Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααααααα δεν σας ειπα..Σημερα πηγε ο μικρος με τον μπαμπα του και κουρευτηκανε.. Για πρωτη φορα κουρευτηκε ο μικρος σε κομμωτηριο. Απο οτι μου ειπε ο μπαμπας καθησε πολυ ησυχα. Οταν πηγα να τον παρω απο εκει για να κουρευτει και ο μπαμπας με την ησυχια του (ειναι μια γωνια το κομμωτηριο απο το σπιτι) κοιταζοταν σε ενα καθρεφτη και χτενιζονταν..χαχαχα. Εχει γινει σαν φανταρακι.. αλλα σουλουπωθηκε επιτελους το μαλλακι του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτακι μου συμμεριζομαι την αποψη σου. Και εγω οταν ειναι να λειψω βραδυ μακρυα απο τα παιδακια μου αρρωσταινω. Με πιανει τρελα...

Εξω ομως βγαινουμε συχνα. Τωρα τελευταια βγαινουμε 1-2 φορες την εβδομαδα. Ομως κανονιζω να βγαινουμε καθημερινες για να μην στερηθω ουτε μια στιγμη απο το ΣΚ με τα παιδακια μου.αυτη τη βδομαδα και την προηγουμενη πηγαμε σινεμα και μετα ποτακι. Την μια φορα ειδαμε το avatar και την αλλη το soul kitchen. Παντως μεσα στο χρονο θα κανουμε ενα ταξιδακι στο εξωτερικο αλλα ολοι μαζι.

Καλε ναι και εγω για τα ταξιδια ελεγα...οχι για τις εξοδους.

Εξω βγαινουμε οπωσδηποτε 1 φορα τη βδομαδα εκτος απροοπτου,και αν δεν βγουμε εχουμε κοσμο σπιτι μας ή παμε εμεις σε φιλικα σπιτια.Αυτα μονοι μας.

Μαζι με το Γρηγορη παμε οπου μπορουμε μεσα στη βδομαδα ειτε και οι δυο ή συνηθως μονο εγω γιατι ο μπαμπας μας αργει και τα σκ ολη μερα γυρναμε all together ή του φωναζουμε κανα παιδακι εδω στο σπιτι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ααααααααα δεν σας ειπα..Σημερα πηγε ο μικρος με τον μπαμπα του και κουρευτηκανε.. Για πρωτη φορα κουρευτηκε ο μικρος σε κομμωτηριο. Απο οτι μου ειπε ο μπαμπας καθησε πολυ ησυχα. Οταν πηγα να τον παρω απο εκει για να κουρευτει και ο μπαμπας με την ησυχια του (ειναι μια γωνια το κομμωτηριο απο το σπιτι) κοιταζοταν σε ενα καθρεφτη και χτενιζονταν..χαχαχα. Εχει γινει σαν φανταρακι.. αλλα σουλουπωθηκε επιτελους το μαλλακι του.

Μεγεια!!!Μπραβο!!!!Κουκλος ε? πως σου φανηκε αλλιωτικος ετσι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Δεν βγαίνουμε συχνά κορίτσια γιατί δεν έχουμε προσφορές στο να κρατήσουν την Αλεξάνδρα. Μόνο οι δικοί μου την κρατάνε βράδυ. Όσες φορές τους το έχω ζητήσει δεν έχουν πει ποτέ όχι αλλά το θεωρώ υπερβολή να το ζητάω μια φορά στις δυο εβδομάδες. Ίσως μια φορά το μήνα αλλά και πάλι πολύ μου φαίνεται. Τώρα μας βρήκαν και οι αρρώστιες συνεχόμενες. Εντωμεταξύ θα την κρατήσουν και το διάστημα που θα λείψουμε Ρώμη και δεν θέλω να γινόμαστε φόρτωμα. Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις να πω ότι η μαμά μου είναι 59 και ο μπαμπάς μου 70 (αρκετά μεγάλοι δηλαδή), η μαμά μου δουλεύει ακόμα, και η πεθερά μου, είναι βέβαια νεώτερη, αλλά δουλεύει ως μαγείρισσα σε εστιατόριο, άρα δουλεύει βράδυ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

giovanna μου εσυ ξερεις. Παντως καλα θα ειναι ποτε ποτε να βγαινετε.. Θα σας κανει καλο σαν ζευγαρι.. .

Κοριτσια τον ματιασα τον Νικολα..την ωρα που εγραφα ηταν διπλα και μασουσε ενα τυροπιτακι. Ξαφνικα στραβοπατησε και την ωρα που επεφτε χτυπησε το κεφαλι του στο τραπεζακι, ευτυχως οχι στη γωνια. Εκανε ομως στο μετωπο ενα καρουμπαλο στο μεγεθος του ευρω. Το τι κλαμα εκανε ο καημενος. Του εφυγε και το τυροπιτακι απο το στομα απο τη στεναχωρια.. Τωρα τον εβαλα για υπνο αφου ημασταν ποση ωρα αγκαλιασμενοι αλλα θα εχω τον νου μου ανα 2-3 ωρες αν ειναι καλα.

Αχ μωρε η ψυχουλα μου....

Γεια σας κορίτσια μου!!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, η αλήθεια είναι ότι και στην Αναστασία είχα δυσκολευτεί με το θηλασμό αλλά τα καταφέραμε (έστω και για 4 μηνες).. αλλά η Αναστασία όταν ξεκινούσε να τρώει... έτρωγε ενώ ο μικρούλης κοιμάται...:D:D:D Το θέμα είναι ότι μάλλον θα το γυρίσουμε στο θήλαστρο εν όψει και της δουλειάς...:roll::roll::roll::roll:

Όσον αφορά το θέμα του ύπνου εμάς μας βοήθησε το βιβλίο αρκετά και τώρα η αναστασία κοιμάται μόνη μια χαρά...εξακολουθεί να αναβει το φως βέβαια αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το λιγότερο...;)

Πάντως σιγά σιγά αρχίζουμε και συνηθιζόμαστε όλοι μαζί... ο ύπνος για μένα είναι λίγο δύσκολος αλλά φαντάζομαι ότι θα στρώσω και εγώ...;)

Όσο για τις εξόδους... όσο η Αναστασία ήταν μόνη τα πράγματα ήταν εύκολα (την πηγαίναμε βέβαια) τώρα με τα δύο δεν ξέρω ποιος θα έρθει σπίτι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια μου καληνύχτα... το καθήκον με καλεί ;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κοριτσια παντως κι εγω στο θεμα με τα ταξιδια ειμαι οπως και η ριτα ξερω οτι αν παω καπου δεν θα περασω καλα γιατι το μυαλο μου θα ειναι συνεχεια στο παιδι,ειμαι σιγουρη οτι θα τον αφησω σε πολυ καλα χερια αλλα οπου και να τον αφησω θα νιωθω ανασφαλεια εξαλου κι εμεις με τον αντρα μου ειμαστε μαζι απο παιδια εχουμε ζησει αν οχι τα παντα παρα παρα πολλα και τα ταξιδια μας και τα ξενυχτια μας μεχρι πρωιας και με τα ολα μας απο την στιγμη που αποφασησαμε να κανουμε παιδι πηραμε και την αποφαση οτι καποια πραγματα θα αλλαξουν και δεν μας πειραζει καθολου εμενα προσωπικα, εμενα μου αρεσει να μεινω μεσα και να ειμαστε ολοι μαζι και το παιδακι μου χαρουμενο αλλα αυτα παντα ειναι επιλογες του καθενος!

τεσπα πολλα σας ειπα καλο βραδυ!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πόπο βρε κορίτσια πώς θα σας προλαβαίνω τώρα με τα δυο ζουζούνια? Έμεινα ξύπνια το μεσημέρι αλλά μέχρι να σας διαβάσω ο Γωγουλίνος ξύπνησε, τώρα διάβασα και τα τελευταία αλλά έχει φτάσει η ώρα να ταίσω τη μπουμπούκα, στο τσακ προλαβαίνω να πω μια καλησπέρα εκτός του ότι δε θυμάμαι τι έχω διαβάσει όλη μέρα για να σχολιάσω (δεν είμαι αυτό το καλό ζώδιο που λέγατε με τη μνήμη ελέφαντα!)

Πάντως η φατσούλα της κόρης σου Σούλα μου έμεινα στο μυαλό είναι πραγματικά κούκλα! Και η δική σου Γιοβάννα δεν πάει πίσω, σωστή δεσποινίδα! Τώρα είδα το νέο αβατάρ δεν ξέρω αν έχεις καιρό που το άλλαξες!

Delenaki κι εμένα η μπουμπού που είμαστε στην ίδια φάση συνεχώς κοιμάται και δυσκολεύομαι να την ξυπνήσω για να φάει καλά! Η αλήθεια είναι ότι όταν δεν ξυπνήσει από μόνη της συνήθως δεν τα καταφέρνουμε και ας μου είπαν από το μαιευτήριο να τρώει ανά δύωρο! Τελικά το βράδυ την αφήνω και ξυπνάει μόνη της στο τρίωρο, αλλά μη νομίζεις κανένα 10λεπτο θηλάζει και χουπσσσσς! Πιο πολύ από το θηλασμό βαριέμαι το 10' που πρέπει να την κρατήσω για να ρευτεί μετά αλλά κυρίως το άλλαγμα! Τόσο λίγο τρώει και τα κάνει σχεδόν δύο φορές σε κάθε γεύμα!!! Πάντως πιστεύω ότι η ιστορία με το θήλαστρο ίσως είναι πιο δύσκολη μακροπρόθεσμα αφού έχει μεγαλύτερη διαδικασία! Υπομονή και όσο αντέξουμε!

Διαβάζω κορίτσια για τα ταξιδάκια σας στο εξωτερικό και όχι μόνο (και τα καμμένα Βούρλα μια χαρά είναι, ειδικά αν πάτε στο χλιδάτο spa ξενοδοχείο που δε θυμάμαι το όνομά του αλλά απ' ό,τι έχω δει στο internet φυσάει και νιώθω κάτι μικρά τσιμπηματάκια ζήλειας :rolleyes:!!! Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όμως! Αρκεί να μας περιγράφετε με κάθε λεπτομέρεια πώς περάσατε και ταξιδεύουμε κι εμείς νοερά!

Περαστικά στη Φωτεινούλα που είναι αρρωστούλα απ' ό,τι διάβασα αλλά και στη Λαζαροοικογένεια! Φτάνει πια κι εσείς με τις ιώσεις οικογενειακώς, αρκετά έχετε τραβήξει!!!

Ρίτα με ΄γεια τα ψώνια σας! Όντως αξίζει να ψωνίζουμε τώρα για τα παιδάκια μας αφού τα ίδια πραγματα τα παίρνεις με τα μισά λεφτά! Έχω κι εγώ όμως το ίδιο κόλλημα με τα μεγέθη γιατί φοβάμαι ότι και κάποια πράγματα που πήραμε πέρυσι για φέτος δε θα τα βάλουμε αφού προς το παρόν μας είναι μεγάλα (είναι για 2 χρονών) και από Σεπτέμβρη δεν πιστεύω να του χωράνε!

Σας αφήνω γιατί πρέπει να θηλάσω τη μπουμπού αλλά κυρίως κουτουλάω από τη νύστα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...