Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικο τον βαζεις οταν εχει νυσταξει?

Ακολουθειτε συγκεκριμενη ρουτινα?

Θα πρεπει για λιγες μερες να καθεστε μεσα στο δωματιο και να σηκωνεστε που και που να του λετε παω να πλυνω κανα πιατο,να απλωσω τα ρουχα κτλ μια δουλεια τελοσπαντων και ερχομαι.

Θα του βαζεις καποια πραγματα να απασχολειται,στην αναγκη παρε και καινουργια και οσο θα ειναι απασχολημενος θα τον αφηνεις αν δεις οτι κλαιει (προσεξε οταν κλαιει οχι οταν ψευτοκλαιει και γκρινιαζει απλα) θα πηγαινεις παλι μεσα.

Οσο περναει ο καιρος θα τον αφηνεις και περισσοτερο μονο του και σιγα σιγα θα το μαθει ωσπου να μην απαιτει την παρουσια σας στο δωματιο.

Προσπαθώ να τον βάζω για ύπνο γύρω στις 10 κάθε βράδυ, υπάρχουν μεσημέρια που έχει κοιμηθεί λίγο περισσότερο και ομολογώ ότι ο βραδινός ύπνος είναι εφιάλτης αλλά και πάλι όταν είναι κομμάτια θέλει να μας αισθάνεται δίπλα του και να μη κοιμάται μόνος του. Υπάρχουν φορές που κουτουλάει απο τη νύστα εγώ να έχω κόσμο και αυτός να μη κοιμάται αν δεν φύγει ο κόσμος πρώτα.Όταν του λέω καμιά φορά οτι πάω λίγο στο μπάνιο , ενώ εκείνος είναι στην κούνια του αμέσω βάζει τα κλάμματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν μεσα μεσα μας ειμαστε καλά, οτι και να κανουμε, οπου και να πάμε περναμε καλά!!!!

Giovanna θα το κανονισω με τη δουλεια μου για το πότε θα πάμε, εγω θελω για τις 25/3 να κερδισω και μια μερα απο την αδεια μου, αλλά ο συζ. θελέι για την εθνικη επετειο να ειμαστε με το παιδι και να βγουμε στην παρέλαση βολτιτσα..Εσεις το κλεισατε;;;Αντε με το καλό!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kiko έχεις την κούνια του στο δωμάτιό σας ακόμα ή δεν καταλάβα καλά; Και εμείς έχουμε ακόμα ψιλοπροβλήματα στον ύπνο αλλά η κούνια της είναι σε άλλο δωμάτιο από 2 μηνών.......βέβαια δεν βγάζει όλα τα βράδια στην κούνια της αλλά τουλάχιστον ξέρει το χώρο της.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εσεις το κλεισατε;;;Αντε με το καλό!!!

Ναι. Έχουμε κλείσει πριν από τις γιορτές........έχουμε οργάνψση σε αυτά τα θέματα. Αν και εμένα με χαλάει λίγο που θα αφήσω το κοριτσάκι μου, αλλά θα προσπαθήσω να περάσω καλά.

Kiko έχεις την κούνια του στο δωμάτιό σας ακόμα ή δεν καταλάβα καλά; Και εμείς έχουμε ακόμα ψιλοπροβλήματα στον ύπνο αλλά η κούνια της είναι σε άλλο δωμάτιο από 2 μηνών.......βέβαια δεν βγάζει όλα τα βράδια στην κούνια της αλλά τουλάχιστον ξέρει το χώρο της.

Καλώς τη Γιοβαννούλα, όχι την κούνια του την έχω και εγώ απο 2 μηνών σε άλλο δωμάτιο αλλά δίπλα στην κούνια του έχω βάλει ένα μονό κρεβατάκι απο όταν ήταν μωρό για να τον θηλάζω και κλασικά για να κοιμηθεί πρέπει και εμείς να είμαστε μέσα στο δωμάτιο και να τον κοιτάμε.

Τέλος πάντων μη σας πολυζαλίζω.

Ξύπνησε και το παλικάρι μου , έχει έρθει και βλέπει το ποντικάκι στο Ticker της Πετρούλας και χοροπηδάει.

φιλιά σε όλες.

ευχαριστώ για την παρέα σας.

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γεια σας!!!

γιοβανα μου παρθενος ε?απλα ο δισυμος ξερω οτι εχει πολυ καλη μνημη.γι αυτο σε ρωτησα αλλα αυτα ειναι και ψευτιες...

μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο στην αλεξανδρα και απλα να ετυχε.

εμεις εδω εχουμε πολυ κρυο και προβλεπω χιονι.

ριτα μην λες μονο για σενα.κι εγω το ιδιο τρελη ειμαι.

εχω την ιδια ανασφαλεια.

ισως επειδη την μεγαλωνω εντελως μονη μου,με την ενοια οτι δεν γνωριζει καθολου τους παππουδες και με τιποτα δεν θα καθησει!!!και οταν πηγαμε πηρε δυο μερες να τους συνηθισει οποτε ουτε για καφε δεν την αφησα.

αλλα πετρουλα και κικο ειναι πολυ καλο κανετε ταξιδια εφοσων τα παιδια ειναι σε καλα χερια.βουρ για εξορμησεις λοιπον και καλα να περασετε....

ειμαστε καλυτερα οικογενειακως ευτυχως αλλα τα νευρα καλα πανε!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσάκια τι κάνετε??΄

Ε καλά μπήκα εγώ και δεν είναι καμια εδω???? Κλασικά.

Εμείς απο το πρωί πήγαμε βόλτα στη μαμά μου που είχε και τα δίδυμα της αδελφής μου , γυρίσαμε φάγαμε κοιμηθήκαμε η Ραφαέλα όχι εγώ γιατί μπήκα να κάνω μπάνιο γιατί πήγα και κουρεύτηκα τώρα το απόγευμα και να ΄μαι εδώ αλλά μόνη!!!!

Δεν σας διάβασα αλλά κάτι έπιασα από την τελευταία σελίδα γιΑ ταξιδάκι στο εξωτερικό???? Τελικά Πετρούλα ήταν αλήθεια????Για πότε λέτε???? Εσείς Κική????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλως το Ευακι!!Με γεια το μαλλι..Για μεσα Μαρτιου λέμε Ευα μου..

Μπήκα να σας πω μια καληνυχτα και να εχετε ολες σας ενα ομορφο Σαββατοβραδο

Εγω την πήρα τη λαχταρα μου προηγουμενως μιας και η αφηρημαδα μου δεν εχει ορια..Καθαρισα κουζινα και εβαλα τις πιπιλες του Ανασταση να βρασουν (στο χαμηλο) μεχρι να βαλω τον μικρο λίγο στο γιογιο, μετα τον επλυνα, τον εντυσα και ανεβηκα και εγω να κανω ενα ντουζακι, και να ετοιμαστω, εκλεισα και την πορτα του υπνοδωματιου να μην φυγει ο μικρος και αλωνιζει μονος του και τωρα που βγηκα, μου ηρθε μια μυρωδια και μια φλασια μαζί..Κατεβαινω κτ και τι να δω..Το γκαζακι ακομη εκαιγε και οι πεντε πιπιλες ειχαν γινει ενα, το δε μπρικι παραμορφωθηκε..Τι αγιο που ειχαμε βρε παιδια, όσο σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να της ειχα βαλει ενω είμαι ετοιμη, να ξεχαστω και να φυγω, με πιανει κρυος ιδρωτας...Εχει βρωμισει ολο το σπίτι...

Αντε να μη σας ζαλίζω, την εχω ξαναπατησει με τις πιπιλες που τις αφηνω στο σιγανο να βραζουν και μυαλο δεν εχω βαλει...

Καληνυχτα σας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone αφού χρησιμοποιείτε ακόμα πιπίλες δεν είναι ανάγκη να τις βράζεις. Μπορείς να βράζεις νερό και να το χύνεις πάνω τους ή να τις βάζεις μετά μέσα. Το ίδιο εξολοθρεύονται τα μικρόβια.

καλησπέρα κοριτσάρες μου...γυρίσαμε από το χωριό με τον αντρούλη μου γιατι είχαμε κάτι δουλείτσες και τώρα περιμένουμε φίλους.

Τον Αστέρη τον άφησα στο χωριό και θα πάμε αύριο το πρωί να τον πάρουμε.

Πάω να φτιάξω πίτσα για τους φίλους...φιλάκια

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Σαρδελάκι ζηλεύω. Πόσο θα ήθελα και εγώ να βρεθώ με φίλους ή να βγω λίγο από βράδυ. Με εξαίρεση ένα σινεμά που πήγαμε τελευταία φορά βγήκαμε στις 25/12. Μήπως είμαι παράλογη; Μήπως το διάστημα είναι φυσιολογικό; Απλά κάποιες φορές νιώθω έντονα την ανάγκη να νιώσω ελεύθερη :(:(:(:(:(:(

Γιοβάννα μου εμείς προσπαθούμε να βγούμε μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά στις 2 βδομάδες...είτε να βγούμε, είτε να έρθουν φίλοι μας ή να πάμε εμείς σε φίλους...πάντως μας κάνει καλό.

Σήμερα φύγαμε από το μεσημέρι από το χωριό...πήγαμε τζάμπο...ήρθαμε σπιτάκι μας και κάναμε αγκαλίτσες χαχα και τώρα περιμένουμε φίλους.

κι αύριο το πρωί θα πάμε στην λατρεία μας!

m57Zp2.png

καλησπερα και απο εμενα..giovanna μου εγω δεν θεωρω φυσιολογικο να εχεις να βγεις τοσο καιρο με τον αντρουλη σου. Αληθεια γιατι δεν βγαινετε πιο συχνα?

Ριτακι μου συμμεριζομαι την αποψη σου. Και εγω οταν ειναι να λειψω βραδυ μακρυα απο τα παιδακια μου αρρωσταινω. Με πιανει τρελα...

Εξω ομως βγαινουμε συχνα. Τωρα τελευταια βγαινουμε 1-2 φορες την εβδομαδα. Ομως κανονιζω να βγαινουμε καθημερινες για να μην στερηθω ουτε μια στιγμη απο το ΣΚ με τα παιδακια μου.αυτη τη βδομαδα και την προηγουμενη πηγαμε σινεμα και μετα ποτακι. Την μια φορα ειδαμε το avatar και την αλλη το soul kitchen. Παντως μεσα στο χρονο θα κανουμε ενα ταξιδακι στο εξωτερικο αλλα ολοι μαζι.

Φωτεινη μου περαστικα σου και περαστικα στην φωτεινουλα σου. Λαζαρενια επισης περαστικα στον αντρουλη σου. Να μου φιλησεις και εσυ την κουκλιτσα σου.

stone παλι καλα που το πηρες χαμπαρι νωρις και δεν πηρατε καμια φωτια. Εγω το γκαζακι δεν το χωνευω. Δεν εχω καν σπιτι!

Σουλιτσα και εγω στην κατηγορια δεν εχω παει ποτε εξω ειμαι.. Ελπιζω αυτο να αλλαξει συντομα.

Βατραχακι μου παλι κουραζεσαι ε? Σαρδελακι....κρυο καιρος για 2 και αγκαλιτσες.. μολις φυγουν οι φιλοι σας φυσικα

Ελενακι υπομονη με τον θηλασμο..Ξερεις πλεον τι να περιμενεις...Θα προσαρμοστειτε σιγα σιγα.

Σήμερα φύγαμε από το μεσημέρι από το χωριό...πήγαμε τζάμπο...ήρθαμε σπιτάκι μας και κάναμε αγκαλίτσες χαχα και τώρα περιμένουμε φίλους.

χαχαχααχα Σαρδελακι εκτος οτι γραφαμε μαζι...γραφαμε και τα ιδια...με προλαβατε με τις αγκαλιτσες..:lol::lol:

Αχ Πετρούλα μου το είχα πάθει και εγώ μια φορά με τις πιπίλες της μικρής αλλα όταν ήταν πιο μικρή , δεν σας λέω τίποτα για την μυρωδιά.Πάντως θέλει πολύ προσοχή να μην ξεχνιόμαστε.

Όσο για το έξω και μεις δεν πολυβγαίνουμε αλλά μαζευόμαστε στα σπίτια μας και κάνουμε παρέα!!!!Πιστευώ πως και στην κατασταση μου είναι το καλύτερο γιατί μόνοι μας πολύ δύσκολο να βγούμε και με την Ραφαέλα δεν λέει!!Ετσι μαζευόμαστε μια στην αδελφή μου μια στα κουμπάρια μου και μια σε μας.

Πετρούλα μου πολύ χάρηκα για το αξιδάκι σας!!!! Θα πάρετε και τον μικρό μαζί???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...