Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Εμείς σήμερα έχουμε ησυχία ο μπαμπάς μας λείπει καθότι δουλεύουν σήμερα !!!! Και μεις είμαστε οι δυο μας σπίτι.Αυτή τη στιγμή η Ραφαέλα κοιμάται γιατί ξυπνήσαμε σχετικά νωρίς και εγώ μόλις έκανα την διαδικασία για το κοτοπουλάκι μας με διαφορες πιπερις.Εκοψα τα κρεμυδάκια , τις πιπεριες και τις ντομάτες και τεμάχισα και το κοτοπουλάκι .Εκοψα και λίγες πατατούλες να κάνω τηγανητές που ο μπαμπάς μας έχει λατρεία και μόλις τελείωσα.

Πετρούλα μου πως περάσατε κορίτσι μου χθες????

Μαρίνα και Ελένίτσα μπράβο κορίτσια μου, ακούω εσας και παίρνω κουράγιο.

Σουλίτσα μου μου φαίνεται οι μικρές μας δεν είναι και από τα πιο εύκολα παιδάκια στον ύπνο.Τι να κάνουμε !!!!!

Α δεν σας είπα και το απόγευμα πάλι μόνες θα ΄μαστε γιατί ο μπαμπάς μας θα πάει στο ματσ!!!!Γκρρρρρρ!!!!Αμάν αυτά τα χόμπυ!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Vatraxaki λες να περνάμε ίωση πάλι; Καθόλου απίθανο. Την Πέμπτη είχαμε πάει σε παιδότόπο και ένα μεγαλύτερο κοριτσάκι τη βούτηξε και τη φίλαγε. Μέχρι να το διώξω είχε γίνει η ζημιά. Πάντως σίγουρα έχει και θέμα με τα δόντια. Το καλό είναι ότι το ντεπόν την κρατάει, άρα δεν ανυσηχώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Βολταραμε ανελεητα και ηρθαμε.Κρυο ξεκρυο ο μικρος λυσσαει.

Γιοβαννα περαστικα και εγω νομιζω οτι τα δοντακια δεν κανουν τοσο πυρετο και συνηθως αν κανουν ειναι ενα αποτομο ανεβασμα και μετα τελος.Οτι και να ειναι αν το παιδι εχει διαθεση ιολα θα πανε μια χαρα!Δωστης φιλακια

Βατραχακι..αχ αυτα τα διαολακια μας...πολυ στεναχωρεθηκα δωστου και εσυ ενα φιλακι.

Λαζαρενια μου επειδη λες για το μπιμπερο εγω του το εκοψα 17μιση μηνων πανευκολα.

Απλα δεν το ξαναεδωσα ...χαχα αποφασιζουμε και διαταζουμε κοινως..χαχα

Πλακα κανω.. θα σου πω τι εκανα.Του αγορασα ποτηρια με ντορα,μικυ κτλ και του ειπα που θα πινουμε το γαλα μας?εδωωω !! που πινεις γαλα Γρηγορη ?ντορααα !!ε αυτο ηταν.

Τα εκρυψα τα μπιμπερο την ιδια στιγμη και τελος.

Απλα βοηθαει οτι του αρεσει πολυ το καλαμακι και ειναι λαιμαργος οποτε το μπιμπερο τον καθυστερουσε.

Ειχα διαβασει και ενα θεμα στο παρεντς οτι αν το αργησουμε πολυ πολλα παιδακια κοβουν και το γαλα μετα και ετσι το αποφασισα μια και εξω και βγηκε σε καλο.

Βεβαια ομολογω οτι εγω ετσι κι αλλιως δεν του εδινα ποτε γαλα ξαπλωμενο.Οποτε αφου ηταν καθιστος τι με μπιμπερο τι με ποτηρι το ιδιο του εκανε.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κ

Λαζαρενια μου επειδη λες για το μπιμπερο εγω του το εκοψα 17μιση μηνων πανευκολα.

Απλα δεν το ξαναεδωσα ...χαχα αποφασιζουμε και διαταζουμε κοινως..χαχα

Πλακα κανω.. θα σου πω τι εκανα.Του αγορασα ποτηρια με ντορα,μικυ κτλ και του ειπα που θα πινουμε το γαλα μας?εδωωω !! που πινεις γαλα Γρηγορη ?ντορααα !!ε αυτο ηταν.

Τα εκρυψα τα μπιμπερο την ιδια στιγμη και τελος.

Απλα βοηθαει οτι του αρεσει πολυ το καλαμακι και ειναι λαιμαργος οποτε το μπιμπερο τον καθυστερουσε.

Ειχα διαβασει και ενα θεμα στο παρεντς οτι αν το αργησουμε πολυ πολλα παιδακια κοβουν και το γαλα μετα και ετσι το αποφασισα μια και εξω και βγηκε σε καλο.

Βεβαια ομολογω οτι εγω ετσι κι αλλιως δεν του εδινα ποτε γαλα ξαπλωμενο.Οποτε αφου ηταν καθιστος τι με μπιμπερο τι με ποτηρι το ιδιο του εκανε.

βατραχουλινα περαστικα στον τιμουλη.ματωσε πολυ?η δικια μου τα χει σπασμενα τα μπροστινα δοντακια στις μυτουλες.

γιοβανα μακαρι να ναι τα δοντια και οχι καμια ιωση!

περαστικα της.

εγω βλεπω να σκαει μυτη ο κοινοδοντας ο δεξιος πανω.πολυ αργησανε ομως κοριτσια.μας βλεπω μεχρι το καλοκαιρι να βασανιζομαστε!

οποτε συνεχιζω οτι με τα δοντια εχει πολυ αφαγια πολλες φορες ημικρη και το γαλα της δεν το πινει ολο και για αυτο της το δινω κοιμισμενη.

τι να κανω?να την ξυπνησω να το πιει ορθια?δεν γινεται.απλα την ανασηκωνω λιγακι.

επισης ριτα με τιποτα η δικια μου δεν θα πιει ολο το γαλα με μιας σε ποτηρι.και της εχω παρει απειρα!ντορα,γουινι οτι θες!!!δεν υπαρχει περιπτωση γι αυτο λεω οτι ειναι και στο παιδι.

εσεις τα βγαλατε ολα τα δοντια?

1654096yn4fep17z7.gif

σας ευχασριστω πολυ κοριτσια μου του εδωσα πολλα φιλακια!

ναι ματωσε πολυ εσκισε το πανω του το χειλακι ευτυχως τα δοντακια του ειναι ενταξει!

σημερα κοιμηθηκε νωρις για μεσημερι και τωρα ειναι ξυπνιος βεβαια δεν κοιμηθηκε και πολυ μιαμιση ωρα.

μολις εφυγε κι ο μπαμπας μας πηγε σε κοπη πιτας εμεις δεν πηγαμε γιατι θα γινεται χαμος και δεν θελω να αρπαξουμε τιποτα θα παμε πιο αργα σε κατι φιλους που μετακομησαν στο καινουριο τους σπιτι εχουν κι αυτοι ενα αγορακι μεγαλυτερο αλλα δεν μας πειραζει μας αρεσει να παιζουμε με μεγαλα παιδια :D

γιοβαννα μου οι γιατροι επιμενουν οτι τα δοντια δεν κανουν πυρετο οι μανες απο την πειρα τους αλλα λενε αλλα δεν κανουν τοσο υψηλο αντε μεχρι 37,5 δηλαδη αδιαθεσια μαλλον ιωσουλα περνατε κι ευχομαι να την περασετε ελαφρια.

φιλια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα, τι κάνετε?

Ελπίζω να είστε καλά κ τα μωράκια καλυτέρα, πολύ κρύο εεε??? Στο μπαλκόνι μου έχω 2 βαθμούς,,,,, αλλά γμτ λίγο ας χιόνιζε να το χαρούμε

Η Φωτεινή από το μεσημέρι είναι απύρετη ελπίζω να μην ανεβάσει άλλο, αύριο θα πάει η συμπεθέρα μου να την κρατήσει γιατί εγώ ακόμα έχω βήχα δίχως άλλο σύμπτωμα

Πετρούλα την λαχτάρα που έπαθες εσύ με το γκαζάκι την έπαθα και εγώ με το wetteχ που έβραζα για να απολυμανθεί. Έχω δυνατό επαγγελματικό αποροφητήρα και δεν μύρισα τίποτα. Το θυμήθηκα όταν κατά σύμπτωση άκουσα τον αποροφητήρα να δουλεύει και έτρεξα έντρομη αντικρίζοντας το wetteχ να βγάζει σπίθες και η κατσαρόλα πυρωμένη .

Γκαζάκι δεν χρησιμοποιώ γιατί τα φοβάμαι…..τι γνωστή φοβία που έχει η Βίκυ με την φωτιά …την κληρονόμησε από μένα χα χα χα

Vatraxaki την έφαγε την τούμπα ο Τιμούλης; Εγώ πια τα έχω πολύ συνηθισμένα αυτά. Δεν υπάρχει μέρα που να μην κοπανήσει το κεφάλι της. Εγώ πάντως όταν βλέπω αίμα τα χάνω. Ο δικός μας ο γιατρός παραδέχεται ότι τα δόντια κάνουν πυρετό και μου έχει πει ότι συνδυάζεται με μαλακά κακάκια και μύξες. Γι' αυτό λέω ότι σίγουρα ο πυρετός είναι και από τα δόντια.

Fast και ο Νικόλας το κοπάνησε το κεφάλι του απ' ότι διάβασα. Και η Αλεξάνδρα γεμάτη καρούμπαλα είναι. Τώρα σε όποιο έπιπλο χτυπάει πάει μετά και το κάνει 'ντα-ντά'.

Κα Φωτεινή περαστικά στη Φωτεινούλα. Να περάσει ο Χειμώνας γιατί κουράστηκα. Φέτος κάνει η Αλεξάνδρα κάθε 3 εβδομάδες πυρετό.

Ρίτα δεν καταλαβαίνουν από κρύο τα μικρά. Αρκεί να είναι έξω και να παίζουν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσια!

Τι κανετε? Εγω το εφτιαξα το ιντερνετ μεν, δε βρηκα ομως ουτε 5 λεπτα ησυχιας να σας διαβασω... Χθες ειχα κοσμο και σημερα ολη μερα τον υδραυλικο μιας και χαλασαν και τα καλοριφερ και το καζανακι στο wc. Ηταν ολη μερα εδω... Και ο Σωτηρης να τον κυνηγαει απο πισω, Θεο τον ειχε με τοσα εργαλεια! Ευτυχως εφτιαξε το καλοριφερ, αλλα οχι την τουαλετα. Θα ξαναρθει αυριο..

Δεν προλαβα να διαβασω 100 σελιδες που γραψατε, μονο κατι στο τελος...

Giovanna μου περαστικα!!! Κι εγω αυτο ξερω, τοσο πολυ πυρετο δεν κανουν τα δοντια... Ομως αυτο που μου εχει πει ο παιδιατρος ειναι οτι οταν το παιδι βγαζει δοντια, πεφτει το ανοσιοποιητικο και ειναι ευκολο το παιδι να κολλαει τα παντα..

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι κλεισαμε 2 εβδομαδες χωρις να χρησιμοποιησουμε το μουλτι... Σημερα ο Σωτηρης εφαγε κοτοπουλο με κριθαρακι αλιωτα παρακαλω, χωρις ουτε να τα πατησω με πηρουνι! Επιτελους!!!

t7fQp3.png

Τι κάνετε μανούλες και παιδάκια?

Διάβασα ότι η μικρούλα σου Γιοβάννα είναι με πυρετό πάλι, περαστικά της γρήγορα, είστε κι εσείς στο club των πολυταλαιπωρημένων μωρών αυτό το Χειμώνα!

Βατραχάκι εγώ με το αίμα έχω θέμα! Δεν προσέχουν κι αυτά τα θκατουλάκια κι ο Γώγος όλο σκανδαλιές είναι και έχει και αυτή τη σπαστική συνήθεια να βγάζει τα παντοφλάκια του και να περπατάει με τα δικά μας, οπότε τρώει συχνά-πυκνά τα μουτράκια του!

Ρίτα σας ζηλεύω που πάτε βολτίτσες κι ας έχει κρύο! Εμείς προσπαθούμε να πάρει τα πάνω του ο Γώγος αφού εδώ και κανένα μήνα δεν του έχει φύγει τελείως βήχας και μύξες και μιας και δεν πάμε σταθμό αποφεύγουμε τις πολλές συναναστροφές και οι βόλτες του έχουν περιοριστεί αρκετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι νευρά έχω τώρα δεν λέγετε……ζήτησαν την παιδίατρο να πάει το απόγευμα στο σπίτι να εξέταση την Φωτεινή και η ..!@#@!@##. να μην την χαρακτηρίσω καλυτερα…. δεν πάει σπίτι και τώρα αύριο θα πάει ο άνδρας μου την συμπεθέρα με την μικρή στο ιατρείο της. Για να πηγαίνει να καλλωπίζετε πηγαίνει αλλά σε ένα μωρό με αυτό το κρύο αρνήθηκε η άτιμη … δεν μπορώ βρε κορίτσια έχω γίνει ηφαίστειο τώρα, και να φανταστείτε ότι με την συμπεθέρα μου γνωρίζονται πολλά χρόνια, για φαντάσου να ήταν και άγνωστη

Διαφημίσεις

φωτεινη μου απαραδεκτη η γιατρος τι να πω!

δεν ειναι καλα η μικρη ακομη εχει πυρετο;

Μαρινα μου ασε κι εμεις απο τουμπες καλα παμε αλλα τι να τον κανω ολο τρεχει το μυαλο του ειναι αλου νταλου!

να ρωτησω επισκληριδιο εκανες;

εμεις δεν εχει πολυ ωρα που επιστρεψαμε απο την επισκεψη περασαμε πολυ ωραια κι ο μικρος επαιξε πολυ και το αλλο παιδακι τον προσεχε πολυ κι ετσι καθησαμε κι εμεις ανετα και τα ειπαμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μολις τον κοιμησα και χαλαρωνω!

Φωτεινη εχεις απολυτο δικιο που τσαντιζεσαι! Αυτος ακριβως ηταν ο λογος που αλλαξα παιδιατρο. Δεν επαιρνε ποτε τον πωπο του να ερθει να δει τον Σωτηρη! Sorry αλλα εμενα αυτο δε μου ταιριαζει. Ο τωρινος μας παιδιατρος δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει μεσα στη μερα. Εχει ερθει Σαββατο βραδυ, χωρις να εχει κατι φοβερο ο Σωτηρης, απλα για να μου φυγει εμενα η ιδεα. Ενταξει μπορει να παιρνει 70 ευρω την επισκεψη στο σπιτι, αλλα ειναι εκει οποτε τον χρειαστω!

t7fQp3.png

Kαλησπερα και απο εμενα,

Βατραχακι μπραβο στα παιδακια που καθησαν ησυχα και σας αφησαν να πιειτε καφεδακι..Τι ωραια που πλεον αποκτουν ενδιαφεροντα και παιζουν με αλλα παιδακια.... Αληθεια στο πρωτο παιδι δεν εκανες επισκληριδιο? Ειδα που ρωτουσες.

Φωτεινη μου εχεις δικιο που εκνευριζεσαι. Και εγω τα παιρνω πολυ με κατι τετοια....

Συνηθως ερχεται σπιτι η πρωτη φορα θα ερχοταν?

Και εγω τους παω βολτιτσες και ας εχει κρυο. Βεβαια δεν μου εχουν αρρωστησει κι ολας φετος για να ειναι πιο ευαισθητα.

Περαστικα στα αρρωστουλια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...