Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου.

σας ευχαριστω και παλι ολες σας.

φαστ μου μεγεια το κουρεμα και θα την φιλισω εκ μερους σου.:wink:

μαρινακι και ελενιτσα καλο σαραντισμο να εχετε.

ολα θα πανε καλα και οσο μπορειτε να ξεκουραζοσαστε.

τωρα που λετε για θηλασμο μου θυμησατε απιστευτες στιγμες συγκινησης αλλα και ταλαιπωριας συγχρονως.τραβηξα πολλα ...

να μας λετε τα νεα σας οποτε μπορειτε και να μας λετε πως ειναι η καθημερινοτητα με δυο παιδια.ειναι δυσκολα?ευκολα?προσαρμοσιμα?

εσεις εχετε αγχος,νευρα?

τα προλαβαινετε ή οχι?

πολυ αγχος τα χω ολα αυτα!

στονε να προσεχεις με το γκαζακι.εγω σημερα αγορασα το ελ γκρεκο γιατι εδω εχουμε πολυ συχνες διακοπες ρευματος και την αλλη φορα δεν ειχα να βρασω νερο για το γαλα της μικρης ,ουτε καν αυγο να φαει.ασε τι εχω περασει εδω περα....

οποτε μου ειναι απαραιτητο αλλα το ελ γκρεκο ειναι πολυ ασφαλης.

η συζητηση σας ειναι για τις εξοδους.χμμμ εμεις το παλευουμε με καμια επισκεψη σε κανα σπιτι ή αυτοι σε μας αλλα οχι πολυ συχνα.πρεπει να συμβαδιζουν οι δουλειες μας.

σε κανενα παιδοτοπο που και που με φοβο βεβαια αλλα οχι και πολλα πραγματα.να βγουμε οι δυο μας??τι ειναι αυτο???δεν το ξερω...

να βγω μονη μου χαχαχχαχ αστειοοοοο!!!!

και να σας καταθεσω τωρα οτι εχουμε παααρααα πολλα νευρα και πιστευω οτι ευθυνεται κι αυτο!

και κανω παααρα πολυ υπομονη και τ ακαταπινω ολα αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση.η μικρη μου ναναι καλα κι εγω ας μην εχω να φαω!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτακι παλι καλα που προλαβαινετε να βγαινετε με το εστιατοριο που πηγαινει ο συζυγος. Δεν πηγαινει καθε μερα ε?

Νικακι μου ουσιαστικα καθε μερα πηγαινει επειδη πρεπει να δινει το παρον,να ελεγχει και να ενημερωνετε.Απλα συνηθως τις καθημερινες δεν ειναι απαραιτητο να πηγαινει βραδυ μιας και μεσοβδομαδα δουλευει πιο πολυ το delivery και ετσι παει μεσα στη μερα.

Παρασκευη σαββατο και κυριακη πρεπει κανονικα να πηγαινει βραδια απλα τα σαββατα πηγαινει νωριτερα αν εχουμε σκοπο να βγουμε και γυριζει μολις κοιμηθει ο μικρος.

Σημερα ας πουμε που δεν θα βγαιναμε αφου η μαμα μου ειναι αρρωστη πηγε τωρα το βραδυ άλλα σαββατα δεν παει ή παει νωρις.

Εχει ολη μερα τρεξιμο σε πελατες εχουμε και αυτο..ζορικα ειναι αλλα ελπιζω να ειναι για καλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

giovanna μου εσυ ξερεις. Παντως καλα θα ειναι ποτε ποτε να βγαινετε.. Θα σας κανει καλο σαν ζευγαρι.. .

Κοριτσια τον ματιασα τον Νικολα..την ωρα που εγραφα ηταν διπλα και μασουσε ενα τυροπιτακι. Ξαφνικα στραβοπατησε και την ωρα που επεφτε χτυπησε το κεφαλι του στο τραπεζακι, ευτυχως οχι στη γωνια. Εκανε ομως στο μετωπο ενα καρουμπαλο στο μεγεθος του ευρω. Το τι κλαμα εκανε ο καημενος. Του εφυγε και το τυροπιτακι απο το στομα απο τη στεναχωρια.. Τωρα τον εβαλα για υπνο αφου ημασταν ποση ωρα αγκαλιασμενοι αλλα θα εχω τον νου μου ανα 2-3 ωρες αν ειναι καλα.

Αχ μωρε η ψυχουλα μου....

Ουφ μου θυμησες τωρα το υπερκαρουμπαλο του δικου μου τοτε που παραμορφωθηκε το προσωπο του και παγωσα..δεν τα μπορω καθολου αυτα...

Περαστικα στο κουκλακι σου..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, η αλήθεια είναι ότι και στην Αναστασία είχα δυσκολευτεί με το θηλασμό αλλά τα καταφέραμε (έστω και για 4 μηνες).. αλλά η Αναστασία όταν ξεκινούσε να τρώει... έτρωγε ενώ ο μικρούλης κοιμάται...:D:D:D Το θέμα είναι ότι μάλλον θα το γυρίσουμε στο θήλαστρο εν όψει και της δουλειάς...:roll::roll::roll::roll:

Όσον αφορά το θέμα του ύπνου εμάς μας βοήθησε το βιβλίο αρκετά και τώρα η αναστασία κοιμάται μόνη μια χαρά...εξακολουθεί να αναβει το φως βέβαια αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το λιγότερο...;)

Πάντως σιγά σιγά αρχίζουμε και συνηθιζόμαστε όλοι μαζί... ο ύπνος για μένα είναι λίγο δύσκολος αλλά φαντάζομαι ότι θα στρώσω και εγώ...;)

Όσο για τις εξόδους... όσο η Αναστασία ήταν μόνη τα πράγματα ήταν εύκολα (την πηγαίναμε βέβαια) τώρα με τα δύο δεν ξέρω ποιος θα έρθει σπίτι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια μου καληνύχτα... το καθήκον με καλεί ;)

Ελενακι μου οτι μπορεις κανε με τον θηλασμο μην αγχωνεσαι.

Εγω μεγαλη εμπειρια δεν εχω διοτι συναντησα διαφορες δυσκολιες αλλα του 2 απο τους 3,5 μηνες που θηλασα εδινα το γαλα μου με μπιμπερο.Ειχα νοικιασει το symphony της Medela και ηταν εξαιρετικο.Πολυ γρηγορο,αθορυβο και πολυ αποτελεσματικο εβγαζα ολα τα γευματα με αυτο και μιλαμε για μεγαλα γευματα εως και 240 μλ.Ξερω οτι λεγονται πολλα ,οτι κοβεται το γαλα κτλ αλλα με το σωστο θηλαστρο νομιζω δεν υπαρχει κανενα θεμα.Ετσι το ειδα εγω τουλαχιστον.Οταν αποφασισα να σταματησω το το γαλα μου οχι μονο δεν ειχε μειωθει αλλα δε σταματουσε ουτε με τα χαπια που πηρα(κακως αλλα δεν ηξερα τοτε..)Οποτε οπψς σε βολευει απλα να ξερεις οτι ειναι λιγο σπαστικο να βγαζεις γαλα τακτικα εγω το εκανα ακομα και τη νυχτα ενω δεν ξυπνουσε ο μικρος.

Η Αναστασια τι λεει?Δε μας ειπες..

Φιλακια!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια παντως κι εγω στο θεμα με τα ταξιδια ειμαι οπως και η ριτα ξερω οτι αν παω καπου δεν θα περασω καλα γιατι το μυαλο μου θα ειναι συνεχεια στο παιδι,ειμαι σιγουρη οτι θα τον αφησω σε πολυ καλα χερια αλλα οπου και να τον αφησω θα νιωθω ανασφαλεια εξαλου κι εμεις με τον αντρα μου ειμαστε μαζι απο παιδια εχουμε ζησει αν οχι τα παντα παρα παρα πολλα και τα ταξιδια μας και τα ξενυχτια μας μεχρι πρωιας και με τα ολα μας απο την στιγμη που αποφασησαμε να κανουμε παιδι πηραμε και την αποφαση οτι καποια πραγματα θα αλλαξουν και δεν μας πειραζει καθολου εμενα προσωπικα, εμενα μου αρεσει να μεινω μεσα και να ειμαστε ολοι μαζι και το παιδακι μου χαρουμενο αλλα αυτα παντα ειναι επιλογες του καθενος!

τεσπα πολλα σας ειπα καλο βραδυ!!!

Ετσι ακριβως! εισαι πιο συνοπτικη απο μενα.. εμενα μου πηρε 4 μυνηματα για να το εξηγησω φιλεναδα :lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι κρατα γερα!!!

Ο Γωγουλης πως ειναι ?Θα τον στειλεις τελικα σχολειο?

Λαζαρενια μου πως ειναι ο συζυγος?η μικρη?

Σουλα και γιοβαννα οντως κουκλες οι κορες στις νεες φωτο!!φΤΟΥ ΦΤΟΥ!

πετρουλα γιατι βραζεις τις πιπιλες?εγω δεν τις εβραζα ποτε απο τον 4ο μηνα που κοψαμε την αποστειρωση.Ξεπλυμα με ζεστο νερακι αντε κανα σαπουνισμα που και που.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μέχρι στιγμής κρατάω άνετα! Αργότερα...θα σας ενημερώσω! Για να είμαι ειλικρινής πέραν των πρώτων ωρών που ήρθαμε σπίτι από το μαιευτήριο και είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και δεν ήξερα τι να κάνω, είμαι αρκετά ήρεμη! Επαναλαμβάνω βέβαια ότι έχω συνέχεια βοήθεια μέχρι στιγμής! Απλά αναρωτιέμαι γιατί στο 1ο παιδί είχα πανικοβληθεί τόσο πολύ και είχα καταβληθεί από την 1η εβδομάδα! Καταλήγω στο ότι τώρα ήμουν πιο προετοιμασμένη για το τι πρόκειται να συμβεί αλλιά είναι και θέμα παιδιού αφού ο Γιωργάκης μου ζωή να έχει από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας σπίτι μας ζόρισε πολυ!

Βρε Πετρούλα τι ήταν αυτό που πήγατε να πάθετε?Εγώ γενικά τα γκαζάκια τα φοβάμαι αρκετά!

Έφυγαααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ριτα ευτυχως την περασαμε ελαφρα την ιωση.ενα βραδυ κρατησε ο εμετος και λιγο την επομενη αλλα ολα οκ ευτυχως.απλα ανορεξια αλλα η μικρη σημερα και τι δεν εφαγε το καημενουλι.

γαλα 250μλ ,αυγο,κορν φλεικς,ψαροσουπα,τορτελινια,τοστ,σταφιδες,μπαρ δημητριακων,φαριν λακτε,ψωμι.γαλα 300μλ

φτου φτου να μην την ματιασω!!!

κι εγω τις πιπιλες δεν τις βραζω απλα ριχνω καυτο νερο μεσα σε μια λεκανιτσα.

ριτα προσπαθησα να της δωσω γαλα σε παγουρινο και αυτην μου εφερε το μπιμπερο της κουκλας και μου λεει ''να μαμα γαλα!!!''

οποτε το μπιμπερο καλα κρατει!!!

α!ακουσα στην μενεγακη ναλεει ενας παιδιατρος πως να κοψουμε πιπιλα και οτι δεν κανει να πινει ξαπλωμενο γαλα το μωρο γιατι κανει ωτιτιδες.οποτε δικιο ειχες!

μαρινακι μαλλον στο πρωτο εχουμε πιο πολυ αγχος γιατι δεν ξερουμε τι μας περιμενει!

εγω θυμαμαι οτι μολις γυρισα απο το μαιευτηριο το πρωτο βραδυ τα ειχα παιξει.ειχε αλλαξει περιβαλλον και δεν σταματησε να κλαει ολο το βραδυ!ειχα απελπιστει και εκλαιγα κι εγω γιατι νομισα οτι κατι δεν εκανα σωστα(οπως παντα αυτη η ανασφαλεια μου)

της medela δανειστηκα κι εγω θηλαστρο οταν ειχα παθει την ζημια και εχανα το γαλα μου.εβγαζα 1ο μλ μονο και με μια φωτογραφια της μικρης καταφερα να ξαναθηλασω και να βγαζω 100μλ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσακια επιστρεψαμε, ήταν μια ησυχη βραδια με πολύ λιγοτερο κοσμο απ'όσο περιμεναμε...

Λαζαρενια χαιρομαι που ειστε καλά ολοι και να ξερεις οτι ολες σε καμαρωνουμε που μπορεις και ανταπεξερχεσαι αψογα στις οικογενειακες υποχρεωσεις..Βαστα γερά!!!Το οτι δεν εχετε βγει τα δυο σας για ενα ποτακι ή ενα φαγακι με κανει να σε θαυμαζω ακομα πιο πολύ!!! Οσο για το γκαζακι και εγω το Ελ Γκρεκο εχω που ειναι σαφως πιο ασφαλές απο τα άλλα (παλιου τυπου) και τα φοβαμαι πολύ τα γκαζακια, αλλά με εχουν καταβολέψει με το ζεσταμα του γαλακτος και τις πιπιλες.Τις πιπιλες τις πλένω καθημερινά καλά και 1 φορα στις 10 μερες τις βραζω κιολας.

Γιοβαννα και εμενα μου ειπαν να βραζω νερο και να τις βουταω, αλλά εχω συνηθισει ετσι..Τωρα απο βδομαδα θα προσπαθησω να την κοψουμε..Μειναμε χωρις πιπιλες στο σπίτι...

Ριτα και Βατραχακι σας καταλαβαινω απολύτως, η δικη μου θεση ειναι αυτη που περιεγραψα πιο πάνω.Εγω αν ειχα εμπιστοσυνη και γνωριζα πολύ καλα το συστημα των αλλων χωρων οπως εχω εξηγησει και πιο παλια σαφως και θα επαιρνα το παιδι μαζι μου..Δεν τον παιρνω όχι για να ειμαστε χωρις εκεινον, αλλά γιατι εχω ανασφαλεια με το παιδι μαζι μου σε μια χωρα που δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα υγειας (κυριως) και αν μπορει να μου διασφαλίσει το καλύτερο αν προκυψει κτ.. Πάντως μεχρι τωρα εχουμε κανει γυρω στα 10 ταξιδακια και εκδρομουλες στο εσωτερικό και δεν απουσιασε ποτε απο διπλα μας..Αυτο πιστευω λεει πολλά!!!

Εξαλλου αν δεν προκυψει καποια εγκυμοσυνη μεχρι το Πασχα, έχουμε να πάμε σε εκθεση στο Μιλάνο και θα προτιμουσα πριν πάω το ταξιδι της δουλειας και ξενερωσω τελειως, να πάω με τον καλό μου ενα ταξιδακι αναψυχης..Ποιος ξερει μετα ποτε θα μας δοθει η ευκαιρία!Το οτι θα φυγουμε τα 2 μας για 3 μερουλες δε σημαινει οτι αποφασισαμε να παρατησουμε το παιδακι μας και να μην κανουμε τη θυσια να μεινουμε μαζι του..Θα φορτισουμε ολοι μπαταριες..Αυτο συμβαινει με εμας τουλάχιστον!

Μαρινα και Ελένη διαβαζουμε τα νεα σας και τα πάτε περιφημα!!!Να συνεχισετε ετσι...

Καλο βραδυ!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα μανουλες και γλυκεια μας γιαγια!

μια γλυκεια καλημερα στα ζουζουνακια μας μεγαλα και μικρα!!!

πρωτη φορα στα τοσα χρονια εδω αφησανε το καλοριφερ ολο το βραδυ.βεβαια εγω εχω κατασχεθει με ηλεκτρικα σωματα γιατι τους ξερω,αλλα φανταζομαι τι κρυο κανει!!!

βγηκα εξω να απλωσω ρουχα και κοκκαλωσα.τωρα τι ρουχα θα μαζεψω χαχχαχα αλλο θεμα.

λυπαμαι ομως αυτους που δουλευουν αυτες τις ερες σε εξωτερικες δουλειες.πραγματικα πολυ τοους σκεφτομαι .

και σκεφτομαι συνεχεια τους αστεγους ,αυτους που δεν εχουν θερμανση...αχ ολους !!!

να ναι καλα ολοι!!

πετρουλα μου καλημερα.να σου πω καλα κανεις αφου εχεις την δυνατοτητα.ο αντρας μου ειναι της δικης σου λογικης.συνεχεια μου λεει οτι αν ειχαμε κοντα τους δικους μας συνεχεια ταξιδια θα καναμε γιατι ειναι πολυ της εκδρομης ο δικος μου.

κι εγω ειμαι παααρα πολυ αλλα τωρα που εγινα μανουλα τα χω αφησει.ισως γιατι δεν εχω επιλογη και δεν μπορω να ονειρευομαι.συμβιβαζομαι με την κατασταση.

αλλα ο συζ μου συνεχεια μου το λεει μεχρι που μια φορα τσακωθηκαμε οτι μην νομιζει ο οτι εγω θα το αφηνω συνεχεια!

τεσπα εσυ καλα κανεις και στην τελικη το αφηνεις σε καλα χερια κι εσεις δεν θα λειψετε και πολυ.θα ξεσκασετε κιολας και μετα θα εχετε πιο πολυ ορεξη!

οσο για μενα πως αντεχω...δεν ξερω .πριν συζουσαμε 4,5 χρονια και τρεξαμε λιγακι αν και οχι πολλα λογω δουλειας εδω αλλα οταν εγινα μανουλα ειπα τωρα μεσα.το ηξερα αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν ερχεται κανεις σε μια δυσκολη ωρα οχι στο να βγω για ενα ποτο ,πιστεψε με!!!

σας φιλω τωρα ...τα λεμε μετα!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Kαλημεραααα κοριτσια

Πόπο βρε κορίτσια πώς θα σας προλαβαίνω τώρα με τα δυο ζουζούνια? Έμεινα ξύπνια το μεσημέρι αλλά μέχρι να σας διαβάσω ο Γωγουλίνος ξύπνησε, τώρα διάβασα και τα τελευταία αλλά έχει φτάσει η ώρα να ταίσω τη μπουμπούκα, στο τσακ προλαβαίνω να πω μια καλησπέρα εκτός του ότι δε θυμάμαι τι έχω διαβάσει όλη μέρα για να σχολιάσω (δεν είμαι αυτό το καλό ζώδιο που λέγατε με τη μνήμη ελέφαντα!)

!

ααααααααχ! πως σε νιωθω....

Απλά αναρωτιέμαι γιατί στο 1ο παιδί είχα πανικοβληθεί τόσο πολύ και είχα καταβληθεί από την 1η εβδομάδα! Καταλήγω στο ότι τώρα ήμουν πιο προετοιμασμένη για το τι πρόκειται να συμβεί αλλιά είναι και θέμα παιδιού αφού ο Γιωργάκης μου ζωή να έχει από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας σπίτι μας ζόρισε πολυ!

!

Απιστευτη διαφορα εεεε???

Το χαιρεσαι πιο πολυ το δευτερο χωρις αυτο το αγχος και αυτον τον πανικο.....

Εμεις σημερα ξυπνησαμε με λιγο καρουμπαλακι αλλα μια χαρουλα. Σε λιγο θα παμε βολτιτσα σε βουνο να δουμε χιονακι και να φαμε σ μια ταβερνουλα

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Εμείς είχαμε μια λίγο άγρια νύχτα. Η Αλεξάνδρα μου είχε 38,8 στις 00.30, πήραμε ντεπόν και στις 06.30 38 όπου και πάλι πήραμε ντεπόν. Πέρα από αυτό όμως είχε απίστευτη γκρίνια και ηρεμούσε μόνο στην αγκαλιά μου. Τελικά καταφέραμε να κοιμηθεί μόνο αφού βάλαμε μουντισόλ στα δόντια. Είναι και τα κακάκια της μαλακά γι' αυτό καταλήγω στα δόντια. Τώρα είναι απύρετη.

Κα Φωτεινή που είστε; Πώς είναι η Φωτεινούλα; Δεν είχε χτες 38,4;

Λαζαρένια μου σε καταλαβαίνω πώς νιώθεις. Ότι δεν βγαίνετε δηλαδή. Πραγματικά όταν ψιλοπαραπονιέμαι εσένα σκέφτομαι. Αλλά μην νομίζεις.......και εγώ με το παράπονο μένω. Έγραψα χτες πώς είναι η κατάσταση. Υπομονή σε όλα.

Μαρίνα και εγώ πιστεύω ότι με το 2ο παιδάκι θα είμαι πιο ήρεμη. Θα ξέρω τι να κάνω και τι να περιμένω, αλλά θα νιώθω και ότι η οικογένεια μας έχει ολοκληρωθεί. Μπράβο σας κορίτσια, Deleni και Μαρίνα !!!!!

Δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε αλλά το Parents του Φλεβάρη έχει άρθρα για το πώς να αντομετωπίσεις 2 μωρά κάτω των 2 ετών, αλλά και πώς να κόψουμε μπιμπερό, θηλασμό, πιπίλες κλπ. Αξίζει.

Stone Βουρ για την κόρη. :lol::lol::lol::lol::lol: Είδα το e-mail σου σήμερα. Φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!!

Μπαμπάς καικόρη πήγαν για εφημερίδες και βρήκα και εγώ ευκαιρία να ησυχάσω λίγο...;)

Μέχρι στιγμής κρατάω άνετα! Αργότερα...θα σας ενημερώσω! Για να είμαι ειλικρινής πέραν των πρώτων ωρών που ήρθαμε σπίτι από το μαιευτήριο και είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και δεν ήξερα τι να κάνω, είμαι αρκετά ήρεμη! Επαναλαμβάνω βέβαια ότι έχω συνέχεια βοήθεια μέχρι στιγμής! Απλά αναρωτιέμαι γιατί στο 1ο παιδί είχα πανικοβληθεί τόσο πολύ και είχα καταβληθεί από την 1η εβδομάδα! Καταλήγω στο ότι τώρα ήμουν πιο προετοιμασμένη για το τι πρόκειται να συμβεί αλλιά είναι και θέμα παιδιού αφού ο Γιωργάκης μου ζωή να έχει από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας σπίτι μας ζόρισε πολυ!

Μαρίνα μου ακριβώς τα ίδια είμαστε!!! Η ζωή συνεχίζεται όπως και πριν απλά έχουμε και ένα πλασματάκι κάπου να κοιμάται!!!!:D Και εγώ βέβαια έχω τη μαμά μου όλες αυτές της μέρες και απο αύριο τα πρωινά θα έρχεται η κυρία αλλά η βοήθεια αφορά κυρίως την Αναστασία... ο μικρός είνα;ι πολύ ήσυχος προς τον παρόν... Ελπίζω μόνο να μην έχουμε κολικούς αργότερα...

Η Αναστασία αντιδρά καλά...βεβαια εννοείται ότι προσπαθεί να "εξερευνήσει" τον μπέμπη (τα μάτια, τα αυτιά :lol::lol::lol:) αλλά τις περισσότερες φορές έρχεται και του φιλάει απαλά το κεφαλι και όταν δεν ξυπνάει φωνάζει "άντε μπέμπε, άντε" :lol::lol::lol::lol:

Εγώ ακόμα πάντως είμαι λίγο επιφυλακτική και περιμένω ναπεράσει λίγος καιρός πριν πω για την αντιδρασή της... πάντως έστι όπως είναι τα πράγματα τώρα περισσότερο ασχολούμαστε με την Αναστασία παρά με τον μπέμπη...:lol::lol::lol:

Πάντως και εγώ χρειάζομαι ένα ταξιδάκι και ελπίζω το Πάσχα να καταφέρω να πάμε 2 μερούλες κάπου...

Stone δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε "ζηλεύω"...;)

Fast, Λαζαρένια και Φωτεινή περαστικά σας...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

γεια σας κι απο εμας!

τι κανετε;

εμεις το πρωι ειχαμε ενα πεσιματακι και πολλα κλαμματα σκοντψε ο καημενος κι εκοψε το χειλακι του και νυσταζε κιολας και ειχαμε γκρινια τωρα ειναι εφω η ανηψια μου και παιζουν και το ξεχασε!

το μεσημερι μας εχει τραπεζι η πεθερα για την γιορτη του πεθερου μου προχθες.

Γιοβαννα μου περαστικα σας μωρε παλι τα ιδια ε;μαλλον ιωση ειναι τα δοντια δεν κανουν τοσο πυρετο!

αληθεια αξιζει το περιοδικο να το παρω;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα και από μενα.

Η μικρη μου χθες παλι επιασε 2 για να κοιμηθει.

Μεσα στην τρελη χαρα ηταν βεβαια αλλα απο τις 5 που ξυπνησε μεχρι τις 2 ???????

Πετρούλα εγω την πατησα με το φαγητο της μικρης .Κολλησε το μοσχαρακι στην κατσαρολα και στο τσακ την προλαβα την φωτια.Τι να πω συμβαινουν και αυτα.

Περαστικα στα αρρωστουλικα.

Παω να μαγειρεψω.Για σημερα εχει σνιτσελ με ρυζακι και σαλτσα μανιταριων για εμας και κοτοπουλακι με μακαρονακια για την μικρη.

Α Μαργαριτα χθες εκανα τα κρουασανακια που σου εωσε η κωνκων .

Μερικα τα εκανα γλυκα και σε αλλα εβαλα κασερακι και ζαμπον.Εγιναν πολυ ωραία!

φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...