σου! Τι ωραιο πραγμα που εχετε γιορτη την ιδια μερα!!! Πολυ μου αρεσει!!!:D Πως θα το γιορτασετε???

Giovanna και Βικυ περαστικα στα μπουμπουκια σας! Ευχομαι να μην ειναι τιποτα και απο σημερα να ειναι ολα καλα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αμυγδαλιτιδα....

και σκεφτομουν να την εδινα απο μονη μου πρωι βραδυ αντιβιωση αντι για μονο βραδυ αλλα ειπα αντε ας παμε πρωτα να την δει,τσαμπα ταλαιπωρηθηκε αφου οτι και να ειχε αυτο θα ελεγε να κανουμε.σιγα να μην ξαναπεριμενω αλλη φορα.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικάκυ μου ευτυχως δεν ειναι τιποτα.

Τι να πω ρε κορίτσι μου καμμια φορα οι μανουλες ξερουνε καλυτερα!!!!!

Περαστικα σας.

σ'ευχαριστουμε κουκλα μου,

ποτε αρχιζει να περναει ο λαιμος?

καλα θα εχει τυψεις αντρας μου,χθες τον επιασα να ζηταει συγνωμη απο την φωτεινη που την κολλησε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερούδια κοριτσάκια μου!!!!

430128m74ago6t5y.gif

Χρόνια Πολλά στην Μαργαριτούλα μας , κορίτσι μου ότι επιθυμείς να χαίρεσαι το παιδάκι σου και τον αντρούλη σου.Σήμερα γιορτάζει και η κορούλα μου στο δεύτερο όνομα της!!!!!!

Κοριτσάκι μου να σε χαίρομαι , να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτούλα μου να χαίρεσαι καλέ και το αγοράκι σου!!!!!Να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!!!

Αχ κορίτσια σήμερα το πρωί πριν φύγω για την δουλειά είχαμε δράματα.Εκλεισε η μικρή το χεράκι της στην πόρτα του μπάνιου και έκλαιγε πάρα πολύ!!!! Τι να σας πω πόνεσε η ψυχή μου να την βλέπω και να την ακούω να κλαίει.Αλλά ευτυχώς την έβαλα αμέσως πάγο και δεν πρήστηε τουλάχιστον.:(:(:(

PdBSp3.png ck1Cp3.png

σ'ευχαριστουμε κουκλα μου,

ποτε αρχιζει να περναει ο λαιμος?

καλα θα εχει τυψεις αντρας μου,χθες τον επιασα να ζηταει συγνωμη απο την φωτεινη που την κολλησε.

Βικακυ μου εγω ξερω οτι η αμυγδαλιτιδα περναει σε 3-5 μερες.Βεβαια ξερω οτι αν δεν υπαρχει πυον στις αμυγδαλες δεν χρειαζεται αντιβιωση .

Τωρα τι να πω ο γιατρος ξερει καλυτερα

Βίκυ αμυγδαλίτιδα ε; Φεύγω και εγώ. Λογικά το μεσημέρι θα σας πω τα νέα μας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

τι κανετε;

ειδα τα αρρωστουλικα ακομη χαλια ε;

περαστικα σας και γρηγορα καλα!!!

βατραχουλινα εγω πιστευω οτι δεν θα χρειαστεις επισκληριδιο.θα γεννησεις μια κι εξω!!!

εγω την γλυτωσα την απουσια???:lol::lol:

αχ μακαρι λαζαρενια μου εχθες μιλουσα και με μια κοπελα που γεννησε κι αυτη τα παιδια της με δυο χρονια διαφορα και λεει της ειχε πει ο γιατρος οτι θα γεννησει πολυ γρηγορα και σε μιση ωρα οντως ειχε γεννησει τι καλα να γεννησω κι εγω τοσο γρηγορα;)

καλε εσενα δεν σου ειχα βαλει απουσια ειχες μπει και το πρωι :lol::lol:

το ζουζούνι μου το οποίο τις τελευταίες μέρες κοιμάται πολύ ανήσυχα και κλαψουρίζει στον ύπνο του...φαντάζομαι πως πάμε για τους 4 τραπεζίτες που μας έμειναν.!

κι εμεις σαρδελινα μου εχουμε ανυσηχο υπνο και κλαιει ευτυχως ξανακοιματε αμεσως δεν ξερω αν ειναι απο τους τραπεζιτες ακομη δεν φαινετε τιποτα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ευακι ευχαριστουμε να της πεις της ραφαελιτσας και να την δωσεις ενα φιλακι απο μενα(οχι απο την φωτεινη για να μην την κολλησει)για χρονια πολλα χαρουμενα και ευτυχισμενα.

σουλα μου δεν ξερω αν εχει πυον αλλα ετσι και αλλιως την αντιβιωση την επαιρνε

εδωσε και αερολον και φλιξοτιντ μασκες και ντακταριν κρεμα για το στομα.

και την αντιβιωση απο 2,5 μλ που την δινουμε καθε βραδυ τωρα για 2 μερες θα δινουμε 3,5 πρωι βραδυ.

εχω και δουλεια γμτ

κωνκων μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες κι εσυ με το καλο!!!!

Ευα μου χρονια πολλα και σ'εσας να την χαιρεστε!!!

Βικακι μου σε κανα δυο μερουλες θα ειναι περδικι η μικρη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

σας ειπα?δεν θυμαμαι αν σας ειπα και θα το ξανα πω.

ειναι μια μανουλα αορατη πολυ φιλη μου που μας παρακολουθει καθε μερα!!!δεν συμμετεχει αλλα λυνει αποριες μεσα απο μας.το παιδακι της ειναι 13 μηνων τωρα και ειναι ενας κουκλος αλλα ιδιος ο αντρας της.η φιλη μου δεν συμμετειχε μαλλον κοιμοταν.

προσπαθω να την πεισω να αρχισει να μας γραφει αλλα με...γραφει.

καθε φορα που διαβαζει κατι που την κανει εντυπωση η οταν βλεπει οτι ειμαστε αρρωστες με παιρνει τηλ και ετσι οπως μου μιλαει εχει πολυ πλακα γιατι ξεχναω οτι διαβαζει τα νεα μας απο εδω και απλα με παιρνει για να με ρωτησει κατι. και σκεφτομαι..καλα εγω ποτε της το ειπα και δεν θυμαμαι?

Βικυ μου άφου η φιλη σου δεν θελει να μας μιλησει δεν πειραζει.

Αφου την βοηθαμε με αυτα που γραφουμε ας μας διαβαζει.

Γεια σου φιλη της Βικυς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...