Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάρες και απο'μένα.

Έβαλα και εγώ τον μικρό για ύπνο (βάζω παρένθεση για να πω ότι προσπάθησα σήμερα το μεσημέρι να τον αφήσω μόνο του στη κούνια να κοιμηθεί χωρίς να ξαπλώσω και εγώ δίπλα στο κρεβάτι) και εκεί που τα κατάφερα και του τραγούδαγα από το άλλο δωμάτιο και είχε ψιλοκλείσει τα μάτια του χτύπησε γ@#@#@ το κουδούνι γιατί ήρθαν κάτι φίλες μου και ξεσηκώθηκε ο άτιμος και έτσι μετά το ξεμυάλισμα και επειδή είχε τρομερή υπερένταση ξαναγυρίσαμε στα ίδια.

Μαρινάκι καλώς ήρθες στο σπίτι σου με τη μπεμπούλα σου, εύχομαι να είναι γερά τα παιδάκια σου και να συνεχίσεις και εσύ έτσι με το θηλασμό.

Ελενίτσα εγώ πάλι σε καταλαβαίνω που δυσκολεύεσαι να θηλάσεις γιατί και εγώ είχα το ίδιο τρομερό πρόβλημα, στην αρχή είχα τις ψευδοθηλές και κάθε λιγο και λιγάκι τις βράζαμε αλλά μέχρι να βράσουν αυτές ερχόταν η ώρα για τον επόμενο θηλασμό, εγώ εν τωμεταξύ δεν είχα δυστυχώς πολύ γάλα και έτσι τον θήλασα ναι μεν 6 μήνες αλλά μαζί με συμπλήρωμα. Καταλαβαίνετε τη ταλαιπωρία τράβηξα γιατί θήλαζα 30 λεπτά μετά μέχρι να φτιάξω το συμπλήρωμα και να του το δώσω πέρναγε η ώρα και ερχόταν το επόμενο γεύμα, αλλά έκανα υπομονή μιας και είχα πάρει την 6μηνη άδεια μητρότητας και ήθελα πολύ και εγώ να πάρει ο μικρός (έστω και σε μικρή ποσότητα) το μητρικό γάλα. Ομολογώ όμως ότι αν κάνω και 2ο παιδάκι και η κατάσταση με το θηλασμό είναι ίδια ακριβώς τότε δε νομίζω να έχω τις αντοχές και την υπομονή να είμαι όλη μέρα με το στήθος έξω και τα μαλλιά όρθια απο τα νεύρα μου.

Λαζαρένια περαστικά και στο σύζηγό σου , τι σας έχει πιάσει βρε κορίτσι μου οικογενειακώς δεν έχετε ηρεμήσει από τις ιώσεις. Μέχρι εκεί να είναι όλα εύχομαι.

Βατραχάκι όλα εντάξει το έλαβα το ε-μαιλ και έχω ψιλοξεκινήσει να διαβάζω. Ομολογώ ότι από τον πρόλογο και μόνο προβληματίστηκα αρκετά και στεναχωρήθηκα γιατί αντίθετα με αυτά που λέει το βιβλίο εγώ δυστυχώς αρκετές φορές που έρχομαι από τη δουλειά έχω πιάσει τον εαυτό μου να φωνάζω στον μικρούλη και ειδικά οταν κάνει σκανταλιές του έχω ρίξει και στον πισινό του αλλά όλα αυτά δεν ωφελούν καθόλου και ίσα ίσα που φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα και με έχει πάρει απο κάτω. Εύχομαι απο εδώ και στο εξής να έχω την κατάλληλη υπομονή να μπορώ να εξηγώ στο παιδί ρε γ@#@#@ και να μη του ξαναφωνάξω.

Πετρούλα κάτι διάβασα για ταξιδάκι έκπληξη από το συζύγο. Μπράβο βρε αυτά είναι δώρα όχι σαν και εμένα που ακόμα διαβατήριο δεν έχω αλλά ούτε και καινούργια ταυτότητα. Απο εσωτερικό δεν λέω κάτι γίνεται από εξωτερικό όμως δεν έχω ιδέα. Μας δόθηκε μια ευκαιρία να πάμε το άλλο ΠΣΚ στη Ρώμη (γιατί κάνανε προσφορά στην εταιρεία μας , μόνο για τους υπαλλήλους) πακέτο 2 ατόμων 3ημερο με όλα μέσα πληρωμένα μόνο 500€, δυστυχώς όμως επειδή δεν έχουμε καινούργιες ταυτότητες και επειδή το Α.Τ μας είπε ότι μπορεί να πάρει και 1 εβδομάδα μέχρι να βγουν δεν το ρισκάρω να πληρώσω και να μην έχουν εκδοθεί οι ταυτότητες . Αφήστε στεναχωρήθηκα αφάνταστα και ο σύζυγος για να με ηρεμήσει μου έκλεισε την επόμενη εβδομάδα μαζί με κάτι φίλους 3ημερο στα Καμμένα Βούρλα. Αυτά είναι όταν παντρεύεσαι του λέω , πάνε και οι Ρώμες πάνε και όλα και καταλήγεις σαν τον Αυλωνίτη με τη Βασιλειάδου στο Λουτράκι και στα Καμένα Βούρλα.χιχιχιχχιχι δεν μπειράζει όμως μωρέ απο το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα.:-P:-P:-P

μην ξεχάσω να δώσω και εγώ το κατιτίς μου για τις τραγουδιάρες.

6196-thumbx.jpg

επειδή αυτά τα λεφτά είχαν μεγαλύτερη αξία και επειδή είναι Σάββατο και μπορεί να θέλετε να πιείτε ένα ποτάκια σας δίνω 5 χιλιάρικα έκαστος για να πιείτε εις υγείαν μου.;);););)

Ενταξει Ρίτα, πάει ο προυπολογισμος του μηνα!!!Με γεια σας και καλοφορετα!!

Αυτα τα geox πολύ καλά αλλά εμεις που εχουμε μεγαλο κουντουπιε 2 ζευγαρια μας στενευουν επάνω.Τις φορμες πάντα προβλέπω και τις πάιρνω πάντα 3-4 πόντους μεγαλυτερες, τωρα ας πουμε φοραμε το 92

Αλλα ναι, ο Γρηγορης ειναι πανυψηλος δεν μπορεις να υπολογισεις, για την ηλικια του θελει ενα εξαμηνο (αν οχι χρονο) μεγαλύτερο νουμερο

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κικο μου μ'εκανες και γελασα με τα καμμενα βουρλα χαχαχα!!!!

καλε μια εβδομαδα για την ταυτοτητα;εδω την περνεις την ιδια μερα και το διαβατηριο σε 5 μερες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα μια χαρα ειναι και τα Καμμενα Βούρλα!!!Ταξιδακι να ειναι κι οπου να΄ναι..Πάντως ναι για τη Ρώμη η προσφορα είναι σουπερ!!Καλα κι αυτοι δεν σας ειδοποίησαν νωριτερα;;Αν κανεις κρατηση και να δωσετε τα χρηματα μολις εκδοθουν οι ταυτοτητες;;Γινεται αυτο;;

Εχω να σου πω ομως οτι ο Κολοκοτρωνης καταργηθηκε εδω και μια δεκαετία περιπου!!!χαχαχα

Εσυ εισαι χειρότερη απο μενα με το κερμα!!!

Ψέματα βρε κορίτσια , μόλις μου είπε Καμμένα Βούρλα με πιάσαν τα γέλια , γιατί του λέω μήπως έχεις αρθριτικά και θέλεις και εσύ σαν το Ρίζο να πάμε για ιαματικά λουτρά. Και αν οι φίλοι μας αλλάξουν γνώμη και αποφασίσουν να πάμε Λουτράκι τι θα κάνουμε γιά;;;;

Αλλά είπαμε κάτι είναι κ'αυτό , δε λέτε που με λυπήθηκε και αξιώθηκε να κλείσει μια εκδρομούλα...

Όντως Βατραχάκι έτσι μας είπαν από το Α.Τ , επειδή είναι 2 ταυτότητες μπορεί να καθυστερήσει λίγο.

και στη δουλειά δυστυχώς μας ήρθε το e-mail τη Δευτέρα και την Τρίτη έπρεπε να δώσουμε τα λεφτά για να προχωρήσουν στην κράτηση των εισιτηρίων και φοβήθηκα και εγώ και έτσι πάει η Ρωμίτσα για βρούβες.

Μωρέ το ξέρω ότι καταργήθηκαν τα πεντοχίλιαρα αλλά με την κρίση που περνάμε να είστε σίγουρες ότι θα επανέλθει η δραχμούλα και τότε το πεντοχίλιαρο θα μας φαίνεται σαν το πενηντάευρω.

Ριτάκι, μεγειά τα ρουχαλάκια σας και καλοφόρετα και εγώ πήγα εχθές στα γρήγορα μια βόλτα με τη μαμά μου που ήθελε να ψωνίσει κάτι και ομολογώ ότι είδα πολύ ωραία πραγματάκια και ήθελα να τα πάρω όλα αλλά δυστυχώς το ταμείο είναι μείον (πως τα καταφέρνω εδώ και 2 μήνες και μένω έτσι ταπί χωρίς να έχω πάρει κάτι για 'μένα :confused::confused:)και αναμένω να πληρωθώ τέλος του μηνός μπας και γίνει τίποτς.

Ριτα οταν βρεις ακρη με την ψηφιακη πες μου τι εκανες , γιατι εχουμε και εμεις μια αλλά δεν την εχω χρησιμοπιησει..Πεταξα και το κουτι...μάλλον θελει usb;;Πως θα περασετε τις φωτο, σας ειπαν;;

Διαφημίσεις

Κικη πως ειναι σημερα ο μικρος;;;Τελικα κοιμηθηκε μονος του;;

Αρχισες το διαβασμα ε;;;Εγω ειπα να το εκτυπώσω και να το δεσω, για να το εχω και στη βιβλιοθηκη μου..Με πονανε τα ματια να διαβαζω πολύ ωρα απο τον υπολογιστή...

Κικη πως ειναι σημερα ο μικρος;;;Τελικα κοιμηθηκε μονος του;;

Αρχισες το διαβασμα ε;;;Εγω ειπα να το εκτυπώσω και να το δεσω, για να το εχω και στη βιβλιοθηκη μου..Με πονανε τα ματια να διαβαζω πολύ ωρα απο τον υπολογιστή...

Καλός είναι μωρέ, είμαι και εγώ πολύ ήρεμη και εκείνος τα ΣΚ είναι μες την τρελή χαρά, είναι μάλλον επειδή χαίρεται το πουλάκι μου που μας έχει κοντά του. Δεν κοιμήθηκε όμως τώρα μόνος του , επειδή είχε ξεμυαλιστεί με την επίσκεψη τον κράτησα αγκαλιά κανένα 10 λεπτο και μετά τούφα. Εχθές τον έβαλε ο πατέρας του για ύπνο γιατί εγώ ήθελα να δω τον Σάκη και μιλάμε κορίτσια χοροπήδαγε επί 1 ώρα στην κούνια , ο άντρας μου ροχάλιζε στο κρεβάτι και εκείνος χασκογέλαγε και χοροπήδαγε. Στο τέλος βαρέθηκε φαίνεται και την έπεσε και εκείνος.

Εσυ Πετρούλα δηλαδή τώρα τον βάζεις στο κρεβατάκι του και φεύγεις απο το δωμάτιο και εκείνος κοιμάται;

Εμένα έτσι και μου συμβεί αυτό θα ζητάω να με τσιμπάνε συνέχεια μπας και το βλέπω στο όνειρό μου

Όντως διαβάζω γιατί δεν έχω μελάνι στον εκτυπωτή για να το τυπώσω , τώρα που βρήκα λίγο χρόνο το διαβάσω και συγχρόνως τα λέω και μαζί σας.Τη Δευτέρα που θα πάω στη δουλειά θα το τυπώσω και θα το δέσω και εγώ γιατί όντως από τον υπολογιστή είναι πολύ κουραστικό για τα μάτια.

Α αυτο το βιβλιο που λετε μερες το θελω και εγω..αν και φανταζομαι τι θα λεει..χαχα

Υπομονη,γλυκιες κουβεντες και τα νευρα τσαταλια..χαχα

Σοβαρα τωρα δικιο εχουν..ετσι ειναι τελικα εγω το πηρα γραμμη τον τελευταιο καιρο και βρηκα την υγεια μου.Υπομονη και χαβαλες.

Κικο μη μιλας καθολου εκδρομη να ειναι και οτι να ειναι..θα παρετε τον μικρο μαζι?

Εγω εξωτερικα δεν πολυζηλευω ομολογω διοτι ειμαι λιγο τρελη και εχω αγχος να αφησω τον μικρο.Ειχα πολλες ευκαιριες τον τελευταιο χρονο να παμε λογω δουλειας του συζυγου και μαλιστα τζαμπα αλλα δεν δεχτηκα..ενταξει βριστε με!!χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ε και εγω μη νομιζεις απο τη δουλεια θα το εκτυπώσω, σταδιακα βεβαια...χαχα

Κικη ναι, πλέον ετσι τον κοιμιζω και το μεσημερι ακομα πιο ευκολα..Σημερα ειπα κιολας να μην του δωσω πιπίλα και την κρατουσα στο χερι μου, εκεινος ομως την πήρε ματι και φωναζε πιπιιιιι, τελικα του την εδωσα και εφυγα χωρις να του πώ οτι επιστρεφω και περιμενα να με φωναξει αλλά τπτ...Μια χαρα!!!

Κι εγω ακομη δεν το εχω πιστεψει που μπήκαμε σε τοσο καλό δρόμο...

Θα το δεις και εσυ σε λίγο καιρό..

Κικο ναι οσο και να σου φαινεται περιεργο αν βρεις το κουραγιο να αφησεις 2-3 μερες το παιδι στην κουνια του να αποκοιμηθει μονο του εστω και με εσας μεσα στο δωματιο στην αρχη, θα δεις οτι το θεμα σας θα λυθει.

Επιμενω διοτι ειμαι σιγουρη!!!!

Και εμεις πριν το καλοκαιρι ετσι ειμασταν κουτουλαγαμε εμεις διπλα και ο γρηγορης αντι να χαλαρωνει ξεσηκωνοταν και χοροπηδουσε.

Δοκιμασε και πιστεψε το ειλικρινα οτι θα πετυχει!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...