Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Κα Φωτεινή σας καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ αυτό το παράπονο έχω από τον παιδίατρο. Έχω ήδη αλλάξει ένα γιατρό όμως και δεν μου πάει να αλλάξω και άλλον. Ο προηγούμενος ερχόταν στο σπίτι (ήταν και μεγάλος φραγκοφονιάς) αλλά δεν ήταν καθόλου συζητήσιμος και δεν εξηγούσε και πολλά. Αυτός που έχουμε τώρα, μας τα εξηγάει όλα, είναι πιο νέος και πιο ήρεμος αλλά δεν ξεκουνιέται να πάει σε σπίτια. Τι να πεις; Δεν μπορεί να τα έχεις όλα. Η Αλεξάνδρα μου πήρε ντεπόν στις 19.30 και πριν από λίγο είχε 37,2. Πήραμε τον παιδίατρο και μας είπε ότι μάλλον είναι ίωση και την επιβαρύνουν και τα δόντια και θα μιλήσουμε πάλι αύριο μαζί του. Τώρα παλεύει ο άντρας μου να την κοιμίσει γιατί εμένα με έβγαλε off. Αααααα ξέχασα.........το απόγευμα την πίεσα να φάει.........και τελικά τα έβγαλε όλα.:-(:-(:-(:-(:-(:-( Σήμερα έχει φάει μόνο φρουτίκρεμα το πρωί και από εκεί και μετά γάλα. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

fast μου εκανα και στον Τιμο επισκληριδιο αλλα λεω μηπως στο δευτερο αντεχεις πιο πολυ η ειναι πιο χαλαροι οι πονοι :lol:

γιοβαννα μου μην την ζοριζεις αφησε την να φαει οσο θελει μαλλον τα λαιμακια της θα ειναι ελπιζω αυριο να εισαστε καλυτερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

giovanna μου περαστικα σας..

Ευχαριστώ. Τυχερή είσαι που δεν σου αρρώστησαν. Εύχομαι έτσι να σας πάει όλος ο Χειμώνας.

Διαφημίσεις

[

γιοβαννα μου μην την ζοριζεις αφησε την να φαει οσο θελει μαλλον τα λαιμακια της θα ειναι ελπιζω αυριο να εισαστε καλυτερα!

Μα όταν σου λέω τίποτα, εννοώ τίποτα. Σοκολάτα της έδωσα και δεν ήθελε :-(:sad::-(:sad::-(

Giovanna αυτα τα δοντια κανουν μεγαλη ζημια! Εγω το ειχα παρατηρησει παντως. Καποια εποχη που ολο το στομα του Σωτηρη ηταν πρησμενο (εβγαζε 8 δοντια μαζι), ειχαμε μουρλαθει στις ιωσεις. Περασαμε 3 ιωσεις σε 1,5 μηνα. Οπου τον πηγαιναμε την αρπαζε... Υπομονη! Και αστην να τρωει οταν θελει ο,τι θελει... Αρκει να ειναι λιγο γεματο το σταμαχακι της...

t7fQp3.png

Μα όταν σου λέω τίποτα, εννοώ τίποτα. Σοκολάτα της έδωσα και δεν ήθελε :-(:sad::-(:sad::-(

γιοβαννα μου οταν εχει πυρετο μην της δινεις σοκολατα και αυγο γιατι ανεβαζουν τον πυρετο καλυτερα που δεν εφαγε ;)

ε μωρε λογικο ειναι εδω εμεις που ειμαστε μεγαλοι κι οταν αρρωστενουμε δεν θαλουμε τιποτα αυτα τι να θελουν.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!

Βατραχακι και Φαστ περαστικα στα χτυπηματα σας!!

Κι ο δικος μου εχει σκισει πολλές φορες το χειλακι του, ειναι που μολις πεφτει χτυπάει στα χειλη και μετα σκιζεται εσωτερικα με τα δοντακια του..

Φωτεινη τι κανει η μικρουλα;;;Ηθελα να μιλήσω και με τη Βικυ σημερα, αλλά η μερα εφυγε χωρις να το καταλάβω..Και η Βικυ μου εχει πει οτι δεν ειναι πολύ ευχαριστημενη απο την παιδιατρο, γιατι δεν την αλλάζει;;

Giovanna πως ήταν το απόγευμα η Αλεξ;;;Ο πυρετος της;;Μακαρι να μην ειναι τπτ!

Ευα κι εμεις μονοι μας ειμασταν το απόγευμα..και η Βικυ εχει αντρα αροπληκτο!!

Λοιπόν εμεις σημερα, ξτπνησαμε κατα τις 10, πήγε ο καλος μου να φερει τον μικρο, ηπιαμε ολοι μαζι το καφεδακι μας και ο μικρος εκανε μια γρηγορη περασια απο ολο το σπίτι για να αφησει το αποτυπωμα του, μετα πήγαμε για 2ο καφεδακι στον παιδοτοπο για να πάρει μια πιο μεγαλη δοση ξεφαντωματος και το μεσημαρακι το προγραμμα ελεγε φαγητο εξω και εκει πια οι ρυθμοι επεσαν..Φαγαμε ομορφα και ωραια και μαμα και γιος επεστρεψαν στο σπίτι ενω ο μπαμπας συνεχισε για το γηπεδο να παρακολουθησει το αγωνα..Ο μικρος κοιμηθηκε 2 ωριτσες και εγω ψιλοσυμμαζεψα και το απογευμα φυγαμε πάλι για παιδοτοπο και γενεθλια αυτη τη φορα.Ηταν πολύ καλο παιδακι και επαιζε με τα κουζινικα (ξεφαντωσε αρκετα το πρωί και μαλλον το πήρε πιο χαλαρα το απογευματινο).Κατα τις 8 ηρθε ο μπαμπας μας και φυγαμε ολοι μαζί..Επιστρεψαμε , καναμε μπανακι, μολις κοιμηθηκαμε και ειπα να δω τι κανετε κι εσεις μιας και σημερα σας εχασα!

Α να μην ξεχασω να αναφερω το νεο της ημερας..Κοιμηθηκαμε μεσημερι και βραδυ χωρις πιπιλα!!! Ομολογω οτι το βραδυνο ήταν πολύ δυσκολο καθως μας ηθελε και τους δυο εκει και ενω νυσταζε πολύ εκανε αρκετη ωρα ταρζανιες μεσα στο κρεβατι του και μουρμουριζε συνεχεια..Ζητησε και 2-3 φορες πιπί και μετα αρχισε να δαγκωνει τα χερια του..Ειδα μηπως τα πιπιλιζε αλλά ευτυχως τα πήρε γρηγορα..Υστερα ηθελε το χερι μου, καποια στιγμή σηκωθηκε και ζητουσε πραγματα απο τα ραφια, γενικα ήταν αρκετα ανησυχος αλλά οταν καταλαβε οτι εγω κοιμομουν στο καρεκλακι, ξαπλωσε και αρχισε η μαχη με την κουβερτα..Καπου εκει τον πήρε και ο υπνος.

Εσεις πως περασατε σημερα;;Σας διαβασα, σπασμενη κινηση ειχαμε..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να μαι και εγώ Πετρούλα !!!!

Εμείς όπως είπα και το πρωί ησυχία το πρωί ο μπαμπάς μας ελειπε γιατί δούλευαν εγώ ήμουν με την μικρή μου ήπια καφεδάκι παιξαμε μετά κοιμήθηκε λίγο και εγώ ετοίμασα το φαγάκι μας.Μετά κατά τις 2 ήρθε ο μπαμπάς μας φάγαμε συμαζέψαμε και κατα τις 4 έφυγε πάλι γιατο ματσ.Εμείς ξαπλώσαμε η μικρή κοιμήθηκε καμια ωρίτσα και κατά τις 6.30 ξύπνησε.Ήπιαμε λίγο γαλατάκι ήρθε και ο μπαμπάς μας αργότερα φάγαμε και την κρεμούλα μας και παίξαμε.Κατα τις 11 παρα τεταρτο την πήρε ο ύπνος το ίδιο και τον άντρα μου και είπα να δω τί κανετε.Ενα Σ/Κ όχι και τόσο καλό.....αλλά τι να κάνουμε !!!\

Εσείς εύχομαι να περάσατε καλύτερά.

Γιοβάννα τι κάνει η μικρή??? Ξαναέκανε πυρετό???

Φωτεινή και Βικάκυ πως είστε εσείς??? Η Φωτεινούλα τι κάνει???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Giovanna μου μην στεναχωριέσαι που δεν τρώει είναι φυσιολογικό.Και μένα η

Ραφαέλα σε ανάλογη περίπτωση δεν έτρωγε.Δεν χρειάζεται όμως πίεση.

Περαστικούλια σας!!!!!

Οσο για τον παιδίατρο εμάς όταν η παιδίαρος μας έρχεται σπίτι μας παίρνει 60 ευρώ.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...