Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ενταξει βριστε με!!χαχα

Οχι δεν σε βριζουμε, ουτε όμως κι εσυ εμας!!!χαχα

Ρίτα, πάντα θα υπάρχουν παιδια και υποχρεωσεις..Βλέπω την αδερφη μου πως ειναι με τα παιδια της.Της ειπα σημερα για το ταξιδι και μου ειπε ζηλευω πολύ και πολύ θελω να ερθουμε κι εμεις, αλλά με τα παιδια και τις δραστηριοτητες τους δεν μπορουν να βγουν στο εξωτερικό..Μονο Χριστουγεννα και Πασχα φευγουν ταξιδακια αλλά εντος Ελλάδος.

Το εχω ξαναπεί οτι εμας αυτα τα ταξιδακια μας ανανεωνουν, αλλους πάλι οχι, τους ανανεωνει κτ άλλο..Ειμαστε με το παιδι συνεχεια και μεχρι τωρα δεν τον εχουμε αφησει ποτέ (πέρα απο το ταξιδι στη Ρωμη), δεν εχω κανενα ενδοιασμο και καμια επιφυλαξη..Μενει σε χερια που εμπιστευομαι απόλυτα!!!Και θα του κανουν και ολα τα χατιρια, χαχα αυτος κι αν θα το καταευχαριστηθει!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι μωρέ , λέω να το πάρω το πουλάκι μου και αυτό μαζί , να δει και αυτό με τη σειρά του κόσμο και να ξεφύγει λιγάκι, ο σύζυγος λέει όμως αν έχει πολύ κρύο να τον αφήσουμε καλύτερα εδώ. Δεν ξέρω θα δούμε, αν δεν έρθουν τα χιόνια που λέει ο Αρναούτογλου θα τον πάρουμε στα σίγουρα.

Ναι βρε κορίτσια , εγώ τον αφήνω στην κούνια του , του λέω παραμυθάκι , του λέω τραγουδάκι και όταν έρθει η ώρα να τον καληνυχτίσω βάζει τα κλάμματα γιατί καταλαβαίνει ότι μπορεί να βγούμε απο το δωμάτιο. Αφήστε δε που μέχρι πρότινος ήθελε να του κρατάμε και το χέρι και επειδή είναι σχετικά μακριά (επίτηδες το είχαμε κάνει έτσι) το κρεβάτι απο την κούνια , μου είχε βγει ο ώμος για να του το κρατάω. Ευτυχώς για καλή μας τύχη το έκοψε και αυτό.

Δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα καταφέρω να βγω από το δωμάτιο και εκείνος θα αποκοιμηθεί μόνος του.:confused::confused::confused::confused::confused:

Οχι Κικη!!Στην αρχη θα μενεις μεχρι να τον πάρει ο υπνος..Θα φευγεις αφου κοιμηθει, κι αν θελει χερακι θα του το δινεις..Κι εμεις ετσι ειμασταν τις 3-4 πρωτες μερες.Κι ακομη καποιες φορες το βραδυ μονο, με ζηταει να καθομαι διπλα του, καθομαι κι εγω μες τα σκοταδια χωρις να του μιλώ, νοιωθει ομως την παρουσια μου!

Καλα θα κανετε να τον πάρετε!!Θα χαρει το παιδι το ιδιο με εσας!!Και εμεις τον κουβαλάμε συνεχεια...

Α αυτο το βιβλιο που λετε μερες το θελω και εγω..αν και φανταζομαι τι θα λεει..χαχα

Υπομονη,γλυκιες κουβεντες και τα νευρα τσαταλια..χαχα

Σοβαρα τωρα δικιο εχουν..ετσι ειναι τελικα εγω το πηρα γραμμη τον τελευταιο καιρο και βρηκα την υγεια μου.Υπομονη και χαβαλες.

Κικο μη μιλας καθολου εκδρομη να ειναι και οτι να ειναι..θα παρετε τον μικρο μαζι?

Εγω εξωτερικα δεν πολυζηλευω ομολογω διοτι ειμαι λιγο τρελη και εχω αγχος να αφησω τον μικρο.Ειχα πολλες ευκαιριες τον τελευταιο χρονο να παμε λογω δουλειας του συζυγου και μαλιστα τζαμπα αλλα δεν δεχτηκα..ενταξει βριστε με!!χαχα

Γιατί καλέ να σε βρίσουμε; εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί παρατηρώ ότι έχεις σχεδόν τον ίδιο χαρακτήρα με τον άντρα μου και την ίδια υπομονή στο θέμα διαπαιδαγώγησης. Ο άντρας μου ποτέ δεν ήταν λάτρης των ταξιδίων καί όσες φορές και αν έχουμε πάει κάπου είναι πάντα με δική μου παρακίνηση ή φίλων για να πάμε όλοι παρέα. Απο τότε δε που ήρθε το παιδί δεν διαννοείται να το αφήσει μόνο του μόνο αν επιμείνω εγώ πολύ και αναγκαστεί να το κάνει. Εγώ πάλι είμαι σαν τη Πετρούλα , θεωρώ ότι τα ζευγάρια χρειάζονται και λίγο το χρόνο τους και το χώρο τους και τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μας βοηθήσουν αλλά και ο μικρός περνάει πολύ καλά μαζί τους γιατί να μη το κάνω. Αλλά επειδή αν θα πάμε κάπου και ειδικά στο εξωτερικό θέλω να είναι το ίδιο χαρούμενος και ο σύζηγος καλύτερα να μη πάμε καθόλου παρά να πάμε κάπου και να τηλεφωνεί 25 ώρες το 24ωρο και να είναι μες το άγχος για το πως περνάει το παιδί μακριά του.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

Μωρε το εχω ξαναπει καθολου δε σας βρσκω παραλογες ισα ισα....μπραβο σας που το αποφασιζετε!!!

Εγω απλα θεωρω υπερβολη (για τον εαυτο μου μιλαω παντα) να φυγω εξωτερικο.

Ειμαστε με τον καλο μου απο το 2000.Παντρευτηκαμε το 2005 και αφησαμε συνειδητα 2 χρονια να περααουν μεχρι να κανουμε παιδι ωστε να ζησουμε και να χαρουμε οσο πιο πολλα μπορουμε.Καθε σκ σχεδον φευγαμε εκδρομες και ειμασταν συνεχεια για καφεδες,φαγητα,μπουζουκια κτλ.

Θεωρω λοιπον οτι ζησαμε αρκετα τα τελευταια 10 χρονια με τον καλο μου και στην προκειμενη εχουμε περασει σε αλλη φαση.Δε μου λειπουν καθολου αυτα και ειλικρινα θα στεναχωριομουν πολυ να αφηνα τον μικρο για να παω ταξιδι.

Μια βδομαδα εμεινε στη μανα μου με τη γριπη και μας ζητουσε συνεχεια μπορει να καλοπερναγε,να μην ξεφυγε καθολου απο το προγραμμα του,να προσαρμοστηκε πανευκολα αλλα μας ζητουσε.Δε μπορω να διανοηθω οτι θα σκεφτεται με το μυαλουδακι του που ειμαστε και θα απορει.Με ριχνει αυτο πολυ.Περναμε καλα οταν ειμαστε ολοι μαζι.

Αυτααα.. ευτυχως εχουμε ταιριαξει πολυ με τον καλο μου σε αυτο το κομματι και ειμαστε ηρεμοι.

Ξαναβριστε με.....χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οχι Κικη!!Στην αρχη θα μενεις μεχρι να τον πάρει ο υπνος..Θα φευγεις αφου κοιμηθει, κι αν θελει χερακι θα του το δινεις..Κι εμεις ετσι ειμασταν τις 3-4 πρωτες μερες.Κι ακομη καποιες φορες το βραδυ μονο, με ζηταει να καθομαι διπλα του, καθομαι κι εγω μες τα σκοταδια χωρις να του μιλώ, νοιωθει ομως την παρουσια μου!

Καλα θα κανετε να τον πάρετε!!Θα χαρει το παιδι το ιδιο με εσας!!Και εμεις τον κουβαλάμε συνεχεια...

αυτό ακριβώς κάνουμε, καθόμαστε μέχρι να τον πάρει ο ύπνος και μετά φεύγουμε και εκείνος δεν ξαναξυπνάει (μόνο αν έχει τα δοντάκια του) μέχρι το πρωί. Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν φορές που μπορεί να κάνει και 1 ώρα για να τον πάρει ο ύπνος και εγώ δεν αντέχω την πέφτω στο κρεβάτι δίπλα , πόσο μάλλον ο άντρας μου που είναι και κομμάτια απο τη δουλειά.

Μωρε το εχω ξαναπει καθολου δε σας βρσκω παραλογες ισα ισα....μπραβο σας που το αποφασιζετε!!!

Εγω απλα θεωρω υπερβολη (για τον εαυτο μου μιλαω παντα) να φυγω εξωτερικο.

Ειμαστε με τον καλο μου απο το 2000.Παντρευτηκαμε το 2005 και αφησαμε συνειδητα 2 χρονια να περααουν μεχρι να κανουμε παιδι ωστε να ζησουμε και να χαρουμε οσο πιο πολλα μπορουμε.Καθε σκ σχεδον φευγαμε εκδρομες και ειμασταν συνεχεια για καφεδες,φαγητα,μπουζουκια κτλ.

Θεωρω λοιπον οτι ζησαμε αρκετα τα τελευταια 10 χρονια με τον καλο μου και στην προκειμενη εχουμε περασει σε αλλη φαση.Δε μου λειπουν καθολου αυτα και ειλικρινα θα στεναχωριομουν πολυ να αφηνα τον μικρο για να παω ταξιδι.

Μια βδομαδα εμεινε στη μανα μου με τη γριπη και μας ζητουσε συνεχεια μπορει να καλοπερναγε αλλα μας ζητουσε.Δε μπορω να διανοηθω οτι θα σκεφτεται με το μυαλουδακι του που ειμαστε και θα απορει.Με ριχνει αυτο πολυ.Περναμε καλα οταν ειμαστε ολοι μαζι.

Αυτααα.. ευτυχως εχουμε ταιριαξει πολυ με τον καλο μου σε αυτο το κομματι και ειμαστε ηρεμοι.

Ξαναβριστε με.....χαχα

Πω , πω;;; σα να ακούω τον άντρα μου. Μωρέ μπας και έχει μπει και αυτός στο Πάρεντς και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ριτάκι , πρέπει να κανονίσεις να γνωριστούμε όλοι μαζί , θα δέσει σου λέω το γλυκό..

Κικιτσα πάνω σε αυτο που λές οτι θα εχετε το νου σας πίσω, σας καταλαβαινω απόλυτα, ετσι ειναι ο καλος μου, παρόλο που εκεινος με ξεσηκώνει για τα ταξιδακια...Το συζητουσαμε και με την Ιωάννα (όταν γυρισε απο Πραγα) και μου ειπε και εκεινη οτι δεν ανησυχησε καθολου, το αισθανθηκα και στη Ρώμη...

Πραγματικα δεν ενοιωθα κανενα απολύτως βαρος..Αφου επαιρνε ο καλος μου τη μαμα μου και του ελεγε εκεινη το παιδι ειναι καλά, μην ανησυχειτε, να περνατε καλά!!Και του ελεγα μωρε τι παιρνεις συνεχεια τηλεφωνο;; Εγω πάλι, πως να το πώ, ζουσα το εκει ρε παιδι μου..

Σε αυτο που λες Κικη, αν ειναι να πάω και να εχω το μυαλο μου πίσω τι εκανε, εφαγε, εκανε κακα, ηπιε, δεν πάω καθολου, εχεις δικιο...Αν ενοιωθα ετσι την προηγουμενη φορα κι εγω δεν θα ξαναπηγαινα!

Κικο τον βαζεις οταν εχει νυσταξει?

Ακολουθειτε συγκεκριμενη ρουτινα?

Θα πρεπει για λιγες μερες να καθεστε μεσα στο δωματιο και να σηκωνεστε που και που να του λετε παω να πλυνω κανα πιατο,να απλωσω τα ρουχα κτλ μια δουλεια τελοσπαντων και ερχομαι.

Θα του βαζεις καποια πραγματα να απασχολειται,στην αναγκη παρε και καινουργια και οσο θα ειναι απασχολημενος θα τον αφηνεις αν δεις οτι κλαιει (προσεξε οταν κλαιει οχι οταν ψευτοκλαιει και γκρινιαζει απλα) θα πηγαινεις παλι μεσα.

Οσο περναει ο καιρος θα τον αφηνεις και περισσοτερο μονο του και σιγα σιγα θα το μαθει ωσπου να μην απαιτει την παρουσια σας στο δωματιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πω , πω;;; σα να ακούω τον άντρα μου. Μωρέ μπας και έχει μπει και αυτός στο Πάρεντς και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ριτάκι , πρέπει να κανονίσεις να γνωριστούμε όλοι μαζί , θα δέσει σου λέω το γλυκό..

Α τι λες?Βρηκα την αδελφη ψυχη μου?χαχαχα

Μωρε μια χαρα τα λεει ο ανθρωπος μην του κολλας.χιχιχιχ(κομμα θα κανουμε)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα και εμεις με τον αντρα μου ειμαστε μαζι απο το 1998. Ναι, δεκα χρονια ζησαμε τα πάντα, τα πάντα όμως!!!Και με το παιδι πάμε παντου μαζι, ενα ταξιδακι το χρονο τα 2 μας πιστευω οτι οχι μονο το δικαιουμαστε, επιβάλλεται κιολας (απο τη δικη μου οπτικη...)

Το καλο με εμας ειναι οτι ο Αναστασης δεν μας ζηταει, αλλιως και εγω θα ειχα ενδοιασμους..Και με εσενα να τον αφησω (που λέει ο λογος ) θα καθησει...

Κικιτσα πάνω σε αυτο που λές οτι θα εχετε το νου σας πίσω, σας καταλαβαινω απόλυτα, ετσι ειναι ο καλος μου, παρόλο που εκεινος με ξεσηκώνει για τα ταξιδακια...Το συζητουσαμε και με την Ιωάννα (όταν γυρισε απο Πραγα) και μου ειπε και εκεινη οτι δεν ανησυχησε καθολου, το αισθανθηκα και στη Ρώμη...

Πραγματικα δεν ενοιωθα κανενα απολύτως βαρος..Αφου επαιρνε ο καλος μου τη μαμα μου και του ελεγε εκεινη το παιδι ειναι καλά, μην ανησυχειτε, να περνατε καλά!!Και του ελεγα μωρε τι παιρνεις συνεχεια τηλεφωνο;; Εγω πάλι, πως να το πώ, ζουσα το εκει ρε παιδι μου..

Σε αυτο που λες Κικη, αν ειναι να πάω και να εχω το μυαλο μου πίσω τι εκανε, εφαγε, εκανε κακα, ηπιε, δεν πάω καθολου, εχεις δικιο...Αν ενοιωθα ετσι την προηγουμενη φορα κι εγω δεν θα ξαναπηγαινα!

εγώ πάλι είμαι σαν εσένα Πετρούλα , έτσι ακριβώς σκέφτομαι και εγώ κατά τον ίδιο τρόπο , τη στιγμή που το παιδί ξέρω ότι είναι σε πολύ καλά χέρια και εγώ προσπαθήσω να ζήσω όσο πιο έντονα γίνεται τη στιγμή αυτή αλλά ο σύζυγος είναι της αντίθετης άποψης. Ίσως είναι επειδή δουλεύει πολλές ώρες και δεν χαίρεται όσο θα ήθελε το μικρό και γι'αυτό δεν θέλει να τον αφήνει ΄.

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Σήμερα κατεβήκαμε βολτίτσα αφού μετά από πολλές μέρες έβγαλε ήλιο.:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ήλιο με δόντια βέβαια, αλλά ήλιο. Ψώνισα και εγώ στην Αλεξάνδρα. 1 φουτεράκι, 1 πουλοβεράκι και 1 σετ με κολάν και πλεχτό. Ήπιαμε και τον καφέ μας και περάσαμε όμορφα. Όταν όμως γυρίσαμε είχε 37,8 :-(:sad::-(:sad::-( Ίσως είναι δόντι γιατί και τα κακάκια της είναι μαλακά. Θα δούμε. Στεναχωρήθηκα όμως. Πάλι πυρετός;

Lazarenia περαστικά στον αντρούλη σου. Εσύ συνήλθες; Πότε θα έρθει το Καλοκαίρι να ηρεμήσουμε λίγο από αρρώστιες; Όσο για τα θέμα μνήμης, Παρθένος είμαι στο ζώδιο, παίζει ρόλο;

Κίκο εδώ την ταυτότητα στη βγάζουν αμέσως. Μπορεί βέβαια να περιμένεις λίγο, αν έχει κόσμο, αλλά θα την πάρεις αμέσως. Φωτογραφίες να έχεις, ληξιαρχική πράξη γέννησης και την παλιά ταυτότητα και αυτό ήταν.

Stone και τελικά πότε θα πάτε Πράγα; 18/3 ή 25/3;

Εμείς θα πάμε Ρώμη Δευτέρα του Πάσχα με Σάββατο..........αχ ελπίζω να είμαστε καλά μέχρι τότε......γιατί οι αρρώστιες και οι πυρετοί με κούρασαν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βρε Πετρουλα πραγματικα οπως νιωθει ο καθενας.

Και ο Γρηγορης παντως μη νομζεις οτι δεν καθοταν μια χαρα καθησε και καλοπερασε κιολας αλλά οσο να ειναι ρωτουσε..μαμα?μπαμπα?καθε φορα που επερνα τηλεφωνο ενιωθα ασχημα..

Ολα τα παιδακια σιγουρα αναρωτιουνται σε αυτη τη ηλικια που ειναι οι γονεις τους.

Εδω εχουν αγχος αποχωρισμου αν ειμαστε στο διπλα δωματιο οχι να λειπουμε κιολας..

Δεν ειναι σε ηλικια να τους εξηγησεις ακομα οτι η μαμα και ο μπαμπας θα λειψουν και να το κατανοησουν πραγματικα.

Ειπαμε ομως εγω ειμαι και λιγο τρελη μη μου δινεις σημασια!!χαχα

Τεσπα θα περασετε υπεροχα ειμαι σιγουρη και εσεις στην πραγα και η κικο στα...καμμενα βουρλα.

Εμεις παλι θα παμε μεχρι το συνταγμα να κανουμε το γυρο της Ακροπολεως.χιχιχι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...