Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι νευρά έχω τώρα δεν λέγετε……ζήτησαν την παιδίατρο να πάει το απόγευμα στο σπίτι να εξέταση την Φωτεινή και η ..!@#@!@##. να μην την χαρακτηρίσω καλυτερα…. δεν πάει σπίτι και τώρα αύριο θα πάει ο άνδρας μου την συμπεθέρα με την μικρή στο ιατρείο της. Για να πηγαίνει να καλλωπίζετε πηγαίνει αλλά σε ένα μωρό με αυτό το κρύο αρνήθηκε η άτιμη … δεν μπορώ βρε κορίτσια έχω γίνει ηφαίστειο τώρα, και να φανταστείτε ότι με την συμπεθέρα μου γνωρίζονται πολλά χρόνια, για φαντάσου να ήταν και άγνωστη

κα φωτεινη καταρχης περαστικα σας και περαστικα στην φωτεινουλα μας.

εννοειτε πως ειναι απαραδεκτη γιατι για αυτο τον λογο τους πληρωνουμε/!!ελεος!!!

τα ιδια περασα κι εγω και αλλαξα παιδιατρο.

αφου την αλλη φορα την πηρα και μολις το σηκωνει μου λεει ''ειναι σοβαρο???''

μα για να σε παρω λεω!!!αχ μηπως πρεπει να αλλαξετε ι εσεις?

γιοβανα μου μαλλον περνατε ιωσουλα γιατι τοτε εχει αφαγια πολυ το παιδι.ουτε σοκολατα???μηπως εχει το λαιμο της??

περαστικα σας να ναι!!!

φαστ μου πες μας πως εισαι?πες μας την γνωμη σου για την διαφορα ηλικιας αναμεσα στα παιδια?τωρα ειναι πιο κουρατσικα που εχουν τοσο μεγαλη διαφορα?παιζουν,μαλωνουν?τι γινετε?

βατραχουλινα εγω πιστευω οτι δεν θα χρειαστεις επισκληριδιο.θα γεννησεις μια κι εξω!!!

υπαρχει αλλη κοπελα που γεννησε χωρις επισκληριδιο εδω??

αχ κοριτσια μας πεθανε η μικρη απο τηνανυσηχια της.μα δεν καθεται καθολου μονη ομως να παιξει!!ολο στα ποδια μας να ζηταει.αφου και οταν σας γραφω στο παρεντς καθεται διπλα μου στο ηχειο του υπολογιστη και μου μιλα.γι αυτο πολλες φορες ξεχναω να σας πω αυτα που θελω!!!

θα σας βαλω και φωτο να δειτε!!

εγω την γλυτωσα την απουσια???:lol::lol:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια...:D:D:D:D

Πρωινή πρωινή σήμερα οπότε επιτρέψτε μου να κεράσω καφεδάκι...

coffee460.jpg

Είμαι απο τις έξι στο πόδι για να ταίσω τον μικρούλη, ο οποίος δεν κοιμάται με τίποτα... το πρωί είναι ξερός και το βράδυ καθυστερεί αρκετα για να κοιμηθεί....:D:D:D νυχτόβιο το πουλάκι μου...;)

Και εμάς μας έχει φάει η αφαγία... Χθες είπιε μόνο γάλα (πρωί μεσημέρι και βράδυ) και το απόγευμα δεν έφαγε τίποτα παρά μόνο το πρωί μιαμιση φέτα τσουρέκι..:confused::confused::confused::confused: Βγαίνουν οι κυνόδοντες (έχουν σκάσει μύτη και οι τέσσερις) αλλά να μην φάει και τίποτα;;;;:(

Βατραχάκι μου περαστικά σας... γρήγορα κλείνουν αυτές οι πληγές πάντως... όσο για τις παντόφλες και εμάς είναι η καλύτερή μας!

Λαζαρένια μακαρι και η μικρή μου να καθόταν λίγο όταν πάω να καθίσω στον υπολογιστή... μονίμως κλαίει να την πάρω αγκαλιά και να της βάλω ζουζούνια και πειράζει όλα τα κουμπιά και έτσι όταν η Αναστασία είναι ξυπνητή δεν κάθομαι στον υπολογιστή...

Κορίτσια πάω να την ξαναπέσω όσο προλαβαίνω...;););)

Φιλάκια τα λέμε αργότερα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημέρα γλυκιές μου φιλενάδες...ήπια το καφεδάκι μου και είπα να σας καλημερίσω πρίν ξυπνήσει το ζουζούνι μου το οποίο τις τελευταίες μέρες κοιμάται πολύ ανήσυχα και κλαψουρίζει στον ύπνο του...φαντάζομαι πως πάμε για τους 4 τραπεζίτες που μας έμειναν.

συμπεθέρα η φώτο της νύφης μου άπαιχτη. Είναι μιά ΘΕΑ!

m57Zp2.png

καλημερα κοριτσια ,

επιτελους ειμαι στο γραφειο,θα ηρεμησει λιγο το κεφαλι μου,θα ριξω και εναν υπνακο εδω χαχαχα.

την παιδιατρο δεν την αλλαζω γιατι ειναι καλη ως γιατρος,ειμαι της αποψης οτι ποτε δεν θα ειμαστε ευχαριστημενοι απο γιατρο που παρακολουθει το παιδι μας.αυτο μου το ειχε πει και ο παιδοχειρουργος.απαιτουμε τον καλυτερο αλλα δεν υπαρχει γιατι τα στανταρ που βαζουμε ειναι πολλα και σιγουρα σε καποιο απο ολα θα υστερει.οποτε μενουμε σε αυτη που εχουμε ακουσει τα καλυτερα απο πολλες πλευρες.

αυτα που με πειραζουν ουσιαστικα ειναι 2.το οτι δεν παει στα σπιτια και οτι εχει τοσο πολλη δουλεια που σηκωνει το τηλ και αντι να ακουσει αν ειναι επειγον λεει ενα ξερο παρτε με σε λιγο και το κλεινει.

λοιπον δεν κοιμηθηκαμε ουτε σαββατο ουτε κυριακη.(γι'αυτο λεω ευτυχως που ηρθα στο γραφειο) πυρετο εκανε ως 38,5.κεφια ειχε λιγες φορες στην διαρκεια της μερας και απο γκρινια και απαιτησεις αλλο τιποτα.ποτε δεν πειραζει πραγματα κοριτσια αυτο το παιδι και σπανια εως καθολου γκρινιαζει.

χθες πετουσε με νευρα οτι υπηρχε μπροστα της.εχει μπουκωμα αλλα δεν βγαινει τιποτα προς τα εξω και χθες εκλειναν τα ματια της απο την τοσο κουραση που ειχε αλλα δεν μπορουσε και παλι να κοιμηθει.πηραμε

το βραδυ παλι την παιδιατρο και της ειπαμε η θα ερθεις να την δεις η θα παμε νοσοκομειο.και αφου της ειπαμε και παλι τι ακριβως εχει μας ειπε να της βαλουμε μασκες.

οντως κοιμηθηκε 3 ωρες και μετα παλι τα ιδια.ξημερωματα της διναμε φρυγανιες και ετρωγε(μιση στο συνολο)αλλα ηπιε αρκετο νερο που δεν ειχε πιει καθολου.

η αντιδραση της με εκανε να ανησυχησω γιατι και με 39,7 πυρετο ειναι στο τσακιρ κεφι παντα.ο νους μου πηγε σε ουρολοιμωξη αλλα ευτυχως κατουραει οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο.τα αυτια δεν ειναι γιατι τα παταω και δεν αντιδρα.παζει αναμεσα σε λαιμα και δοντια γιατι βγαζει σαλια πολλα.

σας επρηξα το ξερω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μανούλες γλύκες κ μωράκια καλημέρα κ καλή εβδομάδα

Ελένη μου ευχαριστώ για το καφεδάκι, τι κάνει ο μπεμπακος?

Giovanna η Αλεξάνδρα πως είναι σήμερα?

Μαργαρίτα μου Χρόνια σου πολλά και σε σένα και τον Γρηγορακη σου, κούκλα μου να είσται πάντα χαρούμενη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου και πανω απο ολα το παλικαρακη σου

989324y5zziauw5x.gif

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Καλημέρα και από μενα.

Lazarenia μου και η Ανδρεάννα σπανια ασχολειται με κατι μονη της.Παντα θελει παρεα και κυριως εμενα!!!!

Συμπεθερούλα μου Θεα η νυφούλα σου αλλα για πολύ ξύλο!!!!!!!!!!

Βικάκυ μου καταρχην δεν μας επρηξες.

Περαστικα στην μικρούλα μας.Γι α να είναι ανυσηχη ενώ όπως λες αντιδραει αλλιως ακομα και στον πυρετό ή που κατι την ενοχλει πολύ ή απλα μεγαλώνει και αλλαζει γλυκεία μου.

Αφού σημερα θα την πατε στον παιδίατρο (που σημειωτεον επρεπε να ερθει να τη δει με τοσα που εχει περασει το πουλακι μου) θα δουμε τι εχει.

Αποκλείεται φυσικα να είναι κατι σοβαρο αλλα είναι αδικο να υποφερει η ψυχούλα μου.

Κορίτσάκια εγω ειμαι να σκασω.Η μικρη παλι στις 2 κοιμηθηκε χθες με φασαριες και κλαματα.

Τι θα γινει αυτό το βιολί???

Αυτά που εχετε πει τα εχω δοκιμασει αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα.

Κατι λεγατε τις προαλες για ένα βιβλιο είναι κατι σχετικο? Γιατι σας ειχα χασει τοτε??

Κατι πρεπει να γινει γιατι εχω φρικαρει

Μαργαρίτα μου χρόνια σας πολλά πολλα και καλα.

Ανοιξα θεμα για τις ευχες μας αλλα δεν μπορω να σας το παραθεσω η ασχετη.

Αντε κανενα καλο κοριτσακι να βαλει εδω το link!!!!

Επεξεργάστηκαν by SOULA33

σουλα μου καρτ ποσταλ εβαλες?δικο σου ειναι αυτο το κοριτσακι?πες μου συνταγη!!!

γιαβανα μοντελακι η κουκλιτσα σου.

και τελικα εχω και εγω να πω οτι τα πιο ομορφα μωρα τα εχουμε εμεις!!!

τωρα θα πανε στη γιατρο.θα σας πω μολις μιλησω.πηρα τηλ πριν και κοιμοταν και εκλεγε στον υπνο της.

ριτακι χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα να ειστε παντα γεροι.

μας κερασε ο γρηγορης μικρογευματα πολυ γελασα με αυτο!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

συμπεθερούλα σε ταλαιπωρεί η νυφούλα ε; Ας ταλαιπωρεί εσένα τώρα για να τις βγουν τα σπασμένα χαχα και να μην ταλαιπωρεί τον γιο μου αργότερα :lol: και μας βάζει τις συμπεθέρες να μαλώνουμε καλέ...

Βικάκι μου πώς είναι η μπουμπού...;;; Να μου την φιλήσεις και περαστικούλια

m57Zp2.png

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Για να σας γράφω από πρωί για καλό δεν είναι. Είμαι σπίτι γιατί η Αλεξάνδρα μου το βράδυ έκανε 2 φορές από 39,5 και δεν έπεφτε. Της δώσαμε αλγκοφρέν και είναι απύρετη από τις 04.30, αλλά έμεινα σπίτι για να την πάω στο γιατρό.

Α ρε Βίκυ τα ίδια ζούμε και εμείς με τον παιδίατρο. Σαν να περιέγαφες το δικό μας είναι. Τουλάχιστον αυτός αξιολογεί τι θα του πεις και μετά σου λέει να τον ξαναπάρεις. Είναι καλός επιστήμονας όμως και έχει και αυτός ένα κοριτσάκι 5 και ένα αγοράκι 3, και εγώ το θεωρώ σημαντικό που έχει μικρά παιδιά, γιατί ζει τα ίδια πράγματα στο σπίτι του. Ο προηγούμενος που είχαμε είχε κόρες φοιτήτριες......όσο να είναι είχε ξεχάσει τη βρεφική συμπεριφορά. Περαστικά και στη Φωτεινούλα. Σήμερα έχει πυρετό;

Ριτάκι χρόνια σας πολλά. Να χαίρεσαι το γιόκα σου και αυτός εσένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βικυ μου τι να σου πω για συνταγη δεν ξερω!!!!!Λες και η Φωτεινούλα μας παει πισω !!!!!

αντε καλε εδω ειμαστε μια και μια.ακουτε αγορομανουλες?

Συμπεθερα ντροπη σου βρε.Εγω υποφερω και εσυ..............

Giovanna μου περαστικα σας κοριτσι μου.Περιμενουμε να μας πεις τα νεα απο το γιατρο.

Μια γρήγορη καλημέρα και πάλι!

Αυτή τη βδομάδα ο μικρός είναι σπίτι γιατί κλείσαν το σχολείο λόγω ιώσεων. Οπότε δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Και πάλι μόνη απο σήμερα!

Χθες πήγαμε στους mazoo και ήταν τέλεια! Ο Κωνσταντίνος κάθησε σούζα. Κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα και δεν κουνήθηκε, μάλιστα συμετείχε και αυτός όταν τους έλεγαν να σηκώσουν τα χέρια τους. Οσες μπορείτε να πάρετε τα παιδάκια σας και να πάτε, αξίζει πραγματικά. Φάγαμε και μια ωραία κλήση, αλλά χαλάλι:D.

Μαργαρίτα μου Χρόνια σου Πολλά και Χρόνια Πολλά στον Γρηγοράκη σου! Να είστε γεροί, ευτυχισμένοι και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

vatraxaki μου νομίζω οτι την Παρασκευή γιόρταζε ο Τίμος? Αν και καθυστερημένα... Χρόνια του Πολλά με υγεία, να τον χαίρεσαι και με το καλό να υποδεχτεί το αδερφάκι του.

Sorry φιλενάδες δεν σας έχω διαβάσει....Περαστικά στα αρρωστούλικα.

Παω να μαζέψω τα γυαλιά, μόλις έσπασε μια κορνίζα και 2 κυκνους κρυστάλλινους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...